Cinsel Yaşam Sevgilim elimi penisine götürdü sertti ama kalkık da durmuyordu hep mi penis sert? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Pantolonu vardı elimi tutup oraya götürdü sertlik hissettim ama kalkık değildi Güncellemeler+1 yıl Tabi elimi hemen çektim okşamadım yani Güncellemeler+1 yıl ... Sevgilim elimi penisine götürdü sertti ama kalkık da durmuyordu hep mi penis sert? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ironly Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Her zaman sert olmaz sadece ereksiyon olunca sert oluyor 0 0 Yorumla
vartolu21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Devamini istiyor musun. Tam sertlesmemistir ama biraz daha devam etseydiniz tam sertlesirdi 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Sen varsın diye öyledir 1 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçük olduğu İÇİN sana öyle gelmiş 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen eklediği de hepsi sertleşir 0 0 Yorumla
İnançsızsofi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kalkma aşamasında yani seks istiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm yani tam kalkmadı ama kalkma aşamasında Yorumla İnançsızsofi +1 yıl Penis tahrik olursa kalkar elini götürünce olmaya başlamış ortam müsaait olmadığı için de az kalkar Yorumla Soran +1 yıl Peki kaç saniyede iner Yorumla
tequilainbottle Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl hayır hep değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normalde dokunulca anlaşılmıyor mu ereksiyon olduğu için mi sertlik biraz hissettim normal hali o değil mi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kenara kaymıştır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her zaman sert olmaz sadece ereksiyon olunca sert oluyor
Devamini istiyor musun. Tam sertlesmemistir ama biraz daha devam etseydiniz tam sertlesirdi
Sen varsın diye öyledir
Küçük olduğu İÇİN sana öyle gelmiş
Sen eklediği de hepsi sertleşir
Kalkma aşamasında yani seks istiyor
Hmm yani tam kalkmadı ama kalkma aşamasında
Penis tahrik olursa kalkar elini götürünce olmaya başlamış ortam müsaait olmadığı için de az kalkar
Peki kaç saniyede iner
hayır hep değil
Normalde dokunulca anlaşılmıyor mu ereksiyon olduğu için mi sertlik biraz hissettim normal hali o değil mi
Kenara kaymıştır
Küçüktür
sen asık mısın ona?
Pişman misin