Her biraz genel olur ve istisnalarda mutlaka çıkar. Ama işin yüzdesel kısmına bakarsan her cins oral seksi sever. Zararsız can yakmayan ve masumane bir birleşimdir.
Anal gibi değildir, analda bu oranda tam tersine döner. Erkelerin istisnaları hariç çoğunluk kısmı ister kadınlar sıcak bakmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim 40 yaşına geldim tecrübem ile sabit bütün hayatıma giren kızlar (bakire) ve kadınlar hepsinin çıldırdığan şahit oldum en yapma diyeni istemem yan cebime koy oldu bir kadın vardı eskiden hayatımda bu kadından zor kurtuldum bayanların mükemmel orgazm olması= oral
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılOral sevilmez mi, ben deli oluyorum ya nasıl inliyorum 😈
135 Yorumla- +1 yıl
Wow cok iyidi bu
- +1 yıl
O sesi dinlemek isterim
- +1 yıl
Benim dişi versiyonumsun arkadaşım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSever hatta bulamayan bile var bulan kişi ise değerini bilmeli
1432 Yorumla- +1 yıl
Sana var mı yapan
Cevap sahibi+1 yılMaalesef 😏
- +1 yıl
İlişkin mi yok ilişkin var da sevgili mi yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılİlişkim yok
- +1 yıl
Yasin kaç nerdesin
Cevap sahibi+1 yılSen mi yapcaksın senin sevgilin yok muydu
- +1 yıl
Sevgili olunca ne olucak bi kere o hazzı yaşatalım ssna
Cevap sahibi+1 yılNe büyük kalbin var teklif etmen yeter 🙂 yapmış kadar oldun sağol
Cevap sahibi+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılYapardım olsaydı
Cevap sahibi+1 yılNe diyon ya @HadeSist
Cevap sahibi+1 yılKahveye girip beyler İstanbul nerde diyen kadın gibi hissettim kendimi sayenizde kjtjljkjtj
Cevap sahibi+1 yılYok aslında sen iyi birine benziyorsun diğerleri biraz coşkun tipli çıktı 😂
Cevap sahibi+1 yılİkinizi de affettim ve teşekkür ederim anlayışınız için keşke bütün erkekler sizin gibi olsa 🙂
Cevap sahibi+1 yılYoo hayır kızmadım affedip teşekkür ettim sadece "ikinize de" 🙂
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kızsın* ve bi de baş göz mü ediyorsun bizi @HadeSist 🙂
İkiniz de 30lardasınız (doğru mu bilemiyorum ama) tam beğendiğim yaş aralığı ama dediğim gibi sizinle alakasız geyik yapmak saygısızlık olur 🙂
Günümüzde anlayışlı kibar kızlar ve erkekler gerçekten azalmış durumda maalesef ki, saygılar ve iyi akşamlar size 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok seviyorum ama sonrasında öpüşmem ben daha çok yapmayı seviyorum
187 Yorumla- +1 yıl
Neden opusmek istemiyorsun ama vajinaya oral yapmak cok guzel bisey ayrica sanirim sende guzel oral yapiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@34Derbeder34 iğreniyorum ama karşımdaki ben ona oral yapınca iğreniyor öpüşüyor ve evet güzel yapıyorum inletiyorum
- +1 yıl
Yapma inletiyorum derken sanirim penis basini emiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@34Derbeder34 başı ağzımdayken dilimi döndürüyorum
- +1 yıl
Offf harika bisey ya
+1 yılSevmeyen de vardır ama genellikle vucudu rahattığı için seven çoktur
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer sağlıklı insan bunu çookkk sever, yeter ki yapkasını/yapılkasını bilin. En başta hijyen olmak şartıyla. Sevmemek sadece o anlık bir durumdan kaynaklı olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılkadn sever tabi en zevk alip kudurdugu olay bununda yontemi vardir bazi kadinlar okardar zevk alir cok ucar yorulur icine almya bile ihtiyaci kalnaz 🙄😏🙄
00 Yorumla Başkasını bilmem ama ben büyük bir keyif ve zevk alarak yaparım. Partnerimin zevkten inlemeleri, kızranmaları ve beraberinde salgılanan zevk suları beni mutlu etmeye yeter.
00 YorumlaOral yapılmasını sevmeyen kadın titizlik hastası olandır.
Ben oral yapmak çok severim. Favori pozisyonum 69, fantezim de facesitting.10 Yorumla
+1 yılÖzellikle ben kadına ince çorap üzerinden yapmayı severim ve etek altına kafamı sokar yaparım sırf oralla kadını titretirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılben bayılırım.. hatta saplantılı bir oral hastasıyım.. ama her kadın yapmasını da yapılmasını da sevmeye biliyor..
00 Yorumla Genelde oral seks sevilir hem erkek hem kadınla tarafından ama istisnasida var tabi sevmeyen hiç yapmayan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle sevişirken kafamı aşağı doğru götürdüğümde beni yukarı çekmişti şaşırmıştım sevmeyen kız var mı gerçekten? diye ama belki de yeterince temiz olduğunu düşünmediğinden yapmış olabilir diye fazla üstünde durmadım
00 Yorumla
+1 yılSevmek ne kelime yaaa. Bayılıyorum. Hele bı de onu yaparken gözlerinin içine bakıyorsa bitiyorum. Sen sever misin yalanmayi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşime sık sık yapıyorum fakat hiç zevk almıyor hatta bazen ona oral seks yapmak istediğim zamanlarda bile hayır yapma istemiyorum diyor. Demekki sevmiyorlar
10 Yorumlaçok severim diyenlerin yarısı nasıl yapıldığını bilmiyor :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen oral yapmayı çok seviyorum kadınlar in yüzde yüzü çok sever
00 Yorumla Erkek okarak partnerimin mutlu olacaği herseyi severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. hemcinslerim nasıl yapıyorsunuz böyle birşeyi iğrenç , sonra o dudaklardan öpüşüyorsunuz ıyy :d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazıları seviyor bazıları ıyyy orası yalanır mı diyor bence oradan zevk almamışlar böyle diyor sen oranı temiz tutasan neden ıyyy olsun ki ama psi olursa sokmama bile bırak yalamayı
00 Yorumla
+1 yılİyi yapılan bir orala bence kimse hayır diyemez. Sen sevmez misin ki soruyorsun anlamadım
00 Yorumla
+1 yılHer kadın sever. Fakat temizliğine dikkat etmeyen kadın rezil olur. O yüzden temiz ve bakımlı olmayan kadınlar istemez. Kısacası kadın ve erkek daima temiz ve bakımlı olmalı.
00 YorumlaHer kadını bilmem ama ben vajina yalamayı çok seviyorum. Saatlerce yalayabilirim kılsız olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yılSalt birleşmeden önce, Ön sevişmenin olmazsa olmazı 69 bayılırım. Güne merhaba demek...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılher kadın sevmez sanırım ama çoğu kadın sever ve ister bence.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Ben severim
71 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmeyen görmedim
Sevmediğini düşünüp yapıldığında hayır diyen olacağını düşünmüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilimle vajşna etrafında gezmek ve dil darbeleri sanırım tarifsiz olurdu :)
00 Yorumlaben oral yapmaya bayılırım.. ama maalesef her kadın sevmiyor bunu...
00 Yorumla
+1 yılSevmeyenler sapyoseksüeldir..
00 Yorumla
+1 yılben bayılıyorum cidden
102 Yorumla- +1 yıl
Beni bul
+1 yılSevmeyen kadın yokdur sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılElbette bayıliyolar kopek gibi
00 Yorumla sevmeyen yoktur diye düşünüyorum👅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. emilerek uzun uzun yapıldıgını düşünsene?
00 Yorumla
+1 yılBazilari tiksinebikir ama genellimle sevilebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunun kalpten geldiğine inanıyorum
00 Yorumla Çok zevk aldıkları için severler evet😊
00 Yorumla
+1 yılOral sevmeyen kendini bir sorgulasin
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem
51 Yorumla- +1 yıl
Ne seversin
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Yaptıklarım bayılıyordu.
Sen hiç denedin mi?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz olsa hiç bıkmam 👅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yazıkki sevmeyen kadınlar var :( bu cok üzücü
00 Yorumla
+1 yılSeverim aşırı
30 Yorumla
+1 yılTiksinç birşey
21 Yorumla- +1 yıl
Yalnis dusunuyon çok güzel
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her kadın ister sever
00 Yorumla
+1 yılSevmeyen kadına bile sevdiririm o derece ;)
10 Yorumla
+1 yılseverim evet canım çekti şimdi
00 Yorumla
+1 yılBayılırım ama temiz ve akıntı koku olmucak
00 Yorumlaen sevdiğim uzun süre yalamak dilimi sokarak emmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cor10a guzel bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmemesi icin neden dini olabilir belki.
00 Yorumla
+1 yılTabikide sever direk ırgm olur içine girmiş gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOralsız seks serbetsiz tatlıya benzer.
00 Yorumla
+1 yılSen sever misin
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılSevmeyen Kadin yoktur
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen yapmayı çok seviyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılsever ama fazla ıstemez
00 Yorumla
+1 yılBen severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevet severim.
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar