1 ay
Cinsellik korkumu nasıl yenerim?

bahtsızkız34
Xper 5
20 yaşındayım. Sevgilim hep konuyu açıyor, bende istekli gibi konuşuyorum. Anal yapalım dedi, korkuyorum. Matkapla duvar delmek gibi bişe. Kısmetse 2 yıl sonra evlenicez ama ben okadar çok korkuyorum ki, sırf bunun ömrüm boyunca evlenmem. Düşündükçe kanım çekiliyor, bayılcak gibi oluyorum. Korkumu yenmek için ne yapıcam?
Güncellemeler:
- Cinsel korkun ilerde ilişkine yansıyabilir. Bu yüzden anal ilişki denemek de çok saçma bir yöntem olur. Yapman gereken tek şey psikoterapiye başvurmak.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Matkapla duvar delmek mi sjsjsjssjsj. Evet, evet. Yapın bu işi. Anüsün ağzı sıkı olduğu için içeri girmesi zor olur. Bu yüzden söyle kayganlaştırıcı kullansın. Aksi takdirde kalın bağırsağın duvarları yırtılabilir. Bir de pat diye sokmasın içeri. Önce başı girsin. Birkaç kez ileri geri ileei geri ardından tamamını yavaş yavaş soksun. Hızlı başlamasın. Soft olsun ilk ilişki bence. Zamanla harda çevirirsiniz.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Kusura bakma da böyle evlilik kurumu mu olur
Evlilik dedğin sevgi saygı ile başlar aile kurulur
Bu kurum ciddi kararlar bekler anal ne demek ya sana saygısızlık olmakla birlikte güzel bir olay olan evlilik yapısına ters o konuşarak aşacağınızı düşünüyorum0|00|0Görüş hala geçerli mi? - Analı geç cinsellikten korkuyorsun anal hiç deneme. Onun dışında erkek işi biliyorsa zaten seni rahatlatır ve kendini hazır hissedersin. Eğer sende istiyorsan kendini bırakman yeterli vücudun zaten o anın zevkine ve ateşine kapılıp sana cevabı verecektir. 👌0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kadınlar artık daha mutlu! İlişkiyi doruklarda yaşamak için senin isteğin hangisi?
Hediye kazanma zamanı! İstediğin gibi bir cinsel yaşam için senin favorin hangisi?
Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi?
“#BenimİçinNirvana ….!” cümleyi tamamla, hediyeyi kap! Ayaklarını yerden kesen an hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1567- türkiye şartlarında (türk erkeklerinin cinselliğe yaklaşımından da olabilir) bir çok kızın bilmeden de olsa korktuğu bir konu bu ve bunun bir tık ilerisi de var."seksten tiksinme". Ama aslında bu korku çok genç yaşta yaşadığı travmalar veya aile baskısı sebebiyle flört dönemi yaşayamadığından kaynaklı oluşan korkudur. seksten tiksinme de vardır fakat bu ikisi birbirine karıştırılır. asosyal ve evlenmeden bekaretini vermek istemeyen kızların gerdek gecesi korkusu oluşmaması için doktora baş vurması gerekebilir fakat; eğer ki, " ben evlenmeden önce seks yapmayı denemek istiyorum" diyor ve korkuyorsa bu konuda tecrübeli biriyle ilişki yaşaması daha uygundur. Yani psikolojik destek öneriyorum size. Bazı durumlarda doktor ile konuşularak da çözülmez bunlar. ailenin cinsel eğitimi, flört dönemi, erkeklerle olan iletişimi, sosyal çevresi, izledikleri, kendini tatmin etme aşaması... bu korkunun oluşmasında hepsi birer etken... Ama korkma.🤍0|30|0
- Bu korkuyu birçok kız yaşıyordur yani bu sana özgü bir durum değil öncelikle bunu bilmelisin,, Ve çokta dogal bir durum,, Bunu aşmanın yolu partnerinle uyumlu olmandan geçer, ilk deneyiminde senin korkularina saygı duyup ona göre davranması senin daha da rahatlamanı sağlayacaktır. Anal seksi vajinal seksten önce deneyimlemeye çalışman korkunu daha da arttirabilir, zira vajina o ilişkiye uygun olarak yaratılmış ancak anüs için aynı şey söylenemez,, daha dar ve vajinaya gore esneme oranı çok düşüktür,0|10|0
- Gizli Üye1 ayKaç defa dedik analdan kendizi düzdürmeyin diye, ondan sonra anal fistül oldum, kanıyor, çok açıdı, doktora gitsem anlarmı, annem hemşire doktora gidemiyorum, 3 gündür g*tümün üstüne oturamıyorum, günahamı girdim (evet dinen uygun değil) der durursunuz, erkek orayı kanıttıra kanıttıra yapar hiç acımaz, orayı d*lleriyle doldurur arkasını döner gider, sen yukarıdaki sorunları yaşarken o bir saat sonra tekrar o deliğin hayaliyle yanıp tutuşur, aptal olmayın. Diğer soruna gelince doğru zaman geldiğinde sadece kendini güvendiğin kişinin ellerine bırak o gerekeni yapar küçük tavşan 😉1|20|0
- Kizim senin dusuncen yok mu haram haram ve haram olmasinin altindaki neden hastalik yapmasi yararli olmamasi zarar vermesi anladinmi kimse sana zorla birsey yptiramaz evlen evlenince yap ne yapcaksan ne acelesi varmis oglanin birde 2 yil sonra diyosun cocuk birakivercek sonra seni aklini basina al 😬0|20|0
- Matkapla deliik olamayan yeri delersin
Lakin sende halihazirda demik okdugu icin bu kodar korkmaman gerek. Vanina yapi itibari ile esnek bir yapiya sahip. okdugu icin kirilma. dokulme harfiyat isi olmayacak korkun olmasin0|00|0 - Cinsellik önceden planlanarak olmamalı bence, yani ilk sefer için.
O an gelişmeli. Emin öyle bir durumda korku aklının ucundan bile geçmez. Emin olabilirsin.
Ters ilişkiden bahsetmişsiniz. Yukarıda söylediklerimden biraz alakasız olacak ama hazırlık gerektiren bir ilişki biçimidir. Kaza yaşamak istemiyorsanız eğer.
Akışına bırakmanı öneririm. O an gelişecek zaten.1|00|0 - Korkacak bişey yokki sevdiğin insanın bedeniyşe bütünleşmek yeterince kışkırtır anal da kademe kademe yapılınca güzel ve bazı alıştırmalarla kendini hazırlayabilirsin cinselliğe0|00|0
- Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını sanıyor
aksi halde analın pek çekici bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken0|00|1 - Bence ilk deneyimini anal yolla yaşama.. illa cinsellik yaşamak istiyorsanız normal yapın.. onun dışında madem evleneceksiniz 2 yıl uzun bir zaman değil sıkın dişinizi azıcık. 😇0|00|0
- Kankam şöyle düşünmeni isterim. Düşün ki erkekler ve kadınlar bu zevk için sevdikleri insanları aldatıyorlar. Birde işin bu tarafından düşün. Korkulacak hiçbirşey yok. Kulaktan dolma sözlere sakın gelme. Bizim kızlarımız biraz abartıyor meseleyi veya öküz gibi adamlara denk geldiği için abartıyolar0|00|0
- Anal ilişki bence hem vücudun için iyi değil hemde doğru bir seçim olmaz. Canını yakar, aynı zamanda dinimizde analniliski günah. Hem evlenmeden neden sevgilin bunu yapmak için konutu açıyor ki? Evliliği bekleyemiyor muymuş?1|40|0
Tbrk ediyorum evlenecegi kiza anal teklif eden erkek bence ya evlenmeyecek ya da cok cahil evlilik sadece mikmek degil hayati paylasmak ve dinen cok gunah
@Çapkınkurtt böyle düşünen kişiler genelde zevk için önce bunu yapmak adına yaklaşır, sonrada o kişiyi ortada bırakır veya terk eder bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi, dinen de günah olduğu için böyle evlilik dışı ilişkiye, hele ki anal ilişkiye karşıyım. Ne yazık ki günümüzde bu tür şeyler artık çok normal karşılanıyor. Ama kimse allaha bunun hesabını nasıl vericez, sorguda ne dicez demiyor. Hep cahillikten bundan
- İlkte anal isteyen kadında itici oluyor. Ama matkap kısmına katılmıyorum ☺️ Okadar gözünde büyütme. Balta olarak anlattı tırnak çakısı dahi çıkmayabilir ☺️0|00|0
- Anal yönden uygun bir ilişki değil tabikide ama ilişki o kadar korkulacak bir durumda değil canım rahat ol1|60|1
- Ver gitsin. O istiyor diye değil de, sen kendinden geçtiğinde isteyip yap. Rica minnet hiç bişiy yapma. Olmadı saksoyla falan yetinsin0|00|0
- sevgilinin kırık ayağı iyileşti mi? ailesi hastaneden çıktı mı :D hemen cinselliği düşünmeye başlamış :D0|00|0
- Bir vakitler bayan bir arkadaş çok faydalı tavsiyelerde bulunmuştu bu tarz bir soruya. Nette falan araştıraydın umuma açık bir ortamda sormak yerine de tabi senin bileceğin iş.0|00|0
- senınle evlenecek olsa zaten anal yapalım demez. yaşıız ne başınız ne bırde evleneceklermıs2|50|2
- Acıyor ama öldürmüyor merak etme sonrasında sende zevk alırsın emin ol0|00|0
- Seninle evlenmek isteyen birisi sana anal teklif ediyor. Trol0|00|0
- Denemeden korkunu yenemezsen bazen abartıyorlar herkese bakma kendi tecrubeni yasa0|00|0
- Hilti daha doğru, matkapta uç dönüyor, gerçek hayatta zor)))))0|00|0
- Keyif almadığın şeyi yapma ayrıca anal seks kadın açısından zararlıdır.0|00|0
- Kormanada gerek yok ve zorlada olmaz sakin ol ve bu isler normaldir korkulacak birseyde yok0|00|0
- Nedense ilişkiyle başlayan hiçbir evlilik rayında devam etmiyor.
Yine de bol şans size.0|00|0 - Gizli Üye1 aymatkapla duvar delmek mi :D sencede biraz abartmıyormusun, yeni bir delik açmayacak sonuçta varolan bir deliğe girecek1|00|0
Cidden aşırı derece korkuyorum. Hem evde nasıl hazırlancam matkap mı sokayım djdjsk
- Düşünmeyip kendi zevklerini düşünerek yenersin. Kendini bırakarak.0|00|0
- Gerçek seven her ne olursa olsun sevdiğinin canını yakmaz, kabul etme bakalım tepkisi ne olacak0|00|0
- Öncelikle evlilik öncesi cinsel ilişki hayır. Sonrası evlilik zamanına kadar konuşmanızı gerek yok ayrıca cinsellikten korkma0|20|0
- Gizli Üye1 ayHak yolu varken g. t yolu neden?
Akıllı ol ters ilişki istiyorsa kadınla evlenmesine gerek yok erkeklede halledebilir işini1|40|0 - sevgilinle seks sohbeti yapmaya devam et gerekiyorsa karşılıklı resimleşin. Sende ister istemez elbet istek uyanacaktır. Sonra bunu yavaş yavaş yan yana geldiğinizde ilerletin sonrası rahatlık.0|00|0
- Gizli Üye1 ayaynı durumu kardeşimde yaşıyordu konuştuk şimdi bakış açısı değişti0|00|0
- ne analı ya? :/ çok meraklı ise dötünü z**ttirmeye taksime gitsin o kadar normal bir şey ise.3|00|0
- Anal yapma. İğrenç haram pis birşey. zevk verdiğini de sanmam.3|02|0
- Abartma istersen o kadar can yakan birşey değil abimm0|00|0
- Anal yapmak caiz değil zaten o nasıl bir şrfsz boşanma hakkı bile var kadının öyle teklifte bulunma hakkı yok.1|00|1
- Gizli Üye1 ayEvlenmeden yapma hele anal gibi iğrenç şeyleri kesinlikle yapma ona bir şey olmaz ama senin sağlığın için zararlı2|20|0
- Evlenmeden olma birlikte evlendiğin zamanda güzelce islandiginsan emin ol vd sana nazik davranmasını iste1|00|0
- Gizli Üye1 ayEvlenecegi kıza anal ilişki teklif etmek nedir ya. Yani ne gerek böyle birşeye. Anal ilişkiye izin vermemelisin kesinlikle. Gitsin 31 çeksin ya da başka şekilde seks muhabbeti edip birbirinizi rahatlatın ama anal olayına girisme. Şu g. t deliğinden zevk almak isteyen erkekleri anlamıyorum cidden...1|10|0
- Bence p*rno izlemelisin daha önce izledinmi bilmiyorum ama en azından korkman gereken birşey olmadığını görebilirsin 😄0|00|0
- Cinsellik korkunu sevişmeler ile yenebilirsin anal veya başka şekilde verme ama herşeyi yap yakınlaş yakınlarda oyna zamanla ısınırsın0|00|0
- Gizli Üye1 ayBunlara yazarak zaten korkunuzu yenemezsiniz. Ben bile korktum mazallah😄1|40|0
- Gizli Üye1 ayalkol kullanıyor iseniz ilişki öncesinde biraz alkol ile vücudunuzu gevşetip ön sevişmeyi uzun tutmanızı öneririm. bu sayede isteğiniz artar ve kendinizi kasmamış olursunuz1|00|0
- Cinsellikten korkma,
Anala çok yanaşma,
Bir de evlenmeden yapma.1|10|0 - salak mısın
anal sakın yapma
evlenmeyi beklesin o dingil
sonra önden yap0|00|0 - şu ülkede kızlar kendini ezdiripde kadına değer yok diye ağlıyor ya. yapmaya mecburmusun? sana saygısı olmayanla evlenip evlilikte mutsuz oluyorsunuz2|10|0
- Gizli Üye1 ayDaha önce denemeye çalışmış gibisin anal seksi konuşmana bakılırsa. Ama ne olursa olsun anal seks yapma sakın derim0|10|0
- Bol önsevisme ile rahatlarsın kıvam dedikleri şey e gelirsin0|60|0
- Bırak biraz kurcalasin. Usta tamirciyse gönlün rahat bi şekilde sürekli ona gidersin zaten1|00|0
- NEDir bu simdiki ergen cocuklarin anal sevdasi0|00|0
- Neden anal? Vajinal varken anal nedir tövbe tövbe0|00|0
- Hangisinden analdan mi bekaretten mi korkun0|00|0
- Anal yapma
Ilerde sikintisini cok cekersin0|00|0 - bilen biri ile terapi tarzı soru cevap0|00|0
- İnsan evlenmeyi düşündüğü kızla anal yapar mı ya? Bence illa yapacaksan vajinal yap2|00|0
- Neyine korktun anlayamadım ki0|00|0
- anlatr öğretirim istersen1|40|1
- Evlenecegi kiza anal teklif etmek 🤮0|00|0
- Daha Fazla (22)
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Cinsellik korkumu nasıl yenerim?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş