+1 yılben banyoya girdiğimde komşumun konuşmalarını bile duyuyorum hapşursa çok yaşa diyorum içimden :))
biz eşimle banyoda yaptığımızda nekadar sessiz ol desemde bazen istemedende olsa inlemeleri oluyo bende çoğu zaman umursamıyorum çünkü komşum kızıyla yaşayan dul bir bayan ama asansörde ya da giriş çıkışda karşılaşdıkça utanmıyorumda değil02 Yorumla
Soran+1 yılbanyoyu tercih etmeyin o halde.
- +1 yıl
ama farklı fanteziler olmalı cinsellikde renkli olmalı yani oranında tadı bir başka duşun altında sırılsıklam :))
En İyi Cevaplar
Sevgililerimle ilişkiye girerken benden dolayı mıdır bilmem partnerlerim hep bağırıyor müdahale etmeme rağmen ses her defasında yan komşum olan tek çocuklu ve eşi olmayan bayana gidiyor, her karşılaştığımızda tuhaf tuhaf sırıtması da ayrı bir durum tehlikeli iş...
12 Yorumla
Soran+1 yılutanma olmuyor mu?
Ses icguduseldir kontrolu pek mumkun degildir aslinda * apt dairelerinde ne yazikki kontrol altina almali. Ben bir onceki oturdugum dAirenin ust katindAki aileden biliyorum. Masallah apt uyuyamiyordu
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Duyarsa duysun. Millet duyacak diye zevkimizden de mi mahrum kalalım. Alkolik Cemil gibi, "sevimm koş koş Mırtaza beyler sevişiyor" demezler herhalde. Kaldı ki onlarda da bizde olandan var onlar kullanmıyorsa biz ne yapak ölek mi gardaş :D
40 Yorumla
+1 yılfena bir durum valla :( sen yinede esine hayır deme erkekler olarak biliyorsunki çok karşıyız bu duruma.. sonra aç kalırsa dısarda doyurmasın kendini ;)
ses izalasyonu felan yaptırın, bu sekilli köpük seklinde kaplamalar var kendiniz bile uygulayabilirsiniz.00 YorumlaÖyle bir apartman ki, herkes öğrenci, gece kim daha çok ses çıkartacak yarışması yapıyoruz. Eskişehir farklı...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBekara kari bosamak kolay duyarsa duysunmus cevaplara bak hele
017 Yorumla
Soran+1 yılevliysen anlarsın sıkıntıyı.
- +1 yıl
2 dak ozele gel sonra git
Soran+1 yılburdan yaz.
- +1 yıl
Ulan embesil ev icinde yasanmis bir aniyi soyleyecektim dikkat ettiysen gizli degilim burdan yazayimda kakara kikiri keyfinizi surun sende fikrini yazacaksan kendine prensip yap baskasinin yorumu altina yazma
Soran+1 yılevli isen anlarsın ortak sorundur bu.
- +1 yıl
Kus kafali ozelimi anlatacagimi kim soyledi komik bir ani vardi ve onu burada tiye alirsiniz diye yansitmadim abaza ve coluk cocuk cok biliyosun. Asagidaki yorumuna bak hele baskasi rahatsiz olacak diye mahrummu kalacakmis mumkumse kal be sen simdi bol keseden salliyosun ama yarin evlenince sifon cekerken dus alirken 40 kere dusuneceksin unutma
Soran+1 yılevli misiniz soruma cevap vermedin kaç defa sordum.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılo zaman bilirsiniz bu sıkıntıyı.
siz nasıl aşıyorsunuz?- +1 yıl
Yuksek irade diyelim
- +1 yıl
şimdi en başta şöyle başlayalım bekara karı boşamak mecazı konu ile alakasız kullanılıyor. Sonra bir dediğin bir dediğini tutmuyor. konu içerisinde komik bir anı ne kadarda ironik geliyor. Kaldı ki Orgazm olan kadın da çok gördüm övünmek gibi olmasın. Hiç birisi de höykürmedi. Gayet insan gibi gerçekten alığı zevkten ötürü çıkardıkları sesler ile kaldılar. Bu şartlarda tabiki de mahrum kalmam. Partnerimin de kalmasına izin vermem. Yobazlıktan bahsettim. düz mantıktan kurtulmanız gerek bir evden sekse dair ses çıkmıyorsa seks yapılmıyor mudur yani. Mantık bu mudur. Ya da ses yan daire ye gitti diye bir bakışından utanacak mısın? O kadar utanacak isen bilgin olsun ses çıkarmasanda biz senin seks yaptığını biliyoruz şimdi bunu bil ve hiç yapma lütfen. Ben partnerim zevkin doruğunda iken onu susturmaya çalışacak ya da o yaşarken "Allah yan komşuya rezil olduk benim hanıma kötü gözle bakarlar şimdi" diye düşünüp ne kendimi eskitirim ne de partnerim.
Soran+1 yılapartman hayatı mı bizim komşular mı böyle bilmiyorum.
kasılıyor insan sadece.
üstümüzdekiler kardeşleriyle yaşıyor.
, evde 4-5 tane delikanlı var.
kayınvalidede var.
yatak odalarımız hemen üst üste.
eşime hayır demek istiyorum sırf bu yüzden olmuyor.
demesem o kadar insanın olduğunu biliyorum.
banyoda ne konuştukları bile duyuluyor net.
hal böyle olunca sesin gitmemesi olanaksız.- +1 yıl
Bunlari konu altina yazsana yavrum neden buraya sicradin iki kisi konusuyor zaten burada degilmi
+1 yılTıp Oynarız daha çok ses çıkarana vibratör sokarız :D hahah
14 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D soruya bak ya iş olsun diye soruyor ipneler :)
Soran+1 yıliş olsun? emin misin?
- +1 yıl
bilmem emin olmayabilirim sonuçta soruyu sorduğuna göre bu soruyu yaşamak için bir eylem planın olması gerek duvardan duvara vurun birbirinizi
inlemek nedir yahu? sadece p*rno filmleri görüp taklitten başka birşey değil abartısız bir soru sorsanız öleceksiniz
00 YorumlaOlmaz mı bazen ağzını kapatasim geliyor üst komşular sayende sigara yakacak nerdeyse diyorum tedirgin oluyorum sesini kimsenin duymasını istemem mahremim sonucta
00 Yorumla
+1 yılbende ses az ama sesli olan kadını her zaman çok daha fazla severim
00 YorumlaHayır, yalnız bor defa sürekli bağıran birine denk gelmiştim. Olaya hiç konsantre olamadım :)
10 Yorumlaumurumda. degil, ust ve alt odafa genc kizlarin odasi var en fazla. azarlar.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılevli misin?
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Ses yalıtımı olmalı yatak odalarında bence
Bizim yan komşu dikkat etmiyor01 Yorumla
Soran+1 yılve duyuluyor diyorsun.
+1 yılHayır, dünyayla alakam kalmıyor ki komşu nereden gelsin aklıma? :)
022 Yorumla
Soran+1 yılsonrası var olayın.
karşılaşıldığında utanılması.- +1 yıl
Özel hayatıma değil işine bakmasını tavsiye ederim :) 2. kez tekrarlarsa erkekse şekli değişir işin. Bayansa varmaya çalıştığı yeri sorarım. ;)
Soran+1 yılüstteki komşunun bakışlarını kaç defa gördüm.
huzursuz oldum.
utandım da
ne denir ki?- +1 yıl
Böyle bir durumda kadınsa eğer sende ters ters bak bir daha bakmayacaktır ya da sor; bir şey mi diyecektiniz? de. Konuya girerse kes at; özel hayat, siz söylemediniz bende duymadım de.
Anladığım kadarı ile sen ses sırasında istem dışı aşırı inliyorsun, bunu dert etme ve bu yüzden kendini kasma, keyfine bak.
Bakan komşu erkekse eğer görmemezlikten gel ve küstah bir tavır takın; alır mesajı.
Soran+1 yılmuzip muzip gülüyor.
sinir oluyorum.
gördüğümde gözlerimi çeviriyorum.
hemen üstümüzde odaları.
öyle psikolojiye sokuyor ki nerdeyse ne oluyor diye soracağım.- +1 yıl
Bayan mı, erkek mi?
Soran+1 yılbayan.
erkek de çok var. kardeşleri ile beraberler.
onlara da ses gider ona gidiyorsa.
bu daha çok kasıyor insanı.- +1 yıl
E) Taşın :))
Kadının tavrı rahatsız edici ama. Çok geç saatlerde sevişmiyorsanız eğer müzik taktiğini kullan?
Soran+1 yıltaşınmak ha dedin mi olmuyor.
kira olsa haklısın.
sırf üsttekiler duyar mı diye düşünmekten bazen eşime hayır demek içimde geliyor.
buda olmuyor.
müstakil ev en iyisi.
Soran+1 yılmüzik açtığımızda da gece yarısı müzik sesi geliyor demiş kocası eşime.
ne yapacağımızı şaşırdık.- +1 yıl
Dene derim; www.seks-oyuncaklari.com/.../agiz-topu.aspx hırsını alırsın, daha az ses çıkartırsın ve farklılık katar.
Soran+1 yılhadi benim açımdan tamam ama erkekle alakalı sese engel olunamıyor ki?
sertse tarzı.- +1 yıl
Madem ev kendinizin, 1000-2000 lira civarı masraf eder yatak odasını içten izole ettirirdim.
Kökünden çözer bu konuyu ;) iç izole yukarıda gram ses aktarmaz. Örn: balar gümbür gümbürdür üst evlere çok az ses gider.
Sizde hiç gitmeyecektir. - +1 yıl
Barlar.
Soran+1 yılizole içten mi daha kalıcı? yapmak lazım aslında. iyi fikir.
- +1 yıl
Bar izolesi onun adı. İçten yapılır. Nasıl tarif etsem, duvarlara 2 parmak kalınlığında ses geçirmeyen köpük benzeri özel bir madde koyuyorlar.
Sorun kökünden biter, en temizi bu bunu yapın kurtulun. Her gece ses gidecek mi stresi ile seksten keyif alamaz hale gelirsiniz psikolojiyi bozar.
Soran+1 yıltavanada mı yapılıyor? üstümüzde çünkü yatak odaları.
- +1 yıl
Kapı ve camlar dahil odanın her yerine :) özellikle tavana.
Soran+1 yılcama dahi mi?
bu çok iyiymiş ya.
her izolasyoncu yapar mı bunu? bar izolasyonu ayrı bir sanat mı? hemen yaptıralım.- +1 yıl
Senin için biraz araştırdım. Googleda kendinde ara, araman gereken cümle; ev ses izolasyonu.
www.sesyalitimsungeri.net/...e-ses-izolasyonu.html
www.sesyalitimi.org/.../...timi-nasil-yapilir.html
Kesin çözüm ;)
Soran+1 yılçok teşekürler.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Valla Komşu Filan Sallamam'da Ben Duvarlara Yumruk Atarak Yaptığım Bile Oldu :)
00 YorumlaEvin konumundan dolayı kimse duymaz. İstediğin kadar bağırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılorgazm esnasında değilde seks esnasında çok sesliyim deprem olur :D
00 Yorumla
+1 yılÇıkarabildigin kadar ses çıkar. Her şeyi en yüksek derecede hisset. Olay bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimse umrumda değil ama bazen aşırı kaçıyor galiba sessiz olmaya çalışınca da odak sorunu yasiyorum
00 Yorumla
+1 yılValla takmam kimseyi. Icimdeki durtu bagir diyorsa siddetini o an ayarlamak zor olur
00 Yorumla
+1 yılbenim seviştiğimi kamerayla anca anlarlar o derece sessiz çalışırım
00 YorumlaAsla durmam sesimi kısmam sesimin çıktığı kadarıyla ohhhhhhbhh l*n derim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorma, biri duyacak diye susturmaya çalşıyorum genelde kız arkadaşlarımı
Fakat biri duyacak korkusu daha çok zevk veriyor bana :D:D00 YorumlaGenelde bayağı sesliyim partnerimdende aynısını beklerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSes çıkarttırmam... kimse beni ya da eşimi duyamaz!
11 Yorumla
Soran+1 yılünlem?
+1 yılOyle bise seviselim ki komsular bile sigara yaksin diye boşuna demiyoruz 😅😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim duyoyorsa duysun inlerimm
57 Yorumla
Soran+1 yıledep biraz.
Cevap sahibi+1 yılO zaman seksin ne anlamı kaldı
Soran+1 yılkimseninde mahremimizi duyması gerekmiyor.
Cevap sahibi+1 yılO senin görüşün
Soran+1 yılteşhir sevmeyen her bayanda benim gibi düşünür.
- +1 yıl
Helalll :) cesaretini begendim
Çığlık attığım oluyor sen ne diyosun :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ara öyle bir sevgilim vardı bna zevk veriyordu bağırması
00 Yorumla
+1 yılönce bir sor var mı ole bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılyok galiba:D
- +1 yıl
malesef =/
Gizli Üye(36-45)+1 yılMustakıl evde yaşıyorum hiç derdim tasam yok :)
42 Yorumla- +1 yıl
Iiiih hic tadi yok :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. titresime alınmış telefon gıbıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbinada tekiz :) sabaha kadar fuck komşu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Yerim komşuyu alla alla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüzik açık olduğu için sorun yok devam 😁😁😁
06 Yorumla
Soran+1 yılne tür müzikler?
Cevap sahibi+1 yılDJ elon MAtana dj Tiësto. Edm Trap Tarzı Müzikler. Kafanda iyiyse ritme göre girip çıkıyorsun
Soran+1 yılclup tarzı diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılEvet dans ederek çok iyi oluyor sabit git gel sevmiyorum
Soran+1 yılbuda bir önlem.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hem önlem hem zevk 😎😎😎
+1 yılduyarsa duysun çokta umrumda tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyarsa duyar çokta tın
012 Yorumla
Soran+1 yılöyle olamıyor maalesef.
Cevap sahibi+1 yılHerkes istediğini yaşar tatlım
Soran+1 yılevli olsan böyle düşünmezsin ama.
Cevap sahibi+1 yılNe farkedecek söyler misin?
Soran+1 yılevlendiğinde hatırlarsın bu dediğimi.
Cevap sahibi+1 yılBen partnerimi memnun edeyim de gerisinin taaaa ;-)
Soran+1 yılkomşun karının sesini duyup ona anlamlı anlamlı baksa böyle düşünmezsin. neden evli olsan dediğimin nedenlerinden biri bu.
Cevap sahibi+1 yılSadece evlilikte mi :-)
Soran+1 yılkarın kadar sahipleniyor musun partnerini? namusum diyebiliyorsan o zaman işin rengi değişir.
Cevap sahibi+1 yılValla karşıdaki g*vat dediğin şekilde bakabiliyorsa demekki mermiden hızlı koşabiliyordur yatak odamda olan her şey beni ilgilendirir bunu da dilime plesenk yapmam bazıları gibi icraat yeter
Soran+1 yılevli olsan böyle düşünmezdin.
eş farklı bir şey.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen kaç senedir evlisin
Erkek adam baarmaz:)
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumlao anda kimseyi dusunmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçindeki kaplanı serbest bırak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısıtlamayın kendınızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalma yaklaşınca evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
+1 yılHayır. :D
00 Yorumla
+1 yılUmurumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılKoyim komsuya ya😁
00 Yorumlaİnletirim ortalığı:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli gibi inlerim
03 Yorumla- +1 yıl
inlemelerde beni deli ediyor nasıl olacak bu paaradoks
Cevap sahibi+1 yılİnletirim de @roccoyaSor
- +1 yıl
tam istediğim gibi olduğunu biliyorsun çok ihtiyacımda var ama sanala güvenecek kız çok çok az bunuda ben biliyorum :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar