Yani reglken de az sabretsin insanlar bence. Kimse şimdi durduk yere birbirini linç etmesin de yani böyle bir durumda da zaten kadın hasta ve halsiz o dönemde erkek de anlayışla karşılasın diye düşünüyorum. Ya bir kadın olarak zaten hijyen takıntısı olan bir insanım bence o şekilde insan ilişki yaşamaktan bile imtina etmeli. Keyifli geceler.
Evet sakıncalı. Kadınlar regl döneminde rahim içi dokularının açık ve kanama olduğundan dolayı enfeksiyona daha müsait olurlar. Bu da ekstra risk demektir.
Rahim kanalları bu dönemde dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı savunmasız ve açık olduğu için sakıncalıdır. Ayrıca adetliyken ilişkiye girilirse cinsel organlar ve çarşaf kana bunalacağı için partnerin tiskinmesine soğumasına sebeb olabilir
Çok tehlikeli özellikle kadın için yani enfeksiyon riski çok yüksek oluyor. Ayrıca nasıl mideniz alabilir yani regl utanılacak iprenilecek bişi değil ama 5 6 gün yapmasanız ölmezsiniz
İnananlar için İslam dininde ayet ile yasaklanmıştır. “Kadınlarınıza Hayız halinde yanaşmayın”... Modern tıp da aynısını söyler enfeksiyon riski barındırdığından tavsiye edilmez...
Bayanlar hemen bunu erkeklere mal ediyorlar sanki erkek sadece ilişkiye girmek için ısrar ediyor bayana... öyle değil bu dönemde bayanlar ilişkiye girmek için ısrar ediyor bişey olmaz diyen bayanları ve daha çok istek duyan bayanlardan hiç bahsetmiyorlar!
Oralı var analı var onlar bir çözümdür. Ama iki taraf da iğrenmiyorsa normal ilişkiye de girilebilir benim için fark yapmaz. Ama tıbbi olarak sakıncaları olduğu da doğrudur
Çocuğu olmayan insanlar regl dönemin de ilişkiye giriyorlar o yüzden burdaki insanların çoğu zararlı yok haram diyecekler sen aldırış etme. Git doktorunla konuş
Kadın regl ağrısı çektiği için rahat olmaz. Çekmese bile hijyenik değil. Sakıncalıdır.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kanamayı azaltıyor ama bir o kadar da tehlikeli, enfeksiyon olma açısından çok dikkat etmelisin + koku cabası yani ben reglimin son gününde yapmıştım bir şey olmamıştı
Sakıncalı demek doğru değil. Ama kişiye göre değişir. Kanamayı hızlandırabilir. Bu da hemodinamiyi bozabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Defalarca yaptık bir şey olmadı, sadece yatak batıyor biraz, birde bizim kız gibi adetken beyaz pantolon giyme hatasına düşmezseniz sorun olmaz, seksten sonra çarşıda yürüyoruz, kadının biri kenara çekip uyardı da farkına vardık
Kadın için de erkek için de sakıncalı hastalık kapatsın ama anal deneme yapabilirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sakıncalı değildir ama kadın için sağlık sorunu yapar mı bişey bulaşır mı o esnada bilemiyorum. erkek prezervatif kullanırsa zaten ondan yana sıkıntı yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İğrenç bir durum bence. Zaten kadınında kendini rahat hissedeceğini düşünmüyorum. Bir yerlerde bu durumla alakalı regl ilişkiden doğan çocuğunun %90 ihtimal engelli doğarmış.
Kanamayı azaltır ve vücut pis kanı atamaz bu nedenle sakıncalıdır bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakıncası yok çok girdim. Hayır korunmadık. Evet sonradan temizlemesi zor oluyor o yüzden yatağın üstüne çift havlu açın. Başka sorunuz yoksa ben gidiyorum bye.
kimine göre haram kimine göre günah kimine göre hastalık herşey derler kimi daha ateşli olur der kimi faydalı der bir çok araştırma var bu konu hakkında. ama dinen günah haram hijyen olmadıgı için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslında avantajlı reglken döllenme etkili oluyormuş