Güncellemeler
+1 yıl
Bu şerefsiz şey yaptı.
Ertesi gün hapı alacaksan olur dedim, tamam dedi. Yaptık. Ve ilaç almadı sonunda. Ben kendimden eminim bişe olmadı, damla bile akmadı dedi. Bu arada adam çok zengin arabası 300 bin lira. Yani durumu olmasa zaten istemem.
Neyse almadı, Ben de ona dedim ki “söz konusu damlanın olup olmaması değil ben dedim ve sen tamam dedin buna istinaden almıyorsun, içim rahat etmesi adına dedim”
Neyse tamamen ilişkimi bitirdim. Bir daha görüşmemek üzere..
İ̇yi yapmış mıyım sizce? Yap
Ertesi gün hapı alacaksan olur dedim, tamam dedi. Yaptık. Ve ilaç almadı sonunda. Ben kendimden eminim bişe olmadı, damla bile akmadı dedi. Bu arada adam çok zengin arabası 300 bin lira. Yani durumu olmasa zaten istemem.
Neyse almadı, Ben de ona dedim ki “söz konusu damlanın olup olmaması değil ben dedim ve sen tamam dedin buna istinaden almıyorsun, içim rahat etmesi adına dedim”
Neyse tamamen ilişkimi bitirdim. Bir daha görüşmemek üzere..
İ̇yi yapmış mıyım sizce? Yap
Güncellemeler
+1 yıl
Hapı ben aldım ve içtim. Söz konusu bu değil zaten, onun tamam diyip almaması..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yapıcak birşey yok söylediyseniz... Bunu devam ettirmek te başka şeylerin kapısını aralar bilginize... Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan...
Sevda? 🤣🤣 Ne sevdası? Detayı okumadın mı.
bu kelime bir ironi yazıda... Yani oluru yok be arkadaş anlamında..:)=
Ne şiş yansın ne kebap sönsün istiyorsun ancak öyle bir dünya yok ki, sarmıyor ise tadında bırak anlamında belirttim...
fckbuddy dediğin bildiğin bafileşme zukushme amaçlı olan iletişim, sizinkisi o yolda hareketlenme o zaman. eleman için farketmez, dişi olsun da zukeyim mantığında. başka düzgün birileri ile görüş, manita ol
4 senedir hayatımda. Ama nadir görüşürüz.
hmm, yani harketlerinden hoşnut değilsen zorla olmaz. ikaz et, inatlaşırsa bitecek kaçarı yok
seninki alışkanlık ... yalnızsın ve sıkılıyorsun ondan istiyorsun...
Aynen..
çaba sarfet başka erkeklerde var gezeceğin. sırdaş olacağın... uzak durmanı tavsiye ederim
Kime arkadaş niyetiyle yaklaşsam hep benimle aşk yaşamak ve cinsellik yaşamak istediler. Kime yönelsem beni sevdi ya da sevdiğini söyledi, gereksiz kıskançlıkları da çabası oldu..
Sıkıldım Artık bu durumdan. Benim normal sohbet edeceğim fikir alacağım Normal erkek arkadaşım olamıcak mı
olacak. sadece her insanı aynı sepete koyma senin karşına cinsellik için seviyorum kelimesi kullanan insanlar çıktı sadece o
Seni öyle gördüğü için gördüğünde ellemek öpmek istiyor
Ama yakın arkadaş olduğunda sana sarılır derdini dünler yanında olur
O arkadaşın şanslıymış ama değerini bilmiyor
Ben de istiyorum bulamıyorum mesela😊
Konuşmak dertleşmek istermisin iyi geleceğini düşünüyorum
Ln nasıl bir arkadaşlık dostluğunuz var sizin dünyanın 💩 çıkardınız
Allah akıl fikir versin
hem ayranım dökülmesin hem sevgilim elleşmesin iyi valla.
Sevgilim değil
o daha kötü ya. ben nu kullanayım ama o beni kullanmasın istiyorusn.
Senin bir sırdaşa içindekileri anlatacağın birine ihtiyacın var
Onun derdi sadece seks
Ya özlediğini biliyorum hissediyorum da ama ben istemiyorum. Çünkü bana tahrik edici gelen bişeyi yok. Dediğim gibi çok iyi bi arkadaş ve dost ama o kadar sadece
Sen de görüşme onunla. Erkek mi bitti
Dediğim gibi sohbeti ve arkadaşlığı çok iyi.
Ama çocuk seninle sohbet etmek istemiyor belli ki😢
Sırf cinsellik için arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum ama oda böyle sebebten beni kaybetmeyi göze alıyorsa keyfi bilir. Napim başka.
Zorla dokunmuyor bana tabi ki ama istemiyorum. Bir kez dile getirdim surat astı
Surat astıysa değer verdiği bi arkadaşı değilsin demektir
nobody does it better
gel bana diyenler olur şimdi :D
Iyi yapmissin evet doğrudur
Açıkça söyle
Başka biri yok mu?
Çok 🤣
goz kırp dudak ısır