Eşiniz size oral yapsa ve ağzına boşaltsa iğrenir misiniz? Erkekler kadınların ağzına yüzene bosalmaktan zevk mi alır yoksa iğrenir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğrenen erkeğe denk mi geldin yoksa? büyük başarı. eşim bir kere bile oral yapmadı bana. düşün ne durumda olduğumu. gönül isterdi ki eşim beni çok sevdiğinden mutlu etmek ister ve ağzına boşalmamı teklif eder. ama hayal. hayatlar ise hiç oral yapmamış yapmayacak bir eş. gizli olayım da... üşüşmesin erkekler :D
0102 Yorumla
Soran+1 yılYok denk gelmedim çok şükür ama sevmeyenler varmış gördüm. Evet öyle bir kadina denk gelmek cidden sanssizlik
Cevap sahibi+1 yılyani insan evlenmeden önce ilişki yaşadığına pişman olmalı. ama ben iyi ki evlenmeden önce birileri olmuş da oralın tadını almışım diyorum. neyse konuyu kişiselleştirmeden cevabıma devam edecek olursam, zevkler ve renkler tartışılmıyor cidden. erkeğe oral yapan kadından tiksinmek... tiksinmek çok ileri boyut yaa, sevmeyeni anlarım hadi... onu da anlamam da anlamış gibi yaparım :D
Soran+1 yılBilmiyorum banada değişik geliyor. Tam tersi durumdan ben igrenmiyorum mesela. Ama oral arkasına opusmekten ikimizde igreniyoruz. O mantıklı. İnsan kendi tadını almak istemiyor
Cevap sahibi+1 yıltam tersi durum da yok bizde. bir defa müsaade etti bana, çok da zevk aldı ama sonrasında yok. hep utanmalar, bastırılmış duygular.
öpüşmeme kısmını anlayabiliyorum. bana oral yapan kadınla ben öpüşürdüm. ağzına boşaldığım kadınla da öpüşürdüm. böyle heyecanları seviyorum. sevmeyeni de anlayabiliyorum
Soran+1 yılEvli misin bilmiyorum ama evliysen eşin cidden garipmis. Madem zevk aldın neden tekrar istemezsin ki. Türk kadınlarının çok büyük bir kısmı aile ve toplum baskısı yüzünden aşırı utangaç ve çekingen oluyorlar. Çok şükür ki öyle birisi değilim yoksa eşim yanmıştı
Cevap sahibi+1 yılevliyim evet. iyi ki öyle değilsin, eşin şanslı. yetiştirilme tarzındaki tüm yanlışları törpülemiş aslında ama cinsellikte sınıfta kalmış. evdeki erkek hegomonyasını reddediyor. kalkıp çayımı koymak bile ona yanlış geliyor. tamam ben de evde hizmetçi istemem ama bazen de erkeğin gururu okşanmalı. yatakta bile erkeğin üstün olduğu bazı pozisyonlar vardır, 10 yıl aradan sonra yeni yeni kabul ettirmeye başladım. ama şu oral meselesini çok iğrenç buluyor. kendine yapılmasında da kokusundan ya da şeklinden mi çekiniyor bilmem. çok def onu cesaretlendirecek şeyler söylememe rağmen olmuyor
Soran+1 yılBazı ailevi şeyler tramva oluşturuyor maalesef ve hiç geçmiyor. Bazı tabular yıkilmıyor. Erkeğin gururu oksanmali kısmında dediğin doğru. Erkeginde kadının da yeri geldiğinde gururu oksanmali. Bir gün hakimiyet senin elinde olur bir gün onun. bir yarış haline getirilmemeli. Birde libido çok önemli bir şey. 2 tarafında yüksek olması gerekiyor iyi bir seks hayatı için
Cevap sahibi+1 yılsadece yetiştirilme meselesi değil, libido da etken tabii ki. sonuçta ne kadar bastırılsa da duyguların, eğer libido sıkıştırsa dayanamazsın. düşünsene 2 ay inat ettim dokunmadım. bana mısın demedi. sadece sordu, nasıl dayanıyosun diye. tok acın da halinden anlamaz. duşta hallediyorum demiştim o zamanlar
Soran+1 yılOo çok zormuş ya. Ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz? Azsa sen nasıl bir çözüm buldun peki?
Cevap sahibi+1 yılortalamaya vurursak ayda üç. sıklık bu kadar az iken kalite olsa yine idare edicem. hani uzak mesafe aşklar olur haftada bir araya gelir sabaha kadar ateş dinmez. o da doyurucudur. ama tutkunun olmadığı bir ilişkide sıklıkta yoksa sadece karın tokluğu oluyor, dengeli beslenme olmuyor bi nevi. çözüm ise ya hayal ile ya video ile kendimi tatmin. aldatmanın bahanesi olmaz derler. tamam bahanesi olmaz ama karşıma fırsat çıksa nasıl engellerim kendimi bilmiyorum...
Soran+1 yılAçıkçası sana hak vermemek elde değil. Bende aldatmayı asla kabul etmiyorum tabi ama bazende eşler eşlik görevlerini yerine getirmeyince eşini buna itiyor gibi oluyor. Bu cinsellik olur kadınlık olur ev işi olur ilgisizlik olur çocuk olur bir sürü etken olabiliyor. Ayda 3 cidden çok çok az. Hep mi böyleydi yoksa evlilik ilerledikçe mi böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılkadının bir sürü görevi var. sırf kafasını rahatlatsın ve bana odaklansın diye ev işinde çocuk bakımında asla yalnız bırakmam onu. ama libido meselesi işte. kardeş kardeş yatmayı normal görüyor. hep böyleydi. ilk evlendiğimiz günden beri bir gece 2 defayı bırak, arka arkaya 2 gece bile olmadı. kendimde sorun aradım. ama evlilik öncesindekiler benden memnundu. son ilişkimizde çok zevk aldı. artık sıcaktan cam filan da açık duyan da duydu napalım ama o derece zevk aldı. çünkü sürekli onun zevkini önceleyen ve ona zevk vermekten haz alan birisiyim. umudum kesildi ondan ya
Soran+1 yılSorun senin eşinde maalesef hep böyleymiş baksana. İlk günler bile anormalmis. Libidosu düşükmüş demek ki. Yaslariniz kaç bu arada ve çocuk var mi
Cevap sahibi+1 yıl35-34 yaşlar. 2 de çocuk var. sizin kaç yıllık evlilik
Soran+1 yılBizim 1 yıllık daha. Çocuk yok. Çocuk olmasida sizin ilişkiyi iyice bitirmiştir diye tahmin ediyorum. Eşin çalışıyor mu
Cevap sahibi+1 yılikinci benim istememle oldu. ya hiç olmayacaktı, ya iki olacaktı :)) çocuklara kafayı vermekten seni düşünemiyorum dediği de oldu bana. sizin 1 yıl, ilk yıl heyacan ve tutku doludur. sıklığınız nasıl sizin
Soran+1 yılÇocuk seviyorsun demek ki. Çocuk evliliği ölduruyor bir bağlamda çünkü kadın kendini çocuğuna veriyor. Bizim sıklık hafta 3 4 şeklinde. Bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Eşim vardiyali çalışıyor o yüzden her hafta değişebiliyor. Ama genelde en az 3 4
Cevap sahibi+1 yılçocuğun tek kalmasına içim elvermedi. çok çocuk delisi değilim hatta daha fazla yatak için çocuktan feragat bile edebilirdim :D en az 3-4 güzel bi sıklık. gece vardiyasında olunca gündüz seksleri oluyordur sen evdeysen
Soran+1 yılBiz çocuk düşünmüyoruz hayatı mahvetmeye ve ilgiyi dagitmaya gerek yok 😂Yok ben çalışıyorum o yüzden maalesef hep olmuyor. Hafta sonlari ancak. Siz kaç yıllık evlisiniz senin eşinde çalışıyor mu
Cevap sahibi+1 yılçocuk yapmayın bence de :D çalışıyor eşim benim de. 10 yıllık evliyiz. sen ağzına yüzüne boşalmasından zevk alıyo musun yoksa sadece soruda ilham vermek için mi yazdın
Soran+1 yılAman çocuk uzak dursun. Sizin bayağı uzun olmuş evleneli bu cinsel hayata rağmen hala evli kaldığına göre çok seviyor olmalısın eşini. Soruyu kendim yapmayı sevdiğim ve genel algıyı merak ettiğim için sordum
Cevap sahibi+1 yılnever say never. asla asla deme. evlenmeyi düşünmezken evlendim. asla libidosuz kadınla olmam dedim oldum. asla aldatmam dedim 1 kere oldu. asla sekssiz evlilik yürütemem dedim ve evet çok sevdiğim için yürütüyorum. senin cinsel enerjin güzelmiş, sevdiğin şeyler erkeği deli eden şeyler. aranızda uyum var bence
Soran+1 yılEvet asla demiyorum ama ikimizde hiç sevmiyoruz ve istemiyoruz. Madem çok seviyorsun neden aldanttin. O 1 kimdi ve ne zaman olmustu? Evet bu arada aramızda ten uyumu var bende çok seviyorum çünkü onu ve libodomda çok yüksek
Cevap sahibi+1 yılsevmek aldatmaya engel değil. bana yazabilirsen diğer soruları da yanıtlamak isterim. yüksek libido güzel bişey. en son ne zaman oldu ilişki sizin?
Soran+1 yılBence engel. Buradan konuşalım işte. Kimseye özel yazmiyorum. Herkes sohbetin orta yerinde özele geçmek istiyor sonra kopuyor muhabbet. Bizim en son Çarşamba gecesi oldu.
Cevap sahibi+1 yılgizliye geçtim. 1 sene boyunca sadece 2 defa yattık ama çok buluştuk. öyle aldattım. eve geldğğimde kuş gibiydim. eşime karşı sinirim asabiyetim yoktu. kadın için sevgi aldatmaya engel ama erkek için değil. çarşamba gecesinden bu yana çok olmamış ama libidodan dolayı bu geceyi bekliyosundur :)) dimi
Soran+1 yılİyi yaptın gizlide kal rahatça konuş. Arkadaşın falan mı da çok buluştuk ama 2 kez yattık dedin ya. Evet bu gece cuma sabırsızlanıyorum. Yarinda tatil 😏
Cevap sahibi+1 yılpaylaşımımız cinsel olarak başlamadı. o da evli ben de. erkeğin beklentisi, kadının beklentisi derken, evlilikte karşılanmayan ihtiyaçlar vs. cinsel olarka arzulamaya başladık birbirimizi. yanlış olduğunu bile bile çok yükseldik. tutkuluyduk. iki defa oldu.
tatil tam sizliktir. haftasonları sekste zirve :D
Soran+1 yılDeğişik bir hikayeymis. Nereden tanışmıştınız peki?
Evet haftasonu bizim için çok ideal. Hele tüm hafta pek görüşemedik şimdi üstünden inmem veya o inmez 😏
Cevap sahibi+1 yılBuradan tanışmıştık. Beni açtıkça pandoranın kutusu gibiyim 😃 bence inmeyin birbirinizin üstünden. Sevişmekten daha güzel ne var şu hayatta? Seviştikten sonra bir daha sevişmek 😄
Soran+1 yılOo buradan tanıştınız demek. Tehlikelisin sen he 😂 evet seks hayatı cidden çok önemli hele ki biz gibi azgınlar için. Sen işini videolarla hallediyorum demiştin değil mi
Cevap sahibi+1 yılTehlikeliyim ama nadiren tehlikeli diyelim 😁😁 istekli eşler birbirine denk gelmeki. Libidosuzlar birbirine. Siz nadirsiniz. Kıymetini bilin 😄😄. Evet video ile hallediyorum
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle eşler denk gelmeli. Erkeğin libidosu yükseği çokta kadının nadir Türkiye de. İşin çok zor valla daha da yaşın genç sürekli istiyorsundur
Cevap sahibi+1 yılVala 30 dan sonra ben kudurdum. Orgazm şiddetim çok arttı.( Biraz seyrek yazabilirim. Dışarı çıktım. ) Şu an eskisine göre daha çok tutku doluyum. Sizin yaşlar ne
Soran+1 yılBende çalışıyorsun diye yazamiyorsun herhalde dedim sorun değil sohbet sardı. Bizim 28e 31
Soran+1 yıl30 dan sonra arttı desene. Olgunlaştıkça daha zevk ve tutku gelmiştir belki ama tam geldiği sırada işler iyice kesatlaşmış
Cevap sahibi+1 yıl30 dan sonra fena oldım. Zevk almayı bıraktım. Zevk vermek manyak bişey. Altımda inletmek. Ama gel gör ki işler kesat
Soran+1 yılZevk almayı da bırakma. Eşin o konularda iyi mi peki. Şehvetli ve yaramaz mı yatakta. Yoksa sadece iş görüp kalkan cinsten mi
Cevap sahibi+1 yılSabah bahsettiğim kalite o idi zaten. Yaramazlık yok. Bitir kalk şeklinde. Yaramaz kadınları çok severken hepten talihsizlik. Zevk almayı bırakma demişsin. zevkimi alırım her türlü 😎
Soran+1 yılAl tabi amaç o zaten. Yaramaz birine denk gelmemek çok kotu. Sana ben gibi birisi lazımmış tam. Vahşi yaramaz oyuncu işveli cilveli şehvetli ve libidosu yüksek
Cevap sahibi+1 yılwow sen öyleysen evet senin gibi biri lazım bana. olmadık yerden cinsel şakalar çıkaran, şehvetli, yaramaz, cilveli, beni olur olmadık yerde azdırmaya çalışan
Soran+1 yılO konuda çok basariliyim kendime güvenim tam. Olur olmaz her yerde kaldirabilirim her şeyi yapabilirim. Anne babanla telefonla konusuyorsundur bir bakmışsın ben dizlerimin ustune çöküp ağzıma almaya başlamışim şok olursun. Böyle cilginliklar yapmak lazim işte
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle bu çılgınlık işte tam da ihtiyacım olan. 28 yaş tam zamanında evlenmişsin 27 de. 25 ten sonra kıvrandırmaya başlıyor zaten. bi de azgınsan daha önceleri de başlıyor. istekli olan her yerde yaramazlık yapabilme kapasitesinde oluyor yaa
Soran+1 yılHep vardı bende ama tabi son yıllarda iyice naptım. Böylesini bulmak ve yapmak çok önemli. Evliliğe heyecan katıyor. Evlenmeden önce performansın nasıldı peki önceki partnerlerinle
Cevap sahibi+1 yılgayet yaramazcaydı evlenmeden önce. çok sık cinsel hayatım yoktu, seyrekti uzak mesafe aşkları sebebiyle ama kaliteydi. ben tüm kadınlar böyle istekli sanıyordum evlenene kadar :D şimdi kocandaki heyecanı tahmin edebiliyorum. akşam yemeğinden sonra geceyi bekleyecek misiniz bakalım :D
Soran+1 yılÖnceden de çok sık olmamış demek ki şansına uzakmis hep. Uzaklarinda güzel yanları oluyor. istekli boğalar gibi oluyorsun ben bir sefer sevgilimle uzun süre görüşmeyip buluşunca 7 kez orgazm olmuştum rekorum o. O da ayrı bir haz veriyor. Geceyi beklemeyiz bizde. Öyle azgınım ki üstüne atlayabilirim eve gidince. Senin rekorun kar. Şimdilerde yokmuş ama eskilerden bahset biraz sana da nostalji olsun hem ☺️
Cevap sahibi+1 yıl7 kez orgazm oldum ben de :D rekorum o. yalnız hiçbir kadın bana 7 ile gelmedi. şu an ilk defa böyle bir kadınla tanışıyorum. benim pertimi çıkaracak bir kadın yoktur diyordum. varmış meğer :D kocanın pertini çıkar bakalım akşama. yemek yemeden ilk posta gelsin. gün içinde şu anlarda mesela ıslanıyo musun kocana olan özlemle :D
Soran+1 yılİslaniyorum. Demin telefonla konuştuk o da taş gibi oldu bende ıslandım akşamı dusunurken. Şu an da bile ıslak duruyorum hazırım. Senin eşin seni böyle tahrik ediyor mu mesela. Nelerinden tahrik olup kalkıyor
Cevap sahibi+1 yılharika birbiriniz azdırmanız. aldattığım kadınla da hep böyle azdırırdık birbirimizi. her gün o ıslak ben sert. eşimde o yoktur. çıplak bi foto bile atmaz. iç çamaşrılı bile atmaz. 10 yıl oldu bak
Soran+1 yılYok artık ya. Ben her duş sonrası foto atarım mutlaka kalksın diye. Azdirmaya bayılıyorum çünkü. Ne kadınlar var. Bu arada demin söylemedim ama 7 rekor bayağı iyiymiş. Kiminle ve nasıldı
Cevap sahibi+1 yılstajyerimleydi. kız baya istekli çıktı şaşırttı beni. İzmir'e davet etti. öğrenci evindeydi. bende kalırsın dedi. yalandan ayrı bi odaya yatak yapmış. film izlerken sürekli bacak içlerini okşadım bunun. ama asla ileri gitmedim. film bittiğinde kendi çıktı üzerime. sabaha kadar dinlene dinlene. :D 5 ten sonra sperm çıkmıyodu artık benden :D
Soran+1 yılHahaha çok iyiymis. Bende onu soracaktım 7ye kadar bir damla bile kaldı mı diye. Kaç yaşındaydın
Cevap sahibi+1 yıl26 ncı yaş günümdü :D geçen sene de evde sabaha kadar elimle 7 defa boşalmıştım :D
Soran+1 yılTam doğum günü hediyesi hem Oha. Elinle o kadar nasıl yaptın. O etkiyi ne verdi sana ne düşündün
Cevap sahibi+1 yılhayatımdaki en güzel doğum günü hediyesi :D evde yalnızdım. 3 kadını sırayla boşaltmıştım uzaktan uzaktan :D arada twitter videoları filan derken :D sızlıyodu 7nci de :D seninki sızlıyo muydu 7 de
Soran+1 yılOo güzelmiş sanal seksle ve p*rno karışık gitti yani. Dirty talk bayağı etkili bir şey iyi bilirim.
Sizliyordu tabi sizlamaz mi ama o hazza değerdi
Cevap sahibi+1 yılooo sen de dirty ci misin. çok azdırıcı yaaa. seksi seks yapan o dirty talk lar. işini biliyosun
Soran+1 yılHemde fenayım. İngilizce de çok yaptım bayağı iyiyimdir. Öyle çok erkeği boşalttım ki 😏 bunca konuşmaya seninki de hareketlenmedi mi hiç
Cevap sahibi+1 yılsen ıslağım dediğinde ben çoktan serttim ki, durabilmem mümkün mü. ingiizce dirty talk. tam kadınsın yaa. şu an oldukça ıslaksındır. çok leziz bişey
Soran+1 yıl😏😏😏 ingilizce daha güzel daha zevkli zaten bence. Tabi seks sırasında Türkçe çok güzel oluyor. Ben çok kullanirim. Öyle put gibi yatmam asla.
İşte mi sertlestin neredesin
Cevap sahibi+1 yılişte sertleştim masa başı kendi odam. put gibi yatma. sen gibi bir karım olsun çok isterdim. çok tutkulu zevkli sekslerim olurdu. sen nerde ıslaksın şu anda. işte mi
Soran+1 yılEvet bende işteyim. Bencede her erkek benim gibi bir kadına sahip olmalı çok çılgın bir şeyim çünkü. Ben biraz sert seviyorum mesela sen?
Hızlı yazmana sevindim bu arada. Bir süre yoktun sıkılmıştım
Cevap sahibi+1 yılgelen giden oluyor odaya :D seni sıkmamaya çalışacağım. işyerinde deliği ıslak bir kadın ama kimse farkında değil. mmmm çok seksi. önsevişmede yumuşak dokunuşlar ama yatakta sert, gücümü kadına hissettirecek bir seks seviyorum
Soran+1 yılMesai sonuna kadar birbirimizi eglendirelim o zaman. Sen bensiz sıkılmadın mı?
Bende erkeğin dominant olduğu gücünü hissettirdiği biraz sert seviyorum. Üstümde hızlı ve sert gidip gelmesine beni ezmesine bayılıyorum
Cevap sahibi+1 yıldışarda işlerim vardı, bitirip bir an önce dönmek için sabırsızlandım çünkü muhabbet sardı. bacakları omza alıp erkeğin altında iki kat olacaksın. deliğine hızlı ve sert giren o sertlik içini doldurdukça boynunda erkeğin ıslak dudaklarını hissedeceksin dimi
Soran+1 yılBu muhabbet sarmaz mı tabi?
Of bacak omuzada ki o derinlik muazzam. Tam köküne kadar girip çıktığını izlemek hoşuna gidiyor mu mesela ayna karşısında. ya da tek bacak omuzada da izlemek nasıl doldurduğunu
Cevap sahibi+1 yıltam köküne kadar sokuyosun sonra geri çıkarken o sertliğe bulaşan amsuyu var yaaaa. beni bitiriyor. ayna karşısında * kadar azdırıcı bişey tanımam :D bi de 3 yarım sokup sonra 1 kökleme. 3 yarım 1 kökleme. ritmik
Cevap sahibi+1 yıls... kmek yazdım * yapmış :D
Soran+1 yılOo sevdim ben bu ritmik olayını. Doggy de çok iyi olur bak bu. Benim koca memeleri nasıl sallandirir varya. Favori pozisyonun hangisi peki
Soran+1 yılOlsun tahmin ettim ben zaten :) hissettim de aynı zamanda 😉
Cevap sahibi+1 yılfavorim doggy tabii ki. çok güzel hisediyorum o pozisyonda deliği. demek sallanan memelerin var. ne şanslı kocan var senin yaa. arkadan kökleye kökleye memeleri sallandırmak harika bişey.
Soran+1 yılBirde saçlarım upuzun onları eline doluyor hem acı hem zevk karışıyor birbirine. Benimde doggy. Ben misyoner de o altta pompalanma hissinide çok seviyorum ama
Cevap sahibi+1 yılhissettin demek. mmmm azgınlığın beni zonklatacak kadar sertleştiriyor amaaaaa, şu anki azgınlığın çok güzel. ıslaklığın işyerinde. külot ıslak vs
Cevap sahibi+1 yılsana acı vere vere sert şekilde becermek harika olur. sen bunu hak ediyosun. misyonerde de sondaj yapar gibi derinlere diplere şap şap şap şap köklemek
Soran+1 yılHissettim ve yazdıklarını hissediyorum da sen hissetmiyor musun her bir cümleyi?
Fena ıslak hemde elbise altından bacaklarıma bile bulaştı desem🤫
Soran+1 yılİşte benim ne sevdiğimi bildin. Aynısı doggyde de olur. Dinlene dinlene sabah kadar. Senin 7 de ki gibi
Cevap sahibi+1 yılBacaklarına mı bulaştııı 😍😍😍 of amsuyu en bayıldığım, eme eme doywmadığım şey yaa
Soran+1 yılNasıl ıslak sen düşün işte. Sende durumlar ne? Kalkıp tuvalete gidecek misin?
Cevap sahibi+1 yılBen de dibine kadar hisseiyorum yazdıklarını. Doyumsuz bir kadınsın, sana çok hoyrat davranmak lazım. Harcamak lazım yatakta
Soran+1 yılBenim istediğim de o zaten. Küfürde bazı sınırlar içinde hoşuma gidiyor mesela sever misin
Cevap sahibi+1 yılBen okşuyorım yerimde pantolon üstünden. Zonkluyoe. Damarlar çıkmıştır
Soran+1 yılBu gece eşin uyuyunca mastürbasyon yapacak misin mesela?
Bunda benim payim olacak mı?
En son ne zaman yaptın?
Cevap sahibi+1 yılKüfür çok hassas dozu kaçarsa. Ama sevilmez miiiii
Soran+1 yılEvet çok hassas ama yerinde muazzam güzel oluyor. Beni acayip azdiriyor
Cevap sahibi+1 yılYorumlardan takip etmek oldukça zorlsştı 😅 bu gece yatağımda seni hayalimde beceritken mastürbasyon yapıcsm. Çok naptım. En son iki gün önce boşsldım sen gibi. Ama ıslaklığın ve sevdiklerin kudurtucu. Yaz artık bana
Soran+1 yılBeni ve yazdıklarımi oku düşün bu gece sana bir katkım olsun. Karın uyuyunca mi yapıyorsun onun haberi var mi
Cevap sahibi+1 yılKarım uyuyunca hayalimde anlattıkların olacak. Ve bu akşsmki sizin performansınuz
Soran+1 yılNasıl duruyorsun böyle iyi sabrettin vallam ben tuvalette işimi gördüm şimdi ve geldim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de ben boşaldım. Cidden mastürbasyon mı yaptın? Yapıyo musun böyle çok azdığında
Soran+1 yılDoğruyu soyle. Ben dedim diye demek zorunda değilsin.
Evet cidden tuvalette kendimi parmakladim. Arada yapıyorum böyle kacamaklar
Cevap sahibi+1 yılBen odamı kilitliyorım. Haftada bir kesin kilitlemeye sebep olacak kadar azıyorum. Talihsizlik peçetem bitmiş. Rezillikti kağıtlarla temizlenmek 😅😅
Soran+1 yılHahaha iyiymiş 😂 güzel ve verimli bir sohbet oldu teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılYükseldik ve sakinledik. Güzeldi. Verimliydi oldukça. Sabaha kadar kaç posta olacak bakalım sizde. Görürsün 😃
Soran+1 yılEvet yükseldik sakinledik cidden. Verimli ve eğlenceliydi. Bakalım kaç olacak hem bu akşam hem tüm hafta sonu
Cevap sahibi+1 yılPzt işe geldiğinde sayısnı yazarsın. Bizim 1 bile olmaz 🥵
Soran+1 yılOlur yazarım. Of keşke seninde olsaydı. Sürekli elle nereye kadar daha genç adamsın. Sizin en son ne zaman olmuştu
Cevap sahibi+1 yılYarın gece iki hafta olacak. Boşanamayan eline mahkumdur
Soran+1 yılMaalesef öyle. Uzunmus ya gün sayıyor garibim baksana
Cevap sahibi+1 yılboş ver olsa da zevksiz. Bazen elim daha zevkli. Az önce boşalmak güzeldi. Hayal vardı. Karşımda ıslak bir kadın vardı.
Soran+1 yılEvet benim içinde güzeldi tekrar teşekkürler. Konuşmak güzeldi kendine iyi bak umarım evliliğin ve eşin yoluna girer
Cevap sahibi+1 yılSen de kendine iyi bak. Güzel bi kaçamaktı
- +1 yıl
Bu hayatta bir erkeğin en büyük şansı eşi; seninde eşin o şanslı erkeklerden
En İyi Cevaplar
+1 yılYok öyle bişey ama tercih etmeyenler olabilir. Bir kadının erkeğini sevdiği ve değer verdiğini de gösterir. Ama muhtemelen evliliğin ilerleyen yıllarında yaş aldıkça bu tür şeyler ekstraya giriyordur. Belki yılda bir kere yapıyorsa yapar 😄🤷
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim daha yeni o yüzden nadir değil ama genelde seksle boşalmayı tercih ediyor tabi erkekler
İki türlüsünden de zevk alırım çünkü senin bahsettiğin olay nedir biliyor musun? Ben seviştiğim kadını her şeyiyle içime sindiriyorum demektir o yüzden benim için hiç bir problem yok
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
64Cevap
+1 yılBen oral yapmayan kadından iğrenirim çünkü oral yapmayan kadın seks bilgisi olmayan kadındır ve seks bilgisi olmayan kadın beni mutlu edemez, iki kişi arasında yaşanan cinsellikte anal oral ya da vajinal sınır diye bir şey olmamalı
20 YorumlaOralı severek, isteyerek ve hakkını vererek yapan kadın baş tacıdır.
Hele ki bir de dip yapabilirse taparım o kadına. 😍😈
10 YorumlaAksine erkekler oral yapan kadını daha çok sever. yüzüne ağzına boşalmak bir erkek için çok güzel bir zevktir.
20 YorumlaOral yapıp agza yüze bosalmaya musade eden bundandı zevk alan kadını neden iğrenmem aksine onu daha çok severim. Oralı yapan ve seven candır. Aslında 69 yapıp birbirin ağzına bosalıp tekrar vaginal devam etmek hoş olmazmı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGelecek düşünüyorsa seviyorsa neden öğrensin ki bayan erkeği istediği için yapıyor zevk alması için
10 Yorumla
+1 yılErkekler oral yapan kadinlara bayilir helede ağzına bosaltmaya izin verirse tadindan yinmez😃
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hoşuna gidiyor ama Kadınların Suratına Yağmur gibi Boşalırsan bazıları kendilerini aşağlanmış hissediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu eşim yapmayı dilerse, daha yapmadan dünyanın en mutlusu olurm ben. Çünkü iğrenmiyordur, seviyordur.
10 Yorumla
+1 yılAğza yüze boşalmak sevdiğim bir şey değil ama oral yapılmasını severim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevmiyorsun peki. İgreniyor musun
- +1 yıl
İgrenmek değil de tercih etmiyorum özellikle yapayım diyeceğim bir şey değil ama karşı taraf çok isterse sevdiğini söylerse onun için yaparım
Soran+1 yılDeğişik bak. Sevmeyen ve tercih etmeyenler de var
- +1 yıl
Olabilir herkesin tercihi farklı karşıdaki seviyorsa yapılır yoksa ben de tercih etmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi isteyerek yaparsa asla igrenmem sonucta bu ondan keyif aliyor penisime karsi bir yukseliyor bu beni neden kötü etkilesin memnun olurum yani
00 Yorumla Oral seksin temelidir sevismenin temel tasıdır neden sevmeyelim sevmeyenin aklı yoktur 😃
012 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sevmeyenler varmış ama
Soran+1 yılE oralla boşal. Sonra 2. turda sekste bosalirsin ne var
Soran+1 yılDoğru haklısın o da var
Soran+1 yılBencede çok güzel bir an
Soran+1 yılKesinlikle ben eşimi o hale getirmeye ve o halde görmeye bayiliyorum
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı. Eski sevgilim ağzıma boşaldı ama ben onun ağzına boşalmadım denemek gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemelisin bir gün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen zevk alırım kasınımın beni ne kadar çok arzuladığını gösterir bana
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Senin hoşuns gider mi peki
Soran+1 yılEvet çok gidiyor. Severek yapıyorum
- +1 yıl
Bans senin gibi kadın lazım 😍
Soran+1 yılHer erkeğe lazım 😜
- +1 yıl
Alayım seni o zaman
Soran+1 yılBen alındım çoktan
- +1 yıl
Özelde biraz konuşalım mı
Boşalmaktan iğrenmez de sanırım akabinde öpüşmek istemez hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen. Ağzım doluyken asla öptürmüyor
+1 yılHayır aksine severler. Kadın iğrenmiyorsa yapsın mutlaka
05 Yorumla
Soran+1 yılYok igrenmiyorum aksine hoşuma gidiyor
- +1 yıl
NE güzel işte. Eşininde hoşuna gidiyordur. Yapmaya devam et
Soran+1 yılEvet bayılıyor o da
- +1 yıl
:) Mutluluklar diliyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBen oral yapan partnere can derim sekste igrenmw olmamali diyenlerdenim.
010 Yorumla
Soran+1 yılİgrenilen şeyler olur tabi ama oral yapilabilir bence
- +1 yıl
Bence iki kisi birbini mutlu edecekse araya engeller konulmamali ya da igrenmeler olmamalidir
Soran+1 yılBir çok konuda evet
- +1 yıl
Sekste nekadar sinir ya da engeliniz olursa hayatinizda zevk oraniniz azalir bu benim dusuncem
Soran+1 yılBazı kısımlara katılıyorum ama sınırlarım var
- +1 yıl
Ne gibi sinirlar?
- +1 yıl
Buradan yazmak istemezseniz saygi duyarim. Yazmayabilirsinizde.
Soran+1 yılGrup gibi mesela
- +1 yıl
Beniki kisinin seksinden bahsediyorum grup bencede berbat bir durum seks bence iki kisinin yaşayacaği bir durumdur coklusu abartili fantezi ki bunlari bende sevmeyen biriyim
- +1 yıl
Size sorarkende iki kişi arasinda yasanacaklar olarak sormuştum.
+1 yılneden ıgrenıyım guzel yapıyorsa sorun olmaz agzına yuzune bosalmak harıka bır duygu yutarmısın sen
026 Yorumla- +1 yıl
pekı buyuk ve kalın olması senı korkutur mu?
Soran+1 yılYutmuyorum ben
- +1 yıl
peki kac erkek yuzune bosaldı
- +1 yıl
tecrubelımısın ıyı yaptıgını dusunuyormusun
Soran+1 yılSadece eşim
- +1 yıl
peki onu o anda oyle gormek ve suratına bosalması sana zevk verıyor mu?
Soran+1 yılBayılıyorum. Eşimle fazlasıyla tecrübe kazandım tabi
- +1 yıl
agzını dolduruyor mu? yoksa azmı gelıyor neden yutmayı denemedın
Soran+1 yılÇok dolduruyor. İstemiyorum yutmak çünkü
- +1 yıl
tadını begenıyormusun
- +1 yıl
en son ne zaman bosaldı
Soran+1 yılBir kaç hafta önce
- +1 yıl
senı bosaltıyormu oral ıle pekı esın
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
peki sekste yapmıyacagın bırsey var mı?
Soran+1 yılGrup asla yapmam
- +1 yıl
neyse gızlısın sanırım cekınıyorsun konusmaya
- +1 yıl
libidon yuksek mı? cok
Soran+1 yılFazlasıyla yüksek
- +1 yıl
nasıl bastırıyorsun mastürbasyon yaparmısın
Soran+1 yılKocam doyuruyor gerek kalmıyor
- +1 yıl
hıcmı yapmıyorsun gızlısın konusalım buradan soramıyorum soru kaldırılacak
Soran+1 yılHiç
- +1 yıl
yuzundekı spermlerı ne yaparsın
Soran+1 yılYıkarım
- +1 yıl
tkp edermısın?
Gizli Üye(18-24)+1 yılAksine onların çok hosuna gidiyor. Sevgilimden biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal yani bunlar neyden igrenim. Diliyle becerio resmen ondan tiksnmiorm
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) sınırsız kadn buyuk bır sans ama maşallah her kadn yalamak ıstıo oramı
+1 yılKadınların aksine sevmediği şey oysa beb severim yapsın
10 YorumlaBen imza atıyorum fakat izler hemen siliniyor, damlıyor göğüslere doğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğızna yüzüne boşaltması ekstra zevk verir evet bu sebebten dolayı ondan asla iğrenmem çünki bende kadınımı ağzıma boşaltırım
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet karisilikli olmalı bencede
Cevap sahibi+1 yılKesinliklee ve bunu yutarım da ben tiksinmem
Cevap sahibi+1 yılSen ağza boşalıp boşaltın mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHımm vajina ıslak iken vee orgazma ulaşıncaa ki tat şu an hissedebiliyorum kadın o an zevk inlemeleri ile heyecan dolu olur ben bunu yaptığımda gözlerine bakarak yutmuştum kadınımın boşalmasını 😊😊
Soran+1 yılNefis cidden
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle anal dan da sana oral yapmalı bunuda denemelisin o zevkin üstüne daha fazlaa haz dolu olur
Soran+1 yılYok ya orayı yalatmak iğrenç
Cevap sahibi+1 yılHayır temizlendiğin sürecee neden iğrenç olsun ki erkeğin ordan da yalamalı
Soran+1 yılBen istemem
Cevap sahibi+1 yılHımm konuşalım mı seninle
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTmam 😃😃😃
+1 yılAsla aksine çok sevinirim nerede öylesine denk gelsem var ya
11 Yorumla- +1 yıl
Benim alet ortalama üstü büyük hepsini almaya çalışması bile mutluluk verici olur
+1 yılIgrenmem aksine daha cok baglanirim
13 Yorumla- +1 yıl
Ama cogunlukla bu tarz kadınların da kıymetini bilmez
Soran+1 yılHahaha galiba
- +1 yıl
Böyle şansi s... 🤭🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir ama bu durum beni rahatsız etmezdi kesinlikle.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kişiye göre değişiyormuş. Çoğunluk sevsede sevmeyen kişilerde var
- +1 yıl
illa ki vardır.
herkes et döner sevmez mesela :)
ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama kesin çok güzeldir :)
Soran+1 yılYaşarsın umarım bir gün
- +1 yıl
umarım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAksine ikisinede bayılıyorum. İnsan bunları sevmez mi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu severek yapan kadına karşılığında neler yapacağımı bi bilsen
020 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela
Cevap sahibi+1 yılYüzüme oturduğunda 8na oral yaparken boşalsa bile kollarından tutup orgazm anında dilim vajina dudaklarının arasında dururdu hatta arada bir hareket ettirerek kızın içini gıdıklardım seks olmasa bile saatlerce onla sevişmek bile seksten daha fazla zevk verirken bazen de deli fantaziker karardım
Soran+1 yılOo iyiymiş bak
Cevap sahibi+1 yılSevişirken gerçekten öyle bir kıza daha çok şeylerle faztazilerle karşılık verirdim
Cevap sahibi+1 yılSevişirken istediğini bulan kaç kız/erkek var dersin seks olmasına içine girmeye engel olunsada sevişmek hepsinden mükemmel
Soran+1 yılSevişmek gerçekten çok ateşli ve güzel bir şey
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle sevişme aslında seks olmayacakmiş gibi olmalı tutkuyla şehvetle olmalı sevişerek boşalmalı sekse doymalı bazen oralde olmadık şeyler bile olabilmeli
Soran+1 yılDoğru. Sevişme olmadan seks olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılBıyun ve kilon kaç
Cevap sahibi+1 yılGüzel ve temiz bir fiziği sahip vede böyle sevişen kıza fiziğe bağlı olarak yapılması gereken öyle mükemmel bir şey var ki
Soran+1 yılFiziğin kotu şansına küs
Cevap sahibi+1 yılKilo kaç bu çok özel bir soru mu
Soran+1 yıl100
Cevap sahibi+1 yılBiraz attın gibi ama Sevişmede ki mükemmelliğin yüze oturduğunda boşalıncaya kadar orali hakeden bir kızsın belki göğüslerine dondurma konup eriyip aşağı akınca önünde diz çöküp zevk suyuna karışan dondurmanın yalayarak yenmeside olur her insan kusurlar taşır ama kusurlarını da örten özellikleri vardır
Soran+1 yılBenim kusurları örten şeyim istekli vahşi doyumsuz ve yaramaz olmam işte
Cevap sahibi+1 yılEvet öylesin gerçekten ama karşılığını alamamış kadar bazı şeylere aç kalmış gibisin aynı zamanda
Soran+1 yılYokum gayet
Cevap sahibi+1 yılYokum derken
Soran+1 yılTokum pardon
Cevap sahibi+1 yılOk
+1 yılBen ağza bosalmaktqn cok zevk alıyorum. Dollerim sıcak sıcak yutmasi cok hosm ayrıca partnerimi de ağzıma boşalmayı ayrı severim emerken bi anda patlamasi ağzıma cok hos
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet karisilikli olmalı bencede
- +1 yıl
Evettt. Kadınlar daha zevk alıyor emiliyorken agza bosalmaktan. Dilimle. iclerinde iken fiskiriyorlar
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlamadan önce;
soruyu sorana sormak gerek, siz bir koku almadan + lezzet alıyormusunuz?014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBizim içinde çok çok önemli bir şey değil sizde bunu bilin. Cinsel birleşme ve sevişme en güzel şey.
Soran+1 yılE tabi esas erkekler seks seviyor
Cevap sahibi+1 yılYani her erkeğin fantezisi vardır ancak karşımızdaki istemiyorsa anında o hayallerinden vazgeçecek naif erkek sayımız sınırlı.. (öküzler kategori dışı her zaman)
Soran+1 yılEvet kabullenmeye bilmek ve elindekiyle yetinmek önemli
Cevap sahibi+1 yılBir kadının ağzında spermlerimi görsem önce kendimden iğrenirim.
Neden böyle yaptım diye!!
Soran+1 yılHoslanmiyorsun demek
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyorum ama ağza ya da göğüslerine boşalmaktan hoşlanmıyorum..
Soran+1 yılHmm anladım. Sekste sonuçlansın istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYani temiz olmalı bende oral yaparım oda yapabilir ama boşalmalar ağzımıza yüzümüze değil , sevişmeye öpüşmeye zaman ayırmak doğaçlama boşalmak karşılıklı en güzeli
Soran+1 yılEvet o da güzel. Bizde genelde öyle yapıyoruz ama arada böyle fanteziler oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani eşin o halde iken seni ağzından öpüyorsa spermlerini kendi de tadıyorsa sorun yok aranızda ben sanırım o an çok kötü olur lavaboya koşarım..
Soran+1 yılYok o da asla öpmuyor. İgreniyor
Cevap sahibi+1 yılSiz sorunuza umarım cevabınızı almışınızdır benden? :)
- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılneden iğreneyim karşılıklı keyif alındıktan sonra problem yok
017 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bencede
- +1 yıl
anlattığın kadın sen misin öyleyse ne şanslı eşler var
- +1 yıl
yapılması hoşuma gidiyor ama ben daha çok yapmayı seviyorum
Soran+1 yılEvet benim
- +1 yıl
harika eşin çok şanslı umarım değerini biliyordur
Soran+1 yılTeşekkürler evet biliyor
- +1 yıl
senin gibi bir kadınla tanışmadım tanışsam el üstünde tutardım
Soran+1 yılBenim gibisi nadir 😉
- +1 yıl
iyi eğlenceler zevkli saatler dilerim
- +1 yıl
kesinlikle nadir daha bir çok özelliğin vardır tahminimce
- +1 yıl
ne diyeyim iç çekmekten başka şansım yok ah. aaaahh... olmadı be
Soran+1 yılVar tabi
- +1 yıl
seni görmeyi ve tanımayı isterdim ama şans işte gizlisin diğer özelliklerini de dinlemek isterdim
Soran+1 yılKocam görüp biliyor sadece onlari
- +1 yıl
daha fazla rahatsızlık vermeyeyim
- +1 yıl
peki sormamış olayım o zaman
- +1 yıl
İyi eğlenceler dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her ikiside yapmak ve yaptırmak harikadır ve gerçekten hoş olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılTam tersi o kadınlara Aşık olurlar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. Nerde böyle kadın
10 Yorumla
+1 yılSevilir bence
10 Yorumla
+1 yılİgrenmez iyi yapması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bir kadin aramakla geciyor omur... sende yanii
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana yazsan olur mu
İğrenilecek bişey değil ki
10 Yorumlaasla iğrenmem bana dilediğin gibi yapabilirsin <3
10 Yorumla
+1 yılbağlanır ne iğrenmesi.
10 Yorumla
+1 yılyok bilakis oral yapan kadın candır...
10 Yorumla
+1 yılGider tabiki ama icine bosalmak da guzel
02 Yorumla
Soran+1 yılE tabi onun yeri ayrıdır
- +1 yıl
Evett bi baska guzell
+1 yılhiç denemedim ağıza boşalmayı denemek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çok erkeğin hoşuna gider bence
İğrenmem. Eşim bana bende ona yapıyorum zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte ideal ilişki.
Soran+1 yılDoğru
Hoş güzel oluyor yanı neden bu düşünce
06 Yorumla
Soran+1 yılKimileri iğrenir çünkü
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılEvet ben çok severek yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 18b cevap paylaştı. Hemen onunla öpüşürüm
10 YorumlaÇok hoşlanır ve sever tabiki
10 Yorumla
+1 yılBen kadınıma yapmayı daha çok seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alırım ama yalamayı da çok severim
02 Yorumla
Soran+1 yılE karşılıklı 9lmali tabi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle tabi ama bende yaparken süre çok uzuyor sıkılan oluyor
+1 yılBoşaltsın tabi ağzına
10 Yorumla
+1 yılSevmeyen erkek yok henüz görmedim hahahaa
10 Yorumla
+1 yılBence iğrenmez daha çok yapar
10 Yorumla
+1 yılen harika
10 YorumlaHayır yapmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılHayir irenmem sağolsun hep aliyor agzina
10 YorumlaNeden iğrensin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. severiz ne iğrenmesi
10 Yorumla
+1 yılHosuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle eş bulsam her isteğini yerine getirirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenmem, 69 güzel gider. 69 deneteceğim kadına.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz rahatsız ama güzel
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle.
Neden
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler hoslanmiyormus
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi