Önceden orgazm hiçbir kadının olamadığı ve hep taklit yaptığı bir şey sanırdım ben de evliliğimizin başından beri bu şekilde yapıyorum. İlişkimizin başından beri hiç orgazm olmadım. Ama sonradan öğrendim ki bazı kadınlar her ilişkide bile orgazm olabiliyormuş. Bunu kocama söylemek istiyorum. Onu kırmadan nasıl söylerim.
4 senedir orgazm taklidi yapıyorum ama artık sıkıldım. Bunu kocama kırmadan nasıl söylerim?
Nasıl konuşursanız konuşun eşiniz kırılacak ve üzülecek. Bunu bir psikolog ile yapmanızı öneririm, bir evlilik danışmanı olabilir. Fakat aile yapınızı bilmediğim için bu kolay veya mümkün olmayabilir. Orgazm taklidi yapmayın ve anlamasına yardımcı olun.
Merhaba, seks karşılıklı haz alınması gereken ve iki kişilik olan bir eylemdir. Esinin yaşadığı orgazmi senin de yasaman en doğal hakkın. seks kadınlar orgazm yaşadığında çok daha lezzetli bir hâl alır,,, bunu eşinle açık açık konusmalisin,, eğer ön sevişmeyi kısa tutuyorsa uzatmasini sağlamalısın, orgazm için oral başka bir etkendir, sana oral yapmıyorsa eğer bunu isteyebilirsin,,, sen 4 yıldır seks yapmamissin, sadece eşine yönelik masturbasyon yapmışsın
bunu söylemeden önce mevcut iletişimi geliştirmeni öneririm. Söylemek istediğini farklı şekilde anlayabilir. sorun bugüne kadar neden bunu yapma ihtiyacı duyduğun. bu sorunun kendi içind değerlendirip sorunu çözümldikten sonra onunla da geliştirdiğin iletişimle anlayacağı dili tavrı öğrenip buna uygun anlatabilirsin.
Bence bunu eşine söylemeden gerçekten orgazm olabilirsin, bunu araştır ve eşini ilişki esnasında sana öyle davranmaya it biraz. Konuşursan ağır olabilir.
Önce şunu çöz, mastürbasyon sırasında orgazm olabiliyorsan ilişkide de olabilirsin. Ama kadınlar sabırsızlar bu konuda ve keşfetmeye üşeniyorlar. Vajinal olmasa bile klitoral orgazm olablirsin. Bu zor dğeil. Birleşme sırasında klitorisini sen ya da eşin uyaracak. Ya da oral olarak seni boşaltabilir, eliyle. Yani bunun bir çok yolu var. Ama şimdi bunu ona söylemen ciddi bir güven sorunu yaratacak. Çünkü sen numara yaptın. Diyecek ki neden söylemedin en baştan. Ki haklı. Bir sonraki birleşmede bunu denemek istediğini söyle. Fantezi gibi :) Bir bakarsın oluvermiş. Bir de kafanda sürekli orgazm olamam diye kurma. Orgazm beyinde başlar seksten önce
Bende size ulasmak istiyorum cunki masturbasyon yapamiyorum kilitoris orgzm nasil oluyor onu bile bilmiyorum yani hic bisisy bilmiyorum mast ta yapamiyorum bilmeyince
O orgazm olamayan kadınların tek sorunu Kendi bedenlerinde zevk noktalarını henüz keşfedememiş olmasından kaynaklanıyor Eğer kadın, kendi zevk noktalarını biliyor olsa.. erkeği yatakta kolaylıkla kendi bedeninde zevk ve haz aldığı yerlere yönlendirebilir.. Mesela orgazm olmasını bilen kadınlar.. yatakta erkeğini ön sevişmeye yönlendirebilen .. vajinasına oral yaptıran gögüş uçlarını öptüren.. boynunun öpülmesinden tahrik olacağını bilen . ve sevişme anında zihnini sadece seksle meşkul eden yatakta mutlu kadınlar
Kadın hadi yap diye eline senaryo yazıp verecek mi? Adamın yapması lazım zaten. Mesela ben biliyorum bunların zevk verecek bir şey olduğunu fakat ben söylemeden yapmasını isterim ki içinden geliyorsa yapar zaten. Benim zorumla yapıyorsa gerek yok.
Ya sen sobaya odun atmazsan o ateş söner harlamaz ki.. Sen adamı tahrik edip. libidosunu yükselticeksin bir nevi kadınlığını kullanacaksın.. yoksa adam nota mermer nota kafa ilişkiye devam eder.. sen kivılcım katıcaksın ilişkiye ki adam sana bir şeyler yapmaya istek duysun
Kadınlar için zor bir durum olduğunu 4 farklı örnekte yaşamıştım. 3 tanesi hüngür hüngür ağlamıştı ilişki sonrasında... İlkinde merak etmemiştim doğrusu neden ağladığını... Sonra ikinciyi yaşayınca merak edip sordum ve bana hayatında hiç orgasm olmadığını ilk defa bu duyguyu yaşadığını ve duygu karmaşası içinde ağladığını söyleyince şaşırmıştım 3. kişiye ağlayınca ben sordum ilk defa mı orgasm oluyorsun diye evet dedi... Bu olayları yaşadıkça araştırma işine koyuldum. çok fonnksiyonel ve çok emek isteyen bir iş doğrusu ( Orgasm olamayan bir kadını bu zevke ulaştırmak yani )
+. de uzaktan telkinlerle deneme yaptım. 1 saate yakın sürdü ve başarıya ulaşmıştık. bu bana da büyük bir zevk verdi doğrusu... Kadını mutlu etmek bir sanattır ve ben bundan büyük keyf alıyorum
durumu net şekilde açıklamanı tavsiye etmem bununla beraber erkeğin sana oral yapmıyor ve ön sevişmeyi uzun tutmuyorsa tabiki orgazm olman mümkün değil. yarım saati geçen ön sevişmeler yaşamanız lazım. hayal kurdurup sana kırmızı çizgileri aşan fantaziler kurdurması lazım. yani iş sende değil erkeğinde bitiyor. ama yinede 4 senedir senden zevk almadım deme adam yıkılır. daha değişik şeyler yapalım de yaptır ve daha öncekilerden daha fazla zevk aldıgını söyle ve böyle böyle onu yola getir.
Peki o zaman sana altın değerinde bir soru sormak istiyorum Madem o kişi sen sevmiyordun ki orgazm olan insanlar genelde sevdiği insan da bu işi yapanlardır sen demek ki bu kisiyi zamaninda sevmedin o zaman neden birlikte oldun?
Bir dakika bir dakika bilgisiz cahil kadın niye şimdi kalkıp adama attın suçu o dediğin öyle olmuyor Türkiye de adam akıllı vajinasını bilmeyen kızlarla kadınlarla dolu nasıl zevk alacağını ne olacağını bilmiyorlar sana bakmak lazım sen biliyor musun gerçekten senden mi yoksa kocandan mı kaynaklanıyor kalkıp hemen kocanın üzerine atıyorsun kocan herşeyi yapıyorsa sen zevk alamıyorsundur yok yapmıyorsa zaten alamazsın ama yine de bilemezsin sen de sorun olup olmadığını ne güzel işin için sıyrılmak için kocaya suçu at hemen sorun çzöülür böylelikle yardım alacaksınız o zaman çıkar zaten kimde sorun var ya da yok diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şaka gibi 4 yıldır nasıl numaradan yapıyordun eşin hiçmi anlamadi yahu. Peki eşin erken mi boşlaniyor, on sevişmeyi uzattiniz mi hiç veya sen yatakta hoşlandığın şeyleri yapiyormusun yani nasıl desem istediğin farklı şeyler olmuyor mu oluyorsa dile getirmiyor musun, ya da yatakta iplerii sadece eşinin eline mi vermişsn
Bunu eşinize söylemeden önce ilişkide kocanız klitorisinizi uyarıyor mu, size oral yapıyor mu ki orgazm olasınız diye sorgulamanızı öneririm. İlişkide vajinadan orgazm olan kadınların sayısı az, genelde klitoris bölgesi uyarılmadan orgazm gerçekleşmiyor, eşiniz kuru kuru vajinanıza girip çıkıyorsa bu sizin suçunuz değil.
Ona bunları dürüstçe söyleyip onu bu konuda bir challenga sokabilirsin. Belki eglenceli oldugunu düşünebilir. Yani, ben böyle sanıyordum bu yüzden böyle yapıyordum ama bu durum böyle degilmiş o zaman hadi bana gercegini yaşat diyebilirsin, bu durumda kendi üstüne alınmaz ve iliskinize yeni bir heyevan katılabilir.
Bu durum bir çok kadının başına gelebilir hatta erkeklerde ereksiyon sorunu erken boşalma sorunu da olabiliyor öncelikle kendini kötü hissetme bununla ilgili olarak Bir uzman yardımı almanı tavsiye ederim ve bunu eşinle konuşurken iki taraftan birinde eksiklik varmış gibi değil bunu Bir rahatsızlik ve desteğine ihtiyacın olduğunu ifade ederek açıklamak en güzeli olacaktır.
Bak şimdi bunu daha önce de çok demiştim şimdide diyorum. Orgazm olamamak kadının eksikliği değildir. Erkeğin eksikliğidir. Yani sen seni mutlu edemiyen bir adamın. Hatta seni mutlu edemediği halde kendi içinden bak nasılda çoşturuyom zevk veriyorum diye kabaran birine. Orgazm taklidi yapıyorsun ki. Yani senin mutlu olamadım deyip yüzüne vurman lazım ki. Oda bir takım bencilliklerinden vaz geçip. Seni tatmin etmemniin yolunu bulsun.
Bak şimdi bunu daha önce de çok demiştim şimdide diyorum. Orgazm olamamak kadının eksikliği değildir. Erkeğin eksikliğidir. Yani sen seni mutlu edemiyen bir adamın. Hatta seni mutlu edemediği halde kendi içinden bak nasılda çoşturuyom zevk veriyorum diye kabaran birine. Orgazm taklidi yapıyorsun ki. Yani senin mutlu olamadım deyip yüzüne vurman lazım ki. Oda bir takım bencilliklerinden vaz geçip. Seni tatmin etmemniin yolunu bulsun.
Nasil olmuyon ya ben gercekten iliskiye girsem orgazm ola ola mahvolurdum bence. Bacaklarimi beline sarip kiyafet üzerinden hissettigimde bile sularm kalcalarmdan akmisti dayanamayip bosalmistim altinda
Bu durumun 4 yıldır takliti miiii olurrr? Zaten kendinize ve ona en büyük kötülüğü taklit ederek yapmışsınız. Ayrıca troll değilseniz iyi sabrınız varmış tebrik ediyorum.Bence uzman tarafından yardım alarak söyleyebilirsiniz..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence direkt soylemelisin bunun ayip bir yani yok o yataktan ikiniz mutlu ayrilmalisiniz. Sende insansın sonucta ve bu bir ihtiyac dolayisiyla o kisu senin en ozelin rahatca konusabilmelisin. Ben partnerimi her zaman bu konuda uyaririm eksik birsey gorursen bunu bana soylemelisin diye. Yani olabilir bunun ayip ya da yanlis bir yonu yok.
Onu kırmadanı mı var? Bu bir felaket. Nasıl olur da evlendiğiniz bir adamdan etkilenmez, tahrik olmaz, orgazmı yaşamazsınız. Bu ciddi bir sorun ve bir an önce konuşmalı ve hakkınız olan orgazmı nasıl yaşayabileceğinizi bulmanız gerekli.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her kadın orgazm olur. Sanıldığı gibi sadece Bir penisin vajinaya girmesiyle orgazm olunmuyor. Yapılan araştırmalara göre Mastürbasyon yapan kadınlar da aynı etkiyi alıyor zaten. Eşinle birlikte olunca haz alıyorsan ve mutluluk duyuyorsan diğer konuyu parmaklarına bırakabilirsin:)
Evli olup da orgazmı deliler gibi yaşayamamak. Bence 4 yıldır olamadığını söyleme son zamanlarda olmuyor de gururu kirilmasin
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tatlim mesela benim hatun 5 dk lik bir oral ile orgazm oluyor daha sonra icindeyken 15 dk lik iliski ile tekrar oluyor peki kocan kasilmalarin vs olmayinca nasil senin orgazm olmadigini anlayamiyor? Sen mast ile orgazm olabiliyorsan kocan tek düze bir seks yapiyor ve seni tatmin edeniyor demektir kirmadan soylemenin yolu ise yatakta farkli seyler denemek istedigini söyle farkli seyleri sen yönet bu sayede sanirim istegine kavusursun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani seni rahatlatacak pozisyonu bulmalısın ve eşine sna bunca zamandır yalan söyledim deme ama artık orgazm olamıyorum diyebilirsn
Söylememelisin bence, özgüven ve gurur kırıcı olur. Numara yapmaktan vazgeçin, eşin senin için çaba göstersin, olursun bence. Bu iş kadınlarda birazda duygu işi. Eminim yapabilir ve kaliteli seks hayatını yakalayabilirsin.
Orgazm olamamanın tek sebebi sekste önce ön sevişme yapacak siniz ve her kadında bir g noktası vardır her bayanda farklı olduğu için deyisik pozisyonlar deneyip g yani zirve noktasını bulduğun zaman boşalırsın. Her kadın farklı fantaziler sever kimi küfürlü kimi si sert kimisi kibar sever senin de zirve noktan var onu bul
Çok ilginç. Nasıl bu kadar zaman orgazm olamadın? Enişte işini görüp sırtını dönüp yatıyor mu? Oynaşma elleşme yatak oyunları ön sevişme oral fanteziler hiç birini denemiyor musunuz?
bende ilknzamannoyleydimnhatta 1 sene oyle yaptim ama snra soyledim oda anlayisla karsiladi ve durmu duzelttik simdi her iliakide orgazm olabiliyorum bu cok farkli bir dunyaymis bnce bazi tavsiyelre uymalisin
İçinizden nasıl geliyorsa söyleyin, yeter ki söyleyin. Fazla dolandırmadan söyleyin, süslemeden, püslemeden. 4 sene uzun süre olduğu için hayal kırıklığı olur az da olsa ama eşin şimye kadar söyleseydin keşke diyecek mutlaka.
Kendine seks partneri yap. Eşin orgazm olmadığını 4 yıldır anlamıyorsa ondan sana hayır gelmez. Sen orgazm olurken tırnaklarını eşinin sırtına geçirmiş, çığlıkların alt mahalleden duyulmuş ve çarşafın ıslanmış olması gerekirdi.
Orgazm olmayan kadın mı olur. Bence bir cinsel terapiste gidin. Sorunun neden kaynaklandığını bulun. Ona göre çözüm yolu üretin. Hep savunduğum şey yatakta mutlu olmayan çiftler potansiyel boşanma adaylaridir.
Belki de orgazm oldun ama sen farkında değilsin yani çok garip. Tamam her defasında yaşamaya bilirsin ama hiç mi olmadı? Öyleyse aranızda sevgi değil de mecburiyet var.
Kocanizin sertleşme durumu sağlıklı mı, ilişki öncesi yeterli ön sevişme yapıyor musunuz ve ilişki esnasında kocanızın boşalma süresi ve içinizde kalma süresi ne kadar?
:D Soruyu soran harıc sitede boşalan boşalana. Bu arada soruyu soranı gören oldumu sanırım bu kadar tecrubelı ergenlerden aldığı feyz ile sonuca ulaşmak üzere :)
Benimle 20 ya da 25 defa orgazm olana şahit oldum ve sizin neden orgazm olamadığınızı bulmanızı öneririm birkaçta sebep sayabilirim lakin bunları siz tahmin etmişssinizdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı şekil bende 4 yıllık evliyim ama hiç orgazmın olduğumu hatırlamıyorum
Bence sen kocanı sevmiyor hatta yetersiz buluyorsun ve bunu kendine daha itiraf etmemişsin. Bence ayrıl iş aldatmaya gitmeden. Evlilikte cinsel tatminsizlik varsa uzatmamak lazım.
4 sene çok uzun zaman gerçekten, son partnerim her ilişkide orgazm oluyor ama Ben boşalamıyorum bazen o gibi durumlar da var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İşte kadınların bu huyunu sevmiyorum. Ya abi her şey iyi güzel gibi davranıyorsunuz. Hiç beklemediğimiz an gelip bizi yıkıyorsunuz. Ayrıca orgazmı nasıl kadınlar olmuyor onu çözemedim. Zevk alıyorsanız orgazmda olur bence.