Söyle ki; bazıları gerçekten anlamıyor, bazıları ise anlamak istemiyor.
Çünkü;
Empati yoksunu olan sadece bitmiş olmasına odaklanıyor, 'gerçekten yaşanmış mı?' kısmına değil.
Egosu tavan olan zaten sorgulamaz; onun için her şey 'zaten mükemmel geçmiştir.'
İlgili ve dikkatli olanlar ise çoğu zaman hisseder; çünkü o anlarda beden yalan söylemez.
Ses taklit edilebilir ama kas tepkisi, nefes ritmi, dokunma şekli kolay taklit edilemez.
Yani anlayan da var, anlamayan da.
Ama en önemlisi Kadın istemedikçe kimse bir şey anlamaz.
Çünkü biz bazen anlamasınlar diye bile çok iyi oynarız. 😉55 Yorumla- 1 yıl
Uuu çok iyi 😅
- 1 yıl
Oyşşş 🫠🩷
- 1 yıl
Maşallah, site de birinci sınıf kalite kesim marangoz işçiliği kadın dolu..
En İyi Cevaplar
1 yılGerçekle taklidi ayırt etmek sadece bedeni değil kadının zevkini de okumayı bilen erkeğin işidir. Ama şöyle bir gerçek var Bir kadın gerçekten orgazm oluyorsa bunu saklamaz Vücudu titrer nefesi düzensizleşir bakışları dalar dokunuşları bile değişir Taklit ise çoğu zaman sadece sahne Islak ama derin değil. Ses var ama his yok gibi düşün Çünkü bazen erkekte heves kalmasın ister bazen kendini sorumlu hisseder. Ama aslında bu sahte mutluluğun üstüne kurulmuş bir ego beslemesidir. Gerçek bir erkek partnerinin zevkinden haz alırSadece içeri girip çıkmakla değil Zihnine tenine ve ruhuna dokunarak Ve o zaman bir kadın taklit değil kendini tamamen teslim eder.
62 Yorumla- 1 yıl
😌👌
Gizli Üye(25-29)1 yılben maalesef bazen rol yapmak zorunda kalıyorum. çünkü seks esnasında yeteri kadar zevk alamıyorum. ön sevişmemiz çok iyi geçiyor çok istekli de oluyorum, eşim de bunun için gerçekten çaba sarf ediyor ama artık bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. sekste içimde hiçbir zevk oluşmuyor. eşim oldukça iyi sevişen bi adam ve onu çok seviyorum. ama bu sorunumdan dolayı kendini yetersiz hissetmeye başlayınca ben de orgazm olmuş gibi taklit ediyorum ne yazık ki. ilişkimizi kurtarıyorum bi noktada. ben çok iyi rol yaptığım için de eşim bunun gerçek olmadığını anlamıyor
31 Yorumla- 1 yıl
Yani bunu alışkanlık haline getirmemelisin bence, sevişmek sadece bedenin işi değil zihnin çok önemli rol oynuyor, bırak o da sevişsin.
1 yılŞimdi birsey diyeceğim. Biz kadınları normalde anlamıyoruz ki, orgazm taklidi yaptığını anlayalım.. 😁😁😁
36 Yorumla- 1 yıl
He o da doğru fjfjf
- 1 yıl
😁😁😁
- 11 ay
- 11 ay
Teşekkürler hanım efendi 😁😁😁
- 11 ay
Ricalar 👌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlamak istemiyorlar kendileri rahatladıktan sonra umurlarında olmuyor
42 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi canım maalesef kadın zevkini aldıktan sonra geri kalan kısmınla pek ilgilenmiyor bu yüzden erkek ve kadın yatak konusunda iki tarafta istekli seks. i seven olursa gayet muhteşem geçiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılKarşı tarafın gerçek mi taklit mi tepki verdiğini bilemeyeceğim bir şeyi yapmama gerek yok bence. Ben cinsellik yaşamadım ve evlenmeden yaşamayacağım. Evlenmeyeceğim için de hiç yaşamayacağım ama herkesin kendi hayatı kendi kararı kendi mutluluğudur.
60 Yorumla
1 yılOrgazm olamayan kadin da taklit yapmayiversin bi zahmet. Herseyi biz anlayalim soylemeden konusmadan biz anlayalim. Orgazm olamiyorsa olamadigini acikca soylesin ki çözümüne bakilsin. Eksik olan her neyse tamamlanmaya çalışılsın. Yoksa daha coook gece iskence gibi geçer.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. KS erkekleri gözünün ferinden bile anlar böyle şeyleri :D Cevaba gelince. Bu biraz tecrübe ile doğru orantılı. Eğer partner ile gerçekten çekim var ve enerjiler uyuşuyor ise nefes almasından bile anlayabilir.
26 Yorumla- 1 yıl
Orgazm kadınlarda nasıl etkilerle kendini gösterir desek, kimse yanıtlayamaz burada sjsj
- 1 yıl
Tabii tabii aynen sjjd
- 1 yıl
Hadi inşallah skdk
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu erkek gerçekten anlamayabiliyor, çünkü orgazm çok kişisel ve bazen sessiz yaşanan bir şey. Ayrıca partnerinin tepkilerine güveniyorlar. Ama bazısı da sezgisel olarak fark edebilir. İyi iletişim ve açık konuşmak en iyisi.
22 Yorumla- 1 yıl
🤌🌸
- 1 yıl
🤎🍂
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye taklit yapayım ki orgzm dan önemli zevk ve haz almak zaten. Benim için önemli değil mesela. Diyelim olmadın söyle direk. Lakin orgzm takliti yapmak için iyi orgzmı bilmek gerekir. Karışık işler amaaan
58 Yorumla- 1 yıl
Orgazm olamayan ve olmamış o kadar çok kadın varmış ki, araştırmacılar söylüyor ahah
Cevap sahibi1 yılKız olmamak veya olamamak sıkıntı değil taklit yapması sıkıntı 😁
- 1 yıl
Şey gibi galiba, Erkeklerin erkenden gelmemek için girdiği şekil şukulla kıyaslanabilir. Orgazm olmadım eyvah diye taklit yapmaya başlıyorlar sjfj
Cevap sahibi1 yılTers psikoloji yani 😁😁 bak bu erkekler de etkili özellikle eşimde denemiştim artık gel canım yanıyor demiştim de adam geleceği varsa da gelememişti 😁😁
- 1 yıl
😅 tam olarak bu
Cevap sahibi1 yılHahah o zaman sağlıklı bişey 😁😁
- 1 yıl
Tabii manyakçaa xkxks
- 1 yıl
Orgazm olmak için genellikle önce güzel ve başarılı bir sevişme gerekir aslında orgazmın on hazirligidir bu yatırdım batirdimla seks olmaz bir çok erkek belkide bu yonde
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
11 ayBunun için gerçekten profesyonel olmak lazım diyelim düşünüyorum Evet benim de cinsel deneyimim fazla biri olmama rağmen bu konuyu Gerçekten anlayamadım çok zamanlar oluyor he ama açık açık söyleyeyim ben tabii böyle aşık olarak birini severek veya birinin beni severek tarzı bir cinsel ilişkim olmadı Hep benim gecelik tarzı olduğu için belki orgazm taklidi yapan çok olmuştur peki gerçekten soruyorum Bu İşin sırrı nedir
10 Yorumla Bazı kadınlar önceki deneyimlerinden dolayı bunu alışkanlık haline getirmişler. O yüzden daha havaya girecek bir süre dolmadan rol yapmaya başlıyorlar. Oradan anlaşılabiliyor. Durdurup uyarıyorum. Hissetmediğin hiçbir şeyin rolünü yapma diyorum. Rahatlıyor ve her şey daha güzel oluyor.
Bir de bütün kadınlar iyi oyuncu değildir. Bazıları gerçekten çok kötü rol yapıyor.
10 Yorumla
1 yılDaha hiç taklit yemedim yemem de çok üzücü bir durum erkek için kadınlar doyumsuzdur önemli olan kaliteli dogru bilinçli şefkatli yaklaşmaktır her dokunmanın bir nedeni bir anlamı vardır kadınlarda mesala refrakter yoktur kadınlarda multiorgazmiktir ayrıca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bariz anlarım bu bakar zor değil ki kadının orgazm olduğunda davranışsal tepki vermese dahi vücudunun salgıladığı ve verdiği tepkiden %100 anlaşılır.
21 Yorumla- 1 yıl
😌👌
1 yılneden taklit yapılsınki? olamıyosan ya da olmadıysan soyle yapsın bosunami veriyoz onlara jsjs
14 Yorumla- 1 yıl
Sjdjdj valla araştırmalar da kadınların orgazm taklidi yaptığını doğruluyor, orgazm olmayan olamayan o kadar çok kadın varmış ki 😅
- 1 yıl
ben demiyorumki yok tabiki var ama soylememek onalrin sucu soyle yapsın
- 1 yıl
eger erkek yapmiyosa o artik erkegin sucu
- 1 yıl
Aynen öyle söylemeleri lazım
1 yılKadın kandırmak isterse kandırıyor. Benim de orgazm taklidi yaptığım oldu. O kadar anlamadı ki o an benim orgazm taklidi ne yükseldi 😂
63 Yorumla- 1 yıl
@MeraklıAmaGizli yukselmek istedigi icindir 😂
- 1 yıl
@aniL31 olabilir 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niye taklit yapıyorlar benim kafam oraya takıldı 💆.
18 Yorumla- 1 yıl
Yalan
- 1 yıl
Kafanın oraya takıldığı yalan
- 1 yıl
Neee
- 1 yıl
Huyuma minnet :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılNumaraya gerek yok neysem oyum
Anlasn veya anlamasn
Ben iyi bir rolcü olmak istemiyorm
Anı yaşayan biri olmak istiyorm40 Yorumla
1 yılbenim partnerim taklit yapacak takati kalmıyordu Üst üste defalarca zevkten yoğun hazlardan bilincini kaybedip bayılıyordu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O anda egoları o kadar yüksek ki hiçbir şeyin farkında değillermiş gibi davranıyorlar ve gerçekle sahteyi ayırdedebilme bilinci yok oluyor sanki
20 YorumlaAnlıyorlardırda kendilerini küçümsememek için, anlamamazliktan geliyorlardir.
30 Yorumla
1 yılBence bu zamandaki herkes anlar eski saflıklar eskidi
30 YorumlaHer şekilde anlaşılıyor. Sonuçta içtenlikle yapılan ile yapmacık yapılanın arasında çok fark var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen ıslaklıklarından ve vajina sertleşme sinden boşalmalarını anlıyorum. 1200 penetrasyondan sonra boş almayan kadın pek olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbence zor değil ıh ıh demek var ınlerken karışmak ıslanmak daha fazlasını duymak veya güzel söylemek dinlemek ayrıdır bence
10 Yorumla
1 yılBana pek rol yabaBİLENi denk gelmedi.
Şimdi, sitese 3 5 itle sidik yarışına girmiş olmamak için, şööle oldu bööle oldu demicem de..
10 YorumlaHiiiç umurumda olmaz keyfime bakarım. Dürüst net olsun boşalmadım desin baştacı ama rol yapınca umurumda olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vaginada titreyerek penisi kavranması ve içinin daha kayganlasmasi bosaldigi anlamına gelir onu sahtesini yapabilirmi
15 Yorumla- 11 ay
Evet yapabilir bence
- 11 ay
@Sizdenbiri00 yüz hatları belli eder
- 11 ay
Sanmıyorum
- 11 ay
@Sizdenbiri00 bana kopya ver nasıl anlariz
- 11 ay
Anlamayın ne yapalım
1 yılÇok yabancı olduğum konular. Ama fark bariz bence ") Yazarak ifade edilmez, yaşandığı esnada hissedilir bence ")
10 YorumlaAnlamaları mümkün değil. Her türlü tepki taklit edilebilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
11 ayayırt etmek zordur ama kadınlar niye taklit yapar bende onu anlamıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer tutkulu bir bağ var ise taklit yapıp yapmadığı anlaşılabiliyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Gerçeği anlıyorum da. Sahte de yine de tam emin olamıyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılTaklit yapan kendine yapar. Arkadan bön bön bakar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılBen anlıyorum. Sahte inlemeleri zevk alıyormuş gibi yapmalarını anlıyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli biri 5 sn anlar aşırı belli oluyor zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılTek eşlilikte anlaşılıyor kadınım tek sürekli birliktelik olunca anlıyor insan
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Tamam işte nasil orgazm olduğunu kendisi de bilecek ve aynısını rol olarak yapacak. Taklit yeteneği önemli burada. Nasıl telefonda birinin taklitini çok iyi yapani anlayamiyorsak o da anlaşılmaz. Ayrıca tek eslilikle de ilgisi yok bunun. Aynı kişi farklı pozisyonlarda , farklı anlarda farklı orgazm tepkileri de verebilir
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Güzel taklit anlaşılmaz 🙂 ama kimse taklit olarak kendini titretemez 😜🙂
10 Yorumla
1 yılTaklit yapanlar genelde parasının karşılığını veriyor. e oda pek umrumuzda olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılanlayan da vardır illa eski sevgilim anlamıyordu taklit yapıp yapmadığımı
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen muhasebeci kızla sevişirken anlamıştım ama ben bencillik yapıp kendi zevkime odaklandım :)))
12 Yorumla- 1 yıl
Oofff bunu bende yapmıştım çok sarhoştum kendim bittim adamı beklemedim uyudum 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@Nergiskokulukadın valla ofiste bi anda gelişmişti ama kulağıma beni bitirdin dediğini asla unutmam
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanoğlu ;
Empati kelimesi yeryüzüne düştüğü günden beri anlaşılmak ister oldu.
Çoğu söylenen ve yapılanın görünmez olduğunu zannediyor.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi zevkine daha çok odaklanan bencil bir erkek bunu anlamaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen bunca yıldır anlayamadım, çok nadiren anlıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen düt geçerim ister taklit yapsın ister yapmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılanlıyoruz, slak değiliz, sizin kadar sahtekar da değiliz
10 Yorumla
1 yılTitremeleri taklit mi
12 Yorumla- 1 yıl
O değil 😕
- 1 yıl
🤣🤣
Bazıları kendine Müslüman 😂
11 Yorumla- 1 yıl
:D çok fena ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. işimize gelio sus
11 Yorumla- 1 yıl
🤣
1 yılNeden yapmaya gerek duyuyorlar peki
12 Yorumla- 1 yıl
Ateşi körüklemek için
- 1 yıl
Sonra ateşlerde yanarız
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Anlamayana da Kezban derim sjsjjs
12 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere kezo denir mi sjfjs
Taklit mi yapıyorsunuz 😲
12 Yorumla- 1 yıl
😅 günaydın
1 yılboşalana kadar anlamıyormuş numarası yapıyoruz bizde
10 Yorumla
1 yılTecrübeli birisini kandırmak çok zordur..
40 Yorumla
11 ayGerçeği yaşayan taklidi anlar
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayAnlamayanlar vardır ama anlayanlarda var.
10 Yorumla Bi cogu anlamıyo evet
11 Yorumla- 10 ay
Nereden bildin?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok başıma geldi😂😂🙈
10 Yorumla çok zor değil anlaşılması çok basit güzelim
10 Yorumla
1 yılO kadar profesyonelseniz ayakta alkışlıyoruz.
10 YorumlaBen anlarım ama hiç taklitle karşılaşmadım nskkd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılYapanın oyunculuğuna bağlı 😂
10 Yorumla
1 yılBence biz o anda ayırt edemeyiz
10 Yorumla
1 yılKadın iyiyse anlayamazsın.
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem