Biz kadınların nasıl transparan, dantelli fantazi çamaşırları varsa erkekler içinde dantelli boxer modelleri var. Daha önce bu şekilde bir iç çamaşırı kullandınız mı? Partneriniz kullanmanızı istese tepkiniz ne olur? :)İç çamaşır önemli beyler😂#whisky 🥃
Fantazi erkek iç çamaşırları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Yani şöyle benim partnerim yok ama tabii düşündüğün zaman iki tarafın da birbirine istediği fantezi iç çamaşırları var kadınların ki daha fazla erken erkeklerinki sadece boxer olabiliyor Çünkü erkeğin çok fazla cinsel ilişkide aksesuarı olmuyor maalesef Ama tabii daha önceki cinsel ilişkilerimde karşı tarafta antezi iç çamaşırı İstediğim oldu hatta benden bile isteyen oldu
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence olması gereken bir şey özellikle siyah ya da kırmızı dantel takımlar aşırı derecede tahrik edici oluyor. Bence kadınlar fantazi kıyafetleri kendilerine yakistirmali :) özellikle de siyah tül dantelli jartiyer o :)))
Ölsem dantelli boxer giymem kadın giyebilir. Onu giyen erkekte ben erkeğim delikanlıyım diye ortalıkta gezmesin. büyük ihtimal da trafestiler giyer tabi o gt tüm kamuya açıktır...
Erkekte dantelli bir iç çamaşırı görmenin beni tahrik edeceğini hiç sanmıyorum çünkü bana göre erkeksi bir durum değil. Diğer modellerde aynı şekilde ilgi çekici/ erkeksi gelmiyor bana. Insanın libidosunu lap diye söndürür! Erkek dediğin peygamber donu giyer😂 Şaka, boxer iyidir.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dantelli değilde bazı transparan modelleri güzel oluyor şahsennn kadının yatakta oorspu olmasını istiyorlarsa kendilerine gelince de ay yook ben giyemem erkekliğe ters demeyecekler! Nasıl ki kadınlar orspu olmuyorsa erkeklerde onları giyince erkeklikleri gitmiş olmuyor veya gay falan olmuyoorlar. Bence o an için fantaziye renk hareket uyum ve daha çook zevk yaşanması adına giyinmeliler. Nihayetinde gündelik hayatta giymelerini istemiyoruz. Sekste sınırsız olmalı ve zevki yaşayıp yaşatmak gerekiyor..
Hayır ben istemem öyle şeyler düz siyah boxer olsun yeter. Heyecan katacak parçalar üzerinde taşıyabilir ancak bu fantazi iç giyim olmamalı..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Partnerim giy derse giyerim ne olacak. Kadınım zevk alacaksa benlik problem yok. Ama şahsi fikrimi sorarsanız, kadın bedeni yeterince sanatsal olduğu için renkli ve o şekilde güzel şeyler daha estetik ve daha seksi duruyor. Bizde öyle duracağını sanmıyorum. Sade dar boxer yeterli bize :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadınlar kullansın bence. Danteli ve erkeği bağdaştıramadım.
😂😂Kullan kullan mor, pembe her renk varmış. Bize gelince kullanın bu ne arkadaş sade sade dersiniz. Sizde kullanın abi. Bizim göz zevkimizi bozmayın 😂😂
Dantelli boxere gerek yok ki dantelli tanga transparan ve önü açık stringlerim var jartiyer var giyiyorum gayet mutlu oluyorum günlük giydiklerim de var yani 😊
rica etsem :) kardeşim profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakarmısın tipim nasıl sence neyse onu de kır beni ama gerçek de lütfen rica ediyorum :) @whisky_chocolate
peki kardeşim ortak arkadaşımız olsa beni gösterse bu fotomu ya da akraba anneyi arasalar senin hani deseler bu fotomu gösterseler hafta sonu bi çay için tatlı iyin tanışın kafalarınız uyarsa ileride evlenirsiniz dese ne derdin sadece ilk etap amaçlı tipim amaçlı sadece ilk etapta he kardeşim? @whisky_chocolate asıl takıntı yaptıım konu bu.