Karım sevişirken sürekli ışık kapalı olsun istiyo. Ben de onu görmeden sevişmekten cidden hoşlanmıyorum. Gerçekten de güzel bir vücudu var hani karım sonuçta görmediğim bir şey de değil. Neden buna rağmen ışık kapalı olsun istiyo ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun bir kaç nedeni olabilir
- Vücuduyla alakalı hoşlanmadığı durumlar vardır
- Utanıyordur
- Işık kapalı olunca kendini bambaşka biri gibi hissediyordur
- Karanlık ortamın cinsellikte başka bir etkisi olduğu içindir
- Karanlıkta herkes daha özgür hisseder
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seks sırasında yüzünün aldığı ifadeden utanıyordur, onu izlemenden rahatsızdır, belki pozisyonlarda sen onu izlemediğinde daha rahat ediyordur. Saygı göstermek gerek ancak günün sonundan hepsi özgüven sorunudur. Belki karanlığın daha etkileyici olduğunu düşünüyordur. Belki odanızın ışıklandırması kötü.
Bence kendisine sor bunlardan biri olabilir. Açıkça söyle; onu, mimiklerini, hareketlerini ve aldığı zevki izlemek istediğini.436 Yorumla- +1 yıl
Seks sırasında yuzdekı ifade daha tahrık edıcı degılmıdır ıkı taraf içinde. Ayrıca bırlıkte oldgn eşin neden nereye kaçabılır/çekınebılırsın. Cok yenıysen belkıde...
- +1 yıl
Çok yenıyse ddgn gıbı olabılır. Yoksa gormek bence onemlı ☺️ Teskkur edıyrm ii geceler 🌈💐
- +1 yıl
Yeni ya da eski öz güven problemi bu mimiklerinin güzel oldgnu söyle gaza getir düzelir, biz kadınlara duymak istediklerimizi samimi dille söyleyin sonra öz güven tavan
- +1 yıl
Bence kimisi de seksi olmaktan çekiniyor, korkuyor. Evlenene kadar seks ayıp ve kötü birşeydi çünkü.
Kadınlarda %80 bu durum var. Sadece sizin evliliğe özgü bir durum değil. Bu bir tabu. Zamanla alışır, gündüz sevişmelerini arttırın ve aydınlıkta onu övün. Her yerini sevin ve yaparken anlatın. Sonra zaten özgüven gelir ve karanlığı loş bi ışıkla aydınlatırsınız.
70 Yorumla
+1 yılDün gece tek gecelik bi kaçamağım oldu ve o da en azından loş bi ışık tercih etti öyle aşırı karanlık değildi. Ben de severim sevişirken onun detaylarını kıvrımlarını görmeyi
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün problem özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Toplumda özellikle kadınlar üzerinden dayatılmış tonla güzellik algısı var. Rahat edemiyordur. Erkek arkadaşım beni çok güzel bulur ama bazen ben inanmam bile buna maalesef. Size orta yol önerisi sunabilirim. Sen ışık istiyorsun o istemiyor bu durumda bir lambader alın ve çok düşük watt sarı ışıklı bir ampül takıp odanın uzak bir köşesine koyun. Bu durum hem onu görebilmenizi sağlayacak hem de onun 'sözde' vücut kusurlarına ve mimiklerine biraz mahremiyet kazandıracaktır. Ampülü 15 wattlık bir şey alabilirsiniz başlangıç olarak sonradan eşiniz alıştıkça 30-40 wattlık ampüllerle değiştirirsiniz. Hem loş sarı ışık ortama bolca romantizm de katar
68 Yorumla- +1 yıl
Vücudunun herhangi bi yerine güvenmediği için yani
Cevap sahibi+1 yılTam olarak bir şey söyleyemem. Vücudundan hoşlanmıyor olabilir veya sadece karanlığı seviyordur. İki seçenekte de önerdiğim yol bir çözüm olabilir.
- +1 yıl
Bu durum git gide normale döner mi peki
Cevap sahibi+1 yılDönebilir. Bir süreden sonra sizin de doğal ve güzel tepkilerinizle durumun utanç verici olmadığını anlayabilir.
- +1 yıl
Tesettürlü bi bayan 23 yaşında bekar Böyle muhafazakar dindar birisi Sence fantazi çamaşırlar giyer mi ters mi gelir?
Cevap sahibi+1 yılBu konuda kesin bir şey söyleyemem. Çünkü kültürümüzde çoğu insanın cinselliğe bakış açısını az çok biliyorsunuz. Özellikle kadınların seks sırasında zevk aldığını çok belli etmesi ya da fantezi denemek istemesi bazı erkekler için o kadının hafif meşrep olması veya aldatmaya çok meyilli olmasıyla eşdeğer maalesef. Bazı kadınlar bu konuda kapalı kutu gibi. Denemek istediğiniz şeyleri alıştıra alıştıra söyleyin. Her şeyden önce seks sırasında ona güven verin, verdiği tepkileri hissettiği zevki yansıtmanın doğal olduğunu ve onun hakkı olduğunu hissettirin bırakın alışsın. Tabuları yıkıldıkça denemek istediğiniz şeyleri söyleyin
- +1 yıl
Birçok şeyi yapmak istemeyecek gibi bir tarza sahip cinselliğie ait birçok şey onun yapısı için ters
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk evlendiğimiz zamanlar loş ışık olurdu, eşim yapılı biri bende minyon biriyim, eşim beni tek kolla rahatlıkla kucaklıya biliyor. Benim canım acıdığı yüzüme vururdu veya cok zorlandığım zaman bütün vucudum titreyip kasılırdı. Eşim bu durumu görünce bırakırdı, beni koynuna alır uyuturdu. Kendimi cok yetersiz hissediyordum, boşanmayı bile teklif ettim
Zamanla ışıkları kapatmaya başladım. Eşime artık alıştığımı, ışıkta utandığım icin kötü olduğumu, karanlıkta cok fazla zevk verdiğini, zevkten bütün vucudumun titrediğini söyledim.
Kötü olsamda, zorlansamda eşim görmüyor, ve ben o anı acıdan inleyerek veya carşafları sıkarak kurtarıyorum. Belki eşinizinde bu tarz sorunları vardır520 Yorumla- +1 yıl
Yaa napıyırsun sen. Başka bir çözüm yolu bulun. Bu bi süre sonra kötü olmaya başlar.
- +1 yıl
Ozaman sen hic zevk alip bosalmadin uzuldum sana
Cevap sahibi+1 yıl@kayipsamuray 13 yıldır evliyim ben. Bir zaman sonra alışıyorsun sanırım. Zaten eşim farkında değil.
- +1 yıl
Hmm peki acının sebebi ne cajina darlığımı kuruluk mu ve aletimi büyük
Cevap sahibi+1 yıl@kayıpsamuray eşim yapılı, bende zayıf minyon biriyim. Sanırım bu konuda biraz uyumsuzuz. Cünki ertesi gün karın ağrısı ve oturup kalkarken sıkıntı cekiyorum.
- +1 yıl
Yani yapılı olması yüzünden seni eziyor mu veya bacak arana mı sığmıyor. Sert mi yapıyor. Bunlarsan sebepse pozisyon değişikliği ile hallolunabilir bişey bu
- +1 yıl
Helal olsun sana cogu kadin esim erken bosaliyor beni bosaltmiyor diye ayrliyor veya aldatiyor sen hem bosalmiyorsun hemde aci cekiyorsun yinede sesin cikmiyor
- +1 yıl
@Çapkınkurtt bu n ir fedakarlık evet ama sağlıklı bişey değil.
Cevap sahibi+1 yıl@kayıpsamuray zor sığdığı icin sert davranıyor. Eşimin hoşuna gidiyor ama bu durum. Zaten eşim fazlası ile pozisyon değişikliği yapıyor. 190cm 100Kilo sporcu eşim. Bende 167cm 52 kilo. Benim ile tek kolla istediği gibi oynuyor
- +1 yıl
Hmm sen çok minyon değilsin o kadar da eşin sert yapıyor. Sen bundan pek jeyif almıyorsun. Bunu ona söylemelisin. Ben de sert seviyorum ama bu karşıya azap olmamalı. Orta yolu bulmalısınız. Jimlastik aslında sana iyi gelir. Daha rahat edersin. Onu uyarmalısın. Cinsellik tek tarafın yönetimi evirip çevirmesiyle olursa sıkıntı. Islanıyormusun ön sev işmeyi yeterince uzun tutuyor mu.
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt eşim eş olarak baba olarak cok iyi biri. Evlendikden sonra 2 ay bekledi beraber olabilmek icin. Iki ay sabırla beni her gece rahatlatmaya calıştı. Ayrılık bu konuda cözüm değilki. Aldatmak ucuz insanlar icin gecerli, ben kendimi başka erkeklere sunucak kadar irenc biri olamam. Başka adamın elini üzetimde hissediceğime ölürüm daha iyi.
- +1 yıl
Canım ben bunlardan bahsetmiyorum ki. Tamam anlayışlı olmuş bu çok güzel. Ama daha 13 yıl olmuş ve daha yıllar sürecek inşallah. Ama mesela senin tabiyatını göz önüne alarak yapsın istediğini seks de iki tarafta keyif almalı. Sen keyif alırsan onu daha çok tetikleyecektir emin ol. Bu sadece görünüş değil haz aldığında enerjin çok farklı olacaktır. Eşim beni istediğindeki öpüşüyle sıradan öpüşü arasında bile çok fark oluyor. Ve ben onun beni istediğinde çok daha farklı haz alıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kayıpsamuray ben yılardır yoga ve Pilates yapıyorum eşimin yanında fit dura bilmek icin.
2 cocuğumuda normal doğum yapamadım yapım izin vermediği icin. Herşey aslında genelde güzel Konu birlikteliğe gelene kadar- +1 yıl
Kendini suçluyor musun bu veya başka konularda böyle bir huyun var mı. Beni takip eder misin oradan konuşalım.
Cevap sahibi+1 yıl@kayıpsamuray zaten birlikte olana kadar herşey istekli gelişiyor. Eşim hoşuna gittiğini fazlası ile belirtiyor. Tek sorun eşim icimdeyken. Yoksa eşimi fazlası ile tatmin ediyorum ki 13 yıldır cok fazla istiyor. Vucut dilimi kadınlığımı nasıl kulanmam gerektiğini biliyorum
- +1 yıl
Masalah sana iffetli kadin boyle olmali her erkege senin gibi kadin nasip olmaz
Sevdigim kadini iki ayda beklerim iki yilda
Cinsellik elbette olmali yasanmali ama sevgi saygi deger olmadan hicbir seyin onemi yok - +1 yıl
Tek sorun sert davranmasımı yani
- +1 yıl
Yani eşinin elbette hoşuna gider senin de gitmesi gerektiği sorunsalı var ortada. Bazıları acılı ilşkiyi tahrik edici bulur ama bu herkeste aynı değil ki sende de anlaşılan öyle. Bu çözülebilir bişey bence. Kendini sürekli fedakarlık eder durumda tutma.
- +1 yıl
Umarım herşey senin için güzel olur. 😊
+1 yılBu olay emin ol ki bana zaten çok saçma geliyor yani adeta sanki ki kişide bir Özgüven eksikliği varmış gibi hissediliyor yani İlk başta bakıldığı zaman Ama tabi yine de insanları burada genellemek yanlış Sonuçta bu tür şeyler kişiden kişiye göre değişebilen bir kavramdır
10 Yorumla
+1 yılinsanların çoğu öpüşürken de gözlerini kapatır.. özgüvensiz oldukları için değil daha çok odaklanmak ve hissetmek için.. bence ışıkları açmaya zorlamak yerine fosforlu iç çamaşırları tahmin oyunları gibi şeylerle karanlıkta da baya eğlenceli şeyler yapabilirsin, ışık açık olduğu zaman birbirnize rol yapabilirsiniz ama karanlıkta buna gerek kalmayabilir.. partnerinin ışığa alışması yerine sen karanlığa alışsan belki de aynı frekansı yakalayabilirsiniz.. kısacası önemli olan ışık değil uyum
818 Yorumla- +1 yıl
Opüşmek ve seks bambaska bnce. Gozun acık opusemezsın evet ama sekste gormek bılmek ne hıssttgını anlamak anlatmak onemlıdır
- +1 yıl
görsel şölen tahrik için önemlidir tabii, ama nirvana için hissetmek tek önemli unsurdur... yani bir yemeğin görüntüsü seni aç hissettirebilir.. ama tok hissetmek için sadece yemen gerekir.. gündüz seks iyidir ama gecenin ateşi başkadır karanlıktan ziyade loş ışık daha romantik ve tatmin edici bence.. boyutu değil işlevi diyoruz ya onun gibi bir şey buda :)
- +1 yıl
Haz aldıgını/verdıgımı bılmek isterım. Losluk evet ama karanlık... istemyrmdur. Net!!
Teskkurler buarada 🌈🍀 iyi geceler💐 - +1 yıl
ben teşekkür ederim iyi geceler 💤
- +1 yıl
Yalana bak yalana, bu laf küçüğe sahip kişilerin uydurduğu bir yalan bence... Öyle olsa zenciler bekar kalırdı
- +1 yıl
@Tirtirlibiskuvi bekar zencı yokmuymussss 🙄 ayrıca uzunluk kriter degıl her zaman
- +1 yıl
aklı kısa olmasın. amin
- +1 yıl
@falanca-filanca👏👏👏👏👍👌
- +1 yıl
@falanca-filanca bi fıkra anlatayım, evli çok genç bir kadına sormuşlar penis nasıl giye? Cevabı demir gibi kemik gibi bişey demiş. 50ından sonra sormuşlar kıkırdak gibi demiş. 70 den sonra sormuşlar kulak memesi gibi demiş...
🙈Sert sulusu makbul yeterli diyorsun sen... Peki öyle olsun - +1 yıl
@Tirtirlibiskuvi sdc spor amaclı sevısmyorz senın kafandakıler bunu anlamıyor😏😉
- +1 yıl
Espiri yapmak zeka işi de... Anlamak için de zeka lazım bazen Amén ooo😁
- +1 yıl
@Tirtirlibiskuvi hı hı piskurut bey sanada ii gcler🍀💐
- +1 yıl
@falanca-filanca teşekkür ederim sana sarkı armağan ediyorum yonca evcimik ten bandıra bandıra 👌👍
- +1 yıl
@falanca-filanca 😁😁 çok merak ettim ne için sevişiyorsunuz... Gazozuma mı yemeğine mi? Yenilen öder hesabı
- +1 yıl
@Tirtirlibiskuvi ne alaka
- +1 yıl
Aşk, tutku ve şhvet iç içedir. Zaman zaman her ortam ve şey denenenbilir ve haz her yer de farkındalık yaratarak daha da fazla arttırılır. Sürekli karanlığı seçmek ise ciddi sorunların varlığı demektir ve bundan kaçarak ömür boyu böyle gidemez seks hayatınız.
- +1 yıl
Karnım acıktı, ne bulsam yerim yani öyle mi? Oysa karnım acıktığı zaman ne sevdiğimi, ne istediğimi, neler yiyebileceğimi bilirim ve onu ara, onu bulurum. Hem karnımı doyururum, hem açlığımı gideririm, hem de lezzeti, kokusu, görüntüsü ile de işte bu derim.
- +1 yıl
@falanca-filanca Aynen öyle. Kimi öptüğümü, nasıl öptüğümü, neler hissettiğini bilmek te bana haz verir ve doğru yolda olduğumu, doğru insan ile olduğumu gösterir. Ve sekse geçtiğimizde de neler yaşayacağimizi, yüzünden, nefesinden, kokusundan, çığlıklarından anlamak ve tüm ihtişamını gözlerim ile de görüp tastik etmek çok ama çok hoşuma gider.
Bende anlamıyorum bu kadınları partnerinle göz kontağı kurmak varken, vücudunu seyretmesi varken böyle utangaçlık ne alaka arkadaş
218 Yorumla- +1 yıl
Yani düşün bir ömür utangaç bir kadın.. erkek yeni şeyler ister keşfetmek ister şehvet ister... eee nerdeee
- +1 yıl
Maalesef cinsellikte kadınlar hep erkekleri suçluyor ama. turk kadını yatakta robot gibi.. düşün yaa kocasının çıplak görmesini istemiyor.. çok mu zor bir şey istedi acaba adam. nedir ki.. düşün yapmadığı daha ne çok şey var dememkki
- +1 yıl
Yaa günaha gelinceye kadar.. utaniyormus utanmak ne yaa yatagij içindesin.. şehveti yaşamalı yasatmalisin artik.. zor ne olabilir ki
+1 yılKendi adıma ışık kapalı olsun isterim çünkü vücudundan utanıyorum evet bir şekilde vücudumu karşı taraf görüyor ama daha detaylı görmesini istemiyorum , sana eşinin vücudu güzel geliyor olabilir ama ona belki o kadar da hoş gelmiyor özgüveni yetersiz...
42 Yorumla- +1 yıl
Vücudundan niye utanıyosun ki üzerine tepinen sanki taş fırından mı çıktı bence kendinle gurur duymalısın silkelen kendine gel
- +1 yıl
Vücudundan neden utanıyorsun ki, vücudunda her hangi bir kusur olsa bile bunu sorun edecek kişi kim olursa olsun sevişme.
+1 yılBenim eşim bunları buraya yazsa ve ben Allah verede bir öğrensem anında boşarım onu biraz hani özeliniz olsun kendinize harbiden yakiştırıyorsunuz çok yazık çok
102 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin
Adam isiklarin kapali acik olup olmamasininsormus - +1 yıl
Bunu da biz mi düşüneceğiz kendi beyini yok
Bence hissettiklerine anlayış göstermelisin
Kadınlar erkekler kadar rahat yetimedikleri ve aşırı ayıp günah duygularıyla yoğrulduklarından böyle utanma çekinme duyguları taşımaları çok normal ve onu zorlaman çok üzecektir
Önerim hol ışığıyla başlaman sonra yatak başı ışığı olur derken isteğine yavaş yavaş ulaşabilirsin lakin zaman alabilir aceleye gerek yok30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılVücudundaki kusurları gizleme niyetinde olabilir. Ve senin belki de görünce beğenmeyeceğini, soğuyacağını sandığı bir kusuru olduğunu sanıyor, utanıyor, çekiniyor, korkuyor olabilir. Bu hiç ama hiç normal değil. Her şeyi birlikte çözüp, halledebileceğinizi bilmeli. Onu aydınlık bir odada görmenin, bakmanın, hissetmenin sana ne kadar iyi geldiğini, haz aldığını görmeli ve kotkmamalıdır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılUtanma duygusu kadınlarda her daim baskın, ne kadar güzel olursa olsun bu değişmiş. Bacağında bir kıl görsün dert eder, göstermeye çekinir. Seks hayatında karanlığa, aydınlığa takılmaya gerek yok. Her iki taraf tatmin oluyorsa gerisini düşünmemek lazım. İlla aydınlık ortam olsun diyorsan, buna ikna etmen lazım.
Sürekli güzelliğine iltifat edip, özgüven aşılarsan zamanla kendisi ile barışır, çekinceleri gider.20 Yorumla Bende karanlıkçıyım bu konuda tamamen karanlık değilde gece lambası veya loş bir ışıkta. Daha cazip geliyor daha romantik mesela karşımdaki insanın beni detaylı görmesini istemem ışıkta bu konuda biraz çekingenim eşinizde böyle düşünüyor olabilir
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıl tüy kaldıysa görmeni istemiyodur ya da kendi fiziğini beğenmeyip utanıyodur. Yüzünün aldığı şekilden utanıyordur. Çıplaklıktan utanıyordur vs mesela bende çıplaklığımdan utanıyorum 2 yıldır karanlıkta sevişiyorum. Skso çekerken de karanlık olsun istiyorum yüzümün aldığı şekilden dolayı
510 Yorumla- +1 yıl
Kadınların bir kısmı neden erkek kıllı vajina sevmez zannederler bence kıllı vajina çok daha seksi.
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 biz kendimiz bile iğreniyoruz sevmiyoruz erkekleri de öyle sanıyoruz utanıyoruz. Sevgilim kıl sevse bile ben sevmem aldırırım görsün istemem
- +1 yıl
Sence bunun nedeni nedir? Bende tamamen dini inançla ilgili.
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 kıl takıntım var ya bir tane bile görsem sinir oluyorum. İtici oluyor ve kıl koku yapıyor
- +1 yıl
Kokunun kaynağı bence kıl değil temiz tutamamayla ilgili ayrıca kıl külodun vücuda yapışmasını engeller ve genital bölge hava alır bu da terlemeyi engeller.
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 mantıklıymış
- +1 yıl
Sacmalmayin yaa bırak adam o an seyretsin seni
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 izleyip soğursa ya da dalga geçerse diye korkup utanıyorum
- +1 yıl
Korkun yersiz, böyle bir durumda senden soğuyorsa ilişkinizi gözden geçirnelisin.
- +1 yıl
Çok saçma ve çocukça...
+1 yıl- Özgüveven eksikliği ve vucunda görmeni istemedikleri için... Vücudunu ya da vücudunda beğenmedikleri yerleri olabilir... sabırlı ol, abartmadan iltifat et, hem aydınlık ortam uerine loş mum ışığını dene daha iyi olur ikiniz içinde...
10 Yorumla
+1 yılKapalı ışıklar tutkuyu arttırır ve utanma riskini azaltır. Daha edepsiz olabilir.
230 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşımda loş veya karanlık sever. Bana da öyle daha seksi gelir. Kusurlarımı kapatıyor. Daha rahat ediyorum. Kusur dediğim sivilcemin bile gözükmesini istemem. Bu tamamen fantazi meselesi. Ha ama ışık açıkta sevişirim, utanır mıyım? Hayır asla. Tamamen bir geyşa olarak partnerimin mutluluğuna odaklıyım.
39 Yorumla- +1 yıl
Bir geyşa gibi öyle mi? Geyşanın ne olduğunu biliyorsundur umarım?
Cevap sahibi+1 yılMecazi anlamda kullandım gibi düşünün. :)
- +1 yıl
Mecazi anlamda olamaz. Çünkü geyşelık Japon kadınlarına öz bir durumdur ve onların gelenek ve göreneklerine bağlı, erkek baskın, kadın iteatine yönelik, baş eğen, boyun eğen, sorgusuz sualsiz hizmet eden, her türlü kadınsı yönelimlere karşı kati kurallara uyan, uymaya dair yetiştirilen, akli, kalbi sorgulamayan, erkeğin her daim mutlu ve memnun kalacağı şartlara uymak zorunda olan, özgüelüğü ve hürriyeti çalınmış, engellenmiş, bir nevi köleleştirilmiş kadınlardır bunlar. O nedenle bu sözü söyler iken çok daha fazla düşün.
Cevap sahibi+1 yılBizim toplumumuzda da çok var aslında değil mi
- +1 yıl
Vardı. Ama şimdi yok. Kadınlarımız öyle değiştiler ki adeta bir problem, sorun yumakları oldular. Paradan başka kıriterleri yok, özgürlük deyince de istediğimi yaparım, istediğim ile yatarım, gezer, tozar, istediğim, beğendiğimin koynunda sabahlar, ertesi gün de hiç bir şey olmamış gibi çeker giderim, sanamı soracağım, sen kimsin, anammısın, babammısın, sana mecburmuyum, vücut benim istediğim ile yatarım, ne evliliği, işime gelirse, bunu almazsan biter, daha neler neler. Aşk mı, aşk ne koçum, aşk karınmı doyuruyor, ooo bir kere yattık diye senin mi oldum, beni sıkıyorsun, bunaltıyorsun, seni mahvederim, intikamım acı olacak. Aslında gerçekten bir kadına yakışmayacak hal ve tavırlar ve asilik bu. Oysa zaten biz erkeklere hayırlı ve güzel eşler olun diye yaratıldınız. Bunun aksi niye?
Cevap sahibi+1 yılBen asla öyle bir kadın olmadım. Ben de mi bir sorun var diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğiniz kadınlar daha mutlu ve duygusuz. Bu dünya hassas kalpliler için cehennem.
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Sen iyi bir kadın isen bu iddianın vardır bir sebebi dayanağı, bunu hissettir ve yaşa ve yaşat.
Kusurlar bir yana, ışık ortamın tüm havasını alıp götürüyor bence. Loş ışığın cazibesi bir başka oluyor.
80 Yorumla
+1 yılOrgazm olurken yüz ifadesinden rahatsız oluyor olabilir ya da loş ortam daha çok hoşuna gidiyor olabilir.
11 Yorumla
+1 yıl🤦🏻♀️ seksten utanmayinca vuctundan utananlar karanlik sever. ya da gercekleri kabul edemeyenler. Seks yapiyorsun, ama karanlikta bir sey gorunmeyince sanki yapmiyon ve vicdanin rahat)
51 Yorumla- +1 yıl
Akıl ve ruh sağlığı bozuk, aşk, sevgi, ciddiyet, muhabbet, samimiyet, tutku nedir bilmeyenlerin tercih ettiği, korkak ve iki yüzlü bir ilişkinin ürünü bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılşurada yorumda bisürü kız arkadaş yorum atmış... aynen katılıyorum, özgüven olabilir ya da iğrenç bişey olarak görüyor olabilir ne farkeder😅 bence sen ona duymak istediği şeyler söyle... git gide farklı fantezilerin olduğunu anlat, ışığın şart olduğu🤦🏻♂️ deneyin işte😏
10 Yorumla
+1 yılUtandığı İcin öyle ama senide anlıyorum karın görmek istersin. Bence otur onun icini rahatlat ben seni herturlu begeniyorum kendine guven korkma de icini rahatlat belki ozmn cesaret edip lambayı acma konusuna sıcak bakabilir.
20 Yorumla
+1 yılUranıyordur ya da
Karanlıkta sevişme hobisi vardır daha şehvetli geliyordur karanlık70 YorumlaBelki senin yüzünü görmeden başka birini hayal etmek istiyordur. Belki de utanıyordur senden. Ikisinden biri umarım ikincidir
51 Yorumla- +1 yıl
İnşaallah ikincidir
Utanıyordur ya da her ne kadar güzel olsa da vücudunda belki onu rahatsız eden şeyler vardır uzatmaya gerek yok o kendini nasıl rahat hissedecekse öyle olmalı.. Yoksa onu soğutabilirsin
30 YorumlaBu durum onun yatak ilişkisinde rahat olamadığını gösteriyor..
Yatakta rahat girişken olmadığı için karanlığı tercih ediyor
Yani onu senin biraz açman lazım.. berabee p*rno filan izleyin31 Yorumla- +1 yıl
Keske kadinlar p*rno izlese. p*rno deyince uzerimoze saldirmasa
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Işık açık olunca utanıyolarmış. Ya ben senin her zerreni görerek sevişmek istiyorum daha çok istiyorum görünce. Daha iyi mida giriyorum desem de utanıyorum diyo. %90 ı vücutlarını görmemizden utandıkları için karanlık ya da loş ışık istiyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılVücutlarına güvenmiyorlar bu yüzden. Çatlak vs görüp erkeğin kendilerinden soğumalarını istemiyorlar.
52 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için önemli mi bu çatlak vs.
- +1 yıl
@zeynepturna Benim için değil
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa utanıyor ya da utanmadan ziyadd öyle rahat ediyor. Ya da vücudunu beğenmiyor, çok ışıkta iyice görmeni istemiyor. Ya da seni fizik olarak itici buluyor görmek istemiyor. Seni sevmiyor olabilir. Hatta başkalarını da hayal edebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılUtanma görülmek istememe vs dışında loş ışık daha etkileyici haz verici. Bundan da olabilir
50 Yorumla Utanıyor olabilir zamanla aşılır illa ki beraber duşa vs girin alışsın
51 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle mi alıştın
+1 yılTofaş olmuş olsaydım , gizlerdim
ama ben; porsche‘m , gizlemem..
-Işık açık olmalı, tüm güzellikler görülmeli.31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni evliyken bende de oluyordu utanıyordum ama kalmadı tabii artık.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç böyle bir fikre kapılmadım. Hatta ışık kapalı olunca rahatsız oluyorum. Görmek göstermek önemli😏
62 Yorumla- +1 yıl
İşte bu sözlere diyecek hiç bir şeyim yok. Her erkeğe bir sen lazım...
+1 yılsende ya da kendınde eksık kusurlu gordugu bırsey olabılır, mımıklerden ıfadeden rahatsız olabılır gercekten utanıyorda olabılır ama dogru degıl.. bu iş tum duyulara hıtap etmeli:)
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal utanıyor. Az bi ihtimalle başkasını o an hayal ediyordur seni görmemek içinde böyle bi yol seçiyorfur ses çıkrma diyorsa hayalini boxmamak içindir. Yaşayan arkadaşm var.
10 Yorumla
+1 yılUtanıyor anlaşılan veya karanlıkta daha özgür hissediyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaranlık daha gizemli, bilinmeyene yolculuk,1 saniye sonra vücudunun neresinde tüylerin diken diken olacak bilemezsin, bir sonraki hamleyi bilememek heyecanlandırır ;)
424 Yorumla- +1 yıl
Bakın bu söylediklerimizi katiliyorum hafif Los ışık olmalı ama.. çünkü erkekler görsellik ten çok etkilenir partnerinin seksi vücudunu neden görmeyeyim o an tahrik olmak isterim
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 doğru haklısınız, siz erkekler görerek haz alıyorsunuz demek ki. Bayanlarda keşfedilmek için loş istiyor bir kısmı diyelim.
- +1 yıl
Hehhe bak bu kulağa hoş geliyor kesfedilmek 😃 evet böyle düşünmeli bencede bir keşif olmalı erotizm zaten.. lütfen sizlerde bayanlar olarak yeni keşiflere açık olun
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 olsunlar inşallah amin. hahaha
- +1 yıl
Neden güldün. Yaa lafım hepinize...
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 Ben evli değilim çünkü, o yüzden diğerleri öyle olsunlar :)
- +1 yıl
Valla bu site bana çok öğretici oldu.. sende bir bekar olarak bence çok şey ogrenebilrisin burdan.. erkekler görsellik ten hoşlanır unutma mesela
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 Onu biliyorum da.. burada herkes kafasına göre yaşamadıgını bile yasamıs gibi gösteriyor. ya da dalga geciyorlar. doğrusu hangisi pek bilemeyiz. yaşamayınca da karar veremiyruz doşruyu yalnısı.
- +1 yıl
Himmm.. ama ben olgun yaşamış bir kadını yazdıklarından anlayabiliyorum ya... bazıları guru fenomen olmak için yazıyor.. hci bir şey bilemden atlayan da belli oluyir bence.. samimi paylaşım yapan da belli
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 orası öyle evet.. tecrübeli insan daha cabuk anlıyor tabi bu işlerden.
- +1 yıl
Sanal da kim samimi kim değil hemen anlaşılıyor ki.. önemli olan samimi olmak sanal da olsa o zmaan sohbet güzel ilerliyor ve bence herksden bir şeyler öğreniyorsun.. cinselliği de açık adik konuşabilmek güzel bir yabanciyla daha rahat konuşuluyor.. bekar veya bakire kizlar erkekler iicn de öğretici bence
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 haklısınız katılıyorum. doğanın kanunu bu.
- +1 yıl
Siz niye bekarsiniz yok mu biri?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 Nasip. birinden hoşlanıyorum ama söyleyemem malesef bayan olarak,
- +1 yıl
E söyleme tabi gidip dan diye... çok açık yürüme de çocuğa.. kur yapmak diye bir şey duymadım mi böyle tatlı tatlı flört etmek... offf onu damı bilmiyosun.. bir ilsikinin en güzel zamanlirdir hasir hoslaniyorken degerlendir bence
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 kızma abi sakin :)) valla cok biliyorum denilmez erkekler konusunda tecrübesizim. ama karsındaki odun olunca.. cok ketum.
- +1 yıl
Valla sende çok iyi değilsin bu konularda belli.. netten biraz kur nasıl yapılır ona çalış 😀 isyerindemi
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 Heryerde farklı yazıyor ve her erkeğe de uymuyor o davranışlar :))) bence.. yok eskiden hoşlanıyrduk birbirmizden ama başlamamıştı :// şu an an ise kariyerini eline almış bana söyledi bunu yani hani artık ben de mesleğimi elime alıyorum gibi.. bilmemi istedi... sen neler yapıyorsun vs diye sordu.. ki ben de ona sorayım sen neler yapıyorsun diye.. ve bana artık çalışmaya baslayacagını duyurmak için işte... bu ne anlama geliyor?
- +1 yıl
Bu ne kadar ciddi bir muahbbet yaa.. hiç flört havası da yok gibi.. daha önce nerden tanissiyossunuz okuldanmi.. sen bu çocuğu baştan cikaramazsin gibi
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 erkek biraz odun. yani oğlak burcu. öyleymiş onlar, duygularını belli etmiyrmuş. o hep ciddi konusur. smile bile koymaz biliyormusunuz :))
Ben de inadına koyuyorum. koyacagımda.. dershaneden tanısıyoruz 6 yıl öncesi. hoşlanıyrduk birbirimizden ama olmamıstı..6 yıldır da memleketinde yasıyor. şu an hayatını eline alıyor yavas yavas.
Cevap sahibi+1 yılÇok yazmak istiyorum ama yazmayacağım.. bakalım ne zman yazacak.
- +1 yıl
Bu ışıklar açık iken de mümkün. Ona bakar iken de, göz göze gelir iken de, sana hayran hayran bakar ikende, dişiliğin, güzelliğin, seksiliine tapar iken de öyle. Bunun için karanlığa saklanmak enayilik, aptallık, korkaklık, iki yüzlülük değil mi? Ne yediğini görmez iken, kokusunu, tadını bilmez iken ne kadar iştahlı olabilirsin ki?
Cevap sahibi+1 yıl@Erhancanlar değil.
- +1 yıl
Değil olan ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılÇekiniyordur , görmenizi istemiyordur öyle daha rahat hissediyordur..
40 Yorumla
+1 yılBende bu şekilde olurum ve kusurlarımı görüp birden zevkinin kaçması düşüncesi benim zevkimi kaçırır en iyisi kapalı ışık
20 Yorumla
+1 yılUtanıyor demek ki. Çok saçma insan sevdiğinden neden utansın ki ayrıca sevişiyorsunuz yani ona utanmıyor ışığa mı utanıyor değişik 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonsantrasyon meselesi ayrıca karanlık daha çok haz veriyor.
72 Yorumla- +1 yıl
Evet ama tamamen karanlık olmamalı erkek için gorseliik önemli ve ciplakken bütün kadınlar güzeldir 😄
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 doğru ama biz görmek istemiyoruz sizin çıplak vücudunuzu. Siz görünce bizde otomatik göreceğiz ve bu hoş değil. Yoksa sizin görmenizde sıkıntı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılışık kapalı romantik oluyor. Da çok zevk alıyor belki.
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. En iyi çözüm sabah gün ağarmaya başladığında başla yavaş yavaş , aydınlıkta yapmış olursun eşinde hayır diyemez..
20 YorumlaBirazcık gizem istiyor olabilir. Görmeden dokunarak karanlıkta hatlarının hissedilmesini istiyor olabilir. Eğer bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız karınıza sorun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar orgazmı yaşarken hareketleri ve yüz ifadeleri istemsizce degişik şekillere girer bunuda cirkin bulurlar kendilerini parnerlerinin görmemesi için utanıp ışıgı kapatırlar
00 Yorumla Utanıyor işte. Vücudunu begense utanmazdi çok. Ona vücudunu beğendiğini hissettir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılIsıkta baskasını hayal edemıyordur sen cıkıyorsun karsısına
30 Yorumla utanıyor olabilir, çıplaklıktan fiziğinden falan ya da gercekten karanlik hoşuna gidiyor bence bunu eşine kibarca bi sor
10 YorumlaBence zaten biz onu sevdiğimiz için evleniyoruz ve biz erkekler izlemeyi severiz kızlar hani aklanızda bulunsun.😇
10 Yorumla
+1 yılKonuşarak ilerleyebilirsiniz. Önce partnerinin konforunu sağla, sonra keyiflerini anlatırsın. Karşılıklı diyalogla haledebilirsiniz.
10 YorumlaKaranlık daha güzel. Ben de yüzümün aldığı ifadeden hoşlanmam. Onun beni izlemesi zevk alırken vs..
21 YorumlaÖzgüvensizlik ve tecrübesizlikten başka bir sebebi olamaz
20 Yorumla
+1 yılLoş ışıkta yapın evlendikten sonra ben oyle yaparim valla
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendi fizigini begenmedikleri için gormeni istemiyor olabilir. Buna kadınlarda cok rastlanır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişirken o esnada belki yüzünün girdiği garip şekilleri görmek istemiyordur. Düşünsenize boşalırken felan, değişik yüz mimikleri, gözde hafif kaymalar, ne bilim girip çıkarken ağızın seğirmesi... bu gibi şeyler işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu ona söyledin mi kendini ifade et söyle ya da tamamen ışık açık değil de loş ışık deneyin abajur falan koyun onları açın.
30 Yorumla
+1 yılVücuduna bakılmasını sevmiyo olabilir
Rahat davranamiyodur belkii10 Yorumla
+1 yılDostum tek cevap özgüven. ya da fiziki yetersizlik
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz kadınların yaptığı bişey bu hiç hoşuma gitmez seksten soğutuyor beni
10 Yorumla
+1 yılkendine güvenmiyordur, vücudunu beğenmiyordur ya da o an utanıyor da olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Ama. utanmmasin artık.. biz erkekler bıktık.. doyasıya yaşamak varken utanmakla. omur mu gecer
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Utanma rahat olamama vb. Anlayış ve zamamla aşarsınız..
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karım sevişirken sürekli ışık kapalı olsun istiyor. Kadınların ışık açık sevişmemelerinin sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler