AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
zorda olsa oluyorlar bu partnerinin becerisine kalmış birşey. seks yapmadan da boşalttığım bir kaç kişi oldu🙂
Sebebi şu daldan dala atladıkları için o heyecanı yitirdikleri için evlendikleri eşlerinden istedikleri doyuma ulaşamayınca malesef diyorum.
Sevişmeyi bilmiyorlar. Fazla yasakçı zihniyetle büyütülmüşler. Fantazilere açık değiller.
Mastürbasyonla oluyorum. Nasıl zevk aldığını bilirsen sorun yok.
Biz erkekler çok erken boşaldığı için ki ben hariç abi bende çok rahatsızım ya 1 saat falan sürüyor boşalmam seks ve sevisme esnasinda
Çünkü Türkiyede seks yapmayı bilen çok çok az. Hep sıradan. Hep aynı şeyler. Ufkumuz düşük. Yeniliklere kapalıyız. Başka açıklaması yok
Çünkü çoğu kadın seks nedir falan bilmiyor kendini tanımıyor toplumun baskısı yüzünden He o kötü bi olaymış gibi görüyor kadının göreviymiş gibi gördükleri için zevk alamiyolar
Türkiye cinsel açlığın mekanı diye boşuna demiyoruz insanlar bunu yaşamalı.
Çünkü erkeklerin çoğu sadece tatmin olmaya odaklı, tatmin etmeye değil.
Türk kadını vücudunu bilmediğinden tanımadığından Türk erkeği antremansız ve tecrübesiz olduğundan
Geneli hakkında derken? bir anket falan mı yapılmış acaba konu ile ilgili
Bu bir süreç çat diye operasyona girersen hemen biter sonuç tek taraflı olur:))
kendi şahsımca konuşuyorum bir erkek bir kadını orgazm edemiyorsa erkekte sorun vardır
çünkü cinselliği suç veya kabahat gibi benimsiyorlar :)
Malesef erkeklerin tecrübesizliğinden, heyecanından, kadına hakettiği değeri veremeyip duyguları hissettiremeyişinden dolayı.
Çünkü Türk kadınları genellikle seks konusunda çok pasifler, ön yargılı ve fantezilere kapalılar. Bunun dışında gerçek seks ile filmlerde olanları birbirine karıştırıp kıyaslamak ta buna sebep olur
Bizim beceriksizliğimiz ve genel olarak erken boşalma sorunu.
Çünkü, ankesörlü telefon gibi, olaya direk dalıp işimizi bitirip çıkıyoruz.
Bencil kendini dusunen hayalde aslan gerçekte kedi gibi olan erkeklee yüzünden
sitedeki kızların yorumlarını okuyun anlarsınız gerdek gecesi bile seks yapmamanın peşindeler tabu olarak görüyorlar öğrenme gibi niyetleri yok
Erkeklerin bencil oluşundan. işini bilen erkekle yatan her bayan zevk alır.
Kadın sadece erkeğim seks performansı ile orgazm olmuyor, bedenen, fikren de keşfetmek gerekli olduğunu düşünüyorum. Bence her kadın yaşayabilir, hatta arka arkayada yaşayabilir, onu keşfederseniz.
Turk erkeği yataktaki yetersizliğini kadına bahane olarak yıkıyor başka bşy diil bi doyuramıyonuz
Suçlu kadınlar değil işi bitince çekip giden erkekler.
Cınsellık duygu ile değil beden hazzı için bilinçsiz yapılıyor.
Türk erkeklerinin erken boşalmasından kaynaklı.
Hiç gerçekten nefesin. kesilecek. gibi. olup çığlık çığlığa bosaldinmi
@ayseyilmazzz34 çığlık çığlığa boşalan Angaralı bir kız vardı, buradan tanışmıştık. O olamazsın herhalde 🤪😜
Hiç sanmıyorum beyefendi.
Yanlış bilgi. Kadın orgazmının erken boşalmayla ilgisi yoktur. Size burada erken boşalmanın tanımını yapınız desem onu bile yapamazsınız. O nedenle ortaya bir fikir atmadan önce bilgi sahibi olunuz.
Kadın orgazmının neyle ilgisi vardır beyefendi hani çokk bilgilisiniz ya anlatın bizim gibi cahiller de bilgi sahibi olsun!
Öncelikle ben size cahilsiniz demedim. Ben biraz açıklayacağım geri kalan kısmını bir uzmanın videosunu ekleyeceğim onu izlersiniz :)
Ülkemizde cinsellik ayıp olarak gösteriliyor ve ergenlik çağındaki çocuklara cinsellik hakkında yeterli bilgi verilmiyor. Bu nedenle çoğu ergen mastürbasyon yaptığı zaman pişmanlık duygusuna kapılıyor. Kadınların orgazm olamamasının bir çok etkeninden biri de bu. Erkekler genellikle görselliğe önem veriyor diye düşünen kadınlar ''acaba vücudumu beğenecek mi'' stresiyle ilişkiye girdiği için orgazm olamıyor. Bu erkekte de aynıdır. Yani bir erkekte strese girse orgazm olamaz.
Bunun fizyolojik etkileri de var ama detaylı bilgi gerektirdiği için uzun sürüyor kısaca buraya yazamam sığmaz :)
https://www.youtube.com/watch?v=2EyHk-5ljAI&t=5s
Peki bahsettikleriniz olmadan bi erkeğin ön sevişmeyi uzun tutmaması ve bir de üzerine erken boşalmasının konuyla bir ilgisi yok mu hiç beyefendi?
Kadın orgazmının 2 etmeni vardır.
1. Yeterli miktarda birliktelik - yani erken boşalma olmayacak. Erkek sönmeyecek. Zira kadın 3-5 dk da 1. orgazmı olabilir. 7-12 dk gibi 2. orgazm... 3-4-5-6 süre ile gelir. 7-8 ve üstü orgazm olan pek nadir...
2. olarak KADIN ORGAZM OLMAYI BİLECEK.
siz orgazm olmayı beceremez iseniz, erkek 3 saat de boşalmasa hiç orgazm olamayabilirsiniz.
ORGAZM İÇİN VAJİNAL KASLAR VE VÜCUT GEREKLİ KASILMA VE GEVŞEMEYİ RİTMİK OLARAK YAPMALI...
Ön sevişmeyle ilgisi var tabi. Seks süresi: 10-15 dk ön sevişme 5 dk aktif seks süresi.
Erken boşalma olabilir ama ikincisinde süre uzar. Ön sevişme önemli ancak seksi sadece erkek yönetmez.
Önemli rol erkeklerde. Kadın orgazm olduktan hemen sonra ilişkiye devam edebilir fakat erkek edemez.
Erkek edemez haklısın. Belli bir süre gerekli.
@RRRaskoInikov kardeş ön sevişmeyi pek uygulamam. 30 -40 dk da kendimi yönetirşm ki kadın istediği kadar orgazm oldum. Ne zaman ki kadın pes der o zamana kadar devammm.
Ön sevişme zaten yatağa geçerken tamamlanıyor 🤪🤪🤪
Demek ki ikimizin de kendimizce haklı sebepleri var.
@kenan3416 Orgazm süresi +15 dk ise üroloğa görünün fizyolojik problem olabilir. Fizyolojik problem yoksa psikolojik olabilir. İlaç kullanmıyorsanız tabi.
@RRRaskoInikov kardeşşşş
3 dk da da boşalanilirim. 43 dakikada da..
Tamamen beyinde bitiyor. kapiş?
@kenan3416 Böyle bir şey fizyolojik olarak mümkün değil. İnsanın doğrudan kontrol edebileceği bir durum değil. Kontrolün tamamı otonom sinir sisteminde. Geciktirilebilir ama insanın istediği gibi 5 dk veya 2 saat gibi bir durum yoktur. Ayrıca kadın anatomisine göre (detaylı açıklamak isterim ama buraya sığmaz) maksimum 30 dk dan sonra kayganlık kaybolur.
@RRRaskoInikov kardeşim boşalacak olduğun zaman yavaşlarsan veya kısa bir çıkıp sevişme ile devam edersen boşalma ötelenir. sonra 30 saniye bekleyip devam edebilirsin. ki 10-15dk öteler rahat.
Katılıyorum. kadınlar 30-35 dk sonra kuruyor. Zor dayanmaları daha. ama bir kısım takviyeler kadını da çıldırtabilir. denemişliğim yok ama..
@kenan3416 O zaman öyle anlatsana. İstediğim zaman diyince direkt hop şu dk boşalayım diye şartlayıp yapılıyor diye düşündüm :D O dediğin tabi mümkün.
@RRRaskoInikov tamam sonuçta istediğim zaman ol uyır mu kankaa.. uzatmaya gerek yok sallaaaa...
Bence oda değil erkek erken boşalsa bile erkek elini dilini kullanmalı
Sırtını dönmemeli bence
@Özkan6688 elle dille olan. penisle olanı tutmaz kanka
Bana henuz orgazm olamayan denk gelmedi o yuzden bana gore bu oranlar tam tersi.
Çünkü sekse düşkün değiller olsun bitsine bakıyorlar
Bence amatör erkeklerimizden dolayı kadını tatmin etmeyi bilmiyorlar
Klitoral orgazmı yaşayıpta vajinal orgazmı yakalayamayan biri olarak bu sorunun cevabını bende çok merak edıyorum
Ciddenmi
@uzgunmerve Bunun cevabı kojanda malesef tecrubesız kendını yetısırmemiş bırıyle evlılıgın sonucunu yasıyorsun
Benim öyle bir sorunum yok olanlar düşünsün
Ön sevişmeyı kısa tutmamak gerek bıde erkeğin tecrübeli olması
Suç erkeklerde onlarda iş yok genelde, bir tane kadın çıkıp diyemez Cesur boşaltamadı beni diye
Bende onların ki kadar şans olsa dil olsa orgazm olmayan kadın kalmazdı iddialıyım bu azgınlık 10 bin kadına yeterim
Olamıyor mu ediemiyor mu acaba..
Eşleri bol bol oral yapmaz ve birde on sevişme yapmadan sekse başlarlar
Çünkü erkekler genelde benciller ve oldu bittiye getirirler
Erkeklerin bencilliğinden.. Partnerler iniz çok önemli kadınlar, ona göre seçin.
Çünkü sen burada atıp tutuklana bakma hiç birisi seks sevmiyor
Partnerinden kaynaklanıyor benim partnerim orgazm olmadan o yataktan çıkamaz
Türk erkeğine maruz kalmaları
Adam bilmiyoÖğrendiğinde iş işden geçiyo
Bu konuda biz erkeklere çok iş düşüyor😈
Ankara ici zevk ve fantazi paylasacak bayan varsa ulassin bana
7 saatte 11 kez orgazm zevkin doruklarına ulaştırdigim bir kadın beni pert etti 1 hafta yuruyemedim
Türk erkeklerine iş yok demek
Çünkü erkekler çok bencil
Büyüklerinden öyle görmüşler ayıp.
Bedenden önce ruhları tatmin olmuyor ondan
yetiştirilme ve erkekler
İki tarafta "ben" odaklı düşünüp bencil davranıyor
Yanlış bilgilerden dolayı cunku
yapmayı bilmeyen erkek çok
Ön sevişme olmadığından tabii ki
Benim günde 3 4 defa orgazm olduğum olmuş 🤷
Mastla mı
Günde 3-4 güzell