Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey yerinde ve zamanında güzeldir değerlidir. Oral yapmak fazla arzuladığının göstergesidir. Bunu görmeği her erkek istediği gibi erkeğini yüceltmeyide her kadın istemeli.
Bazen zamansız, ani, ön sevişmesiz oralla başlayan seks bir fantezi ya da tatlı bir oyun gönül almak için bir cilve içermiyorsa buda karşılıklı olarak hoş olacaktır
Ama duygular okşanmadan görmezden gelinerek bencilce bir oral isteği teklifi bile rencide edebilir131 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel yorum.
Erkek duygusal yaklaşmslı kadına, kadın istediğinde yapmalı.
Ve erkek aldığı zevki kadına hissettirebilmeli.
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç düşünmediğim, düşünmeyeceğim , düşünülmemesi gereken bir konu bu..
Sekste nasıl ki kendinin ve partnerinin aldığı zevke önem verilip özen gösteriliyorsa, bunu düşünmek de bir o kadar yersiz ve art niyetli bir tutum..
Kadının erkeğine yaptığı oral seks, erkeğin aldığı zevkin kadın üzerindeki olumlu etkisidir.. Kadın erkeği öyle haz alıyor durumda görünce kendine olan öz güveni artıyor.. Yapabildiklerini görüyor ve bundan da zevk alıyor..
Kısacası sadece yapılan kişi zevk almıyor bundan.. onun zevk alışından, yapan da aynı oranda zevk alıyor..31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Tam tersine değerini artırır. Bizim en hassas olduğumuz bölgelerden biri Pen*s ucu, en fazla sinir ağını bulunduran bölge burası olduğundan özellikle elle ve dille uyarılmaya çok açık bir yer, ön sevişme ya da seks sırasında bu bölgeyeye yoğunlaştığınızda bizi ereksiyon durumuna kolaylıkla getirebilirsiniz. Bu bölge aynı zamanda çok hassastır, oral seks yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun, kendinize hakim olun lütfen. 💝😎🌸
10 Yorumla
Hayır neden küçük düşürücü olsun ki sonuçta bu iş tamamen zevk odaklı ve karşılıklı yapılan bir şey iki tarafta zevk aldıktan sonra asla öyle bir şey söz konusu olamaz.
Son bir not asla zorlama olmamalı01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBir kısım insanın Çağdaş sevişme sanatı olarak benimsediği oral seks, pek çok kadın ve erkek için hala sorunlarla dolu bir alan olmaya devam ediyor.
Cinsellikle ilgili bilimsel araştırmalarda oral seksin tercih edilen seks ateşini arttıran ve bu nedenle herkesin zevk aldığı seksin bir parçası olduğu ancak buna rağmen herkesin sevdiği ve zevk aldığı oral seksten uzak durulmasının nedeni bilgi eksikliğinden kaynaklanan kaygılar ve endişeler olabilir. Oysa ağız Ve cinsel organ temasını içeren oral seks ile sevişmelere fevkalade lezzetler katılabilir.
Oral seks nedir?
Oral seks bir sanattır. Cinsel organların ağız yoluyla uyarılması şeklinde yapılan son derece doğal, bilimsel olarak tarif edilmiş ve kabul görmüş bir uyulması şeklinde yapılan son derece doğal, bilimsel olarak tarif edilmiş ve kabul görmüş bir seks tekniğidir.01 Yorumla- +1 yıl
Erkek, kadına nasıl oral seks yapmalı?
Vajina, sadece penetrasyon yani penis-vajina ilişkisi için değildir. Bugüne kadar vajinayı sadece birleşme için kullanan erkekler, oral sekse başlamadan önce ilk olarak vajinayı izlemelidir. Vajina, sadece bir çift üst dudaktan Ve Vajinal delikten İbaret değildir.
Vajinayı tam olarak görebilmek için partneri bacakları yanlara doğru açılmalı ve dudakları kıvrımları incelenmelidir. Bunu yaparken olabildiğince yaklaşmalı ve elle dokunmaya dudakları okşamaya, dokunulan şeyin ne olduğunu hissedilmeye Çalışılmalıdır.
Tam da bu anda, erkeklere o ana kadar en güzel boş almaları yaşadan vajinayı öpmek yapılacak olan en doğru hamledir.
Erkek partnerini sanki dudaklarından öpüyormuş gibi vajinasını öpmeye başlamalıdır. Çok fazla şiddetli olmamak koşuluyla dudaklar emilerek de devam edilebilir.
Dille en aşağısından başlayarak en son noktaya yani klitorise Kadar vajina yalanmalıdır.
Daha sonra dudaklar ayrılarak ortaya çıkar atılan küçük nohut şeklindeki çıkıntı yani klitoris yavaş, yavaş dil darbeleriyle yalanmalıdır. Kadınlar bundan çok hoşlanırlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğraftaki gibi zayıf bir vücuda sahip olduğum için kendimi çekici hissetmiyordum soyunmaktan bile çekiniyordumama çoğu erkeğin içi gitmiş fotoğrafa bir özgüven geldi bana da:)
1523 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burak6162 sahip olduğum için dedim olmadığım için demedim:)
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladığını anladım oyüzden açıklama yapma gereği duydum:)
Cevap sahibi+1 yılAma bu kızın ten rengi çok güzel çekici olmaması imkansız
Cevap sahibi+1 yılAyrıcaa sarışın
Cevap sahibi+1 yıl46 gibi
Cevap sahibi+1 yılAma vücudumuz aynı
Cevap sahibi+1 yılAtıyorsun diyeceksin ama ten rengi de aynı ama esmerim
Cevap sahibi+1 yılSarışın değil:)
- +1 yıl
saçmalama zayıflara zaafım var
- +1 yıl
@Burak6162 bebeğim ben gidereyim mi merakını @hz-ornitorenk beyaz orkidem, badem yağını alıp gelsene
- +1 yıl
@Burak6162 meraklı erkeklere bayılırım
- +1 yıl
@Burak6162 uff sert erkek, çıvdırıcam parçalayasom geldi
- +1 yıl
@Burak6162 sen kızlardan kukularını isterken ar damarı yok mu, hiç kıvırma @hz-ornitorenk ile seni mutlu mesut edicez.
- +1 yıl
@Burak6162 haşinim yaaa 😍
Eğer aptall bir erkekse "Nasıl çaktım ama, nasıl s*ktim ama" diye her türlü aşağılamaya kalkar zaten. O yüzden normal insanlarla seks yapıp her şeyin tadını çıkarmak lazım
100 Yorumla
+1 yılEvet ve hayırlık sorulara kısa yanıt alabilirsin. Baskın karakterli bir kadın da oral yapabilir bu küçük düşürücü bir durum veya eziklik alameti değildir. Veya bunun tam tersi; erkeğin kadına yapması da onu alçaltan bir durum değildir. Burada hem karşısındaki partnerin tavrı hem de durumu nasıl yönettiği önemlidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki de sokmaz karşılıklı zevk söz konusu bugün sen ona yarın o sana
140 Yorumla
+1 yılBurada asıl yanıt sahibi Kadın tabi ama kendi adıma eklemek isterim.
Ben utandırmamaya gayret ediyorum, sadece oda değil diğer tüm eylemleri için.
Kadını aşağılamak için değil hislerde birleşmek için, karşılık zevk tatmak için sekse davet ediyorum.
Utandırıp aşağılayan varsa asıl o aşağılık utanç vericidir.10 YorumlaKadının erkeğe veya erkeğin kadına yaptığı oral seks bir sevgi ifadesidir. Zevk almak değil zevk vermek hedefinden dolayı da bencillikten uzak, partnerine saygı duyduğunu, değer verdiğini ifade eden bir eylemdir. Bu nedenle ben oral seksi küçük düşürücü veya aşağılayıcı bir eylem gibi algılayanların neden böyle bir algı taşıdıklarını da anlayamıyorum.
10 YorumlaBana kalırsa bu tercih meselesi ve seks karşılıklı yapılan bir eylem... Ancak bu düşünce şöyle çürür ki öyle bir düşünce var ise yapmazsınız olur biter de... Hoşlanmıyorum vs. diyeni duydum ancak böyle bir şey ilkkez karşılaştım... Ne alakası var ki denebilir sadece …
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır asla kadın kendi arzusu ile yapıyor ise hiç bir şekilde küçük düşme diye bir şey olmaz... Ancak p**no filmlerde ki gibi başını bastırarak saçını çekerek köleye zorla yaptırılır gibi olması benim açımdan çok yanlış...Çünkü seks bir sevginin tezahürüdür para karşılığı olmadıkça.
00 Yorumla
+1 yılcinsel yaşam tamamı ile zevk işi! ancak tek kişinin zevkine odaklı olamaz.. iki tarafında isteği olmalı bir taraf diğerine bazı şeyleri baskı ile zorlmamalı.. kişiler içlerinden geldiği gibi olmalı ve öyle davranmalı.. ve eşini mutlu etmek isteyen kişi nasıl alçalabilir? ne mutlu eşini mutlu eden kadına.. bu onu alçaltmaz aksine yüceltir..
00 Yorumla
+1 yılHayır, aksine bana göre kadının erkeğe değer verdiği, arzuladığı ve mutlu etmek istediği için yapması erkeğin gözünde kadını baş tacı yapmalıdır.
Sonuçta oral yapmadan da seks yapılabilir ve ya erkeği eliyle penisi okşayarak bile boşaltabilir. Kadın oral yapıyorsa erkeği çıldırtmak, zevkten inletmek ve de zevkin sadece vajinaya girip çıkmaktan ibaret olmadığını göstermek istemiştir.
Oralı hakkıyla, erkeğin davetini beklemeden kendi isteğiyle yapan kadınlara gelsin bu gül 🌹00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşındaki insanı mutlu etmek neden küçük düşürücü olsun🤷♀️
110 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. bence o anda bunu 2 tarafta düşünmez şehvet olacağı için işin içinde erkek sadece işini görme peşinde değilse 2 tarafında orgazm olmaları seks anları unutulmaz olacaktır ne kadar sürmesi bir önemi yok 2 tarafta istekli ise zaten gece boyunca sürer bu ilişki erken boşalma sorunu olan erkek bile olsa
00 Yorumla
+1 yılSadece kadın erkeğe fellatio yaparsa haksızlık olur. Kadından sonra erkekte ona yapmalıdır. Hatta hazzı aynı anda yaşamak için 69 yapılabilir.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer erkek sadece kendi zevki için oral yaptırıp partnerine yapmıyor ve oral için rutin bir işmiş gibi yapılmasını bekliyorsa küçük düşürücü olur ama oysa oral yapıldığı an ilişkinin en zevkli ve önemli noktasıdır karşılıklı güzel bir oral çiftlerin bir biri gözündeki değerini yükseltmesi gereken bir durumdur diye düşünüyorum
10 YorumlaErkeğin ona yapması düşürücü değilse oda olmaz oralı hayvanlar bile yapıyor sekste önemli bir yere sahip
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır Küçük düşürücü değil herşey karşılıklı olması her zaman daha iyi asıl küçük düşürücü durum yeri geldiğinde onun yaptığı diğerinin yapmak istemediği küçük düşürücü durum dur ister istemez neden arayışı na sokar aklında
10 Yorumla
+1 yılBunu hiç kimse böyle düşünmemelidir. Böyle düşünen olursa önce şunu düşünmeli erkeğin, kadına oral yapmasıdamı küçük düşürücü durumunamı düşürüyor cevabınız hayırsa o zaman küçük düşürücü bir olayın ortada olmadığını bilmiş olacağız iki taraf içinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır, aksine güzeldir. Ben istediğim kadını öyle gördüğümde mutlu olurum. Aşkla bakması, aşkla emmesi kadar güzel bir an yok.
40 Yorumla
+1 yılİlk yaptığım zamanlarda öyle hissetmiştim 69 pozisyonunda alıştım yüzüne bakmıyordum.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden küçük düşürücü olsun ki karşılıklı zevk söz konusu. Hem ben mutlu olurum hem de o🙂
111 Yorumla- +1 yıl
işte bazıları bunu anlamıyor :D
Cevap sahibi+1 yılOnlar seksi gerçekten bilmiyorlar 😄sadece gir çık sanıyorlar ne yazık ki
- +1 yıl
oral seks sadece seks değildir önsevişme ile seksin arasındaki köprüdür :)
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Zevk için olmazsa olmazdır yani🙂
- +1 yıl
bu arada facesitting candır :D
Cevap sahibi+1 yılYani. Herkesin zevkleri farklıdır tabi ama öyledir 😄
- +1 yıl
senin ne tür zevklerin var :)
Cevap sahibi+1 yılBoşver 😂
- +1 yıl
benimle rahat bir şekilde konuşabilirsin sorun yaşamazsın asla :)
Cevap sahibi+1 yılIstemiyorum konuşmayı. Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
pekala :)
+1 yılHayır ne alaka bu durum erkekte kadına yapıyor oda köle mi olmuş oluyor iki tarafında bunu yapması güzeldir ☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadının değerini bilen erkek için, Oral yapan kadın baş tacıdır. Ayrıca cinsellikte hiç bir istek, arzu, yapılan eylemler hiç bir kadını , erkeği küçük düşürücü yapmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir sokmaz o bana yaparken bende onu mutlu etmeliyim
30 Yorumla
+1 yılKucuk dusmek mi haha :) zevkin kucuk dusurucusu mu olur. Zevk alin
20 YorumlaBence küçük düşürücü bi durum değil ama kadın kendini kötü hissediyosa 69 yapmak daha verimli olabilir 🙃🙃
00 Yorumla
+1 yılOral farklıdır candır kadınıda erkegide kucuk düşürmez aksine alinan zevki heyecanı artırır oralsiz bir seks yağsız yemek gibidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeğine göre değişsede malesef kadınlar yargılanıp etikete maruz bırakılabiliyor. Oysaki öyle bir kadın tapılası biridir bana göre.
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada olmadigi surece erkek bayilir istisna olanlar haric
10 YorumlaOral yapmak küçük düşürücü, doggy pozisyonu aşağılayıcı gibi düşünceleri olan seks yapmasın. Mitoz bölünmeyle filan görsün işini
10 Yorumla
+1 yılhayır sokmaz sekste bu sekılde dusunceler olursa zevk almada sorunlar olusur bence erkekte kadına cok guzel bır sekıdle oral yapmalıdır karsılıklı olması ıkı tarafada cok zevk verır
10 Yorumla
+1 yılHayır ne alaka kadına oral yapılmadı daha güzel o ayrı da
00 YorumlaBoğazına kadar gag guk yapmadan alabiliyorsa, düşürmez :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bu bana bakmaz dedigim kizin bana oral yapişini izlemek paha bicilmez bir duyguydu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle küçük düşürücü değil ama bazı kadınlar bu hisse kapılıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Düşük düşürecek nevarki dört duvar arasında iki kişisiniz tam tersi haz verir mutlu olur
00 YorumlaSoru cok degisik geldi neden ki bu kaniya varilmis🙄
00 YorumlaKadın ya da erkek farketmez bu çok ciddi sevgi güven ortamı gerektiren çok hoş bir hediyedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Sürekli aynı taraf yapıyorsa küçük düşürücü olabilir karşılıklı yapılıyorsa bişey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik esnasinda yapilan hiçbir şey dusurucu değildir tabiki hr iki tarafta istiyorsa
00 Yorumla Bu kişiden kişiye değişir ama analda küçük düşürülüyor kadınlar
00 Yorumla
+1 yıldetaylı yorum burada mümkün olmaz , ama fotoğraftaki pozisyon çok iyi
10 Yorumla
+1 yılseks sırasında yapılan hiçbir şey ne kadını nede erkeği küçük düşürmez bunu düşünen biriyle zaten seks yapmanın anlamı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılhayır neden küçük düşürsünki buda bi fantezi kişiler arasında erkek yapınca küçük düşmüyorda kadın neden düşsün :)
10 Yorumla Kesinlikle sokmaz ne öyle gözlerimin içine bakıp bakıp neyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bunu köle olmak olarak görüyor ve zevkle yapar
10 Yorumla
+1 yılOralsız seksin tadı olmaz , oral vucudu keşfetmek demektir , oral olmucaksa git damacanaya sok daha iyi 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörseli çok ama çok beğendim sırf bu yüzden cevap verdim :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu görsel bile erkeği deli eder.
Karşılıklı yapılmalı.00 Yorumla
+1 yılNe saçma bir soru. O zaman erkek de kadına yapınca küçük düşer. Cinsellik de herşey karşılıklı olmalı. Aşk, tutku, şehvet, muamele hersey
10 Yorumlaevet bence öyle. anal. oral ağızab boşalmada düşürür.
10 YorumlaBen partnerime yaparken beni küçük düşürücü duruma sokmayacğına göre kadını da sokmaz. Sekste geriye karşılıklı güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine yapsın yapacaksa da insanlar
90 Yorumla
+1 yılHayır... bu seksi güzeleştirir
70 Yorumla
+1 yılGerek yok böyle anti kunti şeylere
20 Yorumla
+1 yılŞahsen karizmamı bozmak istemem.
20 YorumlaBende ona yaparım ama
10 Yorumlabence sokmaz ama o fotoğraf nedir içim gitti
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye soksun ki erkek yapıyosa kadında yapar
00 Yorumla
+1 yılErkek de boş durmazsa sıkıntı yok 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?