Daha önceden hemcinsiniz olan, ancak ameliyat ve hormon tedavileri ile sonradan karşı cinse dönüşen biri ile cinsel birliktelik yaşamaya nasıl bakıyorsunuz?
Kadından erkeğe döndüyse sanırım bunu kabul edebilirim. Tüm ekipmanlar yerinde ise😏 lakin erkekler bunu kolay kabul etmez direkt akla eşcinsellik geliyor. Ki ortada öyle bir şey olmaz bu tür detaylı bir ameliyat ve hormon tedavisi sonrası.
Büyük ihtimal yasamam biliyorsam eğer öyle olduğunu ama büyük konuşmuyorum yoksa kesin basıma gelır saygı duyuyorum ama insanların kendi hayatı benı ilgilendirmez ama benden uzak olsunlar
erkekten kadın olma ve onlan cinsel hayat bir kere kadın zevk almaz vajınası yapay yapıyorlar gercek gibi değildir sulanma yok vs bir cok nedendir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanların tercihlerini sorgulamam karışmam saygı duyarım öyle yaşamama gibi bir sorunum da olmaz karakter önemli benim için iyi ve kibar birisi olması yeterli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkçası böyle biri ile yaşamayı merak etmiyor değilim ama gerçekten karşı cins olduğu her haliyle ortaya koyulmalı.