Aslında memeleri.
Cinsel organ olmamasına rağmen göze neden bu kadar çekici geliyorlar?

Aslında memeleri.
Cinsel organ olmamasına rağmen göze neden bu kadar çekici geliyorlar?

toplum tabularından birisi.
zihninde 1 dakikalığına göğüsün cinsel bir obje olmadığını kendine inandırtabilirsen o 1 dakikalığına da olsa göğüse karşı bir şey hissetmeyeceksin. düşün ki yaşamın boyunca göğüs hep gizlenen bir şey oldu. çatalı bleli oldu kadın hemen kapattı. sütyen giydi görünmemesi için. sen yine de gördün ince tişörtünden.
bu kadar barbar bir 21. yüzyılda bunlar normal. 2000 yıl önce böyle şeyler çok absürt bir komedi olurdu. mesela senecanın tiyatrosunda yer bulabilirdi haha
küçüklükten gelen bir bağ olabilir. güvenli ve huzurlu his vermesi istenmesini sağlıyodur belki. yani ben bi kadında göğüs beğenirsem mesela şekli ve sanki stres topu gibi lshfljdfhdf yani bazı yumuşak oyuncaklar var sıkınca eski halini alıyo bıraktığında bana onları anımsatıyor :d yürürken hafif sallanmaları filan da ilgi çekiyor. tabi hepsi değil bilemedim ama mutlaka bi bağ vardır buna sebep olan şeyi belki araştırıp bulmuşlardır bile. emilebilmesi de erojen geliyor olabilir. dilinle hissedebildiğin bir şey sonuçta daha biçok şeyde kullanılabiliyo...
sen kız değil misin diye atlıcaklar şimdi aynn krdşm kızlar böyle şeyler düşünemez ayn.
Güzel anlatmışsın cidden, stres topu gibi de değil de cinsel öğe gibi, neden etkilenelim yoksa? :D
Sizlere sordum. :D
Garip geliyor ama çok da estetik memişler, bilirsin ki.
Fıtrat gereği cinsel bölgeler arzu uyandırır pek de uçuk bir sebebi yok
Ama cinsel bölge değil. :P
Cevap
8Cevap
Güzel dolgun yumuşak
Süt içerim o memelerden memeeleerrr memeemeeler
Erkeklerde olmadığı için olabilir. Veya cinsel organ gibi kapalı tutulduğu için olabilir
ben cok severim 😍😍 hakkaten neden oyle ya ,:))
Atalarımızdan gelme o olay
Çünkü güzeller nedeni yok
Kıvrımları ve çıkıntısı olduğu icin olabilirr
Estetikler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?