Karisinizdaki cinsten ne beklersiniz?
Mesela benim kucak fantazim var.
Mesela benim kucak fantazim var.
Bu ilişkiye girdiğin kişi ve onun özelliklerine göre değişir. Öyle her bayanda doggy, misyoner, kaşık, kucak veya 69 falan iyi olacak diye birşey yok (eğer gerçekten ilişki yaşamayı biliyorsan). Bir bayanla ilişkiye girersin, onda misyoner pozisyonunda zevk alırsın, başka bayanda bundan o kadar da çok zevk alamazsın, onda da kaşık stili hoşuna gidiyordur mesela (örneğin balık etli veya toplu-şişman bayanlarda doggy stili daha çok zevk veriyor). O nedenle ilişkinin gidişatına ve karşındaki bayanın özelliklerine göre zevk veren pozisyonlar değişir. Bilmeyen birkaç adam 3-5 tane pozisyon adı sayar (her pozisyon ismi yazanlara demiyorum yanlış anlaşılmasın), bazıları da hiç denemediği halde duyduklarını yazar, ama o iş öyle olmaz. Kadının bedeni ve ilişkideki gidişata göre daha çok zevk alınan pozisyonlar değişir.
1. numaram:Tabi kadın kilosu 65 kiloyu geçmemeli Cinsel bağın yanında duygusal bağıda arttıran bir pozisyondur. Her iki cinste ayaktayken erkek hafif çömelerek kadının içine girer ve yükselir. Çiftin birbirlerine sıkıca sarılmasını sağlayan bir pozisyondur.
https://n1305.hizliresim.com/19/8/mv5qn.jpg
2. numara:Erkek sandalye veya koltukta kadın oturacak.
https://n1305.hizliresim.com/19/8/mv5r7.jpg
3 numara:Erkek yatakta uzanacak kadın üstde.
https://n1305.hizliresim.com/19/8/mv5rp.jpg
4 numara:Kadın masa, veya mutfak tezgahında erkek ayakta içinde girecek
https://m1305.hizliresim.com/19/8/mv5sf.jpg
Fantazilerim penis boyuna gore deisiyo penise bakiyorum buyukse kucak dogyy kucukse bacak omuzda en guzeli
Sen nasil biseysin cesit takiliyo bide
Desene bnde kucaktan inmiceksinn ;)
Hahahahah iyimis.
Denedim hepsini
Dogyy kucuk penis cikiyo ben de ileri geri eslk edince anladin
Kucagimda ol ritmini sen ayarla hisset ;)
O ritim penis kisa olunca tutmuyo iste cikiyo uzunla denedim istedigin kadar kendinden gec cikmiyo
Kucakta olman gerek ve ritmi kendin belirlemen gerekk ;)
Kac cm?
Idare eder kisadan kastim bu değil
Hemen havaya girdin:)
Ohoo 18 ligi ne yapcan sen?
18 deil22 yasim
Demek istedgm yas degildi gizli kullanici ;)
Araya girme derken @delviento
Biz kadınların çoğu kucağı çok seviyoruz zaten.
Benim de arabada kucakta..
Benimde arabada kucakta :D
O camlar buhulancak yanii ;)
Cevap
28Cevap
Bir kere başlarken kesinlikle misyoner, sonra ters misyoner (kadın üstte), sonra kadını kucağa alıp devam, sonra kucağa alıp ayağa kalkıp duvara yaslayıp devam, sonra kadını kucaktan indirip bacaklar omuza, sonra ters çevirip doggy en son tekrar misyoner ve mutlu son :)
40.media.tumblr.com/.../...sxH341sos0hpo1_1280.jpg
bundan daha iyi bir pozisyon olabilir mi :)
benimde en sevdiğim bugibi benziyo bunun aynısı kadının kolları dışarda benim istediğim bacakların içinden geçecek daha çok çıkıyo o zaman delikler
Bence kucak, kadının üstünde olduğu ve misyoner. Nedeni göz teması kurup zevk aldığını görmek ve biraz romantizm olması :)
Crowgirl ( üstüne oturması ) yüzü partnere dönük olmalı 😎👍
Kucak guzel olmak hemde romantik olmak. Hatta oyle film izlenebilir guzel ben yatar o oturur.
Dus fantezim var su vücuda değecek patlayacak icinde birakip bekleme fantezim var :-) ahahahha
benim de mutfak tezgahı gibi örnek veriyorum yüksek biyere koyma olayım var. :(
Oda guzel
Bende atip bacagi kaldirip nacaģi naciyenin ciciklerini somurup ittirmekkk gucahlamakkk
kocak iyidir doggystyle favorim kaşık pozisyomomda sarılmanın da yeri ayrıdır :)
Yatak duvara dayalıydı kızı aldım kucağıma dayadım duvara bacaklarınıda arkama bağladı şak şak gittim kucak iyidir
Uuuu
Ben ayaktayken hatunu kucağıma alıp havada yapmayı seviyorm tbi bunn içn güç lazm o da bnde var fitnesscıym ;) bel fıtığı olanlar denemesn :)
Kucak severim... Kontrol kadında olmalı
Hahahah
benimde duvar fantezim var duvara yapıştırıcaksın
Sevdiğimi karşıma almak
Kucağa oturtup sarılmak en güzeli
ben pole pozisyonunu seviyorum
azima isilmesinden zevk aliyorum
Sallama
Kucağa alıp duvara dayamak; )
En iyisi
Kucak ve doggu bence :)
bacak omuza doggie ayakta kaşık
Bacak omza kucak doogy hepsi. d
ben onu yalarken oda benimkini yalamasın :)))))
kucağıma alıp duvara dayamak
69suz olmazz
Oral yapilmasini swviyorsum yani;)
69 çok iyi..
Kucak,
Iyiymis :D
Burcunuz nedir?:)
Akrep
Teşekkür ederim :).. Yani partnerle bütünleşmek onu koklayarak kucağıma alıp öperek sevişmek güzel olur.
Doggy tabiki...
Doggy tabiki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar