Şüphesiz her pozisyonu denemek isterler ama en çok hoşlarna gideni hangisi?
Cevabın nedir?
+1 yılpartnerime bağlıdır genelde. Onun en çok zevk alacağı pozisyonlar önemlidir benim için. Üzerinde durulması gereken bence kadının hangi pozisyonda daha rahat ve daha doğru orgazm olacağıdır. Erkek nasıl olsa orgazma ulaşıyor. Bence erkek partnerine göre düşünmeli bunu kendine göre değil.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pozisyonların üretilişi sadece doyumsuzluk ve sıkıntı sonucu arayışlardan doğmuştur.. Bir cinsel birleşmede kadının içinde iken her ne olursa olsun göz göze ve dudak dudağa olmak hepsinden zevklidir.. Eğer konu sadece kadının içinde olmak ise on aseks değil çiftleşme denir.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartısılmaz doggy bence
Şahsen rezalet
Ama erkek tercihi iste ne beklersin..03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın isterse sıkıntı yok ama erkek isterse
kötü
En sarmalaamalı en musmutlu edeni oysa odur en iyi pozeyşın
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şimdi adam ayakta kız onun omuzuna çıkıyor ayaklar omuzda ve sonra oradan adamın göbeğine ve kasığına doğru kaydıraktaymış gibi kayıyor.. Hedefi buldu, buldu, bulamadı haydee tekrardan omuza tırman.. İşte bu :)
02 Yorumla
+1 yılKlasik cevap olacak ama bu konuda genelleme yapmak neredeyse imkansız. Erkekler "ağırlıklı" olarak şu pozisyonu sever demek bile doğru bir yorum olmaz bence.
03 Yorumla- +1 yıl
Sorulara verilen diğer cevaplardan anladığım kadarıyla, her erkek kendi favori pozisyonunu söylemiş. Oysa sorunuz "erkeklerin sekste en çok sevdiği pozisyon hangisi?" şeklinde. Benden böyle bir genellemenin yapılmasının zor olduğunu söylemek istemiştim. Şayet soru "erkekler en çok sevdiğiniz seks pozisyonu hangisi?" şeklinde olsaydı, tüm bu verilen cevaplar daha makul olacaktı :D :D :D
patnere göre degişir Genelde misyoner köpek pozisyonu ama dedigim gibi patnerin boyu kilosuna göre degişir örnegin şişman bir kadınla misyoner iyi iken zayıf bir kadınla beşik pozisyonu güzel olur
Burada tecrube konusuyor :)10 Yorumla
+1 yılsürekli tek nokta zevk vermez hiç öyle hayal etmemiştim olmaz istemem o ne ya döncek durcak atm , dp , oral, dap
00 Yorumla69 doggy bacak omuza favorim benim ☺ ama ismini bilmedigim daha cok seks pozisyonu var ☺
012 Yorumla- +1 yıl
Haklisin dogruya dogru ama bu bizim elimizde olan bisey degilki demekki bizim alin yazimizda bu devirde yasamakmis olacak gercek askida bizler yani herkes kendi uygulayacak cunku herkes kendine ceki duzen verip ona gore bicimlenirse gercekler yasanir askda dahil buna ama iste soz var at izi it izine karismis diye cok dogru bir soz
Ben yüzünü görmeyi tercih ediyorum öylesi daha hoşuma gidiyor, iki insanın birbirine verdiği haz önemli. Birinin yüzü dönükse karşılıklı olmuyormuş gibi geliyor
12 YorumlaKucağa alıp duvara dayayıp gerisini biliyosunuz zaten.
14 YorumlaHoşlanma tek taraflı olursa bencillik olur detayına burada girmem uygun olmaz.
013 Yorumla
+1 yılher pozisyonun verdiği etki farklı ya, normalde partneriminin yüzündeki o zevk ifadesini görebilceğim bir pozisyon favorimdir, mesela kucağıma almak. ama doggy'nin verdiği keyif de ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşımda ki kadın hangi pozisyon da zevk alıyorsa, o pozisyon hoşuma gider ve o pozisyonu uygularım. Kadınımı tatmin etmek benim için en güzel zevkdir, en güzel onurdur.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, erkeklerin çoğu kendi zevkini düşünüyor... kadının zevk alıp almaması umurlarında bile değil. Benim birlikte olduğum kadın en iyi şekilde zevk almazsa ben hiç zevk almam. Onu tatmin etmek, beni mutlu eder.
Karşımdakinin zevkten kıvranması, attığı çığlıklar, titreyen bacakları beni benden alıyor. Kadınlara üzülüyorum, bencil erkekler ile birlikte oldukları için.
Ben sırt üstü yatarken o üstüme oturuyor ayakları yatağa basacak şekilde , benim ellerim de göğüslerinde veya poposunda olacak. :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoggy zevkli ama bence önemli olan gözlerimin içine bakarken onun içinde olmam dolayısıyla puanım The Rider ve The Lap Top pozisyonlarına gidiyor...
01 Yorumla
+1 yıldoggy , misyoner , kovboy , ters kovboy , ayakta kucak pozisyonu , kaşık ,
02 Yorumla- +1 yıl
daha cok pozisyon var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüztüme alıp ata bindirmek ve bu sırada ara ara tokatlamak ;)
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin pozisyon nedir?
yüzeysel erkeğe aşık olmak yoktur, aşık olunan erkeğin yüzeysel davranması vardır. durumun özü karşılıksız aşktır esasen. yüzeysel davranan adam karşısındakini öyle pek de farklı, özel görmemekte, hatta sevmemekte, beğenmemekte, sallamamakta, öylesine takılmaktadır buyuk ihtimal. aynı adam bir başka hatuna bambaşka davranabilir;
Cevap sahibi+1 yılbence sen albert camus yabancı yı okumakla başla ;) skter et pozisyonları falan
Cevap sahibi+1 yılo halde anayurt oteli ile devam et
Cevap sahibi+1 yılneden iletişime kapadın kendini seks yüzündenmi, saçma
Cevap sahibi+1 yılsaşça olmuş selen iletişim kurmak istersen gizliliği açık olacak
Cevap sahibi+1 yılkitlelerin yorumları okuyor olması özel olan durumu nesnelleştirip sıradan hale getirir
Cevap sahibi+1 yılsıradanlaşmak boktanmış / aklıma pink floyd " the wall" şarkısındaki sistem eleştirisi geldi
sistemin bir parçası gibi davranma
Cevap sahibi+1 yıliletişime kapalı olmak buradaki hemcinslerinin genel olarak uyguladığı bir şey ve sende onlarla aynı şeyi yapıyorsun bu durumda sistemin bir parçasısın selen kabul et
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinimin yuzunu goremedigim hiçbir pozisyonu sevmem.
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöz teması olmalı. Digerlerini köpekler de yapar.
Cevap sahibi+1 yılRuhsuz kadinlara denk geleyim bir sene sevismeden dururum.
Şu sorudan sonra mesaj kutun cosmustur :)
Cevap sahibi+1 yılMesaj için profiline girmeyenlerden olduğum anlaşıldı böylece :) seni nasıl güzel adamlar farketmedi anlamıyorum. Aşağıdaki Yorumlarina bakınca öyle bir kanıya kapıldım.
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim gece gece canını sıktım :(
Cevap sahibi+1 yılBu benim için de geçerli. Niye denk gelmedim senin gibilere, havaya bakarak mı dolaşıyorum bilemedim..
Cevap sahibi+1 yılGerçekten beni o istisna adamlardan mı saydin :)
Cevap sahibi+1 yılAlışkınim gibi kaderine razı bir kelime kullanma. Hic gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın bana nickimi versem. Birsey söylemem lazım. Istersen engellersin sonra.
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizi aramisiz bunca zaman. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim senin gibi birine, senin benim gibi birine ihtiyacimiz var.
Cevap sahibi+1 yılBuldun, buldum..
Cevap sahibi+1 yılGizli olup sapıkca birseyler yazanlardan degilim en azından.
Takibe gectigin profilim, haydarpasa gari olan.
Cevap sahibi+1 yılKim olduğumu anladın mi?
Cevap sahibi+1 yılKarabatakk
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyonerin özel bir tarafı var bende.. başlangıç hep misyoner sonrasında doggy
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin en çok hoşuna giden pzsyon hangisi seni mest eden?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkız yerde bacaklarını ayırmış o pozisyon mu?
Cevap sahibi+1 yılduvara yaslayıp yapmasını istermiydin havaya kaldırıp?
+1 yılayakta bacakalrı bele dolucak ıcıne alacak ve cıpladıcan onu kucakda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacak omza ve doggy. hükmedebilmek mutlu ediyor sanırım.
senin?01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpartnere göre değişir bence o partnerin zevki nasıl olursa sekste o denli güzel olur
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeksi sadece boşalmak diye algılayıp 31 çeker gibi sevişirsen çok normal
Cevap sahibi+1 yılo nası oluyo ya :)
Cevap sahibi+1 yılyani beleşe seks
- +1 yıl
Sevgili olunmayacakmış, o... pular gibi erkek istediğinde evine gidilecek seks yapılacak, erkeğin istediği pozisyonlarda. Ama kadın seks karşılığı para almayacak. Sonra da erkeğin işi bitince kadın erkeğin evinden gidecek. Erkeğin canı ne zaman seks isterse çağıracak. Öyle enayiler var mı bende bunu merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılöyle sexmi olur gitsin şişme kadın alsın :D iki taraf birbirini dengelemeli partnerim ne kadar mutlu olursa benide o denli mutlu eder sevişmeği boşalmaktan ibaret sanan mamalaklar ne anlar :) 31 i fazla kaçıranlar bunlar galiba
Cevap sahibi+1 yılbide öyle bir kadın olurmu ya :D
Cevap sahibi+1 yılböyle bir sevgilinmi vardı
Cevap sahibi+1 yılvay arkadaş yaa böyle öküzlere niye hep böyle kadınar denk gelir
Cevap sahibi+1 yılevli birimiydi o
Cevap sahibi+1 yıluyuya kaldı :D
Cevap sahibi+1 yılGenelde evli tipler o karaktere sahipte evde yapamıyo eşim diye dışardaki farklı oluyo ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağıma alığ ayakta zıplatmak hele bide boy aynasının karşısında daha farklı ve qüzel oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh Selen ah bulduk da pozisyonu kaldı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen katılıyorum ;)
+1 yılCesur bir soru cok merak ettin heralde.
04 Yorumla- +1 yıl
Him baksen yasin olmus kac bilmiyorsan ayip
- +1 yıl
O bicim alakasi var istee
Seks yapmadım, bilemeyeceğim.
02 Yorumlamisyoner çok severim :)
02 YorumlaYuzyuze olani. Yeterli arzu içinde olsun.
02 YorumlaKadın nasıl isterse nasıl zevk alırsa
03 Yorumlasıkıntı yok her pozisyonun tadı ap ayrıdır
02 Yorumla
+1 yılMisyoner ve oral favorim orallll
02 Yorumla- +1 yıl
Evet zevk almayı severimmmm
+1 yılBol dayaklı vurdulu gırdılı
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyaorum kollarımdan kurtulmasına imkan yok
- +1 yıl
Şimdilik olmadı ☺
doggy, ama kamasutra pozisyonlar d
02 Yorumlakucaktayken kıvrılarak kalkıp oturması
00 Yorumla
+1 yılBacaklar omuza. Kalın penisimle güzel oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Acitmiyorum emin olabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek
011 Yorumla
+1 yılKadin üstte olacak pozisyonda
02 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak kadinin hakimiyetinde demiyelim destek diyelim 😁
+1 yılkucak ta zıp zıp :)
112 Yorumla- +1 yıl
hemde nasıl bir bilsen :)
- +1 yıl
varr
- +1 yıl
amin saolsaın
- +1 yıl
hm pardon tabiki darısı başına. en güzellerini yaşamnı dilerim. ama kucakta zıp zıpı unutma tavsiyem o :)
- +1 yıl
inş. umarım herşey gönlünce olur.
merakla okurum bende yazdıklarını :)
Yüzüstü yatırmak sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılselen29 pozisyonu
09 Yorumla- +1 yıl
sen böyle sorular sorarsan biraz zor evlenirsin. çok erkek var genelde hep seks düşünür. işini bitirincede peşinden o... yaftasını yapıştırırlar. yüzlerine söylemeseler bile içlerinden derler.
adam arıyorsun sen demi?
zaten erkekler güvenmiyor ki artık siz güvenesiniz.
kolay gele. bu sorularla çoğu azıtıyor yarın seninle olur, p*rno izler (çoğu izliyor) öbürgün senle sevişirken aklından kimbilir kaç bayan geçer. - +1 yıl
ilk yorumumu gırgırına söyledim. ikinci yorumum için; bulamazsın, ben çok yakışıklı biriydim kaç tane kızla gezdim kadınla konuştum ben bulamadım da yani.. tabi erkek arkadaşda çoktu. kendimi övmek için yazmadım. ben çok bunaldım. ama ben şimdi yardımcı olmaya karar verdim nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun? istersen yardım ederim sana diyecem ama yani. burasıda sanal zaten. böyle olmaz ki erkekler masturbasyon yapsın kadınlar öyle. nereye kadar bu iş böyle? bişi daha söyleyim benim anneme bile facede arkadaşlık teklifi geliyodu erkeklerden. 65 yaşında kadın, düşün. bu zamanda yani kimi kime tavsiye edecem. şaşırdım. bana da kimse güvenmiyor ki yani iyilik yapmaya çalışsam bile, önyargılı herkes, onlarda haklı.. bilmiyorum.
- +1 yıl
heee dürüst kadınlarlada çok alakası var, kızlarlada, egolu kızlarlada, insan olmayan bayan milletiylede.. twitterdan hepsini gördüm insan olmayan karı kız milletinide. herkesde bir hava. onlarda hava ise ben yine yakışıklıyım (sözüm ona) haa ben yine kızlarla gezdim yakışıklılığım sayesinde. alakası var birazda bazen olduğu zaman oluyor. bana çok kız getiren yakışıklılığım var ama kız yok insan yok arkadaş yok. kanka olan kızlar bile beni sattı dost kazığı. bir kız memesini açıp erkek buluyorsa benim yakışıklılığım da buldu, bulur. bulduğu zaman buluyo ama ben hep gerçek ve dürüst aradım. öyle bişide yok. ve bayan mileti ne kadar güzelliğine ve özgüvenine bazen egosuna güveniyorsa bende o kadar güvenirim. güzelliği sayesinde erkekleri peşinde koşturan hanımlar var. bide burak ideal erkek diye bana başkasının yakışıklılığını kabul ettirmeye çalışan.. salatalık bir bayan. yakışıklı ve şanslı olan buluyor herşeyi parayıda. ben dürüstlük yaptım ne oldu p*ç ve şanslı yakışıklılar benden
- +1 yıl
daha iyi yaşadı. yakışıklılık getireceğine getiriyor ama herkese değil. sadece yakışıklı diye paraya mala boğulan ünlüler var artık peşindeki kızları başkaları düşünsün... ve son sadece güzelllik ve seksilikde bir bayanı herşey yapmıyor bunu da bayanlar anlasın.
- +1 yıl
bişi daha sölim istesem kaç kadınla yatmışım buda kendi güzelliğiyle egoda yer yarıp yalnız gezen ver bana bakmayan kızlara kadınlara kapak olsun
+1 yılAh ah olsada pozisyonsuzsa olur
05 Yorumla- +1 yıl
Sizin profiliniz neden kapalı? Açma şansınız var mı
- +1 yıl
Ben ulaşacağım sadece
doggy tabıkı ve yuzustu
05 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoggy favorimdir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacak omza kaşık ayakta kucak doggy diye gidrr
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer yol ver bende bir uçan kurtulur birde kaçan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoggy - bacak omuza en acılısı ve en iyisi :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenimle yatanlar acıyı tadınca zevkten uçuyorlar ondan acılı diyorum :) bu arada zevk sabit ;)
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle ilişkiye giren kişi inleme ve acı hissetmezse bir daha aramam :)
zevk veremiyorsam meşgul etmeye gerek yok ;)
+1 yılbacak omuza..
00 Yorumla
+1 yılBakar msn
09 Yorumla- +1 yıl
Sana ispiyonculuk yapacam
- +1 yıl
Merak etme bisi yapmicaz mesaj atsana
- +1 yıl
Cumrtesi pazarna bk
- +1 yıl
Bakar misin dan ne anliyodun sen
- +1 yıl
Bana mesaj at demistm sen anlamayinca bende girgira salmstm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadın üstte
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
doggy
04 Yorumladogyy
00 Yorumlamisyoner
01 YorumlaÇivi. ..
01 Yorumlaben kucak severim
04 Yorumladoggy ve oral seks
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKopek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİngilizce kopek iste :D
doggy
00 YorumlaEl arabası df
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bacak omza ve doggy.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbacak omza
00 Yorumla dogggy iyidir :)
00 Yorumla
+1 yılÜstte oldgm hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucak 😉👍
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi