Cinsel Yaşam Kadının erkeğin kucağına oturması erkeğe zevk verir mi? Black_loves Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkeğimin kucağına oturmayı çok seviyorum. Kadının erkeğin kucağına oturması erkeğe zevk verir mi? Kadının erkeğin kucağına oturması erkeğe zevk verir mi? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LOSTbigman Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Giyinik otursa bile zevk verir kadının sevgisi sıcaklığı yeter 2 0 Yorumla
jön-türk Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 93% +1 yıl Verir, yanında durup okşaman öpmen bile keyif verir. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Verir tabii ki en azından hissetmek istediğini anlar. 1 0 Yorumla
soaxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Vermez olur mu? Özellikle kız, erkeğin kolları arasında kayboluyorsa işte bu harika! 1 0 Yorumla
esmman Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Vermez mi, kucakta oturması, sohbet etmesi sevişmesi. Biz kendimiz tutup kucağımıza oturtuyoruz. 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oturduktan sonra kıvrım kıvrım hareket etmesi deli eder tabiki.. 🙂 0 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl kalkan bir sey var sonucda istemsizce de olsa kalkar 0 0 Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Kucakta seksin en temel ve en kullanışlı halinin inceliklerini artık öğreniyorsunuz gucak kucağa seks yapmanın tadına bir defa vardıktan sonra haz dolu bu pozisyonun farklı varyasyonlarını da uygulamaya başlarsınız. 0 0 Yorumla
changing Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl hoşuma gider, kucağımdayken içindeysem de zevk alırım 0 0 Yorumla
starpopcorn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl şahsi olarak benim sevişmesen bile çok gidiyor o tür şeyler :) 0 0 Yorumla
lord_83 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vermez mi erkeğin olsam hiç kulağımdan cıkarman seni 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Vermeli verir vermistir verecektir... 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Çok kilolu değilse evet :-D 0 0 Yorumla
ilkaybas06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Beni kışkırtır ister istemez bi sertlik hisseder 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Getirir diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
AslıOBirAslı Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 68% +1 yıl Verir bence 3 4 Yorumla Sexsierkek01 +1 yıl Çookk Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl Kucağa oturdun mu Yorumla AslıOBirAslı +1 yıl @umutsuzlar64 Konu başka yerlere gidecek 😂😂 Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl amaç da o zaten Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok erkekler hiç sevmez 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Fazlasi ile.. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Verir... 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok zevkli 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl hayır cok agırsınız 1 1 Yorumla kfşbögkglgl +1 yıl 67 kiloyum 😂 kdldkflfk Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Hemde nasıl 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Aşırı zevk veriri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Giyinik otursa bile zevk verir kadının sevgisi sıcaklığı yeter
Verir, yanında durup okşaman öpmen bile keyif verir.
Verir tabii ki en azından hissetmek istediğini anlar.
Vermez olur mu? Özellikle kız, erkeğin kolları arasında kayboluyorsa işte bu harika!
Vermez mi, kucakta oturması, sohbet etmesi sevişmesi.
Biz kendimiz tutup kucağımıza oturtuyoruz.
Oturduktan sonra kıvrım kıvrım hareket etmesi deli eder tabiki.. 🙂
kalkan bir sey var sonucda istemsizce de olsa kalkar
Kucakta seksin en temel ve en kullanışlı halinin inceliklerini artık öğreniyorsunuz gucak kucağa seks yapmanın tadına bir defa vardıktan sonra haz dolu bu pozisyonun farklı varyasyonlarını da uygulamaya başlarsınız.
Verir evet.
hoşuma gider, kucağımdayken içindeysem de zevk alırım
şahsi olarak benim sevişmesen bile çok gidiyor o tür şeyler :)
Vermez mi erkeğin olsam hiç kulağımdan cıkarman seni
Vermeli verir vermistir verecektir...
Çok kilolu değilse evet :-D
Yok ya ne zack verecek
Beni kışkırtır ister istemez bi sertlik hisseder
Getirir diye düşünüyorum.
Kimin oturduğuna bağlı
Verir bence
Çookk
Kucağa oturdun mu
@umutsuzlar64 Konu başka yerlere gidecek 😂😂
amaç da o zaten