Sevgilimle 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz ve bu bir buçuk yıl sürecek. Sizce cinsel açıdan neler yapmam gerek? Fotoğraf atma, video yollama gibi şeyler onu tahrik eder mi? Ve bu şekilde daha ne kadar renkli olabilir?
Sevgilimle uzak mesafe ilişkimiz var. Cinsel açıdan nasıl olmam gerek?
Şimdi şöyle bir şey var ki Evet ilk başta uzak mesafe ilişkileri İnsanlara çok tatlı gelir belli bir süre sürdürürsün ama Hele ki arada cinsel çekim varsa o kişiyi Belli bir zaman sonra yanında istersin Yani eğer buluşma imkanımız veya beraber olabilme imkanımız varsa tamam sürdürüm bunda Zaten bir engel yok ama mesafesi gerçekten çok Uzaksa yani bu sana olarak kalırsa yani bunu üzülerek söylüyorum o ilişki belli bir saatten sonra artık biter
Üstadım kız arkadaşım Bakü’de. Corona vardı gelemedi, yaklaşık bir aydır savaş var internetler patladı ülkede. Ve fırsat bulduğumuz her dakika kavga ediyoruz. Sence ayrılmalı mıyım 🤦♂️
Uzak mesafe ilişkileri bazen imkansız gibi gelir, bazen de cezbeder insanları,,, Birbirinize karşı cinsel çekim başladığında illaki görüşmek isteyeceksinizdir, bir müddet sexting ya da sanal seks size yetiyor gibi görünse de zamanla reel olarak görüşmeyi kaçınılmaz olarak göreceksiniz... Gelelim sorunun cevabina; Her ne kadar güven oluşmuş olsa da aranizda video ya da fotoğraf gönderirken yüzünü pek gostermemeye çalış,, insanoğlu ne olacağı belli olmaz yarın,, gönderdiğin resimler ya da videolar birbiriyle aynı olmasın, değişik çamaşırlar, değişik pozisyonlar, değişik mekanlar kullan,, örneğin duş anında çekilmiş videolar ayrıca cezbeder birçok erkeği... Ve sanal seksten keyf almaya bak
Bir kız arkadaşım vardı Erzurum da diş hekimiydi, sürekli buluşmak için Beni çağırıyordu ama gitmek istemiyordum en son mastürbasyon yaparken videosunu çekip attı sütyenini çıkartıp göğüslerini belli eden fotoğraflar gönderiyordu dayanamayıp görüşstük sonunda.
Video call. Böylece aynı anda konuşup birbirinizi görebilirsiniz. Foto atarken de aynı şeyleri yollama hep yani hep ayakta çıplak ayna karşısında olmasın. Değişik iç çamaşırları ve pozlar kullan.
Uzak mesafe iliskilerinde cinsellik olmazsa yurumesi zordur. Ona ozel nude fotograflar atabilirsin, ya da aniden goruntulu arayio supriz yapabilirsin. Bu ve daha fazlasi iliskinizi yepyeni bir boyuta cikaracak
Hanfendi siz kmpek besliyorsunuz diye herkesin köpek beslediği anlamına gelmez. O yüzden kendi alışkanlıklarınız üzerinden herkesi dahil edip "Besle aç köpeği" diyemezsiniz. Derseniz de böyle madara olursunuz.