Eğer bulunduğunuz ortamın etrafında kimseler yoksa, çığlık çığlığa bağırabilirim. Ancak birileri varsa sadece nefes sesimi ve zevkin vermiş olduğu ıkınma seslerimi duyabilirler.
Bu bence ortamına göre değişir Eğer gerçekten sağımızda solumuzda insanlar varsa başka dan rahatsız etmek kesinlikle ve kesinlikle bizim hakkımız değildir zaten bu olayda gürültü yapmak çok anlamsızdır etrafımız boş da olsa bu kesinlikle yanlış bir harekettir Ama şöyle bir şey vardır ki bazen insanlar aşırı zevk aldığı için bunu Çığlık olarak ya da gürültü olarak dışarı vurabilir Ama dediğim gibi bu gene ortamına bağlı olarak değişen bir şeydir
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cok gurultu yapmam ben bi takim sesler istemsiz cikariyorum ama öyle aaaahhh ooohhhh faln zevki iliklerime kadar hissedersem cikariyorum... genelde partnerimin bogazini sikip agzini kapatip sesini kesmeye calisiyorum baskin yemeyelim diye 😂
Aşığı gürültü kesinlikle bana göre değil, sadece doruk noktasında veya çok hoşuma giden bir şey olursa. Genel olarak sessizimdir, partberimin inlemelerini, düzensiz sesini ve malum vücut seslerini dinlemek ilişkiyi başka bir boyuta taşır
Her erkeğin ve kadının bu durumda tepkisi farklıdır. Ama genelde inlemeler olmalı sonuçta erkeği ve kadını kamçılar bu inlemeler bu çığlıklar. Ama evliysen ve çocuklar varsa malesef sessiz olma gibi bi durum yaşıyorsun. yatmiyo şerefsizler 😂😂
Dediğin gibi ortama göre ya da parterime göre kimi kadın beğenmez böyle şeyleri. ama transa geçmişsem hafif inlerim boşalırken sanki ruhum bedenimden ayrılırcasına ahlıyorum. napiym yarkm çay bardağı boşalmak kolay olmuyor
Benim için fark etmiyor ben her türlü çığlık attırıyor büyük olduğu için ilk girerken çığlık ayıp sonrasında acıyla karışık zevk alıyorlar ama çığlığa çare buldum tam sokarken ağzını kapatıyor
Yerine göre bence ikiside zevkli diyelim misafirin var gece kaliyor seks yaptin birbirinin agzıni kapayarak o heyecan çok harika olsa gerek ama mekan boşsa sesler doğal halinde çıkmalı.
Sessiz çığlıklar bayılırım kadında konuşan soru soran hareketime mani. olacak tepkiler verendısarsan duyulacak kadar çığlık atan kadın beni rahatsız ediyor