Cinsel Yaşam Kızlık zarım ile ilgili? LilEggplant Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kızlık zarımı elimle nasıl delebilirim? Dildo, eşya ile falan yap demeyin onlarla yapamam Güncellemeler+1 yıl gel ben deleyim gibi sapık laflarınızı kendinize saklayın Kızlık zarım ile ilgili? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sandalyeyi ters çevir otur olmadi masayı ters çevir gırtlağına kadar gelir 3 3 Yorumla Yağızdemir1 +1 yıl Deneyimlisin Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl @Yağızdemir1 senin deneyimsiz olduğun bu görüşü ciddiye almandan belli ama Yorumla Yağızdemir1 +1 yıl Peki deneyimsizim iyi günler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dip kızlığı tok ise orta parmak bozar ama dip kızlığı varsa 19 cm penis bile bozmaz 2 2 Yorumla LilEggplant +1 yıl dip derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternetten araştırman gerek Yorumla
tuğrulefe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Neden kızlık zarını yapmak istiyorsun 40 santimlik dilde sok tamam işte 0 0 Yorumla
sidarabi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Operasyon tamam mı? Yoksa detaylı anlatayım tecrübeliyim bu konuda 😂 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl çok kizlik bozdum, artik bozarken hissediyorum yırttığımı :) 0 0 Yorumla
myback Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl getir ben parmaklarım olmadı yararım hıc hıssettırmeyız 0 0 Yorumla
Mkgul Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl kolunumu sokacan ooooo daha kolay yolu var tatlım gel ben deleyim 0 0 Yorumla
Şenol1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Napıcaksın delipte manyak mısın 0 7 Yorumla LilEggplant +1 yıl Her türlü delinecek zaten? manyaklık neresinde bunun anlamadım Yorumla Şenol1903 +1 yıl Evli misin Yorumla LilEggplant +1 yıl sapık mısın sana ne medeni durumumdan Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sen tam Bi gerizekalısın onu anladımBu yüzden evlenemezsin de Yorumla LilEggplant +1 yıl kes Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bana adam gibi konuşacaksın Kezban seni Yorumla H6335dem 10 ay Senol cok mal gordum senin gibi hakiki orjinaline ilk defa denk geldim bu ilk icin tesekur ederim 🤣🤣🤣 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Parmağını ya da elini sok. 0 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İki parmak üç parmak sok içine 0 1 Yorumla LilEggplant +1 yıl teşekkürler Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. neden peki merak ettim pişmanlık olmasın sonra 0 6 Yorumla LilEggplant +1 yıl Gereksiz işlevi olmayan bir şey olan zarı delmek ne gibi pişmanlık getirebilir ki? Bekaret takıntım falan yok bu arada Yorumla emircan2001 +1 yıl O zaman şöyle yap iyice ıslan mast yap orta parmağı sal içeri o kadar Yorumla LilEggplant +1 yıl teşekkürler Yorumla emircan2001 +1 yıl En rahatı bu yoksa iyice yağla parmağı yap Yorumla LilEggplant +1 yıl tamam Yorumla emircan2001 +1 yıl Keyfine iyi bak yapinca bilgi ver Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Amaç ne bu kadar? 0 6 Yorumla LilEggplant +1 yıl söyleyemem burda Yorumla technocrates +1 yıl Sıkıntınız öneride bulanabilmek için soruyorum. Sizin özelinizi sorgulamak peşinde değilim. Yorumla LilEggplant +1 yıl soru belli yukarda görüşün varsa yardım edecek yaz Yorumla technocrates +1 yıl Size doğrudan bu şekilde yardımcı olamam. Kusura bakmayın. Varsa bir sıkıntınız, buna sebep olan bir sorun onun için destek olabilirim. Bedenimiz size ait, bu konu benim müdahale edebileceğim bir şey değil. Yorumla LilEggplant +1 yıl o zaman yazmasaydın Yorumla technocrates +1 yıl Peki, yazmadım sayalım. İyi günler. Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. havuç dene knka :D 0 0 Yorumla
Trabzonlı6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Bunda ne vsr 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parmak sok 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da birine deldir, ya parmağınla delicsn ya biri delicek Yorumla LilEggplant +1 yıl parmak sokunca olmuyor. Hiç bakire biriyle ilişkiye girdiysen dm atar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliliği açtım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sandalyeyi ters çevir otur olmadi masayı ters çevir gırtlağına kadar gelir
Deneyimlisin
@Yağızdemir1 senin deneyimsiz olduğun bu görüşü ciddiye almandan belli ama
Peki deneyimsizim iyi günler.
Dip kızlığı tok ise orta parmak bozar ama dip kızlığı varsa 19 cm penis bile bozmaz
dip derken?
İnternetten araştırman gerek
Neden kızlık zarını yapmak istiyorsun 40 santimlik dilde sok tamam işte
Operasyon tamam mı? Yoksa detaylı anlatayım tecrübeliyim bu konuda 😂
çok kizlik bozdum, artik bozarken hissediyorum yırttığımı :)
getir ben parmaklarım olmadı yararım hıc hıssettırmeyız
kolunumu sokacan ooooo daha kolay yolu var tatlım gel ben deleyim
Napıcaksın delipte manyak mısın
Her türlü delinecek zaten? manyaklık neresinde bunun anlamadım
Evli misin
sapık mısın sana ne medeni durumumdan
Sen tam Bi gerizekalısın onu anladım
Bu yüzden evlenemezsin de
kes
Bana adam gibi konuşacaksın Kezban seni
Senol cok mal gordum senin gibi hakiki orjinaline ilk defa denk geldim bu ilk icin tesekur ederim 🤣🤣🤣
Nedenini aşırı merak ettim
Niye delmek istiyorsun
Parmağını ya da elini sok.
Diger metodlari konusalim
İki parmak üç parmak sok içine
teşekkürler
Parmağınla yaparsın ama krem kullan mutlaka
neden peki merak ettim pişmanlık olmasın sonra
Gereksiz işlevi olmayan bir şey olan zarı delmek ne gibi pişmanlık getirebilir ki? Bekaret takıntım falan yok bu arada
O zaman şöyle yap iyice ıslan mast yap orta parmağı sal içeri o kadar
teşekkürler
En rahatı bu yoksa iyice yağla parmağı yap
tamam
Keyfine iyi bak yapinca bilgi ver
Geriye bir ben kaldım benle dene😊
özele gel anlatayım
üfleyerek
daha önce elle bozdum yaz bana anlatayım
çok kolay
Amaç ne bu kadar?
söyleyemem burda
Sıkıntınız öneride bulanabilmek için soruyorum. Sizin özelinizi sorgulamak peşinde değilim.
soru belli yukarda görüşün varsa yardım edecek yaz
Size doğrudan bu şekilde yardımcı olamam. Kusura bakmayın. Varsa bir sıkıntınız, buna sebep olan bir sorun onun için destek olabilirim. Bedenimiz size ait, bu konu benim müdahale edebileceğim bir şey değil.
o zaman yazmasaydın
Peki, yazmadım sayalım. İyi günler.
havuç dene knka :D
Bunda ne vsr 😂😂
Orta parmağınla
Parmak sok
ya da birine deldir, ya parmağınla delicsn ya biri delicek
parmak sokunca olmuyor. Hiç bakire biriyle ilişkiye girdiysen dm atar mısın?
Açtım yaz
Gizliliği açtım
Deldin mi