Cinsel Yaşam Eşim çok pasif? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Eşim çok pasif yatakta ne yapmalıyım ayda 2defa zarzor yberaber oluyoruz Eşim çok pasif? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En iyi yol konuşmaktır 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Konuştum aynı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yanaşınca red mi ediyor Yorumla Soran +1 yıl Evet malesef hep masturbasyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağrısı falan olmadığı halde yapıyorsa sıkıntı var ve yeni evlisiniz daha daha hareketli geçmeli, severek falan evlenmediyseniz olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Severek evlendik eşim biraz kilolu ben hep merhametli davrandım hiç canını yakmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğin kadar iyiysen gerçekten çift terapistine falan görebilirsiniz ya da oturun uzun uzun konuşun sen anlat onu dinle yargılamadan Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyorum canım istemiyor diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni neden düşünmüyorsun falan de bir de bir de vücudunda bir sıkıntı yoksa niçin canı istemiyor acaba çünkü bu eşit kadınlarda erkeklerde Yorumla Soran +1 yıl Keşke eşimde seningibi düşünse Yorumla
Deryabulut Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Halkta biraz kadınlık yap artık de 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Keşke eşimin yerinde sen olsan Yorumla Deryabulut +1 yıl Ah bu isteksiz kadınlar ahhh ahg Yorumla Soran +1 yıl Bizi mahf ediyor Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şuana kadar 10 kere boşamıştım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl pasif dersen yanlış anlarım ben :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sekste karşılık vermiyor karaya vurmuş balık gibi yatıyor sık çıkar o kadar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalnız değilsin malesef durumumuz aynı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen öyle isteksiz Yorumla Soran +1 yıl Normale dön yazıyım bir dk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bro Neşe kat yatağa sıkılmıştır senden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neşe doluyum merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin öyle demiyor ama Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kucağına al ve zıplat 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O nedenmiş? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sekste karşılık vermiyor karaya vurmuş balık gibi yatıyor sık çıkar o kadar Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Muhakak bi sebebi vardır bunun böyle olmasında Yorumla Soran +1 yıl Hormonsal Yorumla Soran +1 yıl Olmaz burdan yz Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Burda yazarak ne seni reklam ederim nede kendimi rezil ederim iyi sabahlar dilerim Yorumla
stilljackbro Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Sorun sizdedir belki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sekste karşılık vermiyor karaya vurmuş balık gibi yatıyor sık çıkar o kadar Yorumla stilljackbro +1 yıl Size karşı tutku hissetmiyordur belki, terapi gidebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Ne gibğ Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İstekli mi değil 0 0 Yorumla
gizlidostunuz Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kaç aylık evlisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 aylık Yorumla gizlidostunuz +1 yıl Yeni de değilmiş. Yılı devirmişsiniz. Aile terapistine gidin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En iyi yol konuşmaktır
Konuştum aynı
Sen yanaşınca red mi ediyor
Evet malesef hep masturbasyon
Ağrısı falan olmadığı halde yapıyorsa sıkıntı var ve yeni evlisiniz daha daha hareketli geçmeli, severek falan evlenmediyseniz olabilir.
Severek evlendik eşim biraz kilolu ben hep merhametli davrandım hiç canını yakmadım
Dediğin kadar iyiysen gerçekten çift terapistine falan görebilirsiniz ya da oturun uzun uzun konuşun sen anlat onu dinle yargılamadan
Konuşuyorum canım istemiyor diyo
Beni neden düşünmüyorsun falan de bir de bir de vücudunda bir sıkıntı yoksa niçin canı istemiyor acaba çünkü bu eşit kadınlarda erkeklerde
Keşke eşimde seningibi düşünse
Halkta biraz kadınlık yap artık de
Keşke eşimin yerinde sen olsan
Ah bu isteksiz kadınlar ahhh ahg
Bizi mahf ediyor
Şuana kadar 10 kere boşamıştım.
Hm
pasif dersen yanlış anlarım ben :d
sekste karşılık vermiyor karaya vurmuş balık gibi yatıyor sık çıkar o kadar
Yalnız değilsin malesef durumumuz aynı
Gerçekten mi
Evet aynen öyle isteksiz
Normale dön yazıyım bir dk
Bro Neşe kat yatağa sıkılmıştır senden
Neşe doluyum merak etme
Eşin öyle demiyor ama
Kucağına al ve zıplat
O nedenmiş?
Muhakak bi sebebi vardır bunun böyle olmasında
Hormonsal
Olmaz burdan yz
Burda yazarak ne seni reklam ederim nede kendimi rezil ederim iyi sabahlar dilerim
Sorun sizdedir belki
Size karşı tutku hissetmiyordur belki, terapi gidebilirsiniz
Ne gibğ
İstekli mi değil
Kaç aylık evlisiniz
20 aylık
Yeni de değilmiş. Yılı devirmişsiniz. Aile terapistine gidin
Yazık sana gardaşım