Lüks bir 7 yıldızlı otelde tatil yaparken, hızlıca odaya girip başlamıştı. Ne olduğunu bile anlamadan öpülmeye başlamıştım. Çok heyecan vericiydi. Peki sizin hayatınızın seksi nasıldı?
Barda tanışdığım kızla bar tuvaletinde başlayıp arabada giderkens axo sonra onun evine kapamıp 3 gün yaptık. girer girmez beni duvara dayadı dudak boyun derken beni soydu sonra aynı şekilde ben onu beni dayayıp gözüme bakarak oral karnımı tımalamalar falan be onu duvara dayadım bacak omuzda ayağa kalktım yalarken tavana degecekti. aletimden tutup yatağa götürdü itti belime bacaklrı folayop yavaşça çekti aldı omzumu sırtımı tırnaklıyor her yerimi ısırdı daha hızlı diye tokatlıyordu ben başını yatağa vura vura yapıp duvar halı masa koltuk pozisyon yaptıktan sonra ayakta kucağa lıp gerye sarkıtıp boşldım. kırbaç yatağa bağlama tavana bağlama küvet balkon yemek yerken. son damlaya kadar boşaltıp yutması gülümseyerek beni öpmesi unutamıyotum. neyse ben kızlıya gidevem belki birini bulurum canım çekti
En iyi seks kavgalarla başlar. Şirkette üst yönetimden bir bayanla bir proje hakkında ters düşmüştük. O kadar itici geldiki 1 hafta boyunca o insanla aynı projeyi yönelttik üstüm oldugu için sürekli emir kipleri felan daraltmıştı beni. En son şirkette mesai var proje evraklarını toparlaman lazım diyip gece 10a kadar beni şirkette tutmuştu. Hanımefendi arkadaşlarıyla yemeğe giderken ben evrak toparlıyordum. Allahın sopası yokkı evinin anahtarını şirkette unutmuş bende kendi katımda tek oldugum için gömleği felan aralamışım rahat çalışıyorum bi baktım pat o geldi şarap içmiş sanırsam ufaktan sallanıyodu. O kafayla gelip halen benle ugraşmaya çalışıyodu. 1 2 3 artık gına geldi yeter be diyip ayagı kalkıp burun buruna geldık ve sevişmeye başladık gözüm evrak görürmü hepsini asagı atıp masaya yatırdım ve malum işe yapmaya başladık ona olan sinirimden o kadar sert girdimki çok zevkliydi. Kendisi 1.77 34 yaşında esmer bi hatundu. Buda böyle bir anımdır
Kız arkadaşım beni okuldan sonra boş bi sınıfa götürdü ve öpüşmeye başladık sonra birden belimden tutup kucağına aldı beni ve ben kucağındayken öpmeye devam etti bu arada ben 170 im ve 50 kiloyum , kız arkadaşım 177 ve 64 kilo yani beni kaldırıp taşımak çok da zor gelmiyor ona, neyse işte ben kucağındayken yaklaşık bi 10 dk boyunca ayakta sınıfın içinde beni taşıyıp gezinerek öptü ilk başta biraz tuhaf hissetmiştim ama sonra 1-2 dk içinde çok hoşuma gitmeye başladı ve bende erekte oldum
Hindistan yeni delhinin en lüKS oteliydi bakireliğimi o gece kaybetmiştim hintli bi adamdı 6 yıl geçmesine rağmen o geceyi daha da unutamam zevkten bayılcam sanmıştım
Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Zorla uzaylı bir kadını hamile bıraktırdılar beni klonlamakla tehdit ettiler. Yapmak zorunda kaldım. Yerçekimi falan yok çok iyiydi. ( Uzaylı bir çocuğum var )
Aynen bir otel balkonunda denize buran yakamozu izleyerek karanlığın gizinde balkon demirlerine. dayayıp laladıgım anı hiç unutamıyorum iki defa bosaldik beraber süper di
İki arkadaşı beraber becermek çok güzeldi. Sonra bunu yine yaptım ama ilk yaptığımda ki heyecan hiç birinde yoktu, çünkü o aniden plansız ve beklenmedik birşeydi