Cinsel Yaşam Sert seviyorum ilerdeki eşim olumsuz karşılar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Erkekler bunu sorun eder mi Sert seviyorum ilerdeki eşim olumsuz karşılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sertleştirirsin, sert sever, bir şey olmaz.cut. 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapabilen ve yapamayan kişiler var, bunu ancak karşındaki kişi ile deneyim yaparak anlayabilirsin. yani seven sevmeyenler olabiliyor elbet. 0 0 Yorumla
Bay_Geveze Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Seks hayvani bir eylemdir. Bu yüzden sert tavırlar, hoyrat davranışlar çok etkileyicidir.Sert seven kadın candır. 😍 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İlerdeki eşinin hoşuna gider tabi değişik biri değilse 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ne kadar sert olduğuna göre değişir. Burada sertlik konusunun ne kadar olduğu önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu soruları soranın kadın görünümlü erkek olduğunu düşünüyorum artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bunu nasıl anlamayı düşünüyorsun ki şimdi pek o kadar sert yapabilen kalmamış sanki 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Niye karşılasın ki, gayet normal 2 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Sert daha çok hissettir Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bu zamana kadar olumsuz karşılayan oldu mu 1 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım evlilikle seks ne alaka eis hangi kafayı yaşıyorsunuz yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne diyon ya Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Hayal dünyasında yaşamayı bırakın. Evlilik sekse en uzak şeydir. Yorumla Soran +1 yıl neden öyle olsun, seven iki kişi bu işi severek yapar Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl 100 sene öncesinin bos beles klasikleri. Evlnedikten sonra görürsün anayı konyayı da iş işten geçer. neyse ben uyardım seks bekarken yasanir arzuyla tutkuyla ve doya doya Yorumla
Artextios Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Erkrk sorun etmezse sen dayanabilir misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl dayanırım sanırım aşrı sert olmycak sonuçta Yorumla Artextios +1 yıl Peki oralda vs sert sever misin Yorumla Soran +1 yıl hiç denemedşm severim sanırım Yorumla Artextios +1 yıl Peki ne iş yapar Yorumla Artextios +1 yıl Yapıyorsun Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlerdeki eşin 5dk da boşalmasin da 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl erkekler sert skmy sever sen iste yeterki 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sert nasıl sevilir ki ya çok saçma 1 2 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Sert daha çok hissettir Yorumla Onurrr007 +1 yıl Olabilir niye saçma olsun ki Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her erkeğin seveceği cinsten emin ol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende sert seviyorum 5 5 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Şaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka değil Yorumla Onurrr007 +1 yıl Helal olsun ne diyim bendensin😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha zevkli oluyor😌 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Sana bişey sorabilir miyim merak ettiğim bi konu mesaj atabilir misin bana Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. sıkılır 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Problem olmaz 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sertleştirirsin, sert sever, bir şey olmaz.
cut.
Yapabilen ve yapamayan kişiler var, bunu ancak karşındaki kişi ile deneyim yaparak anlayabilirsin. yani seven sevmeyenler olabiliyor elbet.
Seks hayvani bir eylemdir. Bu yüzden sert tavırlar, hoyrat davranışlar çok etkileyicidir.
Sert seven kadın candır. 😍
İlerdeki eşinin hoşuna gider tabi değişik biri değilse
Ne kadar sert olduğuna göre değişir. Burada sertlik konusunun ne kadar olduğu önemli
Bu soruları soranın kadın görünümlü erkek olduğunu düşünüyorum artık
tamam
bunu nasıl anlamayı düşünüyorsun ki şimdi pek o kadar sert yapabilen kalmamış sanki
Niye karşılasın ki, gayet normal
Sert daha çok hissettir
Sert seven kadin candir boş ver
bu zamana kadar olumsuz karşılayan oldu mu
Arkadaşım evlilikle seks ne alaka eis hangi kafayı yaşıyorsunuz yaa
ne diyon ya
Hayal dünyasında yaşamayı bırakın. Evlilik sekse en uzak şeydir.
neden öyle olsun, seven iki kişi bu işi severek yapar
100 sene öncesinin bos beles klasikleri. Evlnedikten sonra görürsün anayı konyayı da iş işten geçer. neyse ben uyardım seks bekarken yasanir arzuyla tutkuyla ve doya doya
Erkrk sorun etmezse sen dayanabilir misin
dayanırım sanırım aşrı sert olmycak sonuçta
Peki oralda vs sert sever misin
hiç denemedşm severim sanırım
Peki ne iş yapar
Yapıyorsun
İlerdeki eşin 5dk da boşalmasin da
olumlu karşılar aksine
Sert seven birisini bulman lazım
erkekler sert skmy sever sen iste yeterki
yok bilakis memnun kalırlar.
Belli olmaz belki hoşuna gider