Oral seks olmazsa olmazınız mı?
Oral seks sevmeyen eşle bir ömür geçer mi?

Aslında bu konuyu ritüellere gore degerlendirmek lazim. Kisi baskıcı bir aile ve çevre yapısında büyüdü ise bırakın oral i cinselliğin ne olduğunu cinselliği gectim vücudunu dahi tanımadan büyüyor. Bu yapıda büyüyen kişiler evlendikten sonra asıl sorun orada başlıyor. Çiftlerden birisi tecrübeli ise tecrübesini aktarmaya kalktığında erkek için çok ceviz kırdın ordan mi biliyorsun diye yaftalanir. Bayan tecrübesini aktarmaya kalkarsa evlenmeden once sen ne haltlar karıştırdin diye yaftalanir. Hele de cinsellik bir tabuysa ve yikilamiyorsa sorunlar oradan başlıyor. Bir şekilde bu çiftler arasında oral denemeye kalkıldığında bayan için mide bulantısı hoşlanmama sebepleri çıkar ortaya erkekte de durum aynı sorunları çıkara bilir. Ve bu duruma da genelde ailesel ve çevresel bas ki ve bakış. acisi yüzünden ilişki ve evlilik sonlandirilamaz ve ölene kadar misyoner pozisyonunda kuru kuruya gider bu is
Yalniz görsele bittim iyi bir görsel olmuş
Teşekkürlerr 😊
Rica ederim pisicik 😊
Oralsız bir seks hic yapılmamış sekstir. Bu oran ülkemizde erkeklerde iyi yine. Ama ülkemizdeki kadınlarda durum çok vahim. Resmen iğreniyorlar. İnsan iğrendigi biriyle neden sevişir ki neden evlenir ki çok sacma cok mantiksiz. Temiz olan erkekten temiz olan kadindan neden igrenilsin. Pis insandan tabiki igrenilir. Sadece oral yaparak bile orgazm etmeyi seviyorum 😋
Bunlar hep p. rno sektorunun yeni toplumsal hareketlerine sordurdugu post moder dunyanin toplumsal olarak örgutledigi insan dusunceleri.
Eskiden insanlar asklarini ne kadar dogal ve ne kadar samimi nasil yasiyormus diye dusundurten yeni gelen ekler olusumuna yeni bir fasist bakis acisi sunuyor bize oral birliktelik olmazsa olurmu konusu.
Geçmiyor işte üniversitedeki Hatunum hem ona yapmamı hem bana yapmasını memnuniyet ile yapıyor ve yaptırıyordu şimdi 5 yıllık eşşim hiçççç yapmadı bir kere denedi midesi bulanıyormuş filan filan bahaneler bence bu zevki her ikiside tatmalı ben keşke evlenmeden sorsaydım diye düşünmüyor değilimm
Cevap
49Cevap
oral seks cinselligin kelebek etkisi ve temelidir bu temelden mahrum birakan dahili ve harici bedhahlar bosuna direnmesin... oral seksin olmadigi bir cinsellik gaz turbunsuz f22 savas ucagina benzer... o ucak itki uretemez ucamaz.. o yuzden yatakta.. catakta.. dagda bayirda hazir daima hazir olarak oral seks yapiniz...
Yani neden olmasın seks illa oral değildir önemli olan boşalmak orgazm olmaktır. Ama oral tabiki sexin en güzel anıdır bana. Göre çok severim ve yaparım. Ama yapmak istemiyenede birşey demem. onun tercihi
cınsellıgı sevmeyen kısıyse omur gecer ama yanı anal yapmazlar oral yapmazlar eee ozaman baska ne kaldıkı yanı bıraz renklılık olmalı. hadı analı azda olsa anlarımda oral sevmeyen kısı nebılım..
Sevmeyen birisine zorla yapamazsın veya o sana tek taraflı yaptıramaz ve emin ol ilişkinin bambaşka pozisyonları zevkleri vardır ömürde geçer
Oral seksin kendisini severim de ne biçim isim bu. İsmini sevmiyorum. Çok dandik.
Başka bir isim bulalım.
zor bir durum..
ben her şeye yasak günah diyenleri sevmiyorum...
bu konuda marjinal partner tipini seviyorum...
saplantılı bir oral hastasıyım.. asla hayır diyemeceğim bir zevk kesinlikle.. bayılıyorum.. tümgün olsa hayır demem..
Geçmez kadini kivama getirmek için fıstığının tepesini en az 20 dakka emecen bir kac kere ucacak sonra iyice azinca popsunu altina yastik hizli deroi devam bagirta bagirta bir saat oyle sevecen pamuk gibi gevşer kadin
en azından yapmama müsaade etsin, o bana yapmasa da olur.
oral olmadan sexin tadi olmaz. saatlerce yalamak yalanmak şart
Geçer yani sonuçta her insan yapmak istemeyebilir, hoşlanmayabilir ama yapılması taraftarıyım.
Yapmayı sevmiyosa geçerde yaptırmak istemiyosa ayını çıkarmadan boşarım 😅
Geçer tabi sanki eskiden oral vardı 😀
Yok muydu 😥😀
@Alemdaralii babana sor bakayim oral varmıydı diye😀hangi koyden oo demiyor mu😀
Hahha en son soracağım adam dayıma sorsam olur mu
Hoş o da ben icat ettim der 😂
@Alemdaralii dayılar öyle 😀
Benimkini hiç görme tokatı bırak civarda tanımayan yok 😀
@Alemdaralii şey karı gibi he😀
Hahhah hah tam tabir erkeğin şeyi bu da 😀
@Alemdaralii eniştende öyle 😂
Anam bağla sen onu virüsü yaymasın senden başkasına 😂
@Alemdaralii başkasından bana yayarsa😀
Demek öyle oldu
Bükseydin şeyini kulağını işte 😀
@Alemdaralii öyle olmadı da ya olursa önemli olan benim gerisinin😂
Ben de ben de derim de neyse
Ben eşimi aldatamam 😀
Geçmez emmiyorsa emdirmiyorsa öküz sadece boşalma odaklı seks yapıyor senle
Oral seks cinsel ilişkinin vazgeçilmezi benim için
Ben sevmem. belkide yapmadığım içindir. Eskiden oral seks mi vardı bu nasıl soru oralsız ömür geçer mi
Neden gecmesin yani hersey tamda bi oral eksik diye omur gecmeyecegi anlaminda mi omrune aldigin kiside oncelik oral seks mi yani? 😂😂😂
Bende yapmayida yaptirmayi da çok seviyorum ama eşim yaptirmayi seviyor bende ayda yilda bir yaptiriyorum malesef. ama yapsaydi hergece seks olurdu
Siz geçirebilirsiniz.
Ben birgün dahi birlikte yaşamam
Yaw sanki yemiyoruz icmiyorumuz en onrmli isimiz bu gibi yorumlar var.. garip
Geçir ne yazikki çok severim yaptırmayı ama yapmıyor
Niye geçmesin ki geçer.
Ben zaten sevmiyorum istemiyorum.
Eşimede nadiren yapıyorum. Hiç bir sorun yok.
Ben severim ama olmazsa sıkıntı yok
Sorun yok eşim sevmez ben dert etmedim
Olunca tadindan yenmiyor
Geçmedi ayrıldık canım...
Olmadan olmuyor hiç bir zevki çıkmıyor
Geçmez tatlım hiç uğraşamam valla
Ben ona oral yapıyorum zevk alıyor ama sira bana gelince çok isteksiz ben de istiyorum ama yapmıyor
Geçmez kırmızı çizgim 😂
Yalamadan tadını almadan olmaz.
Geçmez
Kadına mutlaka yapılmalı bence.
bence çok güzel ama benim eşimde sevmiyor.
Oralsız asla seks seks değildir
Yapacak bir şey yok. Hayal ederek geçecek.
:(
Geçmeye geçer de tatsız olur.
Geçer... Neden geçmesin?
geçmez kesinlikle
Zor bayağı
Geçmiyor. Ya
Geçer bende sevmem
Oral şart değildir
Geçer
yok geçmez
Geçmez.
oral apayrı geçmez