Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adı var zaten “Public seks” Ama bizde kimde buna cesaret edemez, öyle ulu orta gösterirsen herkese ahlak polisi götürür merkeze. Bizde günübirlik otel odaları var, kiralık evler var, o da olmazsa arabada seks var, mağazalarda kabinler var dimi. 🤣😅😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Public deniliyor ve toplumsal ahlak sosyal kültürel çevreye bağlı olmakla birlikte dönemsel olan da bir kavramdır. Geçmişte birçok kabilede tek eşlilik diye bir kavram söz konusu dahi değildi fakat günümüzde özellikle bizim toplumumuzda cinsellik büyük bir tabu olarak literatüre geçer. Şahsi görüşüm ise aşık bir çift dilediği zaman dilediği yerde aşk gösterisini, diğer insanlara zarar verme diye ya da rahatsızlık vermediği sürece yaşayabilmeli.
08 Yorumla- +1 yıl
Ben ilk defa duyuyorum ismini burada bunlar hep cahillikten işte 😂 cahillik zor şey 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂
- +1 yıl
Bazen iyidir cahillik
- +1 yıl
Birde bixim burada bunu yapmaya kalksan adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂 adam birde sorar hee 😂 kanka gözüküyormuyum bii baksana 🤣
- +1 yıl
😊😊😊 aynen bu bu eksikti 😊
- +1 yıl
@Suleyman_xxx 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar sokak bunu kaldıramaz bizim ülkede 😊😊
- +1 yıl
@Suleyman_xxx bizim ülkede bunu yapmaya kalksan adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂 birde bizde şey derlerdi gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣🤣
- +1 yıl
Evet deve kuşu misali kafası kuma girince gorunmuyo saniyomus 😊
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir arkadaş söyledi bir okulda temizlik yaparken arabayla 3 erkek 2 kadın kameranın kör noktasında grup seksi yaptıklarını söyledi bu işi yapanlar demekki böyle kuytu yerleri buluyorlar birde kameraya bile dikkat ediyorlar buda okulseksmi diyecegiz
00 Yorumla
+1 yılSomali yerli kamplarının birinde ciğer kebabı sofrası kurup iki arkadaşın davranışı ne kadar doğruysa sokakta bu davranış o kadar doğrudur. Evliliğin özgür cinselliğe erisimin en temel nedeni olduğu bir ülkede bekarların önünde yapsınlar bakim🤔😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. p*rno sektöründe bir isim var ama önemli olanbizim takacağımız isim.
Sokak ta sokmayak ta :D :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sokakta seks olmaz
00 Yorumla
+1 yılGittikçe insanlar gerçek özunemi dönüyor bilmiyorum sokakta seksmi olur hayvanlar aleminde heryerde seks oluyor maalesef diyecek başkada sözum yok ya insan istediği kadar istekli olsun sapik olsun yinede yapılmaz bunu yapanlar sanırım hayvan ırkından
12 Yorumla- +1 yıl
Ahmet felsefe derki insan düşünen bir hayvandır 😂😂
- +1 yıl
Dogrudur
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSokak seksin zaten sektörde bir ismi var public seks bizin kültürel ahlaki aile yaşam felsefemize uyugun değil ben bunu yapmam için aklı dengemi kaybetmiş olmam gerekir
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu bizim ülkede yapamazsın zaten hadi yapmaya kalktın dielim 🤣 adamın üstünden örtüyü çalarlar 🤣 birde bizde şey derlerdi kesin 😂 gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣
- +1 yıl
Orası kesin örtüyü alacakları birde filme alırlar sonrada izleyip fantezi olsun diye kayıt geçer biz yine dört duvar arasında yapalım bu duruma düşmemek için derim sizinle
- 11 Yorumla
- +1 yıl
İsmini ilk defa duyuyorum sizden bu engin tecrübelerinizle bizi aydinlattiğınız için teşekkürler 🙏 sayende çakralarımız açilmıs oldu 🙈 bu attığım görsel bir videoydu tesadüf çıktı karşıma bende soru olarak yonelttim...
+1 yılPublic işte yeni isim niye arayalım ayrıca sokak abartıya girer de bağırtırlar adamı
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bizim ülkede bunu yapmaya kaksan üstünden örtüyü çalarlar valla 😂 birde bizde sorarlar gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣🤣
- +1 yıl
Kadını paylaşalım diyen de çıkar örtüyü diyene kadar bu kısmı düşünmemiştim
- +1 yıl
Boş ver düşünme zaten 😂 o güzel kafanı yorma böyle şeylere 😂 biz Avrupalı değiliz bizim ülkede kör tuttuğunu si. ki. yor 😂😂
- +1 yıl
Nasıl yani Avrupalı gelip bizim ülkede natalie'yi angela'yı s*ktiği için bizimkiler de ondan öğrenmedi mi 😶😶
- +1 yıl
Avrupalı seksin ne olduğunu mu biliyor Allah aşkına onlar bizden öğrenir ancak
- +1 yıl
Araba garaj biliyor mu biliyor geliyor bizde yapıyor aha millette imreniyor şahsen öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Sustummmmmmm 😂😂
- +1 yıl
Kavga çıkacak belli ki bende susayım 😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
+1 yılsokakta öpüşürsün yakınlaşırsın da ilerisi olmaz. plajda belki ama sokakta olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 zaten bunu bizim ülkede yapamazsın adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂 bir de bizde şöyle derlerdi gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣🤣
+1 yılTabiki de olmaz ama olacak olsaydi ve bir isim verecek olsaydim eger, yolluk olurdu sanirim :-))
117 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bizde sokak lezzetleri diyince tavuklu pilav geliyir akla Avrupa'daki sokak lezzetlerine baksana 🤣 zalimsin hayat...
- +1 yıl
Ama sen cogul kullaniyorsun ve buda demek oluyor ki tek kadin coklu erkek :-)))
- +1 yıl
Ama sen avrupada yasamaliymissin ki, avrupa kadin gorsun ☺☺
- +1 yıl
Tek kadın çoklu erkek nedemek bunu neden busekilde yorumladın
- +1 yıl
Lezzetleri demissin ya, ondan o sekilde dusundum, lezzeti deseydin tekil kullanirdim
- +1 yıl
Bizde sokak lezzetleri diye tabir kullanılır beyefendi çünkü bir çeşitl olmadığı için kokoreç midye , tavuklu pilav , balık ekmek , simit kestane , vss olduğu için bu tabiri kullandım
- +1 yıl
Bende renk katayim istedim bu lezzetlere, bu arada ismi degistiriyorum ve şehvet sokakta diyorum
- +1 yıl
Bu arada beyfendi tabiriniz hic hosuma gitmedi acikcasi, cunku o kadar yukseklerde biri degilim
- +1 yıl
Size beyefendi demem sizin yüksekte veya alçakta olduğunuzdan değil benim nezaketli oluşumdan söylenmiş bir üslup tur... böylede nazik bir insanım işte 😄😊
- +1 yıl
Bana anlamsiz geliyor beyfendi tarzi resmiyet iceren yakistirmalar
- +1 yıl
Tm peki sustummm 🤗
- +1 yıl
Ben boyle sustururum iste 🤣🤣
- +1 yıl
Belkide ben nerde konuşmam ve ňerde susmam gerektiğini iyi biliyirumdur 😊
- +1 yıl
Bu sefer yeri tutturamadin emin ol
- +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun saygı duyarım 🙋🙋
- +1 yıl
Kucuk hanim
- +1 yıl
Efendimmm
Maymundan gelmedik ama maymuna doğru gidiyoruz.
Sokakta seks olmaz. Bizim ülkemizde de İstanbul bebek de yaşanmıştı böyle bir olay.
Buna public deniliyor ama public halka açık demek.
Ben isim vereyim. Citysex02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bixim toplumuzmuzda olacak şeyler değil bunlar bizim değer ve ahlak yergilarimiza ters bir durum bunları yapanları şiddetle kınıyorum al işte kınadım 🤣🤣
Herkesin kalbi fesat.
Soğuk havada ısınma yöntemlerinden biri olan yukarı aşağı sürtünme işlemini yapıyor kişiler ama oturmuşsunuz sokak ortasında diyorsunuz.
Oldu mu bu şimdi?
Lütfen tarih affetmez, trafik hiç affetmez.
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bizim ülkede bunu yapamazsın ki zaten adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂🤣
- +1 yıl
Demekki giderimiz var ki yapıyorlar 😂😂
+1 yılMahremiyete önem verilmeli o sokaktan çocuklarda geçer yani hiç hoş değil. İnsanların fantezileri çok seviyesiz hale gelmeye başladı
211 Yorumla- +1 yıl
Aynen aslında o işi yaparken arkasinada bir adam geçecek öyle olmaz böyle olur die bir ders vermeli😀
- +1 yıl
@Uslanmaz_053 onun arkasına da başkası geçer sakıncalı bir durum 🤣 bizim ulkemizin ahlak ve değer yargılarına ters bir durum bu
- +1 yıl
😀😀😀😀😀
- +1 yıl
@Uslanmaz_053 gulmee 🤣🤣 birde bizde şey derlerdi görünüyormuyum kanka 🤣🤣 bii baksana
- +1 yıl
Görünüyorsun 😀
- +1 yıl
İnan Montenegro da yaşıyorum ve bir tane çiftin sokakta parkta öpustugunu görmedim çok rahat ve açık giyinmelerine rağmen yinede sokakta ölusmezler bizde metrobuste nerdeyse birbirini orada becerecekler
- +1 yıl
@ahmet20045824 bizimkiler modernleşmeyi, özgürlüğü bu sanıyor da ondan
- +1 yıl
@ahmet20045824 yaa iki gözümün çiçeği yorum yazmış hoş geldin 🤗🤗
- +1 yıl
Eyvallah canım ciğerim hoşbulduk
- +1 yıl
@ahmet20045824 senin canını yiyeremm haaa 😂 güzel yurdumun güzel insanı
- +1 yıl
Eyvallah kalbi güzel insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılsokakta seks olur mu bizim toplumda olmaz ama Marmaris'te içmelerde özellikle plajlarda çok ça rastladığım bir manzara ama en uçuk olanı 1995 ya da 96 idi benim bir arkadaşla gece dolaşıyorduk bir otelin önünden geçerken muhtemelen baya sarhoş olan ingiliz genç bir çift erkek ayakta kız önünde diz çökmüş oral yapıyordu ondan sonra sokakta onlardan ileri gideni görmedim ama dediğim gibi plajlar bildiğin seks mekanı hatta içmeler plajına kendi aramızda açık hava kerhanesi derdik
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede olmaz çünkü bixim toplum ve ahlak yargilariimiza ters bir durum bizde ne derler saadet dr gizlidir muhabbette oyuzden bizim bir svrupali gibi düşünmemeiz ya da yaşanmamız mümkün değil bizde recona ters olur 😂😂
- +1 yıl
Bunu sokakta yapanları şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadım 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu bilmem ama videolarini görüyorum 😂 avrupada otobüs durağında 2 alkollü kişi yapıyordu yaşlı amcada oturmuş izliyor 😅 ismine gelince fantezileri geniş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor zaten.
Literatürde buna public seks deniyor.
Ama özgün bir isim koy diyorsan "Mobil Haz İstasyonu" diyebiliriz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir video da izlemiştim adam orman gibi bir yerde yapıyor iki kişi yakalıyor bunları ve pazarlık yapıyorlardı videoya alip ya birer postada biz yapacağız ya da bu videoyu yayariz diye çok uzupmustum adamla kadına
00 YorumlaUmuma açık yerde seks olmaz olursada adı ne olurdu ortalık seksi olurdu malı ortaya atıyorsun sonuçta 😂🙃
00 Yorumla
+1 yılSen de seviyormusun sokakta gelsne bii
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
- +1 yıl
Gelsene bi bende yspıyprım aşırı zevk aşoyorım başkasını tatmin etmek seyretmesi aşırı iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet gençlerin tesis sıkıntısını çözmeli 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Burdan yetkililere sesleniyorum 😂 ne olacak bu gençlerin halı😂 adamlarda sokaklarda yatıyor 😂 ay pardon yapıyor 🤣
- +1 yıl
Duy bu sesi reissss. Gençler tesis istiyor
- +1 yıl
Bu bizim ülkenin kanayan bir yarasıdır 😂 ve en önemli sorunların başında gelmektedir
- +1 yıl
Allah kimseyi parklara bahçelere düşürmesin 😂aklıma gençliğim geldi
- +1 yıl
Arabalara düşürsw olur mu?🤣 Ya sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Arabaya can kurban😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Senin görüşün nedir bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılpublic seks zaten var
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ilk defa ismini burada duyuyorum
evet public deniliyormuş anlamı halka açık demekmiş bende burada sizlerden öğrendim bunlar hep cshillikten oluyor işte 😂 cahillik zor şey 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 - +1 yıl
öğrenmek için asla geç değil belkide senin bilip benim bilmediğim şeylerde olabilir kimin neye ilgi duyduğuna göre değişiyor herkes herşeyi biliyor olsaydı zaten ülke bilim insanlarıyla dolardı
- +1 yıl
Kesinlikle öyle bir insanın herseyi biliyorum denedi aslında hiç bir şey bilmemesidir insan her gün yaşadıkça birşeyler öğreniyor yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. İsim yerine sopa verirdim onlara dünyanın ayarlarıyla oynuyor orxbu çocukları
00 Yorumla
+1 yılSokakta seks olmaz +18 şeyleri -18ler de görecek
00 Yorumla
+1 yılSokakta olmaz ya, köpek kıtlar toplara yazık. 😂
00 Yorumla
+1 yılOlacaksa insanların olmadığı bir yerde olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok ya ben yapamam öyle mahremiyet önemli. Benim için ya 😊 herşeyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Bebek sahli olayı geldim aklıma olmaz öyle şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetişkin filmlerinde denk gelmiştim sanırım zaten bir ismi vardı. İzlenmeyi seven çok kadın tanıdım ama benim popom yemez gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılAçık havada sariyorda bu sokak işi nerden çıktı😀
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂 biz buna halk arasında sokak lezzetleri diyoruz 😂😂
- +1 yıl
Lezzetin adresi belli
- +1 yıl
Neresi peki
- +1 yıl
Nickim
- +1 yıl
O ne laa😂😂
- +1 yıl
Gel gör 😀
hayır olmaz olmamali da
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu bizim ülkemizde yapamazsın zaten yapmaya kalksan adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂😂 birde bizde şey derlerdi kesin gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣🤣
+1 yılPublic seks diye bir şey var zaten
41 Yorumla- +1 yıl
Outdor da aynı mi
Zina hayasızlık edepsizlik namussuzluk bir sürü ismi var bir isim değil ki
00 Yorumla
+1 yılBal gibi olur Ama yakalanmamali
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 zaten her şey ortada nasıl yakalanmiycan
- +1 yıl
Biraz daha gizli kuytu köşede yapican
Insanların geçtiği ama
Senin yakalanmayacagin bir yer - +1 yıl
Bak mesela sen seks yaparken insanları goruceksin onlarda seni gorucek
Ama anlamayacaklar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var zaten Public diyoruz biz genelde
018 Yorumla- +1 yıl
Evet bir ismi varmış bende burada sizlerden öğrenmiş oldum 🤗 hep bunlar cahillikten işte rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 cahillik zor şey 😂😂
- +1 yıl
Ama ben sizden biz olsaydık bu taez sokak seksine ne işim verirdik 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Türkçe isim olarak mı?
- +1 yıl
İyi ya ne güzel işte engin tecrübelerinizle bizi aydinlattiğınız için teşekkürler 🤣 sayenizde biraz çakralarımız açilmıs oldu 🤣🤣 öğrenmenin yaşı yok derler
- +1 yıl
Evet gülüm bizim ülkede biz ne ismi koyardik ismi ne olurdu 😂
- +1 yıl
Şeyde olabilir ; seyyar mutluluk tak fişi bitir işi temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Telefon mu bu 🤣 sarza takip başında dolmuşmu diye bekliycez 😂😂
- +1 yıl
Bakalım okadar zaman var mı 😂😂
- +1 yıl
Adı üstünde seyyar bulduğun yerde yat çömel , kapan taktığini uyguliycan 😂😂
- +1 yıl
Kadını ikna etme yalvarma süresi 40 dk desek 😂 ön sevişme 15 dk desek 😂 geldisi gittisi osu busu 5 dk desek 😂 bir saat yeterli olur bence 😂
- +1 yıl
Canim sende soyunma sadece tişörtünü çıkartsan yeter 😂😂
+1 yıltürk kadını yapamaz. yemez.
05 Yorumla- +1 yıl
Bunun türk jadiniyla ya da erkeğiyle bir ilgisi yok bizim Türk ahlak yergilarimiza ve değerlerimize ters bir durum bu bize göre değil zaten böyle birşeyi istesek de yapmayız
- +1 yıl
Türklükten ziyade müslümanlıkla alakalı. Bizim törelerimiz islam kültürüyle harmanlanmış.
- +1 yıl
Sanki hiç müslümanlık yokmuş gibi yorumlar yapanları balkondan atasım geliyor. git oku öğrende gel demek için.
- +1 yıl
Aynen öyle bizim kültürümüze yakışacak bir durum değil bizde saadette gizlidir muhabbette oyuzden bize ters bir durum
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim gibi toplumlarda bu pek mümkün değil
012 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle mümkün değil bizim ülkede bunu yapmaya kalksan adamın üstünden örtüyü çalarlar valla 😂 birde bizde şöyle derlerdi gözüküyormuyum kanka bii baksana 🤣🤣
- +1 yıl
Aynen öyle çok tepki çekmişti bu görüntüler bixim toplumuzmuzda olacak şeyler değil bunlar bizim değer ve ahlak yergilarimiza ters bir durum
- +1 yıl
Aynen öyle bayağı gundem olmuştu bu olaylar
- +1 yıl
Bizim tolum her şeyi gizli yapmayı seviyor.
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle valla doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Bizim millet alalade şeylerden keyif almıyor yasak ilişki seviyor 😂😂
- +1 yıl
Çünkü yasak daha zevkli.
- +1 yıl
Bilemem hiç yaşamafogim için
- +1 yıl
Şöyle ifade edeyim, yasaklar her zaman cazip ve heyacanlıdır.
Sokak futbolu sokak s. kişi🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Sokak dövüşü 😂😂 de olabilir
- +1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun kadında bir hamle yapıp adamı ters çevirip nakaout yapabilir öyle degilmi
+1 yılYatakta olur sokakta olmaz:)))
06 Yorumla- +1 yıl
Bu saatte bu soru da bilemedim yani😄
- +1 yıl
Soru sormanın saati mi olur instigramda bu vidyo çıktı karşıma bende soru olarak soruyum dedim hem biraz çakralarımız açılsın 😂😂
- +1 yıl
Bu saatte benim çakralar fena açıldı detaya girmeyeyim de😄😜
- +1 yıl
Girne zaten detaylarda boğarım seni 🤣🤣
- +1 yıl
Boğğğğ süper olurrrr
- +1 yıl
Hanımefendi şu an harekete geçtim gidiyorum🏃♀️😄
+1 yılVar bunun adı zaten, public değil mi?
10 Yorumla
+1 yılİnsanların derdi o kadar basitki
00 YorumlaBunun adı public işte
00 YorumlaOlmaz o kadar değil be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence abla
00 Yorumla
+1 yılHayvandan neden olmasın. Biz insanların özeli var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. E hayvanlardan ne farkımız kalacak
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂 felsefe derki insan düşünen bir hayvandır zaten 😂
- +1 yıl
😂😂 bu durumda öyle gözüküyor 😂 hepimiz düşünen bir hayvanız 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂
- +1 yıl
Doğrudur ben yaşamadigim için bilemem 😂 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılpublic işte
30 Yorumla
+1 yılAhlaksızlık
00 YorumlaKöşe kapmaca
00 Yorumla
+1 yılSokakta olmaz arsız seks olurdu 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayasız ca seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Soksek 😂😂😂
00 YorumlaGüzel olur tenha yerlerde
00 YorumlaEdepsizlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Street f*ck
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur çokta heyecanlı
00 Yorumla
+1 yılYapmışlığım var
01 Yorumla- +1 yıl
streetting olurdu ismi 😂😂
+1 yılRezillik başka bişey değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayvanı seks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLanet gelsin bunlara
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sokağın sesi
00 Yorumla
+1 yılRezilsin
05 Yorumla- +1 yıl
Banami diyorsun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne rezilligimi gördüm beyefendi
- +1 yıl
Sorduğun sorular
- +1 yıl
burada bu tarz soruları yüzlerce insan soruyor sen bir benimi gördün cinsel platformda takiliyorsun nasıl bir soru bekliyordun peki
abazan mov
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne