Az önce yeni bir üye geldi sanırım ilk sorusunu sordu... Profile baktım 1 takipçi... Soruyu tekrar okudum... Tekrar profile girdim 8 takipçi 😳 7 si erkek 😱😂
Sorum bundan kaynaklı değil genel olarak ülke geneli bir açlık içinde ve gerçekten bu şaka gibi geliyor bana bilemiyorum !!!
Bununla ilgili düşünceleri merak ettim sadece bu nasıl düzelebilir? Veya düzeltilebilir mi?
Aslında resim temsili çokta önemli değil... Demek istediğim ben belli sürelerde bu Corona yüzünden işler durduğunda bazen böyle internette gezinirim 20 gündür buradayım... Fakat nereye gitsem ortam hep aynı... Kadınların şikayetleri belalti paylaşımlar küfürler... Yani normal bir tanışıklık yok... Bu bence büyük bir sorun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayak ayak üstüne atmış elindeki dergiye göz gezdiren bir adam görüyorum
Ama o yazı olmamış bildiğin yönlendirmiş bu resimde ne görüyorsunuz diye sorma daha sağlıklı bir sonuç çıkarmış😄
Aslında resim temsili çokta önemli değil...
Demek istediğim ben belli sürelerde bu Corona yüzünden işler durduğunda bazen böyle internette gezinirim 20 gündür buradayım... Fakat nereye gitsem ortam hep aynı... Kadınların şikayetleri belalti paylaşımlar küfürler... Yani normal bir tanışıklık yok... Bu bence büyük bir sorun...
Bu süreçte sağlıklı düşünebilen insan sayısı yok denecek kadar az maalesef
Bir yerde bunu yapıp algı oluşturmaya çalıştırıyorlar kafa dağıtıyor
Seviye düşürmeye değecek bir eğlence mıdır peki? Gerçi ben bunun eğlence olduğunu düşünmüyorum... Bu bastırılmış duyguları döküyor burda...
Doğru dedin bak bastırılmış duyguları döküyor bilinçaltında yatan bir şeyi ortsya çıkarmaya çalışıyor
Abazanuslar soyları kurumayan ender bir türdür. Soykırım bile yapsanız bir yerden çıkarlar so that salla gitsin karşim
Çaresi yok diyorsun yani... Zombie gibiler...
kitap okuyan adam var. ne saksosu kardeşim, aklıma getirmeyin gece gwece :/