20 cm olabilirmi gerçekten ben inanmadım ama öyle olduğunu iddia ediyor :D bana 15 biile yeter zaten 20 çok bence ve uyduruyor diye düşündüm boyu 187 bu arada boyla alakası yok sanırım ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek penis boyuyla övünüyorsa şunu çok iyi bilin ki ya sıkı bir ezik yalancıdır ya da hayattaki tek amacı cinselliktir ve penis boyunun uzun olmasının bir halta yaradığını zanneden zavallıdır. Penisi küçük veya büyük mesele bu değil de, övündüğü konunun oraya indirgenmesi acınacak halinin olduğunun kanıtıdır. 13 ila 15 santim arasındadır Türkiye ortalama penis boyu. Bu sitede bile 18+ 20+ yazan primatlar mevcut. Ortalama deniyor farklılıklar gösterebilir. Bilimsel veriler bize bunu net sunuyor. Gelelim sevgiline, penis boyu 20 cm de olabilir 8 cm de bunlar gurur duyulacak ve eziklenecek konular değildir. Zekasını kullanabilmesi ve yararlı fikirler üretebilmesi daha meziyetlidir. Anlattığına göre o mantalite de sevgilinde namevcut.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayııır övünmediii benle bu konuşarı pek konuşmaz geçen gün biraz o konulara kaydık öyle dedi işte bişey üzerine şu an unuttum öyle deyince merak etmwye başladım bende
- +1 yıl
Kendin demişsin ki "uyduruyor bence" ben de sana bunu açıklıyorum. Övünme demek illa "aşkım benimki 20 cm gerçekten öyle ben erkek gibi erkeğim" söyleminde bulunması değil. Konuyu konuşurken bunu öne sürüp senin tepkini ölçmesi. Daha uzun penis daha fazla erkek olmak değil, ama kafalar boş. Penisin evrimsel amacını biliyor mu acaba orası da tartışılır. Sonuçta bir kadını hamile bırakmak için 8 cm bile yetiyor... Uzunluğu önemsiz organ senin anlayacağın.
Soran+1 yıliyide insanlar sadece üremek için sevişmiyor farkındaysan yani önemli demekki yani 8 cmde çok küçük bir kadını bir süre sonra tatmin etmez 12-13 olsa okey
Soran+1 yılhe onu bilemem herkesin kendi tercihi bana göre zevk yani hergün yapssam doymam gibi :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boy 180 penisim 19
Cetvelle yanlış sonuç çıkıyor ben metreyle ölçtüm.
Sevgilininkini hiç gördün mü ona göre ben atayım aşağı yukarı ne kadar benziyor ona göre doğru mu yalan mı anlarsın.04 Yorumla
Soran+1 yılyok görmedm yaa mesela konu oraya kaysa d a kapatıyo öyle sexting falan yapmadıkki laf arasında söled i bi bende inanmadım peki peki dedi güldü 16 falansa gene iyi bana yeter her tlü
Cevap sahibi+1 yılBuna göre nasıl?
https://www.hizliresim.com/u/cesuradam
Soran+1 yılbu çok bğyk bu kadar olduğunu sanmıyom olmasında zaten uraşamam sşdsşdlsdl
Cevap sahibi+1 yılDiğer kızların dediği gibi abartı mıymış 😅
Yok en fazla 13-14 olurmuş yok daha büyüğü bulunmazmış 😅
+1 yılAy her önüne gelen buradan yazıyor. Yok 25 cm, yok 21 cm. Yok çok harika tat alırsın. Ya mesajları okurken bile kankimle kahkahalara boğuluyoruz. :) <3
Rumuz: Altın kızlar mesajlaşıyor. <3 :)20 Yorumla
+1 yıl
Sevgiliniz ölçümü bu cetvelle yaptı galiba soba borusu mu bu mk.
109 Yorumla
Soran+1 yılaAHSJHAHAJHDJSŞ OFF çok güldüm bunaa allah iyiliğini versin kız :D
- +1 yıl
Ahshshs
Yarısını düşünsün bence 😄 - +1 yıl
@paranox_s çıkarın gölgesinde serinleyelim bari. :d
- +1 yıl
Ahssh
- +1 yıl
@paranox_s
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar da gölgesinde rakı içelim aşkım de fkdkdkdj
70 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 20 cm a kişide bulunur nerden ölçü acaba kimisi daha büyük çıksın diye kendini kandırabiliyo :)
24 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyomya 3-5 cm ekliyolar kafadan şlsşdlsl aynı şeyi boyları iççin yapıyo bazısı
Soran+1 yılkafayı yemişler dürüst ol canımı ye ya lskdlsd :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılElin yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu büyük sanırmış seninki baya baya milletin yumruğuna bakıyor sanırım :) 20 santim kaç santim ediyor seninkinin haberi yok büyük ihtimalle ;)
Pandemi Hayatımızı, Borçlarımızı Nasıl Etkiledi; Komedili Matematiksel Anlatım Tadında!00 Yorumla Bazı erkekler penis boyutunu daha uzun söylüyorlar görmeden bilemezsin 20 biraz abartı geldi bana ama yine de bir gör derim
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de abartı ama gene küçük olsa konusunu açmaz cm muhabbeti diye düşünüyom bi 16 vardır
+1 yılBoyları değişiklik gösterebilir buna kilonun genelde etkisi olabilir ortalama 15-17 cm aralığında iken değişiklik gösterebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılyağ oranı yok mesela onunda etkisi vardır bence 1-2 cmde olsa
- +1 yıl
Yani kilolu bir insanda kısa olabilir
- +1 yıl
Tabi bu bazı tekniklerle büyütebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi boyla alakası yok doğru ama olmama ihtimalini ortadan kaldırmıyor ama öğrenmenin en kolay yolu ida idaya girersin boyunu ögrenirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılayy onu soramam bida azmış bu der zaten kkonuşmamızı bile unuttum ya bişey konuşuodk onn üzerüne söledi işte sextinge kayıyıodu biraz ama sexting yapmadık hiç yani öyle biride değil anlamadım :D
- +1 yıl
öyle biri değilse neden aletinin boyunu söyledi o zaman demeki azmıştı boşalmak istemişti onun için konuyu sexe çekmek istedi yoksa ne diye konu oraya gelsin mk
Soran+1 yılbilmiyom bende demek istediğim konuyu uzatabilirdi ama uzatmadı romantiğe döndük yani istese uzatırdı sadece bi anlık yükselmiştir belkide
- +1 yıl
Ola bilir bi an yükselip söndü demekki
+1 yılDevedede var kalıp eşek çekiyor kalıp değil işlevi nasıl de 😜😜😜
15 Yorumla- +1 yıl
seni önemli olan işlev sözüyle baya iyi keklemişler , kandırmışlar😂.
fizikte bir kural vardır. bir cismin sürtünmeden dolayı ısınması o cismin sürtünme katsayısı ile doğru orantılıdır. sürtünme katsayısı ise o cismin boyu veya hacmi ile doğru orantıldır. yani cismin boyu veya hacmi arttıkça o sürtünmesi ve doğal olarak ısınması sıcaklığı artar. şimdi gelelim penise. penisin boyu ve hacmi ne büyük veya fazla ise sürtünmede o kdar çok olur. sürtünme ne kdar çok ise sıcaklık ateş o kdar çok olur. sürtünme , sıcaklık ateş ne kadar çok olursa zevk te o kdar çok olur. bu bilimsel bir gerçek küçük hanım. bilmem anlatabildim mi. madem işlev diyorsun o zaman 2-3 cm penis le tatmin olabilecekmisin dene bakalım 😊
Soran+1 yıl@paranox_s bide şöyle birşey var kadınlarımızın büyük çoğu seks anında zevkin yanında acının da olmasını istyior ikisi karışınca ayrı bir haz alıyorlar küçük bir penis zevk verir mesela
Soran+1 yıl@paranox_s aynen öyle hızlı yaptığında zevk vermez bir süre sonra hissetmezsn 7-8 cm yeter diyenler var ee neye yeter tam olarak her kadının hayalinde vardır bence büyük penisi :D mesela 15 falan da ideal gayet
+1 yılOlabilir ya ama 20 ye yakın olunca da 20 ye yuvarlıyorlar bence erkekler.
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 çok şey olunca 20 dedi :D ama nasıl ölçtü allah bilir oda var
Boyla penis boyu orantısı yok ama herkes 23 cm 20 cm diyor açınca 7 cm le karşılaşmazsın umarım 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya o kadarda değil şlşfdlfd
Tasaklarida dahil ediyor olabilir ya da alttan olcugordur
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir xşldlsşdla
Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Olabilir imkansız değil. Benim hatunda sormuştu, inanmayınca gördü ve şaştı kaldı. Niye bu kadar imkansız geliyor ki
012 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom ya bu arada sporcu kendisi fit baya ama o şeyi görmedm hiç şddlsfsşfl 20 çok ya 18 bile olsa gene iyi çok bence
Soran+1 yılyanii çok tabikiiii bilmiyom alışmak lazım zamanla belki övünerek sölemedikii zaten konuşmuyoz bida konusu açılmadı ama şimdi aklıma geldi acaba doğru muydu diom ben uydurdu diye düşündüm de :D
Soran+1 yılyok görmedm ama çokta küçük değildir bence bi 16 vardır neden yalan söylesin zaten boyu falanda uzun sporcu oda
Soran+1 yılevet alakası yok biliom 20 cm sennde yani çokmuş
Soran+1 yılkötü değil zamanla aşlışılır
Soran+1 yılevet ön sevişme önem kazanıyor burda uzun sürmeli ve yavaş davranılmalı bence daha keyif verici olur
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bende 187 boyundayım inanma böyle hurafelere. Makattan itibaren ölçse bile 20 cm belki olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de ya o ne öyle at şeyi mi bu şsdşsdl inanamdm zatenn oan da dedm :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte sanıyorki sadece boyu önemli bogazına kadar da soksa zevk alacağın kısım sadece 13 cm lik yer hala boy diyorlar he deseydin 30 cm
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı fikirdeyim zaten :D ama işte bi garipler neyine sallıyosa beni azdırmak için desem kendi öyle konu açlınca nese diyip kapatıyo d
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 20 cm ise kendine yetişiyordur kendiyle idare etsin sana ne hacet
00 Yorumlaumarım senin hayalinde gerçek olur 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılahhahaah ya ben onu seviyom çokta önemli değil o yüzden mutlu olak yeter bide performansta önemli uyum ten uyumu çok şey var denemeden bilinmez
Yalan atiyor. En fazla 13-15 cm arasıdır ayrıca 8 cm bir penis bile kadını tatmin etmeye yeter. Önemli olan penisin kalınlığı ve baş kısmının büyüklüğü kadına haz veren bunlardır.
12 Yorumla
Soran+1 yıl8 cm çok küçük nereye kada r tatmin edecek görsel olarak bile doyurmaz
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Boyla alakası yok da erkeklerde var o 20 - 25 - 30 diyeni gördüm muhtemelen bir kadına ihtiyaç duymuyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanii öyle sallıyodur mu diyon bi kadına ihtiyaç duymuyo derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalama 13cm falan ya bana abartı geldi. Vardir ama yani kuxuk bir olasılık
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom yaa öyle dio innamayınca peki peki diyip güldü
+1 yılboyla alakası var da, genetikle de alakası var şimdi senin sevgilinin babasında keser sapı gibi dalga varsa onda da olabilir ama yalan söylediğine emin olabilirsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom yağ oranı düşük meseala yok gibi bişey onunda etkisi vardr bide inanamyınca peki peki deyip güldü ş
- +1 yıl
He he de geç yok de 25 cm kalın damarlı haha :D
Soran+1 yıldimi yaa normal bile değil zaten 20 udurmuştur :D
- +1 yıl
e yani kardeşim :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy 172, kilo 56 penis 11cm. Arkadaşım 174 boy, 63 kilo 17 cm. Boyla alakası yok,
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınzız
20 cm olması marifet değil ne kadar büyük olursa o kadar esnek oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılsertleşme sorunu oluyo sanırm ölemi
Soran+1 yılbilemem olabilir yani hayal ettim kendimi çok büyük bişeyi kontrol edemezdm adlsşadkal
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok merak ediyorum dersen iste atsin resmini ölçerek dert etme o kadar seninki alır hepsini dert etme
05 Yorumla
Soran+1 yılyok ya demem meraklı gibi olurm sldşsdl zaten öyle konular açılınca nese şimdi falan diyo mesela sexting ffala yapmıos ama konu açılmıştı ogün öyle dedi inanamyınca peki peki dedi güşldü
- +1 yıl
Hımm sence var mı o kadar
- +1 yıl
Gördünmü hiç
Soran+1 yılyok görmedimm görürüz elbet :D
- +1 yıl
Kimmis bu merek ettim seni
+1 yılYüzde 90 yalan yüzde 10 doğru hiç bi erkek ufak olmasımı yediremiyor nedense
00 Yorumla20 cm net diyorsa yalandır çünkü en çok söylenen cm olcutu bu oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 muş çok kıznca 20 oluyomuş sşdalşaldşa yanineeden yalan sölüyoki anlamıyorum ben bu kadar büüyk gerek yok 15-16 fLAN İYİ
- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinde 20cm varsa artanını bana soksun :) yalancı ya
00 Yorumla
+1 yılVajinaya yeterli olan 6 cm dir zaten kanka gerisi acıtır unutma bunu. Boyu değil işlevi diye boşuna demiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama işlevi önemli vurduğunda ateş çikarmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başı hariç mi diye sor
10 Yorumla
+1 yılSende buna inandin dimi ufaklık
02 Yorumla
Soran+1 yılya inanamdımm ama peki peki diyip güldü
- +1 yıl
Seni keklemiş
+1 yılÖnemli olan sevisebilmesi
00 Yorumla
+1 yılBilmem bir cekvelle git yanina olc
00 YorumlaSal gitsin gormek istiyorsan bana takil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün değil. Ama ya varsa gerçekten ne yaparsın?
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de mümkün değil olmasına gerekte yok gerçekten varsa zamanşala alışır diye düşünüyom anca
Cevap sahibi+1 yılKorkuyir musn peki
Soran+1 yılyani bilmiom ilkten korkarı biraz gibi gelio zlıştıra alıştıra anca
Cevap sahibi+1 yılIstersen saygı çerçevesinde konuşlm ister misn?
Bir tutam bir karış diyorum ben Ölçüsü nettir
02 Yorumla
Soran+1 yılbir karış iyii
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Vay biz de nerde bu 20likler diyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun olan gölgesini atardı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden inanmıyorsun 22 bile var
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom inanmadm peki peki deyip güldü
Cevap sahibi+1 yılHiç yakın oldunuz mu? Yanyana geldiniz mi
%10 doğru %90 yalan
02 Yorumla
Soran+1 yılneden yalana atarki görmicemmi cm olarak fazal sölüyolar evet ama 20 dediyse bi 16 vardr herhald eşdlfsşklf
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBencede
06 Yorumla
Soran+1 yılama gene bi 16 cm vardır küçük olsa böyle bişey neden desn ki :D
- +1 yıl
Bencede ama kendi sini ovuyor ve seni etkilemek konuyu acip cinselik yasamaya dogru seni hszirliyor
Soran+1 yılyokya ogünden sonra hiç açmadı bile sexting falan yapmadık sadece oraya kaydı konu ama ay işte boşalım falan mevzusu olmadı çok az konuştuk nrmal sahbet ediyos hep
- +1 yıl
Anladim canim neyse takilma vede buyuk kucuk onemli deyil sizinkiler alirlar ordan koca bebe cikiyorken esnek ve filimlerde hicmi gormedin kocaman olanlari
Soran+1 yılevet biliyom zamanla alışır zatenn esnek yani hemen olmasada
- +1 yıl
Aynen cano
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılGöster deseydin😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalan ya
00 Yorumla
+1 yılOlabilir benimkide 18cm
00 YorumlaZenci mi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır asjashjadh
Çıkar göster de 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyemem azmış bu kız derv:D
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNedense hep 20 cm
01 Yorumla
Soran+1 yılsallamış yani biizmki lşldşsdal
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAcip olceceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılkısmet artık amann benm için önemli değilde işte öyle dedikten sonra merak ettmeye başladım belki bilerek dedi :D
- +1 yıl
Opusurken hisstmedn mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğusu yalan söyler
00 YorumlaYalandır 🙂😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 35 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSallıyor inanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı