pozisyonun şekli; yer ile iç açısı 60, dış açısı 120 olan bir şekilde durması gereken bir erkek; dik üçgen oluşacağı için bir masa veya sağlam bir cisim tarafından desteklenmeli. erkek aşağıya doğru bakar bir şekilde durmalı cisme dayanıp şınav çekiyormuş gibi. kadının ayakları ise erkeğin baş tarafına gelecek şekilde olmalı. kadın erkeğin suratına doğru duracak bir şekilde kalçasını havaya kaldırmalı ve yere kapaklanmış bir şekilde doggy pozisyonu oluşturarak kafasını erkeğin bacaklarının arasından geçirmeli.
pozisyon sırasında oluşan cinsel birleşme türü; arkadan ilişki nam-ı diğer anal seks
pozisyonun getirisi; penisin girmesiyle oluşabilecek açısından dolayı kadının içten vajinal duvarını uyarması
pozisyonun önerilen hızı; sert ile orta derece arasında
pozisyonun adı; şeytan üçgeni
pozisyonun adının anlamı; arkadan ilişkinin dini boyutta yasaklanmış ve şeytanın temsiliyeti altında olmasından ötürüdür
Kendi yarattığımi düşündüğüm bir pozisyon var ama adını henüz koymadım. Muhtemelen maximum ses ya da maksimum penetrasyonun kısaltması max-pen olabilir mesela😂😂😂
O kadar pozisyon görseline, şekline baktım, birebir aynısını hiç görmedim daha. Umarım ben yaratmisindir. Bu durumda da literatüre "alisionus pozitionus" olarak geçmesi gerekir tabii ki 😂😂😂
Telif hakkı mi? Burda anlatmam da sakınca yoktur ve yorum kaldırılmaz umarım😂😂
Kadın sırtüstü yatıyor. Bacakları erkeğin omzunda. Erkek dizlerinin üstünde değil, çömelerek (bu çok önemli) giriş yapıyor. Ve omuzları ile kadının bacaklarını, diz kapakları nerdeyse kadinin yüzüne değecek kadar omuzları ile itiyor. O anda en derin penetrasyon ve kasıkların çarpmasından maximum ses çıkıyor. Umarım anlatabildim. Ama bu pozisyon için kadının elastikiyetinin yüksek olması gerekiyor yoksa hayatta olmaz.
Çok partnerimle yaşadık,. çok da sevdik ama bazılarının elastikiyeti maalesef yaşamamıza engel oldu.
eskiden seks salıncakları vardı. Sürekli bi makine mühendisi bulup o salıncaklara motor takma niyetim var. Sabit ve değişebilir hızlarda erkeği daha az yorarak uzun süreli ve kadın doruk noktasındayken erkeğin yorulmasına Ve zevkin yarıda kalmasını engelleyen böyle garip bş tasarım fikri. Posizyon anlatacaktık ama neyse
Noel baba kaptırması : Bacadan indiğinde evde yalnız olan kadını görüp birden onu oturduğu koltukta ikiye katlayıp üzerine oturup köklemesiyle gelişen birleşme. Sıkışık, derin, acı, sıcak ve 'isli'...
ahaha:D :D :D cıngıl bey, cıngıl bey, cıngıl cıngıl beeeyy ho ho ho noel baba elbiseleriyle ve yatak odasında seksi bi ortam yaratarak olurdu heralde diycemm ama maalesef öyle sevgilim bu yılbaşını sap bi şekilde evimde geçiricem, umarım,2021 de de bu korona belası ve yasaklar sürmez diliyorum, sonrasına bakarız :)
Pozisyon Tanım : Erkek yatakta sırtüstü hafif yan yatar, kadın kaşık pozisyonundaki gibi yanasır, ancak bedenler birbirine bakacak sekilde erkek biraz öne eğilmiş, kadında geriye dönmüş dudaklar birbirine rahat bakan, ama boyun ve omuzlara tam hakim olunan pozisyon.
Biraz göbek ya da kilo ile yapamazsınız, dikkat edin bağımlılık yapar 😈😈😈
Tayyare kanadı pozisyonu bu pozisyonu kamasutradan önce Türk buldu. 2001 yılında cinsel matrak kitap çıkardı bir adam yasaklandı piyasaya sürülmedi, adını unuttum.