Ön sevişmede partnerinize nasıl bir oral seks yaşattınız? Nasıl gelişti durumlar?
Beyler ilk oral deneyiminiz nasıl oldu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İki ay önce yaptım. uzun zamandır yatıyorduk. Oral yapmak istediğimde sürekli çekiniyordu yaptırmıyordu. Sonunda sert bi şekilde açtım bacaklarını başladım dil darbelerine. Önce kaçmak istedi sonra zevk aldıkça inledi kıvrandı. Şimdi artık kendisi istiyor
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onuna benimde ilkti, ama vücudunun tüm hassas noktalarını eme eme oraya ulaşmıştım, sonra vakumlar gibi emmeye başladım, daha sonra dilimi klitorisine getirip hızlıca darbeler vurduğumda, tırnaklarını çarşafa saplamış dans ediyordu resmen, onun öyle zevk alması beni aşırı tahrik etmişti :D
Dudaklardan boyuna oradan göğüslere sonra göbeği daha sonra kasıklarına inip dilimle gezindim gevşeyince boşaltana kadar yaladim oynadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nefes nefese kala kala dilim tutula tutula yapmıstım sonra sıvıları aktı midem bulandı ıyykkk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
açtım bacaklarını biraz utandı yasladım başımı gezdirdim dilimi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ilk olduğunu bilmiyordu. yaptım ve çok sevdi. çekindi ama göstermekten utanıyordu. zamanla alıştı. parmak içeriden dil dışarıdan uyarınca çok güzel yerlere ulaşmaya başladık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hatunun vajinasina dokunurken gidiklandi bir turlu yapamamistik