Cinsel Yaşam Erkekler, kadın orgazmını kıskanırlar mı? (Sayfa 2) Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 317 Erkekler, kadın orgazmını kıskanırlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
erdembabadag Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Ben kıskanmam gurur duyarım da art arda yaşayanı ben az gördüm :) 2 0 Yorumla
SubutayHan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla bu duruma bir anlam veremiyorum.Seksi silah olarak kullanan kadının her dediğini yapan erkeklerin olduğunu duydum. E bu kez de cinsellikten en çok keyfi alan kadınmış erkekler yine zararda... Erkek olmanın bir değeri yok mu? 1 0 Yorumla
lDoruk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kıskanmıyoruz. Kendinizi nede abartıyorsunuz. Bizde keyif alıyoruz kendi tabiatımız ile.. 0 0 Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Her erkek 15 dakika beklemez. 30 saniye içinde tekrar ereksiyon da olabilir. 0 1 Yorumla harbideli +1 yıl Sorunun cevabı, kiskanmaz çünkü erkek her koşulda orgazm olur. Yorumla
alision Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kiskanmiyorum ama fena halde imreniyorum. 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl En azından bir taraf düzgün yaşıyor. 1 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yaşattığım zevki neden kıskanayım 🙂 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kıskançlıktan ölüyorum 😁 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır asla kıskanmam aksine hoşuma gider 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kıskanmam sadece keyifle izlerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır. Girur duyar 13 2 Yorumla oski35 +1 yıl Ne konuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşalttım diye Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok canım o kadar da değil heralde :)) 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle kıskançlıklarımız yoktur bizim 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence bu hiç bir erkeğin aklına gelmemiştir... 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani arada kıskanır insan 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kiskanmam tabiki 1 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Hiç kıskanmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Hoşlarına gider diye düşünüyorum 😉
Ben kıskanmam gurur duyarım da art arda yaşayanı ben az gördüm :)
Valla bu duruma bir anlam veremiyorum.
Seksi silah olarak kullanan kadının her dediğini yapan erkeklerin olduğunu duydum.
E bu kez de cinsellikten en çok keyfi alan kadınmış erkekler yine zararda...
Erkek olmanın bir değeri yok mu?
Kıskanmıyoruz. Kendinizi nede abartıyorsunuz. Bizde keyif alıyoruz kendi tabiatımız ile..
Kıskandıklarını sanmıyorum
Her erkek 15 dakika beklemez. 30 saniye içinde tekrar ereksiyon da olabilir.
Sorunun cevabı, kiskanmaz çünkü erkek her koşulda orgazm olur.
Sigara molası o. Bizimkisi daha iyi.
Hayır, aksine mutlu olurum onun adına
Hayır benim orgazmım bana yeter
Kiskanmiyorum ama fena halde imreniyorum. 🤣🤣🤣
En azından bir taraf düzgün yaşıyor.
Yaşattığım zevki neden kıskanayım 🙂
Kıskanılmayacak gibi değil zaten
Çok kıskanıyorum ben ya
Kıskançlıktan ölüyorum 😁
Tabii ki kıskanmıyorum.
Hayır asla kıskanmam aksine hoşuma gider
Kıskanmam sadece keyifle izlerim
Hayır. Girur duyar
Ne konuda
Boşalttım diye
Yok canım o kadar da değil heralde :))
Kıskanmaz
Öyle kıskançlıklarımız yoktur bizim
Hosuma gider ama kiskanclik yapmam 😊
Ben de öyle yaşamak isterdim.
Neden kıskanayım ne güzel orgazm etmişim işte 😂
bence bu hiç bir erkeğin aklına gelmemiştir...
Yani arada kıskanır insan
Hayır.
Kıskanılır evet
Kiskanmam tabiki
Kiskanmam
kıskanıyoz
Hiç kıskanmadım
Bir kadın nasıl defalarca orgazm olabilir?
Kıskanmıyorum.
Evet kesinlikle
kıskanıyom kanka
Hayır.
Güzel oluyosunuz :)
Kıskanmıyorum