İlk oral deneyiminiz nasıldı, anlatmak isterseniz de yazabilirsiniz :)
Muhteşemdi...
Berbattı...
Pek güzel değildi... (idare eder)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk oral deneyimimi 17 yaşında yaşamıştım.kız arkadaşımla dersaneden çıktıktan sonra el ele biraz gezdikten sonra oturup bişeyler içtik.hava kararmaya başlayınca evine bırakmak için yolda yürürken sık ağaçlıkların olduğu biryerden geçerken biraz oturup dinlenmek istedik ve otururken film koptu zaten.öpüşmeler sevişmeler derken.kız arkadaşımı ayağa kaldırdım ağaca yaslayıp ve önünde diz çöküp eteğinin altından külotunu çıkarmadan yana çekip yalamıştım.ilk deneyimimdi çok heyecanlanmıştım ve hiç bitmesini istememiştim.
ilkinde çok kötüdür hep. zamanla daha güzel olur. ilk yapıldığında kaskatı olmuştum, gerilmiştim, bağırasım gelmişti zevkten.
ilk yaptığımdaysa karşımdaknin heyecanını hissetmeye başlayana kadar görevdi, sonrası zevke dönüştü.
bakireydim ve daha önce hiç orgazm olmamıştım. oda çok şey kaçırdığımı ve bir kere oral seksle orgazm olursam defalarca isteyeceğimi falan söyledi. sonra eski sevgilisinin klitorisini nasıl diliyle tatmin ettiğini anlatmaya başlayınca bir yandan da karnımın alt kısmını okşamaya başladı işte o zaman direnmeyi kestim. sonuç: 3 kere üstüste orgazm :)
hetrik ne?
insanın içini huylandırıyo bir iki kapadım dayanamayıp bacaklarımı
güzel bi gıdıklanma yaşıyo insan. lisedeydim
dokunmak güzel bi duyguydu çok seviyodum. üstten bi öpücük kondurdum, benim olduğu hissi güven verdi öpüp yalamaya başladım şaşırdı önce beklemiyodu sadece okşayacağımı sanıyodu tadı hala aklımda ama tarif edemem toplarla oynarken ağzıma aldımdilimle oynattım bir yandanda bakıyodum yüz şekline bukalemun gibi oldu zevki görülebiliyodu bende devam ettim ağzıma alabildiğimce aldım ve geri çektim baya bi sündürdüm baya büyüdü elimle tutarak başını emdim. benden zevk alıyo olması muazzamdı
bana bildirim gelemdiği için görmedim cevap verdiğini ... yeni gördüm cevabını bukelamun benzetmen çok hoşuma gitti =) kızların penise bu şekilde sevgiyle baktığını bilmiyodum doğrusu.. peki şimdi ağzına boşalmana izin veriyomusun o nasıl bi his ? bide çok büyükmü alması falan zorluyomu ?
Cevap
22Cevap
ilk deneyimim ,üniversitede okurken bir geneleve gittiğimde olmuştu ,kadın bana oral yaptığımda uçuyorum zannettim ağzına boşalmamak için zor durdurdum kadını ama kadın üzerime çıkınca 10 saniye bile sürmeden boşalıvermiştim oda çok gülmüştü:ddd ,yani oral seks mastrübasyondan 1000 kata daha zevkli müthiş bir heyecan ,ama dilini iyi kullanan ve dişlerine hakim biriyle yaparsanız :ddd
ahahaha çok komikti gülmekten öldüm çok gıdıklandım kahkahalarım odayı çınlattı ağzıma yastık kapattım ama çok güzeldi :)
ilk 14 yaşımdayken yapmıştım fazla uzun sürmedi eve birileri geldi😂 öpüşüp elleşirken yavaşça aşağı eğdi beni sonra film koptu zaten😂 çok utanmıştım ama sonradan alıştım
Hiç incelemeden soyunma odasına gittik direk azıma aldım incelesem belki de yapamazdım
ilk oral yapdgmda dilimden cok disimi vuruyordum bana yapildgnda biraz gkidigim geliyor hatta simdide:)))
güzeldi.. actım bacaklarını iç taraflarını öptüm sonra şeyine geldim üst kısmına bi öpücük kondurdum.. asagı dogru öperek geldim. sonra boydan yaladım şeyini. biraz açtırdım dudaklarını o hassas yere dil attım hızlı hızlı .. sonra emmeye basladım içime cekerek arada da dil atmaya devam ettım. emdim iyice yaladım hızlı hızlı bi yandan da parmaklarımla arka delgini oksuyodum bi elim de gögsündeydi uclarını sıktım inliyodu artık.. dilimle yaladım iyice.. öyleydi işte :)
dılını ıyı kullamamayann erkek bayanı tatmın edemezz dılıı yılan gbı kıvırcaksınn tısslaya tıslaya hedefı bulucakk tahrıs oldugu zaman tukurceksın sogutcaksınn bana yapılmadı ama ben yapmıstamam sonucc basarılıydıı tekrar tekrar ıstemıstıı
Çok güzeldi sevgililer gününde yaşamıştım herşey bir anda oldu güzel bir ön sevişmenin ardından , gayet güzel kokulu ve tadı güzeldi şanslıydım tadı ve kokusu kötü olmadığı için :)))
ilk tedirgin oluyorsun pek bişiy anlamıyosun ana alıştıkça zevk alıyorsun
:( yav düşündüm de ilk ne zaman oldu hatırlayamadım.. :( yuh beeeee bana..
ama ilk kez ağzında boşaltan hatta yutan bir kadın vardı onu unutamıyorum..
Hatunlari bazilari gidiklandim diye cevap vermis enteresan. Arti güldüklerini iddia ediyorlar. Annem siz nasil güldünüz kilitorisiniz iki dudagin arasindayken ?
valla güzel bir şey ama sürekli olduğu zaman olmuyor ben reflü oldum sonunda ...
aaaa niyee
reflüyle ne ilgisi varr
olduğundan fazla bir boyutu vardı ve braz hayvansılık vardı. Son zamanlarda fazla abarttk ondan dolayı . hani kusmak içn kzlar boğazna parmak basar sonra bu hastalğa dnşur. Sürekli kusar. Ona bnzer
ben teyze oğluna gece yapmıştım oral çok zevkliydi ama erkekler ilgimi çekmiyo artık o zamanlar çok zevkli gelmişti kadınlar neden istemiyo anlamıyorum
Yapılanı sorarsan iyiydi, yaptığımı sorarsan sıradandı.
oral sex sex in başlangıcı olduğu kadar sex kadar zevkli
ve delirtici ama bunun için her iki taraf tekniğini geliltirmiş olmalı...:D
ilki çok güzeldi kız arkadasımın agzına bosalmıstım hepsini yutmustu sonrada onu öpüp tesekkur ettim
bambaska bir tat ve inanilmaz bir zevk ve heyecan...
gıdıklanmak ve gülmekten birşey anlamamıştım =)
bunu merak ediyordum, demek gıdıklanılıyormuş :)
ilk lisede spor salonundaki soyunma odasında oldu çok güzeldi tekrar yaşamak isterim doğrusu
Benim 1 tane var ama çok uzun burda anlatamam zaten :)
Biraz tecrübesiz ve heyecanlıydım.
tedirgin, çok güzel ve kısaydı.
"bu ne lan" gibisindendi. bi b*k anlamamıstım.
iyi iyi fena değildi.
çok hızlı oldu tutamadım kendimi
yapmadım ananas tüketmeye devam :)
Kız görünümlü erkek DETECTED!
uhteşemdi...
yapmadım o.o
tadsız bişey
Berbattı
Neden
iyiydi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar