AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Aleykümselam kocan seninle ilgileniyo daha ne istiyosun karantinada adam napsın dışarı çıkmayınca
Bazı kadınlarda şikayet eder kocam benimle ilglenmiyor diye anlamıyom siz kadınları eşin karantinada seninle ilişki yaşıyo işte kıymetini bil ben olsam aynısını yapardım ama evli değilim
Erkeklerin gözünde kadınlar başka birşeye yaramaz çünkü. Kabul edin şunu artık adam sevişir rahatlar sonra sallamaz sizi canı çeker yine gelir senden sıkılır başkasına gider döngü böyle
Bütün abazalar yorumlara dolmuş hahahhha
10 aylık evliyiz. Bizde de değişiyor. Bazen ben daha istekliyim bazen o. Sabah akşam değil ama eğleniyoruz öyle. Ve ten uyumunuz varsa der susarım.
en güzeli sizde ne hoş
En güzelini yapıyor diğer şekilde can sıkıntısı gerginlik vs. Adam işi biliyo hele senide doyuruyor mutlu ediyorsa öp başına koy
nasıl ya sen de şikayetçimisin bu durumda. Allah bilir defalarca da orgazm oluyorsundur hala tepemden inmedi diyorsun
Abartma ya tamam trol yapıcanda düzgün salla, adam hiç kahvaltı, yemek yemiyor mu, hadi onu geçtim duşada mı girmedi 😂
Eline bıçak al o zaman yapmasın ya da kaç git evden kendini kurtar
Karantinada çıkamaz ki
daha ne istiyosun ya... biz yalnızız... tepesinden inmeyeceğimiz hatunumuz yok :) varlığa nankör olma :)
Yoo bak biraz sonra kalkıp havuçlu tarçınlı cevizli kek yapacağım sabah Ci börek ettim akşam üzeri balık çorbası ıspanak ve ayva tatlısı yapacağım
Ahahahaahajja 😂😂😂😂 benim erkek halimsin yemin ediyorum 😂😂😂😂
Can bogazdna gelir yahuu :) karantinayi mutfakta geçirmek daha iyi :)
Ayva tatlısını yaptım ben dün gönderiyüm hiç uğraşma boşver irmik helvası yapıcsm şimdi 😂😂😂
İrmik helvasina dondurma yollayım dondurmasiz olmaz :) tahinli olacak bideee offf :)
Ayyyy ben vakit kaybetmeden başlıyım 😂😂
Bende kalktım ciprtim cirtim karıştırdım :)
Bizim insanımız işte vur deyince öldürür😂😂 uyku ilacı falan at içeceğine çayına çaktırmadan, sende insansın yahu insaf😂
İşte bakın ben diyorum yaBizim memlekett kadın eşittir odun. La bırak. adam iliklerine işlesin. Canın çıkana kadar. seni. sihsin
Kıymetini bil bak yalnızım üstüne çıkıcam üstüme çıkacak bi eşim bile yok :)
Seni sadece seks objesi olarak gördüğü için bu şikayetin sanırım öyle anliyorum üzücü 🙄
Sadece seks yapmak da saçma arada bir yemek molası lavoba molası da vermek lazım :)
kimi bulamaz kimi bilemez işte, burda kadınların dertlerini dinle büyük çoğunluğu kocam dokunmuyor diye dert yanar
libidolar artıyor uzun süre yapmadığı zaman ancak yanlış bir davranış
Bu iyi bir şey şimdi doydu artık hafttaya kadar rahatsın
Daha ne istiyon be millet bulamaz sende bulmuş bunuyon
Yalnız kalınca sana bütün enerjisini boşaltmıştır sanırım damla bile çıkmaz artık.
O kadar mı yokluktasın... Anladık biz seni kanksss :D
Adam sana aşı yapıp bağışıklığını güçlü hale getiriyor. Bir de şikayet ediyorsun.
Napsin adam yasak yokken onu bunu beceriyor yasak olunca tek secenek sen kaliyon senj beceriyor 🤣🤣🤣
Ne yapsın oturup şiir mi yazsın? Serenat mı yapsın sana?
Sende istek yok mu yani adam karantina yapmış daha nolsun
İçten içe keşke karantina 14 gün olsa dediğini duyar gibiyim 😂
Ne güzel işte, bir çok kadın eşinin seks istemediğinden yakınıyor burada, şükret bence :)
Yeni evlisiniz anlaşılan. Çocuk yok bu günlerin kıymetini bilin.
Ne kadar şanslı olduğunu bil
Net...
Seninki yapamıyor mu
Eee napsın adam karısıyla vakit geciriyo kötü mü yapiyo keşke bütün kocalar eşler sizin gibi olsa :)
Niye yettirici mısın sen
Kıskanan var x😉
şimdi aynı durum suriyelilerde de vardı. bu iş böyle sanırım. bi söz vardı hatta neydi. o. unuttum
Allah başka dert vermesin ya 😂
Ne güzel ışte doya doya tadını çıkar.. sabaha kadar
Yani yapacak bişi yok adamda cinsellige aç kalmıs belliki
İstemiyorsan kocana söyle neden canını yakıyorsun.
Bence her erkek için geçerli değil bu. Benımkının aklına bile gelmedi.
Durumunuza üzüldüm doğrusu.
Kusura bakma ama ben şahsen değer görmeyen ilgi gösterilmeyen bir kadın figürüne yönelik üzüldüğümü ifade ettim sana yönelik değildi, ardından herhangi bir şekilde terbiyesizlik içerikli bir ifade kullanmadım. Sizi tanımıyorum ve zaten gizlisiniz. Size yonelimsel bir yaklasim içindede bulunmadım. Bundan sebeb, görüs bildiriminiz içinde , buruk olduğunuzu düşünerek sizin adınıza üzüldüğümü ifade ettim hepsi bu. Hakaret etmenize gerek yoktu. Ama benim için bir kez daha ders oldu teşekkür ederim, kadın erkek farketmez iletişimde önce insan mı onu görüp ondan sonra muhatap olmak gerekir. Bunu bir kez daha hatırlattığınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
@1Dehliz1Zirve kusura bakmayın ama herkes sizin düşündüğünüz şekilde yaklaşmıyor burda. Bunu çok iyi bilmeniz gerekir değil mi? İnsanlık deyince beni ne kadar tanıyorsunuz ki insanlığıma şaf edebiliyorsunuz?
Buradaki kişilerin yaklaşım düşüncelerini tabiki biliyorum. Siz beni tanımadığınız halde çok alçak şekilde hakaret ederek kişiliğime karakterime , benliğime kısaca her açıdan insanlığıma yönelik şiddetli bir hakaretle çok ağır şekilde laf atmışsınız. Esasen daha önemlisi bunu kendinize kendi vizyonunuza yakıstırmıssınız. Bunun yanında size yönelik, sarfettiğim ifadeler emin olun çok hafif kalıyor ki, o yazıyı yazarken bile size teşekkür ettim.
@1Dehliz1Zirve hafif mi kalıyor? Saydırın o zaman beyfendi içiniz rahat edecekse..
Bir cümle içinde kullanılan ve hakaret içeriği olmayan ifadelere saydirmak diyorsaniz bu da sizin bakış acinizdir hanimefendi. Öyle ki , maksadım dedikodu polemik vb değilken bu kadar yazdım. Neden uğraşıyor bu kadar yazmak için diye düşünmez misiniz? Karşınızdaki kişinin kırgınlığının derinliğini.
@1Dehliz1Zirve beyfendi burda bu kadar kolay kırılırsanız çok üzülürsünüz.
Senin yazdıklarına gelinceye kadar neler gördüm kırılmadım. Lakin , onların kapasitelerini tahmin ettiğim için hiç umursamadım. Düzgün düşünceler karşısında beklemedigim bir durum neticesinde üzüldüm.
yazık sana
Yaş kaçtı acaba esinizin
Sorması ayıp 1 günde kaç defa yaptı da seni bunalttı?
E ne güzel aktivite işte
karantinada mı
Şükret bacım biz bulamiyok bak 😂
kocamı yoksa yatak mı
Çaba gösteriyorsun ki
Kötü bir şey değil. Fırsat bulmuşken bol bol yakınlaşmışsınız.
Sevgilim olursa olacak Moodum 🤤
Başka ne yapacan ki dimi
Tvde bişi yok ev temizliğide bitti sevişmek lazim
Kesinlikle katılıyorum
Virüs var virüs. Sevişme öpüşme zamanı değil şimdi.😂
Dimi kesinlikle dogru karar 👍
Hahah hayeller ve hayatlar anladik biz anladikk 😁😁
Başka aktivite bulamıyor adam ne yapsın kendini böyle meşgul tatmin ediyor
Normal nolcak sende tadını çıkarmaya bak. Adam dolmuş demekki 😝
Yani yaramazlık vakitleri
fazla enerjı veren besın yememek lazım
Ahahahahha
Dimi ama
Yapınca azgınız yapmayınca iktidarsız bu devirde hakikaten bekarlık sultanlık...
Tepesinden inmeyeceğim bir hatun arıyorum ben de. Umarım bulurum ya da beni bulur.
Kizlar ben geldim tepesinden inilmicekler var mı 😂
Iste geldim burdayim ben bu iste ustayim ciktinmi inmem. daha dayanamayan gelmesin 😊😊😊
Adamı fındık fıstıkla, etle yumurtayla balla beslersen tabii tependen inmez
verimli geçiriyor vaktini beraber eglenmis oluyorsunuz işte sana değer verdiğinin göstergesi
Hastayı yatağında siii. Diye bir laf vardır onu uyguluyordur
3 gündür yapabiliyorsa şanslısın ama sanmam konu trol
Karantina olmasa da hafta sonları izin zamanı seks ayrı keyiftir ama ateşli kadınla
evde sıkılınca öle oluyor ne yapacan ya çekirdek çıtlatacan ya da eşini kıtlatacan, baanyo manyo sabun köpük olayı varmıydı
Senin icin zor gecen surec olmus bazilarininda arayipda bulamadigi haftaya yine var ozaman ne yapacaksiniz
En müsait zaman, birinin gelme ihtimali yok, bölünme ihtimali yok, herkes kendi evinde, daha ne? Şikayet etme bence, fırsatı değerlendir
tepemden inmedi ne la kocan horoz sende tavuk musun, kurudu oçee kurudu diyeydin :DDDD
Adamı nasıl tahrik ediyorsan artık jartiyerle mi geziyorsun evde tangayla mı 😁
Covidin bu tarz bir etkisi varmış diye duydum. Bende birini bulabilsem üstünden inmicem.
İşe gitmezsen yiyip içip yatarsan gun içinde enerjiyi nasıl atacaksın baska gerekenı yapmıs :)