Türk erkeğinin en çok tercih ettiği seks pozisyonu hangisidir? 'Hepsi' diye politik cevaplar vermeyin. En çok hangi pozisyon tercih edilir, düşünün bakalım...
Türk erkeğinin en çok tercih ettiği seks pozisyonu hangisidir?
Her ne kadar pozisyonlar havada uçuşsa da misyoner çoğunluktadır. Sonra doggy sonra cowgirl ya da reverse cowgirl tercih ediliyordur bana göre. Erkekler tercih etse de kadının pozisyona girme becerisi önemli. Kolay gibi görünse de kaç kadın cowgirl’ün hakkını verebilir gerçekten mesela?
9
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın. Bir de hareketler dışında orada yansıtılan haz, görsellik ve görselliğe ek olarak yapılanlar da çok önemli. Detay veremiyorum ama anlarsın sen beni 🤭
Elbette. Şimdi düşün bir abla var altında sanki rodeo atı varmış gibi kendini de adamı da paralıyor şimdi bunla cowgirl yapılır mı? Kırar adamın en hassas yerlerini mazallah 🤣🤣
Ben en son tatlı kaşığı pozisyonundan çok büyük zevk aldım. Anlatayım. Bak şimdi, bacaklarını uzatıp yan yatarken ben de onun arkasından yaklaşıp, kucağıma bindirir gibi, İçeri tam girip çıkmak yerine içine girip hafif hafif gitip çıkıp kıvranırken içinde kalarak, nazikçe vajinasının ön duvatından haz alıyorum. Duygusal gereksinimlerimi yerine getirmekten başka, uyarılmayı artırmak ve mükemmel orgazm elde etmek için klitorisinin etrafında parmaklarımı dolaştırıyorum. Her ikisi de uyarıldığında zirveye ulaşmak kaçınılmaz oluyor, böylece klitoral alanının sürtünmesi hem de aynı anda göğüslerini mükemmel bir biçimde ağzımla ve ellerimle okşayıp emerek yspılan seks ilişkimize başka bir tat katıyor. 🌸🚀🔥💥🌺😎
Her halde kadını altına alıp sımsıkı sarılarak bastıra bastıra yapmasıdır en zevk aldığı pozisyon.. Ancak cowgirl pozisyonu en zevkli olanıdır..Çünkü hem erkek hem kadın istediği gibi dorukları yaşarlar..
Cevabı belli aslında.. %80-90 misyoner çıkacaktır..Tabi erkeğin üstte olanından :)Daha sonra doggy gelir.. Sadece erkeğe kalınca bunlar çıkar genelde..
Ben genelleme yapicam biraz , doggy ve misyoner genelde kullandıkları pozisyon.. Ancak şahsen ters cowgirl, kaşık ve kucakta pozisyonlarını seviyor ve tercih ediyorum
Ben misyoner pozisyonunu seviyorum... Partnerimin üzerinde ona sarılırken sevişmeyi... Ama genel ağırlık olarak doggy pozisyonunun tercih edildiğini söyleyebilirim... Ben istisna olsam da
Mario oyununda kafasıyla taşlara vurup altin kazaniyor ya türk erkeği de altına alıp misyoner dedikleri pozisyon vurdukça altın alıyormuş gibi işte en çok sevdiği pozisyon o
Klasik Misyoner nerdeyse bizim yerli ve milli pozisyonumuz bence. Özellikle bebek düşünen çiftlerin vazgeçemediği ve en çok tercih ettiği pozisyondur, nam-ı diğer bacak arası pozisyonu.
En çok tercih edilen pozisyon yerine hazzın doruğa çıktığı desek daha iyi olur aradaki uyum ve partnerin yönlendirmesi sadece düz yatmak ya da üstte olmak değil renk katmak için farklı pozisyonlar
Birde sırt üstü yatarken tek ayağı omuza alıp diyer bacağı hafif kıvırıyoruz onun adı aklıma gelmedi bayılırım bide bel bölgesine yastık koyup kaldıracaksın dadından yenmez
Sırt üstü yatırıp 2 bacak arasına girmek Partnerin inerken girip çıkarken yüz ifadelerini görmek tüm vücudunu gosoglerinin her vuruşta saklandığını ve arada dudağından boynundan gosguslerine kadar öpe bilme ikaninin olması...
Kadının kalçası bana donuk üstümde zıplaması. Bacaklar omuza ya da ayaklar erkeğin göğsünde dayalı. Kasık pozisyonu. Koltuk üzerinde kucakta seks. Vs vs 😄