yatakta beni hiç okşamıyor dümdüz duruyor yüzündeki soğukluğu hissediyorum benden 2 yaş büyük bide yüzüme karşı evde kalmamak için seninle evlendim dedi ya ::(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Görücü usulü evliliklerde bazen zamanla aşk ve tutku partneri tanıdıkça ortaya çıkıyor ancak siz o şanslılardan değilsiniz sanırım. Sadece seksin yapılması gereken bir iş olduğunu düşünerek hareket eden bir eşiniz var ve oldukça da kırıcı.
Size karşı ilerde bir sevgisi saygısı tutkusu olur mu bilemeyiz ki zorgörünüyor. En azından yatakta bir nebze istekli olsaydı belki bu bile bir aşka dönüşebilirdi ancak o konuda da soğuk. Ya ondan seks beklentiniz olmayacak, kendi kendinize ihtiyacınızı gidereceksiniz ya olana razı olacaksınız ya da ayrılacaksınız.
Tek taraflı bir evlilik yürümez ve sizi sadece mutsuz eder. İyi düşünün derim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostum gerçekten çok zor bir durumda olduğunu düşünüyorum moralini bozmak istemem tabiki ama eşinin bu söylediği laf kavgada söylenmez böyle bir bayan ile bir ömür geçermi sen söyle kardeşim çocuğunuz var mı bilmiyorum yoksa yol yakınken bir daha düşün ben oldum olası görücü usulune karşı oldum sebebi bu gibi olaylar öncesinde hiç tanımadınmı? hiç konuşmadınmı? Yatakta demişsin bırak yatağı yatak önemli değil yatak dışında da ortamın soğuk olduğunu düşünüyorum ben aile büyüklerin ile görüşüp bu durumda olduğunu bildir bence niye aile büyükleri diyorum çünkü görücü usulu olduğu için yanlış anlama tabi sende karar verebilirsin hayatın adına bence bir ömür geçmez bu şekilde hayatında cıvıl cıvıl güler yüzlü bir insan ile karşılaşman dileği ile hoşça kal
00 Yorumla
+1 yılAslında Olayı biraz geniş açılı bakmak lazım Genelde insanlar Aşk evliliği der ama hiç kimseye ama hiç kimse kusura bakmasın ki bu bir önyargı değil sadece benim şahsi fikrim etrafta gördüğümüz kaderler tıraş kemikleri hızlı tüketildiği için daha çabuk mu yetiyor Dolayısıyla şu an Boşanmalarda Bu yüzden artmış durumda görücü usulü de miyim de bana mantık evliliği diyelim altında olursa mantığına uyan kişi ile beraber olmak daha mantıklı adı söyle çünkü mantık devreye giriyor kalp Azıcık da olsa devredisi oluyor şu an günümüzdeki gerçeklerle biraz yüzleşmek daha mantıklı olur artık Aşk evliliği bitti gibi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü evliliklerde ya anlattığın gibi bir ilerleyiş olur, ya da zamanla sevgi ve arzu hissedilir. Sizin ilişkiniz böyle gidecek gibi görünüyor.

Tek taraflı olarak ve sürekli bir şeylerin olmasını bekleyerek bu hayat geçmez ki eşinin söylediği de çok aşağılayıcı. Bu durumda yapabileceğin iki şey var; ya boşanmak ya da psikolojik olarak destek almak. Boşanmak kolay olanı. Bunun yerine öncelikle çift olarak psikolojik destek alıp bazı şeyleri dürtmenizi tavsiye ederim. Belki de bir şeyler düzelebilir, o da sana hak verir.
Eğer düzelme yoksa da boşanmalısın. Boşanmadan yeni heyecanlara, yeni aşklara yelken açma.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
38Cevap
+1 yılSelam.
Hayır. yani sonradan seven istisnalar da vardır elbette. Fakat görücü usulü evlilik bir risk iste. Bakin sizin durumunuza. Böyle üzücü olumsuz bir durumla da karsilasilabiliniyor. Ne yazık ki. Neden istekli biriyle birlestirmediniz hayatınızı. Her neyse. Olan olmus. Ama iste.
Bu yüzden ilişkiyi yasayan 2 kisinin birbirine karsi ten uyumundan bahsediyoruz. Bunun için arada cinsel cekim olmali diyoruz. Anladigim kadarıyla esiniz sizi istemiyor. Size karsi cinsel sogukluk yasiyor. E doğal. Sizi tanımıyor!
cinsel istek hem biyolojik hem de motivasyonel, psikolojik, duygusal faktörlerden etkilendiğinden cinsel isteksizlikte de esas önemli olan ana neden veya nedenleri bulmaktır.
Esinizin de psikolojik alt yapısında sizinle zorla evlenmek durumunda kaldığı dusuncesi oldukça bu size karşı istekli olmasını engelleyecektir.
Evet ayrılık bir çözüm olabilir. Ama madem evlisiniz. Madem size kaldığını düşünüyor. Biraz onu kendinizin doğru kişi olduğuna inandırmayı deneseniz? Yani odak noktanız bu süreçte seks değil. Onu mutlu etmek olsun.
Doğru kişiyle evlendim fikri zihnine oturunca size yaklaşmayı isteyebilecegine dair zihnimde yorum yaptim. Umarim bir fikir vermiş ve yardımcı olabilmişimdir.
İyi geceler20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta seni hic oksamiyor mi 😂 kadını asik edememişsin dostum belki de dış görünüşünü beğenmiyor olabilir biraz degistirmeye calis aslinda o istedi diye degil evliliginiz icin yani nasil giyindigini bilmyorm ama kendini salma kadinlar kilo alan erkekleri begenmezler ne bileyim vakit gecirin sinemaya gidin su an gidemezsin gerci ama pandemi yasaklari kalkınca gidebilirsiniz sorunun ne oldugunu oturun bir konuşun hala boyle yapıyorsa kadında sıkıntı var öyle evde kalmamak icin seninle evlendim denilmez zorla evlenmedi ya
51 Yorumla
+1 yılBunu açık açık söylediyse zaten seni kaybetme gibi bir korkusu yok, senden emin. Hiçbir beklentisi yok demektir. Bari derdini açsın, açık açık konuşsun herşeyi. Belki dost olursunuz, öylece bir yol bulursun kalbine.
Ve hayır, bütün görücü usulü evlenenler böyle değil.00 Yorumla
+1 yılTabi ki herkes öyle değil. Tıpkı sevgili olup evlenen herkesin birbirini sevmediği gibi. Emek vermelisin. Sevgi öyle hemen oluşan bir duygu değil.
00 YorumlaDürüstmüş aslında , sen neyap biliyomusun , odanı ayir, eve geç gel, mesafeli ol ona , yüzüne bile bakma , yalnız kalsin kesin aşık olur ,
60 YorumlaAnnem babam gorucu usulu evli aşiklar bir birbirlerine ve ablamla eşide aynı umarim araniz düzelir ama evde kalmamak için evlenmek ne kötü ve yanlış birşey
40 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin, onunla bir ömür geçmez dostum. Hayat cinsellik de değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz zamana bırakmalısın onun kalbini kazanmalısın mücadele ederek belki kazanırsın. Benim de bir kere basimdan geldi ama sebebi kesinlikle mücadele etme sorunu kadınlar çabalayan erkeklerden hoşlanır me olursa olsun uğraş çabala mücadele et ve dua et inşallah olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Okşamamasını, soğukluğunu, bön bön duruşunu anlarım da, o söylediği acı cümle yok mu “ evde kalmamak için seninle evlendim” bu cümlesini anlamak hem zor , hem çok üzücü be usta..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anadolu kadını sevgisini gösteremez...
ayıp günahla_ eller ne derin arasında kaybolur...
takma kafana zamanla her şey yerine oturur...
evde kalmamak için evlenmiş olması seni sevmeeiği anlamına gelmez...10 Yorumla
+1 yılKimisi sonradan sever kimisi sevdiğini zannedip evlenir
60 Yorumla
+1 yılNe kadar görücü usulüyle evlenilse de mutlaka bunlar konuşulmalıydı. O zaman oluyor zaten. Ömür boyu çekemezsiniz birbirinizi..
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlilikler sevgi açısından eksiktir bence. Bu da mutluluğa engel oluyor.
510 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
asıl görücü usulü daha iyi ve daha sağlam olur
- +1 yıl
Ünlülere bakın ozaman anlarsınız aşk evliliği neymiş diye. Don değişir gibi sevgili değiştiriyorlar. Çünkü evlenmeden önce birbirlerine doyup, bütün o heyecanını evlilik öncesi tadıyorlar. Evlenince de hiçbir özelliği kalmıyor daha çok bağımlı hissediyorlar kendilerini. Ve sonuç hüsran. Ama görücü usulü evlenenler birbirini çözene kadar yıllar geçiyor ve heyecanı ve keşfetme duygusundan dolayı ilişkileri daha uzun ve sağlam oluyor.
- +1 yıl
Aşk evliliği konusunda kendime referans olarak ünlüleri almazdım. Çevremdeki insanları alırdım. Severek evlenmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
@ÖmerÖ41 sende hayal aleminde yaşıyorsun anlaşılan. Siz yazdığım yorumu anlamamakla birlikte sadece ünlülerden yola çıkıp tepki vermişsiniz. Ünlüleri örnek gostermemin sebebi, gözümüze sokulmalarindan dolayı idi. Nice çiftler var çevremde, deli divane aşık olup, evlenince umduğunu bulamayıp boşanan. Siz hayatı dizilerdeki gibi sanıyorsunuz sanırım. Öyle sanmaya devam edin.
- +1 yıl
@sekoloji1905 Farklı düşünüyor olmam, senin dediğini anlamamam anlamına gelmez. Tepki falan da vermedim ayrıca sadece katılmadığımı belirttim. İnsanların görüşüne saygı duymalısın. Eğer görücü usulü evliliğin daha iyi olduğunu düşünüyorsan, sen öyle evlilik yap arkadaşım. Ben yapmayacağım.
- +1 yıl
@Oğlakburcuyum ben o yazımı size yazmadım ki. Cevabın muhatabına yazdım, zaten @ işareti ile etiketledim. Sizin düşüncenize elbette saygım olmasa "siz" diye hitap etmezdim.
- +1 yıl
@sekoloiji1905 tabi herkesin düşüncesi kendisine
+1 yılGörücü usülüyle bir alakası yok. Annen baban evlenmiyor, sen evleniyorsun. Eşine ne verebildiğin, onun için ne yapabildiğin önemlidir. Armut gibi davranırsan herhalde sevmez. Biraz ilgili alakalı ol. Odun erkeği hiçbir kadın sevmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında soğukluğu sana karşı değil belki onu anlamıyosun belki de insanlara olan sevgisini azaltacak durumlar yaşamış olabilir ailesel baskılarada maruz kalmış olabilir yani bilmiyorum ama hiç bir kadın hissiz olamaz diye düşünüyorum
31 Yorumla
+1 yılYani doğru hamleyi sen kullanmalısın ona hiç hamle bırakma bırakırsan yolu başka yere gider mesela kısa yoldan boşanmak gibi. Hamleyi bozarsan hayata elveda de. Ben bekarım
00 Yorumla
+1 yılGörücü usülü yasaklansın kanka çok saçma birşey ben mecbur değilim akrabam bana layık gördüğü şukufe ile evlenmeye..
Zaten böyle birşey arıyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bu kadın potansiyelindeyim çok şükür, tü tü tü tü nazar değmesin güzellere 😄😄😎
- +1 yıl
@1Firstlady teşekkürler... bizde eli yüzü düzgün adamlarız..
+1 yılYuh 😂Bu insanları anlamıyorum evde kalmak nedir evlenmeseydin bacim
30 Yorumla
+1 yılBu evlilik hiç başlamadan bitmiş. Çocuğunuz yoktur inşallah
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra bacakları ayırır kerane canısı gibi sikersin zaten demiş senle evde kalmamak için evlendim diye daha fazlasını bekleme yani
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmakla evlenmenin ne farkı olacak sevmedikten istemedikten sonra evde kalsaymış keske müzmin bakire olarak
00 Yorumla
+1 yılFark etmez görücü ya da aşk kadınlar yatakta hep aynidir... sen burada yazanlara bakma önle da yatakta fosss
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa boşansın da seni okiamıyo diye sevmiyor mu oluyor 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılöpülmek okşanmak istiyorum ama
+1 yılkötü olmuş ya yani helede sana öyle bişey demesi.. Ona sorunlarından bahset oturun karşılıklı konuşup çare arayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu gençlere evlilik baskısı yapıp duranlar duysun duysun da utansın
50 Yorumla
+1 yılKanka görücü usulü evliliklerin çoğu böyledir. Bağ kurma hemen olacak bir durum değil gidişatı zaman gösterecektir
00 Yorumla
+1 yılZor durum kadın için sen ona dokundukça içi yanıyordur hissedebiliyorum keşke herkes sevdiğiyle evlenebilse
00 Yorumla
+1 yılGüzel trol, sesli gülemesemde en azından kıkırdayabildim😂😂😂
10 Yorumlaüzülme kadınlar sadece 1 erkeği sevmez. evlenmeyin en iyisi
00 Yorumla
+1 yılMutsuz bir evliliği sürdürmek anlamsız.. Boşanabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıl😂eşiniz ne ayak ya komik kadın evde kalsa ne olurdu sanki şimdi nerde kalıyor uzayda mı?😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş karını mutlu et hakkı erkeksin kadınlar daha duygusal daha kırılgan
00 Yorumla
+1 yılValla abi boşan gitsin de sen niye evlendin ki görücü usulü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliniz yüzü güzel beyaz tenli uzun saçlı kalçasına kadar gelen sarı saçları orta boylu fiziği güzel ama dişleri yamuk olsa beğenirmiydiniz?
113 Yorumla- +1 yıl
Onu beğenmeyecek erkek vurduruyordur.
Cevap sahibi+1 yılÇok korkuyorum sevgilim bu yüzden soğuyacak diye
Cevap sahibi+1 yılDişler çok önemli değil yani
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattın
Cevap sahibi+1 yıl@yasin2777 kaç yaşında taktırdın ve kaç yıl sürdü tedavi?
Cevap sahibi+1 yıl@yasin2777 nerelisin
+1 yılBu durumu görücü usülü, severek diyip kategorilendirmeyin.
Neyse kaynananla aran nasıl, çocuğun var mı?00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm durumuna gerçekten. Aile terapisine git ya da çabala.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyleyim maalesef aynı yatağa bile girmiyorum şimdi salonda yatıyorum beni sevmeyen kadınla aynı yatakta ne işim var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar sevdikleriyle s. KS yapar.
Sömürdükleriyle ise evlenir.
Mevzu bundan ibarettir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende gorucu usulü evlendim ama eşim beni çok sever, insan yüzüne karşı bari öyle söylemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik olan olmus... birbirinizi daha iyi tanimaya ve sevmeye bakin.. bence gorucu usulu evlenen herkes oyle degildir.
10 Yorumlao cümleden sonra tekmeyi vurman gerekir..
21 Yorumla
Soran+1 yılçok aşığım yapamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı eski sevgililerinin penisinde kalmış..
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEskileyen kadınlar da aynını yaşıyorlar ama kabul edemiyorlar ezikler..
görücü usulü evlilik mi olur Allah aşkına
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden evlisiniz
20 Yorumla Bosansana neyi bekliyosun
20 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlenenler daha mutlu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kalmamak için :)))))
50 Yorumla
+1 yılSeni beğenmese evlenmezdi zaman da severde
10 Yorumla
+1 yılDaha hard s*k o zaman
10 YorumlaOnunla evlinkalman için sebep?
03 Yorumla
Soran+1 yılaşığım
Soran+1 yılzamanla sevmez mi ya umut yuva yıkmak kolay mı
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
10 YorumlaGörücü de aşk olmaz ki
32 Yorumla- +1 yıl
Sonradan olabilir?
Görücü usulü evliliklerde çok sık görülen bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Öylede cinsellik mi olur ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sen sevdiğin için mi evlendin..
00 Yorumla
+1 yılAy ben sana çok meraklıyım sanki ayol de ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılRomantizm şar onun içinde düşünceli olmak elbet
00 Yorumla
+1 yılKomik kadınmış vesselam
00 Yorumla
+1 yılKadın haklı , dağıl şimdi...
00 Yorumlavur geç tatava yapma mk :d
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karım beni sevmiyor, görücü usulü evlenen kadınlar hep sevgisiz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler