Selamlar, pazar öğleden sonradan bildiriyorum size, tükendim. Cuma akşamdan beri kocam tepemden inmedi ya. Valla canım çıktı artık. Erkekler neden karantina mevzusunu sadece seks olarak görüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karantina demek, erkekler için ikinci balayı demek.😄
Adam seninle balayına girmiş
Sende tadını çıkart zevk almaya çalış
Tok evin aç kedisi işte 😂
Seninle yapmasa bu seferde eşim benimle niye birlikte olmuyor beni arzulamıyor mu hayatında başkası mı var? diye sorgularsın161 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBari görüntü de koysaydın?
Hani özel hayat özel hayat diye basbas bağırıyoruz burada. Açıklamada mi sorun var soru başlığında mi ben çözemedim. Ama kullanılan tabir cok yanlış. Sevismek, seks yapmak istemiyorsan ona güzel bir dille soyleyebilirsin. Sen kamu malı olarak görmüyorsan kendini, benim de canım var bende bir insanim diyip en önemlisi de varlığının ve es olmanın amacının seks robotları gibi olmadığına inanıyorsan onu haydi haydi inandırırsın ve o da sana saygı duyar! İstemeyip istemeyip yok kocam seks istiyor yok ben istemiyorum demene de gerek kalmaz bence.10 Yorumla
+1 yılCanımızı çektirdin valla abla 😂
Hiç aklımda yoktu maç bakıyordum ama haklısın.
Hazırda hatun varsa her yol sekse çıkar yeter ki müsait vakit olsun.
Bir laf vardır, zengin oynar parasıyla fakir oynar karısıyla...80 Yorumla
+1 yılGenelde maalesef birçok insanın aklına Karantina denildiginde Hele bir de karşı cins bir çift olduktan sonra hemen akla gelen ilk şey cinsellik oluyor maalesef
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
190Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sırf bu aktivite de sıkıcı. Seninle sana değer verir şekilde yapmalı seksi. Örnek veriyorum sabah kalkarsınız bir yaparsınız. Sonra kahvaltı olur. Sonra tv izler çay içersiniz sohbet muhabbet. Aksam birlikte yemek hazırlarsınız ve yer film izler uyumadan önce yapar dus alır yatarsınız. Adam sadece seninle seks yapıp ne yardim ne film ne sohbet yoksa o adam sadece seni seks olarak evin kölesi gibi görüyordur. Gün-de 1-2. Yeter
112 Yorumla- +1 yıl
zaten sürekli olmaz aralarda boşluk olur bence
+1 yılKuzum tadını çıkar tükenmek nedir ya köle değilsin işçi değilsin seks sevk almak için yapılan bir şey. Demek ki sen sevk almak yerine hep görev aşkı ile yatiyorsun
152 Yorumla
+1 yılAhahahah haklı bir isyan diyemeyeceğim..
eşin seksten ve kadın halinden anlıyorsa gayet güzel ve zevkli geçer, öbür türlüsünde istemiyor olmanda haklısın.150 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de görmen gerekmez mi? Allahtan karantinaydı, şuydu buydu derken bir birinizi farketme, tekrar keşfetme ve cinselliği keşfetme şansınız olmuş. Neden kadınlar bu kadar soğuk ve şikayetçi bu seks mevzularından aklım almıyor. Oysa seksin asıl kaynağı aşktır, sevgidir, tutkudur, ilgi ve alaka, yakınlık, eş olma ruhudur. Tepkilerin çok yersiz. Katıl, sokul ve yaklaş bence...
20 Yorumla Ben evli olsam bende hep seks yapardım başka nası geçicek zaman eglenceli geçsin işte sende bulmuş bunuyosun bea
282 Yorumla- +1 yıl
Karantinadan daha iyi bir fırsat mi var sanki hem zaman çabuk geçer bu iyi bir fırsat bence :)
141 Yorumla
+1 yılAhahahha tukendim 😂😂😂 seni seviyor iste ne guzel. Devamkeee 😂😂😂
110 Yorumla
+1 yılDaha ne biz yalnız geçirdik karantinayı kıymetini bil
201 Yorumla- +1 yıl
Tez zamanda bulursun inşaAllah
Ayyy nolur senle yer değişelim 😂 ben 7/24 inmese raziyim valla 😄
3222 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Kadınlığı öğret böylelerine
- +1 yıl
@Fnrbhc1907Fb canım öğrenilecek bisey değil ki içten gelen bisey. Benim herkese saygım var fakat evlilikte cinsel istek aynı olmalı. İstekli olan istekli ile isteksiz de isteksizle evlenmeli. Bu en önemli evlilik kriterlerinden biridir. Aksi halde eziyet oluyo iki tarafa da.
- +1 yıl
Çok doğru güzelim ama böylesi zevkli şeyden de sıkılmak akilsizlik
- +1 yıl
@Fnrbhc1907Fb valla en son birlikte olduğum kişi bu kadar istek çok fazla deyip isyan etti 😁 eski eşim zaten zorla yapıyordu ki o yüzden hic sertleşmesi iyi olmadı. Yok yani sevmeyen insan sevmez. Bana göre de en harika şey ama eşime göre en gereksiz di.
O yüzden herkese tavsiyem kendi isteğine göre birini es seçsin. - +1 yıl
Kadın dediğin senin gibi olmalı
- +1 yıl
Valla fena merak ettim seni
- +1 yıl
listende kac kisi var merak ettigin mk
- +1 yıl
@montekristo_kontu sanane
- +1 yıl
@gülüsssss bize de senden lazım
- +1 yıl
7/24 olsa yeter demezsin yani
- +1 yıl
Bu dediğin olmuyor malesef benimkide silah zoruyla yapıyor desem yeridir.
Sanırım biz istekli olduğumuz zaman karşı taraf isteksiz değil ama o bizi böyle gördüğü için kendini uzak tutmak istiyor nede olsa cepte hesabı
+1 yılBizimkinin gözüne bu gözlükten almak istiyorum böle görsün nerde satılır
2122 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde karantinaya alın kendinizi
- +1 yıl
@karizmaa014 hep evde zaten kör pldu 🤣
- +1 yıl
@papatya_kadin hep evde tık yok mu
- +1 yıl
@karizmaa014 kör diyom tık diyon ya yorma beni
- +1 yıl
@papatya_kadin kör derken seni mi görmüyor sekse mi kör
- +1 yıl
@karizmaa014 liltle liltle right on the Middle
- +1 yıl
@karizmaa014 yok sıkılıyorum
- +1 yıl
@papatya_kadin belki muhabbet etmek iyi gelecek sana
- +1 yıl
@Gordion26 çok yiyen de şikayet ediyo ya işte
- +1 yıl
@Gordion26 battaniye de var 🤣🤣
- +1 yıl
@Gordion26 önemli olan benim gözüm kimse sen istersen teleskopla incele 🤣
- +1 yıl
Daha evi üstüme geçiremedim dur ona uğraşıyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ayrıca herşeyin vergisini ödüyoruz yane maliyeci gelsin çayımızı içsin
- +1 yıl
@Gordion26 yakarım o evi 🤣 sen çok tanıdık gibisin hayırdır 🤣
- +1 yıl
@Gordion26 eşinizin haberi var mı acaba bu arkadaşlıktan😂
- +1 yıl
@ormanguzeli34 az çok yazarken görüyor. Bi şey demez sonuçta yanındayım ya.
+1 yılHahhaaa kız ne doğalsın sen öyle
Tependen inme dimi:D:D180 Yorumla
+1 yılAman korunmayı unutmasın, bu dönemde bir de çocuk yapmayın
91 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin Her zaman böyle oldugunu sanmıyorum 😊 özellikle de evlilik süresi ike ters orantılıdır bence... Ne kadar evlisiniz ve ne kadar böylesiniz bilmiyorum ama emin olun Her zaman böyle olmaz ve durgunlaşıp rutinleşir. O günler geldiğinde bugünleri hatırlayıp iç çekersiniz artık 😅
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapmayın da keyfinize bakın.
Hem seninde istemen önemli ama yoksa adamın yerinde olsam istemeyen ile yapmam140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinle aranızda yaş farkı var mı? bir de çok şanslısın covidden beri birşey yapmayan garibanlar napsın
203 Yorumla- +1 yıl
Diye sitem etti kendileri 😂😂
- +1 yıl
Yani haline şükret di mi
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Rekor denemelerini Nisan mayıs aylarında yaptık 😂
89 Yorumla- +1 yıl
Kaç oldu rekor
- +1 yıl
@Slayer1717 haftasonu için 7🤩
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok anasinin gozu cikarmadan 3 yapabiliyosan gel bide bana sapla mk
- +1 yıl
Ergenlik iste naparsin
- +1 yıl
- +1 yıl
@aliali1926 sana saplamam heteroyum
+1 yılBiraz ayıp etmiş ama boş zaman bulunca fırsatı değerlendirmek istemiş olabilir yani
80 YorumlaKeşke biraz normal bir şekilde oturup seninle konuşmayı deneseymiş yatakta değilde evin içerisinde güzel zaman geçirmeyi de deneseymiş. Aklı s. kinin ucunda olan beyni başka birşeye çalışmaz derlerdi demek ki doğruymuş
30 YorumlaTürk erkekleri için böyle sanırım.(genelleme yapıyorum)
71 Yorumla- +1 yıl
napsınlar bırden bulunca
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe şanslısın 🙈🙈 ben tek yaşadığım için bişey yapamıyorum 🙄🙄
138 Yorumla- +1 yıl
Senin yapma şansın daha fazla aslında teksin
- +1 yıl
Erkekden bol ne var.
Cevap sahibi+1 yıl@H2__O daha önce hiç yapmadım. İş nedeniyle ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum. Benimki lafın gelişi işte 🙈🙈
- +1 yıl
Bul güvenilir bir erkek, bazı akrabalardan da olur yap bir şeyler ama bekaretini koru derim.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 bu devirde nerde güvenilir biri.
- +1 yıl
Kafayı çalıştırırsan çok aslında biraz düşün irdele. İcabında sırrını bildiğin erkek de olabilir. Evli erkek de güvenilirdir büyük ölçüde ama etiksel sıkıntı o da.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 anlayamadım ama neyse beni aşar öyle şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş güç varken seks her zaman aceleye geliyor bence. Kafada hep uff ertesi gün iş var düşüncesi oluyor. Böyle olunca karantinalar fırsat oldu çiftler için , zevk alınmalı bence.
Ancak şöyle bir durum var tabii hafta sonu karantilarının kaç ay süreceği belli değil bi anlaşma yapıp birer hafta molalı gidilmesi faydalı olur bence :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizde değil bu durum genel olarak herkes aynı şeyi yaptı :D
151 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence hepsi öyle sevgilm de sürekli pazartesi olsun istiyor
121 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOh oh yap onu bulamayanlar var ne güzel sevişip durun
351 Yorumla
+1 yılÇok normal değil mi.. ne zamana kadar tv bakıp internete takılsın😂😂
61 Yorumla
+1 yılSevgilimi düşündüm de 🙄🙄🤭🤭 iyi ki evlenmedik daha o perşembe den başlardı tövbe tövbe 😂😂😂
62 Yorumla- +1 yıl
O kadarı seni ilgilendirmez
+1 yılÇok iğrenç bence üst kat komşumun sesini duyuyoruz sanki boğazına bıcak dayanmış kurbanlık öküz gibi bös bös böğürüyo insani ilşkiden sogutuyorlar
40 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısı işte..
Bir dahaki karantiya kadar izole edersiniz kendinizi.
Yeter ki entübe olmayın.00 Yorumla
+1 yılNe güzel olmuş işte. Sen de tadını çıkarmaya çalış.
Ben bekarım şu an sevgilim de yok.
Bi partnerim olsa aynı kocan gibi yapmak isterdim. Tabi onu da razı ederek. Karşılıklı olması lazım.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Malesef istek tek taraflı olunca böyle şikayetlerle karşılaşabiliyoruz. Ben hala böylesine zevkli bir aktivitenin kadın ya da erkek için neden zulüm olabildiğini hala çözemedim.
20 Yorumla
+1 yılEe kızlarda şu an onu istiyor tcyfcyyyvftvcyctctycr
151 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle gibi tatlım, ama o kadarda olmaması lazım, hiç yorulmuyor mu bu adam :)
52 Yorumla- +1 yıl
senin yaşadıklarını yaşamak isteyen hemcinslerin de var unutma :)
Adam yapmasa milletin kocası karantinada rekor kırıyormuş sen bi boka yaramıyorsun olur. Hakkini verince de seks düşkünü abaza...
Ahh siz şu kadınlar yok mu nasıl işinize geliyorsa öyle konuşuyorsunuz:))00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyor evliliğin en temel nedeni cinselliktir yemeği dışardan temin edersin ama cinselliği dışardan alamazsın ve onu eşinle 7/24 yapmalısın su koronavirus pandemisinde bu gibi ailevi güzellikler hayra alamet oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi işte kızım bulmuşsun şikayet ediyorsun ne güzel
374 Yorumla- +1 yıl
sızde yok hheral o karantınadan
Cevap sahibi+1 yılBizdede karantina var ama eşim is yerinde karantinada
- +1 yıl
hımm saglıkcı mı
Cevap sahibi+1 yılSosyal hizmetler
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Karantina günlerinde seninle vakit geçirmek istemiş... Arada fırsat buldukça sana da geçirmiş... Karantinayı seks olarak görmek değil bence...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan sevdiğini elbette arzular. Bunda garip ne var? Bulamayanlar da var. Kıymetini bil. Yoksa adamı kaptırırsın :)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYo ben romantik şeylere de yer verirdim. Ama kıymetini bil. Şimdi sıkıntı olmayınca, az fazla yapsa sorun ediyorsun. Ama ileride cinsel sorun olsa kudurursun.
10 Yorumla
+1 yılSize iyilik yaramaz zaten yapmasa şikayet edersini yaptığında yine şikayet ediyorsunuz bu tamamen eşinin aşırı istekli oluşuyla alakalı o isteksiz olsa bu defa sen inmezsin onun üzerinden
Burdan yeni evleneceklere tavsiyem eşinizi iyi seçin aşk sevgi önemli şeyler ama cinsellik olmazsa hicbirsey olmaz bir süre sonra.
Tecrübe ile sabittir..10 Yorumla
+1 yılerkek kadının tepesinden inmese bir türlü, az yapsa niye az yaptı ilgilenmiyor, hiç yapmasa hiç yapmıyor. ne olacak bu erkeklerin hali karantinalı, karantinasız...
10 Yorumla
+1 yılbende kocan gibiyim aynı düşünce ve fikirdeyim... bence çok iyi oldu bu karantina seks e doyduk valla gerçi doyduk demeyelim hala çalışmalarımız sürüyor doyulurmu seks e biz doyalım off ya sıcacık vucut vajına pompa hele o zirvede olan çığlıklar sus.. suss. valla şimdi kaldırıp yapıcam bidaha
10 YorumlaBazı kadınlar kocalarının isteksizliğinden yakınır bazıları da kocalarının istekliliğinden yakınır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte daha ne biraz fazla olmuş ama genede iyi bişey
130 YorumlaCinsel isteği Fazla olabilir.
Can sıkıntısını atma yöntemi
Seksten başka bir şey paylaşmamak da olabilir.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Esin sonuçta tependen inip başka kadına gitmesi daha mı iyi olurdu
Eşsin sonuçta bu işide sizinle görecek adam
Ne kadınlar varya eşinden muzdarip00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Birincisi yapacak bir aktiviteniz yoksa sadece seks yaparsınız oysaki karşılıklaı mantık insanlar olsaydınız iki gününüzü çok daha iyi hem seks hemde daha farklı şeyleri mutlulukla yapardınız
00 Yorumla
+1 yılEe napacaz baska. Karantinadan sonra ülke nüfusu 160 milyon olacak
30 YorumlaAllah başka dert vermesin ablam kaldırılacak gibi bir dert değil allahtan hafta sonu yasaklar bir hafta sürse naparsin
10 Yorumla
+1 yılAdam yapsa bir dert yapmasa bir dert
Walla anlamıyorsunuz siz
Adam senden zevk alıyor ki çıkmıyor içinden sen de bir şeyler yap daaaa10 Yorumla
+1 yılEşiniz ilgili bir eşmiş ahhhhaaa. Erkeklere kadınlara zaman ayırmıyor derler ne yapsalar yaranamıyorlar:)))
10 YorumlaBir yandan güzel en azından dışarda güzü yok sen yetiyorsun ona ama diğer yandan da yorulunca ara vermemek biraz ne bileyim güzel aslında 😅
10 Yorumla
+1 yılKimi bulamıyor kimi şikayet ediyor bu gün görüştüğüm bayanda şikayet ediyor evde yatıyor dokunmuyor diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Bunu bende çok sık yapıyorum dayanamıyorum akrep burcuyum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. E evden dışarı çıkamayınca napacak başka? Sistem belli, yiyecen, içecen, si... cen.. Enişte doğru olanı sistemi uyguluyor tebrikler..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle kafa dengi birimle veya eşimle karantina da olsaydım bende bol bol yaşar fantezilerimi gerçekleştirmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana burada çokları var eşiyle bacanak muhabbetine bağlamış...
20 YorumlaZengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış. Gerçi pandemi de herkes karısıyla oynar oldu sanırım. Bekar erkekler de pipisiyle oynuyooo.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvde cansıkılınca degerlendiriliyor offf bizim yokki bizde degerlendirelim ya
20 Yorumla
+1 yılO öyle değil Zengin PARASIYLa Fakir KARISIYLA oynarmış Ne yapıcak adam elinde tarla var sürücekk
20 Yorumla
+1 yılŞanslısın işte insanlar sevişmek için birini bulamıyor her gün seks daha ne istiyorsun 😲
20 Yorumla- Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim karantina boyunca tepemden inmedi. Karantina erkeklerin gözünde sadece seks anlamına mı gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler