Arkadaşlar merhaba, öncellikle @OKEY ailesine yaptığı yarışma sonrası, bana bu özel hediyeyi layık görüp gönderdikleri için teşekkür ederim.@OKEY ‘in daha önce Rötar ürününü kullandım, memnun kaldım ama Nirvana hiç kullanmadım, tez zaman da bir partner bulursam, ilk fırsatta kullanacağım :) memnun kalacağımdan şüphem yok. Lakin kullanmadan önce merak ettim, ürünü kullanan arkadaşlar var ise tavsiyelerini ve görüşlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.
OKEY Nirvana hediyem geldi! Bu ürün hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Jel harika bir etkiye sahip. Olur olmadık yerlere uyarıcı etkisini görebilmek için denenmesini tavsiye ederim. Prezervatif ise çok tercih ettiğimiz birşey değil ama eşim yine de ne olur ne olmaz diye geçenlerde almıştı. Tırtıklı olması enfes haz veriyor. :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oha şişenin şekli tam benlik vallahi bunfan alsam başka o şekilde bişey bulmama gerek yok harbi eşi benzeri yok
Jel hakkında bilgim yok ama condom iyi hem tırtıklı hemde penisi baş kısmına özel geniş bir alana sahip sadece keşke beden özelliği de olsa da takarken zorlanmasam @OKEY bunun XL olanını da yap lütfen 😀