her ikisi de ayndır ben titiz adamım. günde bir çok sefer duş alırım. sevişeceğimde de sevişmeden önce duş alırım kişisel temizliklerimi sürekli yaparım. asla kişisel bakım ve temizliği olmayanla olmam. başkasını da rahatsız etmem
sadece sevişirken ten kokum olur. her kadın da beğenir. ter ise katlanılmaz. normalde ter ilk çıktığında kokmaz. kokusuz bir sıvıdır. ama zaman geçince bakteri oluşmaya başlar. kokuyu yapan bakteridir. keza ağız da öyle. bakterile koku yapar.
kişisel temizlik ve bakım kişinin kendisine öz saygısıdır. buna dikkat etmeyen başkasından da saygı sevgi istemesin
Koku nereden gelirse gelsin sevişirken insana kendini sürekli hatırlatır konsantrasyonu alt üst eder. Bu da sevişmenin hazzını ve seksin kalitesini düşürür.
Kötü kokunun her türlüsü sevişme sırasında insanı iter. Tiksinmesen bile seni nirvanaya çıkmaktan alıkoyar. Orgazmın doruklarında nefes nefesesin burnuna çürük diş kokusu yok soğan sarımsak kokusu beton gibi çarpıyor ya da ne bileyim ellerinle soymaya kalkıyorsun ayakları, çorapları buram buram kokuyor. Ne kadar istek kalır ki?
Agiz ile tere gelene kadar kiyafetine yemek kokusu sindiyse cikarttiririm 😂 terliyse dus, agizi yemek kokuyorsa dislerini fircalamadan öpmem 😂 kokulara karsi cok hassasim..
vucudun artık leş gibi olmasından kaynaklı o ekşi koku cok onemlı ama tenın sıcaklıkla yaydıgı ter cezbedıcı bıl gelebılır lakın agız kokusu ıgrenc bırsey cekılesı degıl:)
İkisi de.. 😔 ben dikkat ediyorsam o da etmeli. Hijyen önemli bir konu 😇
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ağız kokusu varsa öpüşmeden de olur ter kokusu hmm bilemedim kötü kokuyorsa sorun ama kötü değil normal ter kokusuysa sorun olmaz zaten sevişirken terlericez