Yanlışlıkla yolu karıştırmazsa alacağım zevk çok değişmez :) Vajinada penisin başının giriş çıkışta sürtündüğü bölge zevk almanızı sağlar. 7cm den sonrası kullanıma göre zevk aldırır ve hamile bırakabilir. Ortalama 12-14cm normal standart penis boyudur, 15-18 ortalama üstü ve sonrası ise beraberinde ereksiyonel sıkıntılarla gelen gruptur. Çok küçük olması evet biraz az zevk aldırabilir ama inan büyük olması çok zevk aldırmaz. İş tekniğe bakar, penisi kullanmadan bile Nirvanaya ulaşılır. Eğriliğe ve boya takıpmayın
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boyutla olsaydı o işler ooooo adam seni hırpalayıp tatmin edemedikten sonra isterse 30 cm olsun yanlış anlaşılmasın benimki küçük demiyorum 16 cm tamamen meraktan ölçmüştüm ben bunu kullanamazsam boyun önemi kalmıyor pek.
yaratık mı bu adam jgfkdl belki tat verir ama sen kafanda bitirmişsin zaten. psikolojik olarak onu içine almaya hazır değilsen hoşuna gideceğini sanmam
@karizmaa014 seks yapmamış azgın bakireler ve bakirler olursa dahada çıkar. bunlar sadece büyük olursa zevk alacağını sanıyor. biriside yazmış içimi dolduruyor diye kısa penislerde içini doldurur kalın olmasınada gerek yok erkekleri kandırıyorlar
Çok eğriyse acı verebilir benim sevgilimi dedim hafif eğri diye baktı zor anladı dedi az bişe olmaz demişti ama çok eğriyse acı verir bide çocuğu olmaya bilir haberin olsun ben esogü tıp öğrencisiyim biraz araştırmıştım benim hafif yamuk ya baktırdım benden bişe olmazda senin anlattığın gibiyse kötü