Sevgilimle 6 gündür sevişmiyoruz bu süreç bizim özlememiz için iyi bir zaman. Seviştik dün. Çok özlemişiz. Onun o sesleri felan çok fenaydı. Yani zevk aldığına çok eminim. Kasıklarını felan elledi zor tutuyorum kendimi dedi. Bende bitirebiliriz dedim. Tamam dedi. Pantolonunu boşalmadan yukarı çekti. Bende sordum boşalmayacak mısın dedim. Hayır dedi. Sana yetti mi dedi evet dedim. Devam edersem boşalacağım o yüzden bitirmemiz iyi oldu dedi. Neden tutuyor onu anlamadım. Siz anladınız mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelâm.
Bu durumun sevgilinizin ruha haliyle bağdaştığını düşünüyorum.
Bazı erkeklerde bosalma sonrası görülen tuhaflasma, ruh hali, yabancılaşma ve partnerinden uzaklasma vs. psikolojisi bu.
sizden uzaklasmamak ve sogumamak adına boyle bir mantık üretmiş ve kendini sıkmıştır büyük ihtimalle bosalmamak icin.
bence durumu aranizda konusmali ve cozum yolu uretmelisiniz. belki bi sure sonra size hiç yakinlasmamayi çözüm olarak görebilir.31 Yorumla
Soran+1 yılYani bu demek oluyor ki, beni arzulamasa benimle ilgilenmez. Beni sevmiyor demek bu.
En İyi Cevaplar
+1 yılCenabet olmamak için boşalmadı desek zevk duyu gusül abdesti gerektirir.
Hamilelik riskinden korkuyor, kendini tutamayıp içine boşalmamak için desek zevk suyunda bile sperm vardır ve hamile kalınabilir.
Ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadım.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlamdım ama cenabet olmasın diye olabilir yani ilk aklıma gelen bu oldu
68 Yorumla- +1 yıl
Oraya kadar gelmiş insan bence onu düşünmez ki zaten boşalmasa bile zevk suyu gelmiştir bu şekilde de insan Cenabet olur
- +1 yıl
Cenabet olmasın diye. ahahahah çok komiksin yaaa
Soran+1 yılYok hayır ya normalde boşalırdı o.
- +1 yıl
O gün normal olmayan ne vardı peki
Soran+1 yıl@viskiligecele o gün normal olmayan hiçbir şey yoktu yine böyle yaptı. Bugünde aynısını yaptı anlamıyorum ya
- +1 yıl
Bence garip bir durum bu sonuç olarak herşeyi yaşıyorsunuz konuştun mu kendisi ile bunu
Soran+1 yıl@viskiligecele biz uzun vakit geçirdiğimiz için erken boşalmıyor. Birkaç saat sonra tekrar yaptığımızda boşalıyordu. Dün aradan 3 saat geçti ablası aradı. Gitti o yüzden. Ama eskiden kim ararsa arasın bitirmeden gitmezdi. Buraya danıştım mantıklı birkaç yanıt aldım. Sonra deidm ki belki çok önemli işi vardır dedim. O yüzden görmezden geldim. Ama bugün de yaptı aynısını. Boşalmayacağını söyledi. Neden dedim. O da dedi ki daha erken yeniden yaparız dedi. Bende tamam dedim. Aradan 4.5 saat geçti telefon çaldı. Bir yere uğraması gerekiyormuş oradan da annesine gidecekmiş beni eve bıraktı gitti. Yine bitirmeden gitti. Eskiden ne olursa olsun bitirirdi. Bitirmeden yapamazdı. Çok üzülüyorum acaba başka bir kadınla da mı yapıyor diyeceğim ama benimle aşırı zevk alıyor. Öyle zevk alıyor ki penisinin damarları şişiyor zor tutuyor kendisini. Sesleri yüz ifadesi ele veriyor. Neden başkasına gerek duysun diye düşünüyorum mantıksız geliyor. Ağlamak istiyorum. Bir şeyler değişti ama bunu tam olarak göremiyorum
- +1 yıl
Evet bişeyler değiştiği kesin burda bencede saçma çünkü bitirmeden kalkmak aşırı zevk demişain işini bilen bir kadınlada aşırı zevk alabilir bence sadece sana özgü değil bu fakat bir sorun olduğu kesin
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ortalık batmasın, temizliğiydi , silmesiydi uğraşmak istemiyor mu acaba anlamadım. Sevgilisinin ilk dokunması ile boşalan oppo erkeğine göre seninkinin kalitesi iphone 11 pro max gibi birşey kanka.
10 Yorumla
+1 yılBence saçmalamış zaten amaç boşalmak değilmi bence sevgilin bilmiyor bu işi kasıklarına ağrı çöktümü anlar
20 Yorumla
+1 yılSporcular yapr genelde bunu. Gucunu artirmak icin. Daha cevik olur. Bir hormon salgilaniyor bosalmayinca. Taktiksel yani
00 Yorumla
+1 yılbunu ben de anlamadım. yüzüne mi boşalmamak için yaptı bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya. Sadece üzerini giyindi. Ben boşalmak istemiyorum dedi...
- +1 yıl
olacak iş değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmadan bitirmesi saçma olmuş.
Nerede seviştiniz?
Ortalığı batırmaktan mı çekindi acep :)10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Boşalmadan zevk alamazsın boşalma pastanın çileğidir öyle düşün seni mutlu etmek istemiş herhalde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMal oraya kadar yapmışsın bitir işte 😂 bu denyolar nerden buluyosunuz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamazında niyazında bi elemansa yeniden namaz kılması için boşalırsa gusül alması gerektiğinden boşalmamış olabilir başka nedeni olacağını sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilim dedin, hamile kalmandan korktuğu için olabilir?
01 Yorumla
Soran+1 yılİçime boşaltmasını beklemedim ki zaten. Normalde boşalırdı. Ama boşalmadı. Zaten 6 gündür yapmıyoruz. Normalde her gün yaparız 6 gün birlikte olmadık. O gün yaptık ve boşalmak istemedi
millet ne yaşıyoe dkdkdk şebeke sularında bişi var sanırım herkesin kafası güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pantolon mu vardı üzerinde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anladım galiba ama burda açıkça söyleyemem
00 YorumlaHamile olmamak icindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayir da tutulunca zevki olmazki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhamile kalma diye tutuyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide çoktan halletti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşaldığında senden soğuyacağı için olabilir...
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonunda mantıklı bir yorum. Peki o zaman bu beni sevmediği anlamına mı geliyor?
Cevap sahibi+1 yılaslında öyle olmuyor genelde her erkek boşaldığı zaman bu olur geri çekme isteği fakat buna genel anlam yükleme bence ama ben şu an sevdiğim kişiyle böyle şeyler yaptığımda ikimizde istekliyiz yani açıkçası ben boşaldığım zaman daha çok bağlanıyorum oda bana o şekilde biz birbirimize farklıyız o sizin yakınlığınıza bağlı belkide hiç sevmiyor belkide çok seviyor...
Soran+1 yılTeşekkür ederim vakit ayırdığın için
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğin zaman yardımcı olurum yani sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
üstüne sıcratmamak için
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır boşaldığı zamanlar oluyor yanımda hatta birlikte nereye kadar gidecek diye izliyoruz bazen ajpwhepsjeoekks
Soran+1 yılYa sıvı nereye kadar gidecek diye bakıyoruz oyun gibi bir şey bizim için
Çok saçma olmuş
20 Yorumla
+1 yılÇok ağrı yapar o şekilde ya
00 Yorumla
+1 yılO anı kirletmek istememiş
10 YorumlaBN olsam kasıla kasıla boşalırdım
00 Yorumla
+1 yılÇok sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanıyor olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle biri değil biz çok kez seviştik ilk kez boşalmadan bitirfi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen sorunca ne dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılO pantolonunu giyince ben dedim ki boşalmayacak mısın dedim. O da bana "yok canım sana yetti dimi" dedi. "bende evet" dedim "bu kadar yeter yoksa boşalmamak için zor tutuyorum" dedi. Oysa her yaptığımızda boşalırdı
+1 yılKısaca : Mal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım