Eşimle her konuda çok iyiyiz ama yatakta bir türlü zevk alamıyorum. Sizce evliliklerde cinsellik bir görev mi? Onunla zevk almasam bile sevişmek zorunda mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı ilişkilerde böyle SORUNLAR olabilir olabiliyor, tabii ki senin sorunun tam açıklaması ne olduğunu bilmediğimiz için mesela erken mi boşalıyor mesela iktidarsızlık mı yaşıyor bu tarz problemleri varsa eşinin bunlar çözülür. Bazı kadınların da orgazım eşiği oldukça yüksektir 1 saatte uğraşsan Orgazm olamayabilirler, ilişkilerde seks zorunludur tabii ki en azından seninle yaşayamadıklarımı gidip başkasıyla yaşamasın diye karşılıklı olarak iki tarafta zevk almadıkları halde bunu bir görev olarak yerine getirirler.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, seks her iki taraf içinde bir görev değildir,,, görev olarak görmeye başlandığı anda problem büyümüş demektir.. Eşinle konuşmayı denemelisin, seks sırasında hoşuna gitmeyen neler var bunları nasıl cozebilirsiniz bunun üzerinde durmalısınız,, Senin isteklerin neler, neler yapılması hoşuna gider bunları açıkça konuşmalısınız,,, Ancak bizim toplulumumuzda şu da var,, seks sen istemesende eşin istediği sürece hayır dememen gereken bir eylem,, ki bu dinimizde de böyle...
22 Yorumla- +1 yıl
Dogru demis din ya ayrilmalisin ya da kocani doyurmalisin
- +1 yıl
Problem eşinin onu doyuramamasi
Cinselliğe bir görev olarak bakılmaya başlanmışsa orda zaten bir terslik vardır. Şahsi fikrim görev gibi yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi.. Ama evlilik bu nihayetinde eğer hiç yapmazsan kocanın dışarıya açılmasına da davetiye çıkarmış olursun. Bunu kaldırabileceksen yapma.
20 Yorumla
+1 yılSeks mecburiyet için değil, karşılıklı zevk ve haz almak için yapılır. Eğer zevk alamıyorsan bunu eşinle konuş, nelerden hoşlandığını söyle, kendi bedenini tanı zevk noktalarını öğren, yatakta her şeyi eşinden bekleme yani, sende aktif ol, eşini yönlendir. Yani tüm bunları yapıp yinede zevk alamazsan doktora görün bence
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
116Cevap
+1 yılHayır bir kere cinsellik kesinlikle bir görev olarak düşünme cinsellik tamamen insanın doğasında olan ve bunu yemek yeme su içme gibi bir ihtiyaç olarak Görmeli ve bunu gidermelidir bunu kesinlikle ve kesinlikle görev olarak düşünme bu bir ikincisi Yani yatakta zevk alamıyorsan bunun nedenlerini biraz araştırmak lazım mesela neden Hani hangi hareket ya da hangi tür şeyleri sana zevk vermiyor önce bunun üzerine biraz gitmek lazım bence bunların gerçekten Tedavisi mümkün Eğer bir hastalığı bir rahatsızlığı varsa ben giderilir diye düşünmek istiyorum ve artı Şurada çok yalnızsın ki zorundayım demişsin Bu çok yanlış bir şey çünkü o kişi senin eşin ve tabii ki de o kişiyle yapmak zorundasın Eğer başkaları ile beraber olmak iyisin diyorsan önce resmi olarak ayrılacaksın ondan sonra
50 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hep "evlenmeden olmaz" diyordum ama bu sitede gördüklerimden sonra aslında eşleri evlilikte mutlu eden şeyin cinsellik olduğunu anladım. Eşler arasında aşk ve sevgi ne kadar yüksek olursa olsun ten uyumu yoksa kişiler mutsuz oluyormuş demek ki.. İlişki belirli bi boyuta gelince ( söz, nişan) cinsel olarak çiftlerin birbirlerini tanıması gerekiyor demek ki. Keşke siz de öyle yapsaydınız.
Eşinden memnun değilsen bunu ona söylemelisin. Senin neyden rahatsız olup neleri sevdiğini bilmeli ki ona göre hareket etsin. Ya da ilişkinde ipleri onun eline verme baskın taraf sen ol. Her şeye rağmen hala mutsuzsan kendine bu eziyet daha fazla yapma derim510 Yorumla- +1 yıl
Sen sevgilin var mı
- +1 yıl
@ayseyilmazzz34 var dı
- +1 yıl
Ee nolduki
- +1 yıl
@ayseyilmazzz34 ayrıldık
- +1 yıl
Anladım. vardir. bi sebebi seninki neydi istersen. mesaj kutum. acik. ordan yaz
- +1 yıl
@ayseyilmazzz34 gerek yok çünkü açık olmasına
- +1 yıl
Ee şimdi ki fikrin ne peki değişti mi düşüncen? Yani evlenmeden önce ciddi düşündüğün biriyle ilişkiye girermisin?
- +1 yıl
Kendimbenveyatagim simdide evlendikten sonra düsün igrenc Erkeklere kendini verme... Ilkin Asik oldugun evlendigin erkek olsun.💛
- +1 yıl
@RomantikYagmur tabiki de öyle
- +1 yıl
Bravo bu fikrini sakin degistirme daha mutlu olursun😊💛⚘
+1 yılBence cinsel isteksizsen bosan siz Kardes degilsiniz.. Her yönde iyi anlasip cinsellikte anlasamiyosaniz normal bi Cift iliskisi degil insan Kocasiyla sevisme istegi olmali yoksa o iliskide erkeksi gelmiyordur sana yani binavi erkekgozuyle bakmiyosun ona. Bi Kadinda Erkekte bazi görevlerini Evlilikte yerine getirmeli ya da baska Kadina giderse uzulmemelusin kizmamalisin ya da Cinsellik vermiyosan Kocana ki Sonuc o olcaktir evet bence görevdir..
40 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin tabi ama memnun olmadığın konuları onu kırmadan dile getirirsen belki çözüm yolu bulursunuz☺️
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme. Önce çabala biraz ten uyumsuzluğu mu var, yoksa fantezileri sıralayın. Bir de Jinekoloğa anlat hormon testi fslan yapar. Çabaladıktan sonra olmuyorsa ya boşan ya da güvenilir bir erkrkle arada sırada yap. Ya da kocanı cuckold/swinger ilişkiye ikna et. İkna etmen kolay bir kadın ayarla izin ver yapmasına önce sana minnet duyar.
10 Yorumla Neyden zevk almadığını eşine söylersen senin için çok daha doğru, ve çözüm odaklı olur. Çünkü memnuniyetsiz birliktelik bir süre sonra sana memnuniyetsiz bir evlilik de getirecek. Dolayısıyla sadece eşinin zevk alması ve senin bunu evliliğin getirdiği sorumluluk ve zorunluluk olduğunu düşünerek devam ettirmen zaman içinde senin yılgın düşeceğine işaret eder.
Hiç olmadı seks terapistleri var onlara danışabilirsiniz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeks bir evlilikte olmaz ise olmazdır. Evliliğin temellerinden biridir. Hatta binanın taşıyıcı kolonudur. O olmaz ise yıkılır gider bu yuva. O nedenle bu sorun her ne ise derhal çözün ve numara yapmayı bırakın. Sahte orgazmlar ile, iki yüzlü davranarak her şey yolundaymış gibi hareket ederek hiç bir yere varamazsınız. Bir terapiste gidin, konuşun ve problemin ne olduğunu bulun.
00 Yorumla
+1 yılEşin oldugu sürece evet onunla olmalisin... ama senin de mutlu olmaya hakkin var konuşmuşsun çözüm olmamis belliki... bu durumda kimseyi üzmeden kendini ve hickimseyi sıkıntiya koymadan gizlilik ve guven icerisinde gorusebilevek sadece bir tane sirdas arkadas bulup ihtiyacini karsilamalisin... anlatmak istedigim cok sey var ama profilin gizli burdan bu kadar yazabilirim istersen ozelden yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHeralde sevişmek zorundasin o senin kocan ozaman yasen başkasına vwric n ya başkası kocana veriecek
132 Yorumla
+1 yılBir çok evliliğin bu gibi sorun nedeniyle bittiği bir gerçek..
Hayır deseniz bir dert evet deseniz ise siz mutlu değilsiniz..
Peki gerçekten onunla bu şekilde bir hayat sürdürmeyi düşünüyormusunuz
Evlilik bir bütün..
Ve cinsellik o bütündeki merkez konumlardan birisi bunun eksik olması sizi uzun yıllar sonunda yıpratabilir.00 Yorumla
+1 yılMalesef Evliliklerde erkekler cinsellik konusunda bencil davranıyorlar. bosalinca dönüp arkasını yatıyorlar. ilişkide erkek kadar kadının da tatmini önemli diye düşünüyorum bu konuda esinizle konuşun derim
42 Yorumla- +1 yıl
Her erkek degil ben sahsen partnerim zevkten en az 2-3defa orgazm olmadan icine girmem once oral sonra seks sevisme uzun surdukce iki taraf icinde mutlu son kacinilmaz olur oldu bittiye getiren erkek zevkten anlamayan bencil erkektir
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yap... Yapacak birşey yok bende eşimle uyumlu değilim o boşalıyor ben bosalamiyorum erkenden geliyor bana uzun uzun dokunmuyor hemen olup bitiyor bende videoalarda tatmin oluyorum eşim iyi bir cinsellik içinde ona soğuk davranamam düzelmiyor sonuçta
26 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana hediye çeki kazandınız lcwaikikiden😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@gencpatron34 ne saçma bir yorum sadece yazmak için yazmayın lütfen
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili yardimcı olmamı isterseniz takip edin beni
- +1 yıl
Bence sizin gibi o kadar çok kadın varlı Türkiye de işiniz zor.. nasıl düzelir hiç bir fikrim de yok... iki kişilik bir iletişim bir frekasn bu
- +1 yıl
bence en guzelini yapiyosun ayni seyi bende yapiuodum ama simdi hersey duzeldi cok guzel bir sekil aldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunda değilsin arada bir canın istemez anlarımda hiç istemiyorsun bu evlilik nasıl yüriycek cinsellik olmadan peki? Adamı arzuluyosan zaten istek olur biraz da onu yönlendir cinsel anlamda senin sevdiğin şeyleri yapsın ortak bir fikirde buluşun.
10 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan mecbur demeyelim de onu mutlu etmek için yapmak gerekir. Sen sevmesende onu mutlu etmek için sevdiği yemeği yapmak gibi düşün. Kendi tatminin kısmına gelirsek o senin kararın başkasıyla mı olursun, eşini ikna eder başkasını mı kabul edersin, yoksa böyle devam mi edersin bilemem.
00 Yorumla
+1 yılEşin bilmiyor ya da bencil olabilir bu ayıp değil..
yönlendir onu, sen öğret...
ihanet ya da boşanma sebebi değil... Çözümü var çünkü ama sen kolaydan yanasın, buraya yazmak yerine keşke eşinle konuşup çözüm arasaydın.20 YorumlaBaşka kimle yapcan? Eşinle yapcan tabiki. Psikologa ya da doktora gidilir tedavi bile edilir isteyince başarmiycak hicbir sey yok
50 Yorumla
+1 yılKendini iletişime kapatmamalısın. Zevk almadığın şekilde sevişmek zorunda değilsin ama en azından bu konuyu onunla konuşmak ve bir çözüm aramak zorundasın...
30 YorumlaSiz uzmanına gidip çare aramak yerine burada çözüm ararsanız çook işiniz var keşke burada kocanın eksikliğini yazacak kadar ezik olmasan da çaresini arayan bir eş olsaydın yazık senin kocana eşim var diyor o adam...
10 Yorumla
+1 yılO zaman siz ev arkadaşı olacakmışınız ama kadın erkek aynı evde kalmaz diye evlenmişiniz olur mu öyle saçmalık.
41 Yorumla- +1 yıl
👍👍😊😊😊😊
+1 yılDeğilsin, bunu kendisiyle konuşmalı düşüncelerini dile getirmelisin. Bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.
40 Yorumlahayır değilim tatmin olmuyorsam mutlu değilsem bu büyük bir sorun
61 Yorumla
+1 yılEvlilik bir sadakat sözleşmesidir.
Hayatı paylaşma sözleşmesidir.
Eğer sıkıntı varsa konuşun, aranızda çözüm arayın ve ileriye bakın ama sadakatsizlik evliliğe ihanettir.20 YorumlaYani bosanmak istemiyorsan zorundasin gibime geliyor. Surekli git istemiyorum demek iliskinizi bitirir.
Bence bunu onla paylasip hoslanacagin seylere odaklanin birlikte.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçtır adam bunu seninle sağlayamazsa başkasıyla sağlar birgün bu bir gerçek. Ayrıca sende birgün mutlaka zevkin peşine düşüceksin buda bir gerçek. Bence otur eşinle bir konuş neden zevk almadığını neler yapılabilineceğini vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey iyi ama yatakta zevk yok diye bunu bir sorun ederek cinselliği keserseniz ilk domino taşı düşer. Sonra gerisi gelir. Bazı şeyleri kestirip atmak yerine konuşmayı, fikir alışverişinde bulunmayı seçin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım sen evli değil misin? Neden böyle şeyleri kocanla konuşmuyorsun? İletişim en önemli şeydir evlilikte ve sen kocana açmak yerine bu konuyu, gelip hiç tanımadığın insanlara açıyorsun. Yazık hep bu yüzden oluyor sevdiği halde boşanmalar
30 YorumlaSevismek bir tenis maci gibidir, sürekli olarak sen yeniyorsan sikilirsin, karsindaki kisiyide iyi bir noktaya getirebilmesinki zevk alip bu yolda yeni maclara cikabilin.
10 Yorumla
+1 yılHer konuda çok iyi diyorsun 1konuda da idare ediver unutma ki kimse 4 dörtlük değil 👍
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok canim sevismene gerek yok. Aksam beraber yatin. Adam ise gidince kendine sevgili edin gidip onunla güreş tut.
Sordugun soruyu kendin okudun mu hic😡00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlamaya çalış , bak bakalım sıkıntı onda mı nedenini bilmeden karşılıksız bırakırsan olumsuzluk yaşarsın..( evlenmeden önceki hayatın ile bir şeyler duymuş olabilir mi? )
00 Yorumlabu bi görev degil istemiyorsan sevismek zorunda degilsin
34 Yorumla- +1 yıl
O da istemiyorsa Seninle sevişmek zorunda değil yani kiminle istiyorsa onunla sevişebilir Bunu mu demek istiyorsun çünkü söylediğinden bu anlam çıkıyor
- +1 yıl
@refleksi07 çiftler illa sevişmeli zaten durum ne olursa olsun istesin, istemesin değil mi çok zeki erkekler? aralarında paylaşacak başka şeyler olmamalı, dertliyken sevişmeli, mutluyken sevişmeli? Siz bu kafayla devam edin lütfen, ben ulaşamam zaten. Ayrıca kimse kimseyle istemediğinde bile sevişmek zorunda değil. Erkek bunu bahane edip aldatmaya yönelir. Çünkü acizsiniz :)
- +1 yıl
zwastog saçmalamışssın. elmaya armutla cevap vermişsin oysa elmaya elma ile cevap vermelisin. soruda performansı beğenmediği için sevişmeli miyim diyor. böyle bir ehlikeyflik olabilirmi evlilikte.
+1 yılDeğilsin. Ama kabul edeceksin cinselliğini başkasıyla yaşamak isterse saygı duyacaksin
30 Yorumla
+1 yılAradaki cinsellik ölürse evlilikte ölür. Taraflardan birinin arzusu ölürse aradaki cinsellikte ölür.
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılEğer evli iseniz birbirinizi mutlu etmeniz gerek aksi halde günah
30 YorumlaBirleşme ve seks olmadıkdan sonra adam evde ne yapsın seni kadının en temel görevi ev işleri adamı her türlü doyurmaktır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşini tatmin et. Ama o da seni tatmin etsin. Söyle ne istiyorsan yapsın. Uzun süre boşalmadan önce seni boşaltsın. Pozisyon değiştirin. Farklı fanteziler deneyin. Bu konuda çekinmeyin birbirinizden.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Alın işte herzaman dediğim gibi evlenmeden önce çiftlerin cinsel anlamda birbirini kesinlikle tanıması gerekiyor
10 YorumlaMerhaba, eşiniz büyük ihtimalle iktidarsızlık yaşıyor veya erken boşalma sorunu var. Bu sorunlar günümüzde tıbbın ilerlemesi ile artık ortadan kalkıyor, herşey psikoloji de bitiyor.
10 Yorumla
+1 yılŞu an patolojik veya psikolojik veya sinirsel bir hastalığın bile olabilir. Neden suçu sadece onda görüyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBunu ona söyledin mi? Hakimiyeti sen alirsan daha çok mutlu olduğun ilişki yaşarsın
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
bence oturup bu durumu onunla konuşabilirsin incitmeden ve çözülebilir belki
20 Yorumla
+1 yılBence konuş sonucta ikinizin de zevki neyse öyle olur yani
21 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun
+1 yılYok git başkasının koynuna kafan mı iyi ya madem sorun olarak görüyorsun otur konuş destek alın ya da . Adamı aşağılar gibisin kocan o ayıp.
00 YorumlaHer insan sorunlarını konuşarak çözmeli Sizde konuşun açık açık ifade edin mutlaka bir yöntem bulursunuz
00 YorumlaSevişme sonra eşinde kendine sevgili bulup onunla seviştiğindede sorun çıkarma. ya da sevişmeye devam edin. ya da boşan. 3 seçeneğin var.
00 YorumlaFarklı şeyler deneyin heycan adrenalin monotonluktan çıkın farkedilir herşey uzmana da görünebilirsiniz
00 Yorumlane yani gitsin başka kadınlarla mı sevişsin? gidin uzmandan destek alıp sorununuzu çözün. zevk almıyorum. kesip çöpe atayım mantığı nedir ablacım ya
00 Yorumla
+1 yılGönülsüz olur eşin o hazzı yaşar fakat sen yaşamazsın buda seni ruhsal açıdan etkiler
10 Yorumla
+1 yılEşin olduğu için sevişmen gerek fakat oturup düzgünce konuşarak herşey çözülebilir olmadı bir doktora gidersiniz birbirinize destek olun
10 Yorumla
+1 yılYasal olarak da sorumluluğun var.
Diyalog herşeydir. Konuş eşinle.10 YorumlaEver zorundasin evlisin cunku. Ha yapmak istemiyosan yapma ama yapmak istiyosan evet zorundasin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörev değil konuş eşin ile sorun ne ise çözün
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
Kim ne derse desin “cinsellik evliliğin en temel yapıtı”
71 Yorumla- +1 yıl
Aynnnn
+1 yılHiçbirşey zorunlu değil ama açığı nasıl kapatmayı planlıyorsun?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Penisi küçük ve ince mi. Böyleyse ya boşayacaksın ya da aldatacaksın. Yaşlarınız kaç
10 Yorumla
+1 yılCiddi bir problem. Tedavi görmelisin. Cinsel isteğin genel olarak hiç mi olmuyor yoksa sadece eşine karşı mı olmuyor?
10 Yorumla
+1 yılİdare et, penisi küçük ve ince mi? Kaç posta atıyor? Hızlı değil mi?
00 Yorumla
+1 yılEvli olmayanların size yorum yapmalarını anlayamıyorum yaaa gerçekten
00 Yorumla
+1 yılTam sorun ne erken bosalmami yoksa sadece sonucami odaklaniyor
00 YorumlaEşinle konuş ona söyle sorunları çözüm yaratmıyorsa kendi bilir
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin yatakta performansından memnun değilim, yine de onunla sevişmek zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler