Kanada Cinsiyet Bilgisi ve Eğitim Konseyi’nin gerçekleştirdiği ankete göre seks sonrası sarılmak ve flört etmek kadınların daha fazlasını istemesini sağlıyormuş. Seks sonrası 6 ila 10 dakika arası sarılan kadınlardan yüzde 71’i sevişmelerini değerlendirdiklerinde “çok zevkli” buluyorlar. Daha az sarılan kadınlarda ise bu oran yüzde 41 imiş.
Sizlerde seks ile sarılmak arasında pozitif bir bağ var mı? Bu duruma katılıyor musunuz??#revolution
Sarılmak en az ön sevişme kadar önemli olabilir mi?
Bence tuhaf. O kadınların ciddi duygusal boşlukları ya da ilişkide ilgi eksiklikleri var. Bunu da seks sonrası sarılma ile mi tamamlamaya çalışıyorlar nedir bilemedim :) Yani kötü sevişse bile adam sarılırsa iyi seks Adam full performans gösterse bile sarılmadı diye kötü seks mi yapmış oluyorsun.
15 ay önce ayrıldığım sevgilimin elini hiç bırakmazdım :) her aklıma geldiğinde sarılıp saçlarının kokusunu içime çekmek çok hoşuma giderdi. Seks değil normal yolda yürürken bile beline sarılır kendime yakın hissettirirdim :) ben yanındayken sana kimse zarar veremez hissiyatını vermeye uğraşırdım :) çok severdim kendisini ama karşılığının olmadığını hissettirdi ve karşılıklı konuşup bitirdik arada konuluruz. Arkadaşım olarak çok seviyorum şimdide :)
Evet sarılmak çok önemli. Ama sadece sevişme, aşk olaylarında değil. Her alanda, her şeyde, her iletişim şeklinde önemli. En başta güvende hissettirir bi kere. 🤍