Okumanızı tavsiye ederim 🌺
Göğüs dekoltesi neden çok etkileyici gelir?
Okumanızı tavsiye ederim 🌺

Benim soruma benziyor. Göğüs bir kadının en güzel yerlerinden ve o gizemine rağmen en kolay görülebilecek yerde tam karşımızda her zaman. Bunu etkileyici kılan aslında insanın taa bebekliğinde emzirme sırasında, anne ve bebek arasında oluşan bağı güçlendirmek için gelişen ve hiç unutamadığı bir güdü bu. Erkekler tıpkı bebekler gibi her yaşta reaksiyon veriyor etkileniyor yani.
Erkekler Neden Meme Dekoltesinden Gözlerini Ayıramıyor?
Bir göğüs dekoltesi , Kadının da, erkeğinde dikkat çeker.
Erkeklere doğal gelir, kadınlar ise neden ilgisini çektiğini çözemez.. Aslına bakarsın, doğduğumuz da emzirilmemiz ile alakalı bir iç güdü bu.. Her daim hoşumuza gitmiştir ve gitmeye de devam edecek.. Kimimiz cinsel algılayacak, kimimiz ne olduğunu çözemeyecek.
Herkeste etkileyici durmaz o da
Dekolte bile değil aslında çatalın ucu hafifçe görünse tamamdır 😏 hele de gömlek giyince 😈 erkeklerde inceden bir merak uyandırıyor bu da tahrik edici etki yaratıyor gerisini hayal ederken.
Cevap
92Cevap
çünkü gizli cinsel enerjiye ulaşmakla ulasmaka arasında kalınca tahrık artıyor mesela bornozlu bır erkek var karsında cınsel organını yururken gormekle gormemek arasında kalıyorsun ve ya bırını sevıyorsun ona ulasmakla ulasmamak arasuıındasın ozaman onu dahada sevıyorsun gızlılık asevgıyı cınsellıgı arttırıyor son bısey daha soleyeyım bır erkege verecekmıs gıbı yaklasıp kacıyosun cınsellık artar mı ya da bır erkek klitorısıne dılını yaklastırıp cekıyor sonra daha yaklastırıp cekıyor sonra dılı degıyor cekıyor nasıl?
Evet tamamen cinsel arzuyla ilgilidir. Ne yani? Bunu bilmeyen kadın mı var?
Ha bir de şu var. Kozmetik dünyası kadınlara aşırı imkanlar tanıyor. Dekoltede görünenle soyunduğunda görünen şey arasında çoğu zaman büyük fark oluyor.
Nitelikli dolandırıcılık :D
Güzellik, etkileyicilik ve çekicilik kişiden kişiye değişir ;) bana göre göğüs dekolteli önemli değil 😊 bence kadının kokusu çok daha önemli. Görsel, dokunsal ve kokusal aynı zamanda ses tonu tatlı dil güler yüz etkiler beni ;)
Ulan yalnızlığın tadına bakayım derken yuttum galiba 🤣😂🤣😜
Yarı gizli göğüs görüntüsü tamamıyla açık olandan daha etkileyici gelebiliyor. Görüneni değil, görünmeyeni psikolojik olarak seviyoruz. Bunun da temelinde psikolojik etkisi var. Bu da dolaylı olarak cinsel arzuyu tetiklediği için cezbedici bir şey olarak kabul ediliyor.
Göğüs dekoltesini basit kadınlar gösteriyor genelde, herşeyin bir adabı var memesini ucu dışında herşeyi ortada bir onlar yok onuda göster ne olacak ki. Bende kusma hissi yaratıyor şahsen.
İnsanların genelini etkileyebilir fakat ben tiksindirici buluyorum. Çünkü o bölgeyi açmasının ve teşhir etmesinin altında yatan niyetini biliyorum. Bunu bildiğim içinde, ne bir arzu, ve nede bir çekicilik hissediyorum. Eğer erkeklerde, kadınlar gibi gizleyebilseydi bazı duygularını, işte o zaman bu yaptığınız çoğu şeyler etkili olmayacaktı. Siz bu duyguları çok iyi gizliyorsunuz.
.
Erkekler kadınlara göre daha çok cinsellik isterler.
Bu doğallarında olan bir şey cinselliği yeterli miktarda yaşayamadıkları sürece bu tür estetik şeyler dikkatlerini çabuk çeker.
.
.
Güncellemeyi okudum okumasına da,
Bu göğüsleri, yastıklı silikonlu vs ekler olmadığı zaman gör sen.
Benimkilerden çok farkı yok.
Gerçeklikten kopuk,
Zaten kadınların daha çok kullandıkları kol tarafı genellikle daha dik olurken diğer tarafı yer çekimine karşı direnç gösteremez.
Sıradan bir göğse bu kadar ilginin sebebi kesinlikle daha istekli olmaz veya aç olmak.
2x2=4
.
Kimi zaman vay be dedirten kimi zaman da ne gereği vardı ki dedirten bir şey. İlk etapta kadınlara bakın benim iri veya dik memem var mesajını veren, ikinci aşamada ise erkekleri dikkatini çekme ve etkileme aracıdır.
Aslında tam görmediğimiz için belki de. Merak uyandırıyor. Komple görsek bu kadar merak uyandırmaz. İçindekinin merakı. Ona kavuşma ihtimalinin merakı. Ya da ulaşılmaz olmasının merakı. Ulaşılsa bu kadar merak uyandırmaz.
Bir kadının en güzel ve en çok dikkat çeken yerleri bence yani o yüzden gögüs dekoltesi tek geçerim çok masum bir görüntüleri var ama pekte masum değiller işte 🤭🤭
tamamının görünmemesi her zaman daha iyidir çünkü asla diyecek kadar iyi olmaz tamamı, kurguladığın düşünce alacağını düşündüğün zevk tamamının görünmemesinden gelir.
Tamamıyla cinsellikle alakalı birşey o dekolteyi verenler neyse konustumayın beni 😂😂. Yılan nasıl tuzak kurarya av için buda öyle o dekolteye avcı biz av 😂😂
Göğüs dekoltesi varoş işidir gerçek elitler sırt dekoltesi sever
evet cinsel arzuyla ilgili. dekolte verilen kişiye direk olarakbir yürüme olmasada. temel iç güdüden gelen şartlanma söz konusu
Evet, cinsel arzuyu tetikler göğüslerin güzelliği, ama dekolte fotodaki gibi olmalı bikini gibi abartılı açık göğüslerin çekiciliği olmaz.
Bence çok estetik bır görüntüsü var.
Hem dişiliği hem de dokunma isteği uyandirmasiyla erkeklere çekici geliyor.
Dekolte her memeye yakışmaz. Öyle in ek memesi gibi sarkık olmasın, orta olup dik olsun. Zaten dik memeler ister istemez dekolte veriyor.
Abi bana gelmiyor hatta çok aşırı dekolte itici bile. Ben daha çok sırt veya bacak dekoltesi seviyorum bence daha estetik
Bi kadının yüzünden sonra ya kalçasına ya da göğsüne bakarsın oralarda çıkıntı olduğu için göz takılması diyelim
Göğüs dekoltesi sanattır. her dekolte cezbetmez... ayrıca büyüklükle alakalı bir durum değil bu yakışma ile alaklı...
Böyle kadınları görünce çekici gelmiyor bana soğuyorum biraz gizemli olmalı kadın dediğin her yerde böyle açık olmamalı 😂
Dekolte değil göğüs etkileyici unsur 4o beden göğüsün varsa bırak dekolteyi çıplak gezsen bişey olmaz bence
Hepsi değil diri sert göğüslerin dekoltesi seksidir insan avucunun içinde hissetmek ister
Bana göğüsten çok bacak dekoltesi çok etkileyici gelir sonra göğüs gelir. Bunun nedeni bir kadını en çok kadınsı çekici gösteren yerler olmasıdır
Galiba lan bunlar özgür olsa neler yapar diye düşünüyoruz heralde
Göğüs dekoltesi etkileyici olması çok hoş güzel durur
Kendisi dekoltesi kadar haz vermiyor desem abartmış olmam sanırım sjjsjs
Bu adeta bastırılmış duygulara selektör çakar, yani tetikler. Bu nedenle her zaman çekici gelir.
Şimdi dürüst davranmak gerekirse arzuyu tetikleyen bir şeytan 😈 tüyüdür 🤭
🥰🌺
Görsellikle alakalı bence. Güzel olan herşey dikkat çeker.
Tamamen cinsel arzuyla gelen etkileyicilik var, şahsî kanaatim.
Görsel şölendir biz erkeklere göre.
Göz zevki diye bir söz var işte bu o dur 😊
Memelerin erkekte uyandırdığı his, yumuşak ve pürüzsüz bir görüntü sebebiyle.
Ayak dekoltesi etkileyici geliyor bana karşı cinste.
Kadınların kapatmaya çalıştığı heryer etkileyici olur bence
İçinde ne olduğunu hayal ettiğimiz için ve açılınca da genelde hüsrana uğruyoruz ya çorap çıkıyor ya da şekli berbat.
Bir kadının en etkileyici bölgelerinden biri olduğu için
Erkeklerin ilk baktiklari noktalardan bir tanesi orası mesela ben ilk oraya bakarim
Göğüs dekoltesi kadınlara özgüven erkeklere açılan ilk kapıdır ondan her iki tarafı da etkiler
Çünkü merak uyandırıcı etkisi var. Ama bu sadece cinsellik değil cesaret ve özgüven ile de alakalı bir durum.
Sadece göğüs değil kadının her dekoltesi kışkırtıcı
kadının dişiliğini ön plana çıkaran en etkili bölge olduğu için
erkeklerin ilgi odağı olabilirmi
Görsellikle alakalı sadece gözümüze hoş geliyor bazıları çok nadiren aşırı güzel oluyor
Bilmiyorum ki aw beynim yandı düşünürken kaldırıyo işte aw ne diyim başka
Kendini beğenmiş egolu kadınların egosunu tatmin etmek amaç başka birşey değil
Estetik bir görüntü bence
Bence görseldeki ayarı en hoş duranı ne az ne çok
"Göğüs" dekoltesi olduğu için
Beylerin göğüse ilgisinden dolayı sanırım.
@furkanınhatunu göğüse ilgi yoğun olur çünkü afedersin emen yalayan çok olduğu için
Bana gelmez frikik vermekten hoslanmam
Direkt penaltı veriyorum diyosunnn hmm
Görmek hoşuma gidiyor, onu öyle görüp hayal edeceksin ya da fantezi kuracaksın :)
Göğüs arası ve tişörtün altında gözüken meme ucu beni tahrik ediyor.
Etkileyici gelmiyor bana, basit bir kadın işte deyip geçerim
*mınız g*tünüz memeniz var zaten a. k. işte başka neyden etkilenecez :)
teknik olarak ağzından bile temiz bir bölge olduğu için
Biyolojik sebepten dolayı
abazaliktan tamamen
Tabi canım başka ne olabilir ki
İnsan hayatında ilk gördügü şey gögüs olmasıdandır
Kadının en büyük etkileyici ilk silahı