Cinsel Yaşam Sevişirken parmak emmeyi emdirmeyi sever misiniz? Ddlgjkjs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ayrı bir zevk veriyor bana Sevişirken parmak emmeyi emdirmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet ya hemde cok seviyorum ozellikle yalatmayi acaba bunun altinda yatan duygu nedir? 1 0 Yorumla
Bayana_p Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Sanırım severdim özellikle de partnerimin vücut sıvısı ile kaplı ise 0 0 Yorumla
mehmetçik_0614 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sen emiyomusun zikişirken zevklı olur sana baygın olursun 0 0 Yorumla
MuptezelSaykoooo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl İzlerken zevkli oluyor hiç denemedim ama denemek isterim 0 0 Yorumla
byrhm_ekn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Daha önce cinsel ilişki deneyimim olmadığı için bilemem 0 0 Yorumla
worldyalan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl İnsanlar o an neyi nereyi yaladigini bilemeyecek hale gelir 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oha eski sevgilim parmagini agzima sokmustu amaci neydi?😂 3 1 Yorumla barmen_1507 +1 yıl ıkıncı penıs bence Yorumla
efebozkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Parmak yerine oral yapsa daha iyi ve haz dolu geçer 1 0 Yorumla
Hazreti_saban Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Doggy de parmak emdirmeyi severim daha sert oluyorum ozaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadının arkasında biri varken bı başkasının onun heryerini emmesi öpmesi 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. 🙋♂️😁😁 senin gruba meyilin var 1 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her zaman değil ama duruma göre evet 😇 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. vajinasını parmakladıysa yes severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl emmek mi emdirmek mi? 0 2 Yorumla Ddlgjkjs +1 yıl Emmek Cevap sahibi +1 yıl Sen de ayak parmağını emdirirken emmeyi dene bakalım karşılıklı.Muhtemelen zevkin iki hatta üç katına çıkacaktır..Bizim ülkede EMME işini tam manasıyla bilen kesim çok küçük bir kesimdir. Oralı bile bilmiyorlar nasıl emilir emdirilir..
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seviyorsan devam et... Güzel olur emdirmek 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. ıstedıgın yerı emebılırsın sorun yok 1 0 Yorumla
farukbeydiyeceksiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Karşı tarafa verilen her haz bana da verir 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değişik ama güzel 😋 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlginç hç denemedim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ilginç geldi bana :) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. iğrenc 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
evet ya hemde cok seviyorum ozellikle yalatmayi acaba bunun altinda yatan duygu nedir?
Sanırım severdim özellikle de partnerimin vücut sıvısı ile kaplı ise
Sen emiyomusun zikişirken zevklı olur sana baygın olursun
İzlerken zevkli oluyor hiç denemedim ama denemek isterim
Daha önce cinsel ilişki deneyimim olmadığı için bilemem
İnsanlar o an neyi nereyi yaladigini bilemeyecek hale gelir 😂
Oha eski sevgilim parmagini agzima sokmustu amaci neydi?😂
ıkıncı penıs bence
Parmak yerine oral yapsa daha iyi ve haz dolu geçer
Doggy de parmak emdirmeyi severim daha sert oluyorum ozaman
Kadının arkasında biri varken bı başkasının onun heryerini emmesi öpmesi
Parmak yerine onu emsin
🙋♂️😁😁 senin gruba meyilin var
Kadınlar çok sever 😊
Her zaman değil ama duruma göre evet 😇
vajinasını parmakladıysa yes severim
Kaşık pozisyonunda ve doggy pozisyonunda evet.
emmek mi emdirmek mi?
Emmek
Sen de ayak parmağını emdirirken emmeyi dene bakalım karşılıklı.
Muhtemelen zevkin iki hatta üç katına çıkacaktır..
Bizim ülkede EMME işini tam manasıyla bilen kesim çok küçük bir kesimdir. Oralı bile bilmiyorlar nasıl emilir emdirilir..
ben vajina yalamayı seiyorum
Seviyorsan devam et... Güzel olur emdirmek
evet ikisini de severim
ıstedıgın yerı emebılırsın sorun yok
Aradığım ilişki
Saçma geliyor bana
Karşı tarafa verilen her haz bana da verir
Değişik ama güzel 😋
İlginç hç denemedim
Emdirirrimnm
severim
Sevişmedim