Anüsün okşanmasından veya parmaklanmasından erkek mi zevk alır kadın mı ?

Bıızm ızledıgmı erotık fılmlerde vs kadın erkek tarafından anüsü okşanır ellenir parmaklarnı hatta anal seks yapılır. Anal seks zaten ayrı bir tartışma benim kabul etmediğim birşey.

İşin bilimsel tarafına gelince de erkeklerin G noktası anüsün hemen üstünde prostata baskı veya masajla ortaya çıkar. Geçen gün bende yumurtalıklarım ıle anusumuun arasına baskı ve masaj yapınca 2 kere ust uste bosalıdm. Acaba bir terlsik mı var dıye dusudnmustum ki normalmiş..

Bu durumda asıl konuya donecek olursak kadınların anüsünde g noktası bulunmadıgı ıcın zevk almaması gerek gibi geliyor erkekerin alması normal olan bilimsel olarak kadınlar vajinanını üsüt tarafından bulunanna g noktasından doyuma ulasılarlar.

Bu durumu açıklayabılecek olan var mı? Anal sekse meraktan mı kaynaklanıyor erkeklerın bayanların anüsünü okşaması veya parmaklması yoksa bayanlar hoslanıyormusuunzu bılımsel olmasa da ? Erkekler zaten genel olarak oyle bırseyden hoslanmaz dıye dsunuyorum.

Sizce bayanlar siz zevk alıyor musunuz yoksa sadece karşıdaki parterin hoşnutlugu ıcın mı yapyıorsunuz?

Erkekler zaten zevk alıyorlarsa istiyoarlardır diye dusundum . Karşıdaki memnun etme dıye bısı yok cunku zaten cogu erkek bundan cekınır gay mıyım acaba erkek delıklanlı adam yaptırmaz bole bısı dıye sevdgı kısı ona boyle bır zevk verırse kım ıstemez kı ?
Erkeğim anüsümden veya prostattan zevk alıyorum .
Erkeğim anüsüme elletmedim ama zevk alacagımı tahmın edıyorum
Bayanım anüsümden zevk almıyorum
Bayanım anüsümden zevk alıyorum
Bayanım anüsümden partnerim memnun oluyor diye zevk alıyorum sadece
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler ve bayanlar utanırlar diye cevap veremeyenler için anket yaptım...
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuçlara göre çok da tabu birşey değilmiş hem erkek için hem bayan için anüsü okşanınıca zevk alabiliyor demek ki herkes analadıgm kadarıyla gay lik le alakası yokmuş :) teşekkür ederim butun yorumlara :)
Anüsün okşanmasından veya parmaklanmasından erkek mi zevk alır kadın mı ?