HelenKadınsılıkları ve farklılıklarıyla çok ilgimi çekiyorlar lakin bizim sokakta belirli gördüklerimizin çoğu s*KS işçisi. Ben para karşılığı bir şey istemiyorum daha yakın ve samimi bir şey istiyorum. Feminen ve tamamen kadınsılığı artık özümlemiş bir trans kızı nereden ve nasıl tanıyabilirim? Travesti değil de transeksüel deseniz daha doğru. Kötü yorum da yapın fark etmez umrumda değil çok.
Trans kadın bir partner ya da kız arkadaş nereden tanıyabilirim?
İyi misin sen ya kızlar yüz vermiyor galiba djjdnd
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızların yüz vermemesiyle alakası yok, yüz verilmeme gibi durumum olsa çok daha küçük ve denk gelinmesi zor bir nüfus kesimini istemezdim. Çirkin kızlara yönelirdim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öğrenirsen bana da söyle. Çok beğeniyorum kendilerini.
yani neden özellikle öyle birini istiyosun anlamadım
Kadınlığın daha da kıymetini biliyorlar diyelim, farklılar. Farklı olan, insana çekici geliyor ister istemez :)
İyi misin sen ya kızlar yüz vermiyor galiba djjdnd
Kızların yüz vermemesiyle alakası yok, yüz verilmeme gibi durumum olsa çok daha küçük ve denk gelinmesi zor bir nüfus kesimini istemezdim. Çirkin kızlara yönelirdim :D
Onlar erkeğe aç şansın daha yüksek
Emin misin? Tam tersi olabilir bence
Yoo ben erkeklere fazlasıyla doydum diğerlerini bilmem de
Bu yaşta ne ara doydun ya sen de, yaşlanmana daha çok var :D
Hızlı yaşadım biraz 😅
Hızlanırsın yine sen rahat ol. Erkeğe doyduysan belki kızları da denemelisin. Çok yumuşaksınız harika teniniz var <3
Ayy yok kızlarla yapmam midem bulanır 😂
Ön yargılı olma ya bence, nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Aynı şehirde ve fırsatlar cennetindeyiz. Emin misin yavaşlamaya? :D :D :D
Trans değilim 😂
Ya aaksjdlaskdj şeytan. Ben sadece trans mı arıyorum demişim. Eğlenceli ve şeker her hanımefendiye açığım ;)
Bu istediğin midemi bulandırdı biraz açıkcası 😕
Kafamda burada açıkta yazmak istemediğim özel şeyler de var. Bilsen öyle demezsin bak açık görüşlü yaklaşsan daha neler var bu dünyada :P
aaa gitmiş
Kanka buldun mu troo😅
Ya asjkdlasdj çok kötüsün :D Yok bulmadım ki zaten bu aralar kafa dinlemek istiyorum ya
Kanka sen troo konusunda ciddi miydin ya ne yapacaksın onunla gezme tozma değil herhalde dimi 🤢
Yok be kızım ne gezmesi tozması. Dmden anlatırım istiyosan.
Biraz detay ver burada
olmaz gizli gizli fanteziler vs yazmam :P Çekinme yemem ya.
öldün mü
Burada cok gordum
Emin misin? Fake olmaları muhtemel ya