Sürekli beyaz iç çamaşırı görmekten libidon sıfırlandı ya, ama ben 3 gün dantelli giymesem 4. gün neden anane gibi giyiniyosun diyo bana. İç çamaşırı neden sadece kadınların dikkat etmesi gereken bir şey cidden hiç anlamıyorum. Sadece biz mi sevişiyoruz ki sadece biz çekici olalım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle sorular görünce çorapla sevişme sahnesi geliyor gözümün önüne. Çok haklısın kadında nasıl kıl tüy soruluyorsa erkekte bu durumlara dikkat etmeli.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılOda bişey mı aynı işyerinde çalıştığım mesai arkadaşım askerden getirdiği yeşil donları giyiyor hala üzerimizi değiştirirken gördüm bu ne dedim israf olmasın diye giyiyorum dedi bu arada askerden geleli bi 10 yıl olmuştur🙄
513 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@nnlyylnn harbiden adam para gidecek diye evlenemiyor 🙄
- +1 yıl
@nnlyylnn orasıda doğru valla 🙄
- +1 yıl
@Pisi-cik2 hay donuna ya adam askerden geleli 10 yıl olmuş diyom 🙄
- +1 yıl
@nnlyylnn hem birde asker donu askerrrr 🙄
- +1 yıl
Özürdilerim yanlış etiket olmuş 🙄🙏☘
- +1 yıl
@Pisi-cik2 pardon ne demek istiyorsun aynı demekle al. birini vur ötekine ne. demek oluyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
115Cevap
+1 yılNasıl giyinmesini istersin mesela, dantelli mi tercih etsin yoksa tanga mı giysin? ya da bak daha güzelleri de var,, meselaaa g-string!! ya da bak brazilian da deneyebilir,,
Güzel kardeşim elbette ki eşinden güzel giyinmesini beklemek en doğal hakkın, ancak bahsettigin şey külot,,, erkekler için ideal olan da boxer zaten,, bunda da kırmızı renk giyecek hali yok ya adamın,, tamam hadi siyah tercih etsin,,, ama kalkıp ta değişik figürlü sacma sapan kulot ya da kırmızı, mor gibi renklerde külot giyipte dolaşmasın dolasmazda,, zira erkekler zamanının birçoğunu dışarıda geçiriyor,, dusunsene Allah korusun başına bir iş geldi, adamı hastaneye götürdüler altinda kırmızı don,,, yazık adamın düşeceği hale yaa☺️30 Yorumla
+1 yılBeyaz paçalı ve slip tarzı donları giyip senden sexilik bekleyen erkek ölüden de borç ister 😂😂
sexilik
Sağlık
Çekicilik
Bunların hiç birini barındırmayan bir dona sahip adamın size vereceği hiç bir şey yoktur. Bencilce işini bitirip uyumak ister her şeyi kadından bekleyen tekdüze bir hayatı olan ve gelişime ve fanteziye kapalı bir erkek profili..
"Bana donunu söyle sana sexin sonunu söyleyeyim" diye bir söz var. Yoksa bile artık var.😂😂 Ama sadık kalma ihtimali yüksek bak normalde kimse o donla gezmez ne olur ne olmaz diye
içinde slip olanın aklında başka bir kadınla klip olmaz diye bağlayayım 😂😂😂16 Yorumla- +1 yıl
Ben bu kadar mükemmel bir yorum görmedim.
- +1 yıl
yaaa gülmekten öldürdün ablanin konu komik yorumları okudum ondan da makarna eig secmeli senii😬
- +1 yıl
@Pınar-Günce yazarken ben de gülmekten yazmadım😂😂😂
- +1 yıl
Acınacak hale gülmek bu oluyor tam olarak.😄
- +1 yıl
@Pınar-Günce lütfen ama beyaz donlu yari olanlar alınabilir 😂😂
- +1 yıl
Ben alınmadım neyse 😁
+1 yılDemekki eşinin gözünde öyle sadece kadınların dikkat etmesi gerekiyor diye düşünüyor bu onunla konuşabilirsin ya da sen onun giymesini istediğin şeyleri alıp bunları giymelisin sana daha çok yakışıcak vs diyebilirsin.
60 Yorumlaİç çamaşırı sadece kadınların dikkat etmesi gereken bir şey değil.
İç çamaşırı yüzünden birinden soğuyorsan, iç çamaşırını beğendiğin birine ısınman da mümkün. Bu durumda sen olmamış oluyorsun. Yani henüz gelişiminş tamamlamamışsın.
Türümün virüs gibi çoğalması... utanç verici.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülmekten öldüm yorumları okurken 😄 Hepsini yak sende ne bileyim. 😂 👯
Kadınlarda da keyif diye birşey yok gerçekten ağda biz de kaş biz de lazer bizde hamilelik bizde dantelli külot bizde uff hiç rahat değil 😂91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklısınız. Bir de anlamadığım , siz normal kilot giyince neden babaanne oluyorsunuz, dışarda babaanne diyeceği kadınlara neden bakar o zaman bu tarz erkekler? Ayrıca siz ona söylediniz mi? Durumunu, söylemeye cekiniyorsaniz, ona renkli ve sizi etkileyecek şekilde olan boxer vb alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir konuya değinmişsin. Bu konuda tecrubem yok ama icgudusel olarak cevap vermek istiyorum. Eslerin birbirini arzulamasi icin dia görünüşe onem vermek lazim. Libido bazen dustan cikmis islak bir vucutla yukselirken bazen de yeni sıkılmış parfumle yukselebilir. Bunun bir sabiti yoktur. Bedeni saran ic camasiri da atlamamak lazim. Kırmızı ya da koyu canli renkler tercih edilmelidir bence.
Mutluluklar...00 YorumlaAtlet nedir ya 😂 günlük hayatta atlet giymemeye alışmalı. Erkeğin atlet giymesi saçmalık ötesi. Sen yine göze hitap edecek şekilde giyinmeye devam et fakat o atlet giymesin. Bunun yerine sadece boxer a önem verisin. Boxer olmazsa olmaz. Siyah veya lacivert renklerde olmak koşuluyla havalı boxerler giyebilir. Çünkü tişörtü bir çırpıda çıkarır ve atar, pijamayı da ve sadece boxerla kalır. Kocana benim dediklerimi bir arkadaş tavsiyesi diyerek söyle bilsin. Tercihimdir tavsiyemdir..
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğunu söyle eşine hatta sen git ona al istediğin renklerde. Babam bile beyaz giymezdi. Senin eşin hangi çağdan gelmiş
70 Yorumla
+1 yılHemen bir magazaya gidip seni heyecanlandıran renklerde çamaşır alabilirsin. Eninde sonunda kullanacaktır. Beyaz çamaşırları da yer bezi yap.😀
40 Yorumla
+1 yılValla ben direk diyorum çekici değilsin bune git çıkar şu atleti diye halaçekici olamadı belki vinç olur
47 Yorumla- +1 yıl
@Çakırrrrr ahaha kendine de diyorum brooo tırı nere çektin kaldırmasınlar ordan diye beyaz atletiyle gelince tutku berrak geldi diyorum
- +1 yıl
@Çakırrrrr benimle anlaşamayan nadir insanlardandır kendisi 🤣
- +1 yıl
@Çakırrrrr tişekkür ederim hihihi 🤩
Beyaz iç çamasırımı kaldı krolar gıbı beyaz atlet donmu gıyıyor eşin bırde byaz çorap olayı var :) Demek annesı öyle yetıstırmıs muhtemelen ama kıbar bır dılle konuya gırıs yapabılırsın beyaz renk erkekte gömlek harıc pek ııyı durmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seksi olmaya ne kadar dikkat ediyorsam evde kıyafetlerimle, sevgilimin dede eşofmanı çekip oturması benimde canımı sıkmıyor değil. Südyenim beyaz ve krem rengi olsa hemen beğenmedim diyor.
51 Yorumlaerkek adam dediğin pembe iç çamaşırı giyer kadının libidosunu coşturur abi o ne beyaz beyaz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırdır eşin bu sitede mi görsün de düşünsün diye mi yazdın? Neden burdan yazmak yerine ona çamaşır almıyorsun ya da bu dediklerini söyleyip ikna etmeye çalışmıyorsun?
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar haklısın ki bacım. Ben devamlı jartiyer falan giyiyorum. Çocuğa bir bakıyorum bimden aldığı ağzı yüzü kayık boxerı giymiş. Hayır bir de doktor yani durumu da var alacağı. Ama zevki yok işte!!
51 Yorumla- +1 yıl
Yatma o zaman Jartiyer hak etmiyorsa
+1 yılNeden eşine rahatsız olduğun bu konuyu açık yüreklilikle dile getirmiyorsun? O seni özgürce eleştirebiliyorken sen bunu mu dert ediyorsun? Hadi ama eşin o senin...
10 YorumlaNe istiyorsun pembe mi giyinsin 😄😂
Erkek iç çamaşırlarında özellikle atlet ekseriyetle 2 renk olur. Siyah ve beyaz.
Boxer ise çok farklı renk ve desende..10 YorumlaBence erkekler de bu tarz konulara dikkat etmeli. Nasıl bizler kadınlardan bakımlı olmalarını bekliyorsak, erkekler de mümkün olduğunca bakımlı olmalı.
10 YorumlaAl hepsini gizlice at çöpe yerine git kendi beğenip aldıklarını koy çekmeceye bir şey derse eskimişlerdi bende attım çöpe yenilerini aldım de.
20 YorumlaKendi zevk ve isteklerine göre kocana yeni iç çamaşırları al. Çamaşır çekmecesine koy, o zaman giyer.
20 YorumlaSadece kadınların dikkat etmesi gereken bir şey değil tabiki de. Ama hep kadından beklenir herşey. Şu erdem markalı beyaz iç çamaşırları dimi. Allahım ne iğrenç ya
01 Yorumla- +1 yıl
İtiraf et abin mi baban mı erdem takılırdı:))
+1 yılÇünkü bir Türk kıro ile evlisn alcaktin İtalya'nı gor bakalım😂😂😂😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılBeyazmı pohh lekesi bırakır işese sararır tiksinç ıyyk
30 Yorumla
+1 yılSen ona hediye edebilir farklı şeyler denemesi gerektiğini düşünmesini sağlayabilirsin
30 Yorumla
+1 yılSadece kadınlar dikkat etmek zorunda değil güzelim, sen seç onunkileri de. Hediye mi etmek istersin kucağına mı atarsın bilemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsende ona söyle dede gibisin de. tamam biz erkekler için çok bi seçenek yok ama en azından şöyle siyah veya bordo güzel bi boxer giysin.
10 Yorumla
+1 yılRengi ne olursa olsun sonuçta çıkarıyorsunuz ki 😎 beyaz olsa ne olur seninki kırmızı olsa ne olur 😊
10 YorumlaO zamsn sende umurumda degilsin bende keyfime göre giyinirim de. O nasil acikca utanmadan diyor sende de ezdirme kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılMahreminizi bunca ortaya dökmeyin bayan.
Sorununuzu da eşinizle konuşun, bu sizin hayatınız ve sizin mahreminiz.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bizim hakkımızı yemeyin öyle olanlara tepki pls
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamın donlarını hep ben seçer alırım 😃😃 keske sende oyle yapsaydın üstünde hayal edip oyle alıyorum
41 Yorumla
+1 yılBayaz don giyen erkek mi kalmış. Sen de ona "Sen de dedeler gibi beyaz don atlet giyme " de
20 YorumlaBen sevdiğim iç çamaşırım beyaz paçalı don oldu bu dönemde 😂😂😂😂
28 Yorumla- +1 yıl
@TheDudeAbides hocam konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?😂
- +1 yıl
beyaz paçalı donla Victoria secret mankenlerine taş çıkarırsın dude 😎 haha
- +1 yıl
@TheDudeAbides hahahahaha Kanatlarımda var benim. Onlarda kimmiş 😂
- +1 yıl
Konu ben miyim nedir soruyu okumadım hdhshsh
- +1 yıl
Evet konu siz mavişler hocam @TheDudeAbides
- +1 yıl
yaz. beyaz paçalı donunu kendi getirecek
Gizli Üye(18-24)+1 yılKatılıyorum erkeklerinde farklı şeyler denemesi, giymesi lazım👇
22 Yorumla- +1 yıl
Ben gibi
Sen de ona de aynisini. Bu ne özensizliktir ya libidom dustu de. De ki utansin sana o ettigi laftan
20 YorumlaAy söylesene ona. Veya sen gidip alsan ona yeni çamaşırlar?
23 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz da candır ama. Çok da şapma erkeklerde çoğu tuhaf duruyor. Ama sendeki iç çamaşıra çok dikkat edip, laf söylüyorsa o da dikkat etsin.
00 Yorumla anlamadım aranızda sogukluk olmuş galiba yazık uzuldum SIRF BU SEBEPTEN DOLAYI BIR ILISKI NASIL BU HALE GELEBILIR @soran
00 Yorumla😂😂😂 haklısınız yaa😅 ama doğum gününde falan don alsanız ek olarak güzel bir sürpriz hediye olurdu🥴💫
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Ben görsem direkt söylerdim. Söyle ona çekici olmadığını. Kadına özel bir şey değil bu.
04 Yorumla- +1 yıl
@kayrali Hayır kırmızı erkeklerde çekici değil
- +1 yıl
@kayrali siyah veya lacivert -koyu-
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. E o diyor sen demiyor musun?
Demezsen nerden bilecek
dediğin halde böyleyse al yak bütün iç çamaşırlarını git rengarenk şeyler al 😂00 Yorumla
+1 yılKendi başıma kıyafet almaya başladığımdan beri beyaz iç çamaşırı almadım. Seninkinde bi acayiplik var.
01 YorumlaBenimkiler renkli renkli. Ben cekiniyorum acaba yanlış mi. Beyaz sadece ya da siyah. Aslında zevkim daha iyiymis
00 Yorumla
+1 yılSöyle eşine bunu..
Ona gidip hoşuna giden iç çamaşırlar al
cinselliğin anahtarı iletişim gizli.
iletişimi kur00 Yorumla
+1 yılPeki bu libido tam olarak nedir ve senin değil genel olarak kadınların libidosunu arttıran liberolar nedir?
00 Yorumlasende ona söyle dede gibi giyinme diye benimkiler renk renk
30 Yorumla
+1 yılBen eşimin beyaz giymesine izin vermezdim lxpxmxlxl sen git al ona 😄
10 Yorumla
+1 yılsakın bana beyaz atlet ve sarı içlik de giyiyor deme...
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Bunu buraya yazmak yerine kocana yazsaydın sonuç alırdın...
10 Yorumla
+1 yılOndan habersiz gidip kendi keyfine göre boxer al. popona don aldım al giy fakir de at üstüne.
10 YorumlaSen de hoşuna gidecek renkte biçimde çamaşırlar hediye alsan eşine burada mızmızlanmak yerine? *.*
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kirmisi falan giymeli ne oyle sexsi olsun biraz xhdhjxhxfdh
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Çakırrrrr aynennnnnn dhhdbdbfhd
Cevap sahibi+1 yılSaka maka bencede siyah veya lacivert boxer hos duruyor onlar tercihim oda ozen gostermeli
Cevap sahibi+1 yıl@Çakırrrrr aynen oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki erkeklerde dikkat etmeli konuş onunlada. Hemde sana laf ettiği anda yapıştır lafi. Sen kendine bak gibisinden açık açık söyle. Gerekirse sen ona begendigin tipte boxerlar al dolabina koy
00 Yorumla
+1 yılYani dantelli atlet mi giyelim ne yapalım anlamadım ki 🤣🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Çok haklısın. Sadece kadınlar değil erkekler de dikkat etmeli. Beyaz iç çamaşırı libido katili :)
00 YorumlaBende nerdeyse hiç beyaz giymem. Yani şöyle ya da o a hediye mahiyetinde kilotlar al
00 Yorumla
+1 yılBen renkli siyah kirmizi mavi turkuaz gri renk boxer giyerim. Esin zevksizmis
00 Yorumla
+1 yılbende öyle diyorum beyaz giyiyorum dikkat edeceğim bundan sonra
00 YorumlaŞekilli renkli kadınlara yakışır. Sen hiç kırmızı giyen gordunmu
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin sürekli beyaz iç çamaşırı giymesi libidomu düşürüyor. Neden iç çamaşırı sadece kadınların dikkat etmesi gereken bir şey?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler