AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Bize nasıl anlatıyorsan öyle anlat, anlatırken ağzını kullan ve göz teması kur...
bu kadar zaman neyin savunmasini yaptin? ne diye orgazm takliti yaptin yani
Hic mi olmadin orgazm bu zamana kadar nasil katlandin yaa 😟 olcak gibide olmuyomusun esinminyaoamiyor sorunnmu var?
4 sene söylememen çok garip. Umarım kısa zamanda yoluna koyarsın
bunu kocan da biliyor zaten. bilmemesi mümkün değil. sana orgazmı yaşatmak istemiyor dur
Eşine yaşatmak istemeyen de mi olur
olur... iki şekilde... 1) gücü yetmez ya da beceremez... 2) mutlu olmasını istemez.
her iki durumda da isteseydi alternatif yol bulabilir Di çünkü
😆😆😆😆 kim eşini mutlu etmek istemez ya. Var mı öyle insan
Yüzüstü ilişkiye git altına yastık koy kocan arkada olsun memeni ellesin mutlaka aynı zamanda hem penetrasyon yapsın hem de eliyle uyarsın seni okşasın o zman olursun
O is kocanla olmaz artik destegi disaridan alman gerek
Taklit yapmayı bırakıp, sorunun onda olduğunu ve onun seni rahatlatamadığını söyleyerek.
Yalan diyor yA. Klitorisini dil darbesi ile emdirse zaten hoşuna gider ve orgazm olur yavaş yavaş
Seninle aynı şehirde olduğum için midem bulandı. Her görüşüme bu şekilde yorumlar yapmaktan vazgeç
Ne alaka ya. Soru sorana laf et o zaman
Xper 4 e gelince cinsellik patlaması yaşamışsın sen
Peki hanımefendi bir şey demiyorum
Sakin bir ses tonu ve hafif tebessüm ederek anlatırsan kırılmaz zannediyorum.
Bence direk söylemelisin bu kadar uzun süre nasıl söylemedin hafi o uda geçtim bi erkek bu durumun nasıl farkına varmaz ben şok😳😳😳
Madem artık onu arzulamıyorsun eşine söyle ya da boşan yoksa aldatırsın bir gün
Garibimde agzı kulaklarında geziyordur nasıl boşalttım ama iyidim dimi vs. vs. diye 😂😂😂😂😂
Eşimde senin ki gibi saatlerce oral yapıyorum her yerini yalıyorum ama zevk almıyor tepki vermiyor 4 senelik evliyim. Onun zevk almadığını fark edince bende saldım 2 yıldır dokunmuyorum
Cok garip nasil zevk almiyor. Seni istemiyor o zaman
@restinerest ya da başka biri var
Mumkundur :)
Cinsel hayatını ıs çok monıtonlaştı, artık eskisi kadar zevk almıyorum. De.
Böyle birşey bu saatten sonra çok zor söylenebilir.
Kocanla bunun ne alakası var ki onu anlamadım sen orgazm olamıyorsan suç kocandamı
Taklit yaptığını soylemen onun gururuna dokunabilir.
Orgazm Olamama nedenini bulup onu iyileştirmesini istemek daha mantıklı.
1. On sevişme çok kısa
2. İlişki süresi çok kısa.
Ona sevdiğin seyleri şöyle nelerden zevk aldığını önemli olan senin zevk alman erkeğin degil
O nedemek her kadın bir seks sırasında defalarca orgazm olabilir.. 4 senedir olmadım nedemek yahu? Bir kac soru sormam lazım sana bunla ilgili ama- çözülmeyecek bişi değil.
kocanla konusmadan önce bunu kendin çözmeye calış kaocan yeteri erkek olduğunu düşünp kötü olur. orgazm olmak için jeller var. birde kendin hassas oktanı keşfedik kocanı oraya cek
Beni iyi beceremiyorsun veya beni boşaltamıyorsun, beni tam doyuramıyorsun diye kibarca söylemelisin
Yuh kibara bak
@FCLeona beğenemedin mi beyefendi 😏
Beğendim beğendim canım bile çekti off
Direk söyle bence mecbur kırılcak dört senenin bedelini ödesin bi erken mi boşalıyor?
Koca adatıldığını düşünüp seksten soğuyacaktır
Yaklaşık bir senedir düzenli seks yapıyorum. Ben de hiç orgazm olmadım. Birkaç partner değiştirmiş olmama rağmen bir işe yaramadı.
Partnerle olacagiji sanmiyorum cunku boyut onemli degil 3 cm yukarida uyarilan yer tamamen senin kafanda bitiyor hersey kendini ona yoneltmen gerek zevk almaya bakmalisin
Orgazm taklidi yapmak mı işi bilip işe gitmemek gibi
Yalan diyor yA. Hiçbir şey bilmiyorsan klitorisine iki dil darbesi kondur orgaZm okursun zaten
belkide boşaldığını anlamıyorsundur kadınlarımızın çoğu malesef boşaldığını anlamıyor kendilerini keşfetmemiş durumdalar
Açık açık konuş eşinle 4 senedir boşa sikiyorsun de iş yok de
Bende bi dönem demirel taklidi yapıyordum, bi yerden sonra sıkıyo gerçekten
Kötü durum senın için zevkın doruklarına yaşayamaman çıkamaman
söylemelisin. kocan çok bencil bir imiş. boşa geçen 4 sene ne hazin.
Usulünce, Uygun bir dille söyleyebilirsin. Sonuçta kırılacak bir şey yok. Senin de en doğal hakkın orgazm olmak
Eşinde iş yok benim asam sünnetsiz aletin le beni uçuruyor 11 yıldır uçuyor
Ben zevk almıyor olsaydım değil mış gibi yapmak bir daha kendimi kullandırtmazdım bile ona.
Oral yapmak orgazma hızlı yol açar. Çabuk boşalma sorunu varsa geciktirici kullansın
Sen 4 senedir taklit yapıyorsun benim bildiğim Türkiye de ki kadınlar ömür boyu taklit yapıyor
Zor iş bunu 4 yıldır nasıl anlamadı oda garip pozisyon değiştirsen belki faydası olur.
Taklit yapma birazda kocan uğraşsın
Koca paldır küldür dalıyorsa yazık
Konuş anlas eğer olmuyorsa boşanın yoksa gözünüz dışarı kayar aldatırsınız
Bence sorun sende ben sevgilimi sadece ellerimi kullanarak bile uçuruyorum
Bence de böyle söyleme ilişkide onu yönlendir, zamanla hallolacaktır
Nasıl orgazm olamıyorsun ya
Kisinin lobido önemli
Bende aynısını yapıyorum hiç boşalamadim normal mi
Boşalamamaktan kastın fışkırmak ise normal. Ama zevk artıyor ve bitiyorsa yani doruk noktasına çıkıyorsan boşalıyorsun demektir. Kadınlar erkekler gibi pel fışkıramaz.
Sendemi taklit yapıyorsun
Eksik olan şey ne cinsel ilişkinizde, neyi yanlış yapıyor sence ya da eksik?
Ilk basta neden öyle yaptın ki. Bastan söyleseydin daha çok çaba harcardı sende zevk alırdın
Kesin kırılır ki yapmayan yok zaten taklit
Geciktirici kullanıyormusunuz
kadınlarda yaşayabiliyor partnerime sertçe Orgazm yaşatmadan bırakmam
Bence eşinle konuş ve ona zevk aldığın şekilde yapmasını söyle
4 sene iyi bir sabır demektir.
Allah esaslısını nasip etsin. Amin 😌
Kusura bakma ama eşin gerçekten de tam bir odun hiç mi anlamadı seni
Bu soru trolll mu yoksa 4 senedir orgazm yasamamak mumkun mu?
Nasıl katlandın yahu 4 sene
peki eşinde erken boşalma sorunu var mı. ön sevişme yapıyormusunuz veya oral seks var mı ya da senin pelvig kasların nasıl tembelmi çok
Bunu güzellikle anlatmalısin yoksa gözün dışarı bakar illa birisi orgazm eder seni paylaş ki ona göre uğraşsın etsin
Söylemelisin tabiki şimdiye kadar söylemediğin hata zaten
Ön sevişme yaşıyor musunuz? Ne kadar süre kalıyor içinde?
Her kadin orgazm oluyor. Onemli olan bunu basaran erkwk bulmak
zevk noktani deneyerek bulacaksınız zor birsey değil
seninle ilgilenmiyormu bencil mi seninle ilgilenmesini söyle
Kocana çaktırmadan ona ilaç ver kocam kendisini birde öyle denesin aradaki farkı görünce kendisi anlar ve sende söylersin
Neden olamiyorsun ki bence bir doktora görün normal değil
vallahi 4 yıl orgazm taklidi yapmakta büyük hüner nasıl başarabildin bumu seni tebrik ediyorum