Cinsel Yaşam İlk seks için ideal seks pozisyonları nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlk kez seks yapacağım. Korkuyorum biraz. Ama çok zevk alacağım biliyorum. Sorum açık. İlk seks için ideal seks pozisyonları nelerdir? İlk seks için ideal seks pozisyonları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kucağına otur kalp yap alışırsın kavramaya başladıkca için boşalmaya başlar 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kalp? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yavaşca üstüne otur içine tam alma ama birden oturursan canın yanabilir vajinan kavradıkça yavaş bir şekilde üstüne otur ve kalk yani 69 posizyonu sonra üstünde zıplamaya başla dibine kadar aldığında zevkten bayılabilirsin dikkat et fazla hızlı olma Yorumla Soran +1 yıl Şu an bile azdm.. çok sağ ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kiminle yapıcaksın bu işi? başka fikirlerimde var duruma göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gel bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdi mesaj atabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelmedinya sana değişik birşey anlatcaktım ilgini çekebilecek burda anlatılcak birşey değil ama Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ya altında ol ya da üstğnde 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Başka seçenek var mı zaten Yorumla Cefternal +1 yıl İlk sekste ideli bunlar ya üstte ol sen kontrol et yavaş yavaş otur ya da o üstünde yavaş yavaş yapsın Yorumla Soran +1 yıl Oofff canım çekti Yorumla Cefternal +1 yıl Çok mu :) Yorumla Soran +1 yıl Çokkkkk Yorumla Cefternal +1 yıl Bi mesaj at o zaman bişey anlatim Yorumla
Ocean_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 56% +1 yıl kendini erkeğine bırak o haleder 1 5 Yorumla Ocean_68 +1 yıl ama en güzel pozisyon senin sırt üstü yatıp bacaklarını açarak yukarı doğru kaldırmandır Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel ah Yorumla Ocean_68 +1 yıl sevdinmi bu pozisyonu yani Yorumla Ocean_68 +1 yıl sen şimdiden galiba çokmu istek var şu an Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Esin seni yönlendirir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl korkudan hiç zevk alacağını sanmam sokup çıkarması bir olacak 0 10 Yorumla Soran +1 yıl O nazik biri :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nazik olması seni altına almayacağı anlamına gelmiyor 😉 Yorumla Soran +1 yıl Doğru 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yapmayı düşünüyor sun Yorumla Soran +1 yıl Alışa alışa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzerine fazla sürtün😉 Yorumla Soran +1 yıl Immh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göpüslerin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Bedeni mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bacak omza 1 3 Yorumla yancys +1 yıl Hem kadin hem erkek rahat demi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla yancys +1 yıl Yazabilirsin istersen Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Misyoner 1 0 Yorumla
Travelers Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Misyoner dogy 2 3 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Travelers +1 yıl 🙄 hiç bilgin yok mu cidden Yorumla Soran +1 yıl Var ama isimlerini çok bilmiyorum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Korkun ne? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kucağına otur kalp yap alışırsın kavramaya başladıkca için boşalmaya başlar
Kalp?
yavaşca üstüne otur içine tam alma ama birden oturursan canın yanabilir vajinan kavradıkça yavaş bir şekilde üstüne otur ve kalk yani 69 posizyonu sonra üstünde zıplamaya başla dibine kadar aldığında zevkten bayılabilirsin dikkat et fazla hızlı olma
Şu an bile azdm.. çok sağ ol
kiminle yapıcaksın bu işi? başka fikirlerimde var duruma göre
gel bekliyorum
şimdi mesaj atabilirsin
gelmedinya sana değişik birşey anlatcaktım ilgini çekebilecek burda anlatılcak birşey değil ama
youtube.com/playlist önce vucudunu tanı korkmana gerek.
Ya altında ol ya da üstğnde
Başka seçenek var mı zaten
İlk sekste ideli bunlar ya üstte ol sen kontrol et yavaş yavaş otur ya da o üstünde yavaş yavaş yapsın
Oofff canım çekti
Çok mu :)
Çokkkkk
Bi mesaj at o zaman bişey anlatim
kendini erkeğine bırak o haleder
ama en güzel pozisyon senin sırt üstü yatıp bacaklarını açarak yukarı doğru kaldırmandır
Çok güzel ah
sevdinmi bu pozisyonu yani
sen şimdiden galiba çokmu istek var şu an
Evettt
Misyoner doggy kucak favorilerim
Esin seni yönlendirir
korkudan hiç zevk alacağını sanmam sokup çıkarması bir olacak
O nazik biri :/
nazik olması seni altına almayacağı anlamına gelmiyor 😉
Doğru 🥺
nasıl yapmayı düşünüyor sun
Alışa alışa