Eşimle cinsel uyumumuz yok kendisi aceleci ve çabuk boşalıyor... Acele etmezse inecek diyor bende stres oluyorum hemen içime nasıl alırım diye bakıyorum 1 dk da boşalıyor ön sevisme nasıl yapılır bilmiyor önce öpüyor sonra s misali bu durum canımı sıkıyor görevim gibi hissediyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında bu durumu gorevin gibi düşünmeye başlaman büyük hata. Seks iki kişiliktir, sadece bir tarafın bosalmasiyla yapılan şeyin adı seks değil sadece mastürbasyondur. Eşinin bir sağlık problemi yoksa penisin iliski sırasında inmesi gibi bi durum söz konusu olmaz,,, ön sevişme başlamadan tahrik olmaya başlar normalde eekek, ön sevişme sırasında isteği artar ve penisin inmesi söz konusu bile olmaz,, taaki içine girip boşalana kadar,, ayrıca 1 dakikada bosaliyorsa içine girince erken boşalma problemi olduğu açık,, geçmişte yaptığı aşırı masturbasyonlarla alakalı olabilir yaşadıkları
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinin erken boşaltma sorunu var diğer bütün sorunların kaynağı bu inecek korkusu falan filan. Bunun tedavi yöntemleri var uzman doktordan veya geçiktirici prezervatif ilaç falan Bi deneyin hem cinsel hayatınıza renk gelmiş olur hemde uzun sürer sende zevk alırsın. Kimi insanda olur bu hastalık gibi bişey dir ama kafada bitiyor kendini boşalmak gerek hemen diye şartlar erkekler zevk için çabuk gelir bunu uzatmak kafada bitiyor ben ne zaman istersem o zaman boşalıyorum mesala saatlerce ön sevilme yaptığım zamanlar oldu elin kendi kafasında bitirmiş bence hemen boş alayım zevkime bakayım kafasında önce bunu yenmesi lazım. maalesef o da zor gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimde nedense kendimi yalnız hissediyorum daha yeni evliyim mesela eşimle sarılarak uyumak istiyorum ama ayrı yatıyoruz çok sıcak geliyormuş cidden evliliğim hiç hayal ettiğim gibi olmadı
- +1 yıl
Ooo o zaman mevzu derin sizin başka sorunlarınız var. Mesala bu sorunun da ucu erken boşalmaya şeyinin hemen inmesine sebep olabilir. Çünki beyin kendini şartılıyor bitsin hemen de dönüp uyuyayım diye. Sizin aranızda mesafe var. İlk bu mesafeyi duvarı yıkmanız lazım. Başka sorunlarınız var mı?
Soran+1 yılDaha napayım cilveliyim sakalasiyorum yok adam çok rahat
Soran+1 yılSeviyordur severek evlendi o benimle çok utangaç biriydi herşeyde sevgi değil demekki gonlumu alır beni hoş tutar ama sıkıntılı işte sıkıntıya gelemez rahatına duskun
- +1 yıl
O zaman baya baya tembel. Şimdi sana Bi fikir vericem dene bunu ama hatta sonuç olumlu mu değil mi bana yaz denedim ten sonra. Git bi geciktirici ilaç al senin alman gerkşyoe sanırım eşin buna uğraşmaz. Geciktirici prezervatif ya da hap ya da sprey hangisini tercih edersen aldım deneyelim de ya da gizlice içeceğin falan kat ilacı Bi deneyin bakalım sonuç ne olucak acele etsede boş almaz zaten çok zevk alırsın sende. Sonucu yaz ama bekliyorum olmazsa başka Bi çözüm yolu düşünürüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba.
Eşinizle aranızdaki aşk, her engeli aşmanızı sağlayacaktır. Onu sevin, şefkat gösterin, bir sefer hemen geliyorsa uyarın 2.3. kez gelsin ve geç gelsin, o sizin siz de onunsunuz. Siz aşacaksınız bu meseleyi. Ön sevişmeyi uzun tutmak nedir, keyif vermek nedir tek tek öğreneceksiniz, evlilik böyle bir şeydir. Lütfen kendi sorununuzu güzellikle kendiniz en hoş şekilde çözün. Evlilik güzeldir. Allah yardımcınız olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks oyunları duydunuz mu hiç. Önce oyun oynayın. Film izleyin cilveleşin. Ön sevişme ne kadar renkli olursa cinsellik o kadar kaliteli olur. Önsevişmede duyarsan zaten içine girdiğinde boşalması pek önemli olmaz. İçine girdiği an zaten seksi bitirme hareketidir. Seksin ana noktası önsevişmedir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
58Cevap
+1 yılO ne la öyle sisme bebek gibi 🤣🤣 hatunu tepeden irnaga yalamadan icine girende ne bileyim okuz desem ayip olur 😁😁 bak simdi tatlim inecek derse desin inersede insin geri kaldiririm ben onu de sevis üzerinde sürtün bosalmasi ya da inmesi umurjnda olmasin icine alacaginda bi oral yap kalkinca al icine oral yapamiyorsa kasiklarini felan em ama aceleyle icine girmwsine izin verme oda tadini alinca tekrar denemez acele etmez 😉
10 Yorumla
+1 yılahhh ahhh yazik sana bir iki defa kacamak yaptim onlardan biri aynin senin gibiydi kadin hic orgazm olmamis o zevki bilmiyordu kocasi kendi isini gormus esini hic bossltmamis... tavsiyem esin once bal kutunu uzun uzun yalayip seni orgazm etsin yalayarak sonra kendi isini gorsun
00 Yorumla
+1 yılAy insin, kaldırırsın yine 😎 acelesi neymiş😛
görevin değil.. mecbur da değilsin. Eşin bencilin teki, sadece kendi s*kini indirmenin derdinde.. sen umrunda değilsin anlaşılan34 Yorumla
Soran+1 yılBencede bencil konuşmamda fayda etmiyor artık kendimi çok yalnız hissediyorum hiç hayal ettiğim gibi olmadı evlilik
- +1 yıl
Kimse hayal ettiği şeyi yaşamıyor zaten. Ve sorunsuz evlilik yoktur, 2. 3. Postayı da yapın. Ve sen onu yönlendir gerekirse parmağını soksun uğraşsın senle. Bilmeye bilir, ayıp değil. Sen yönlendir , öğret.
- +1 yıl
Yorumun harika 👍
Soran+1 yılYorum güzel birşey daha konusacgm olmadı bugün gidip geciktirici alalım olmayacak böyle
+1 yılSeninde bosalman gerektiğini ona soyle ve bu sefer önce sen boşal bunu yapabilir sonrasında yavaş yavaş alisacaktir ve süre uzayacaktır ve inmesi mi dert etmesin yine kaldıracağını şöyle hem sadece 1 sefer mi yapıyor😅
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum cinsellikte bencil
- +1 yıl
Sende yapma kudursun
+1 yılSen yönetmen koltuğuna otur , inerse insin de , her gün yapmayın , boşalacağı sırada. Dışarı boşalsın (en önemlisini unuttum , sen ıslanmadan ilişki başlayamaz , çıldırsada içeri girmesine izin vermemelisin)
016 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istiyor hayatta dışarı bosalmaz kaç kere dedim hayır diyor içine bosalacgm diyor bir süre böyle yapalım diyorum hayır çocuk istemiyor musun diyor
- +1 yıl
Bu saatte uyanıkmısın
- +1 yıl
Günaydın, bi an şaşırdım
Soran+1 yılGünaydın işe gidiyorum mecbur uyanacagim 😀
- +1 yıl
Artık yönetmen sensin , şu an çocukta yok , senin istediğin kıvama gelinceye kadar
Soran+1 yılSinir oluveriyor kaç kere dil dokuyorum olmuyor anlamadım yani benimde şansım boylemis hiç uyumlu değiliz eşimle
- +1 yıl
Herkes başım ağrıyor diyen hanımından şikayetçi sizde de başı agriyan koçanmış 😂
- +1 yıl
Nasıl dil döküyorsun , mesela neler diyorsun
Soran+1 yılBak kocacım diyorum araba bile ısınmadan yürümez diyorum uzun uzun on sevisme yapmamiz gerek tabakhaneye gitmeyeceğiz diyorum azıcık oyalan diyorum gel ilkinde dışına boşal ikincide içime bosalirsin diyorum sen çocuk istemiyor musun diyor bende insanım bende bir kere zevk almak istiyorum diyorum haklısın deyip bildigini okuyor adam sözde pozitif icratte negatif
- +1 yıl
Büyük sorunları var kocanın , bunları demene rağmen , hala dinlemiyorsa , çocuk yapmaya odaklanmış , sexsten kendiside zevk almıyor , hiç hiç , senin görünüşün çekici değilmi , kabiliyetin iyi değil mi
Soran+1 yılBüyüğüm eşimden bir kere sinir oldum bosayacgm seni dedim oturup ağladı.. belkide bende çözemedim sevmiyor gibide değil sadece çok fazla rahat gevşek konuşmak bile zor geliyor adama anlamadım herkes ruh ikiziyle evlenemiyormus.. mesela orala ikimzde karşıyız midemiz bulaniveriyor ama beni tatmin edecek hiç birşey yapmıyor evlenmeseymidim acaba ama huyu çok iyi napayım beterin beteri var
- +1 yıl
Ohooo ben özellikle konuşmayı çok severim
Soran+1 yılBende çok konuşurum iki konuşup bir güleceğim biriyle evlenecgm derdim kendimden büyük olsun derdim sarılıp uuuyacgm biri olsun derdim anam hiç biride olmadı sadece huyu iyi karışmaz kiskanmaz elinden gelse eve uğramaz böyle bir kocam var
- +1 yıl
Öyle birine de kötülük yapılmazki , takip yaparmısın
- +1 yıl
3 yaş farkla pek sana yetişemez
- +1 yıl
Yemektesin galiba
ilk önce seninle yakınlaşıp en az 1 saat on sevişme yapması gerekiyor yanına yaklaşıp zevk noklarinla diyaloga giricek kulak memenden tut boynuna kadar opusmesine kadar en az 1 saat uzun soluklu sevişme gerekiyor meme ve vajinalar en az 45 dk onlara dil darbesi vurması gerekiyor içime gir diye seni yalvartması gerekiyor öyle gir çık dalgamı la bu denizde olur
00 Yorumla
+1 yılUzman desteği gerekiyor psikolojik olarak tedirginlik aceleye getirmeye yönlendiriyor sakin olup yavaş yavaş tadını çıkarması için uzmanın biligilerine ihtiyacı var yoksa böyle tatsız tuzsuz paldır küldür yapmaya devam edersiniz 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi sende boşalamadan bitiyor eşin geciktirici kullansın ya da öyle prezervatif alsın boşalması gereken sadece o değil
52 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigimden beri boşalmak ne bilmiyorum
- +1 yıl
Uzuldum o zevki yasamadigina
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Sen bikdigin panik olursun ya bu kadarida ayip ama ya yani ben bu sekikde bir erkek olsam sanirim yuzune bakamazdim esimin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet panik oluyorum nasıl anladin
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. izin verme sana bunu yapmasına , kilit tak gerekirse :d
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftada iki kez birlikte oluyoruz kilit taksam nolcakki 😀
+1 yılohhhoo o nasil is yahu. on sevisme olmadan yalamadan skkksilmez adam isi bilmiyor seni evire cevire zevkle becermesi lazimdi
00 Yorumla
+1 yılÇok garip, ilk postayı boşaltıkdan sonra diğerine başlasın kalkmıyorsa enerji verici yiyeceklerden alsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKac yillik evlisiniz acaba. Hep boylemiydi bastan beri
02 Yorumla
Soran+1 yılYıl mı 2 ay olmadı evleneli
- +1 yıl
Eşinin daha önce ilişkileri olmamış mı hiç ilişkisi olmadı ise belli bir yaştan sonra erken boşalma olabilir Daha yeni evlisiniz çünkü zamanla Biraz daha geç gelecektir tahmin ediyorum ama yine de 1 dakikada boşalması normal değil Sana tavsiyem �çine girmeden önce ön sevişmeyi uzatın seni iyice tatmin etsin gerekirse önce seni tatmin etsin kendini sonraya bıraksın daha farklı özel taktikler de verebilirim buradan yazınca sistem engelliyor özelden yazarsan özel taktikler verebilirim kolay gelsin
+1 yılIlk önce seni hazirlamasi gerek öperek yalıyarak inmez öyle hemen ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılYalamiyor tiksiniyor
- +1 yıl
Yalanmaz mi ben olsam sulu sulu dakikalarca emerim yalarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki sana girince noluyor bosalmiyormusun?
53 Yorumla- +1 yıl
1 dk da boşaliyormuş adam hangi kadın 1 dk da boşalıyor😂
Cevap sahibi+1 yıl@OturanBoğa11 ben bakireym iliskiyi girisi hic tatmadm ama sevisirken gögslerm ciplakti sadece yaliyordu alt bölgedede ince tayr vardi bacaklarmi belime attgmde ve ilk kez onunkini hissettgmde dayanamadm bosaldm altinda. O yüzden giris olsa direk giderm diye düsünüorum hep.
- +1 yıl
Özelden yazarmisin bı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama bencil bir öküzle birliktesin stresle seks mi olur boşalacak içime alayım ne demek önsevişmesiz seks mi olur hiç keyif almıyorsundur detaylı konuşalım istersen
013 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yılNe yılı 43 günlük evliyiz
- +1 yıl
Neee 43 gün mü Yuhhh yani
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz
Soran+1 yılAnlamadan 3 ayda evlendik eşim çok konuşmaz kendi halindedir menapozlu kadınlar gibidir hep sıkıntılı gezmeyi sevmez yemeyi sevmez yani potansiyel bir insan nasılsa oyledir
- +1 yıl
Üç ayda nasıl evlendiniz nasıl tanıştınız
Soran+1 yılAynı isyerindeydik o çay getirir götürürdü bende ismiyle hitap ederdim eli ayağı titrer kaç kere onume döktü benimde içim kimseye isinmiyordu hep sarı çapar insan denk geliyordu birde babannem ile halamın büyüleri bizi etkiliyordu erkek deyince midem bulaniyordu neyse Allah denk getirdide cozdurduk kim isterse evlenecgm dedim içim alıyor almıyor demeyecgm dedim başka biri yazıyordu bana isterse bu çocuk evlenirim dedim diğerinden için eşim içinde al diyen coktu böyle çocuk bulamazsın al çok iyi çok iyi derlerken gelsin istesin dedim ben kızım benmi gideyim istemeye dedim ertesi gün geldi istedi 3 ayda evlendik aslında eşim çok iyidirde işte gezmeyi sevmez konuşmayı sevmez cinselliği sevmez yemek yemeyi bile sevmez ama banada karışmaz yorum yapmaz annemlerle altlı üstlü otururuz kendi oğulları gibidir tebessüm eder durur
- +1 yıl
Garip asosyal sen isteklisin o değil sen tam tersisin sanırım
- +1 yıl
Sınra engellersin
Soran+1 yılBurçlar etkilimi bilmem ama çok zittiz o kadar farklıyız ki tek tük ortak noktamız var o da yemek yemek istemez benden patates kızart yer tatlı et yemez tavuk kızart yer gecer peynir yemez kahvaltı istemez şimdi bile işyerinde çay yaptı bana bakisiyoruz nasıl iyi mi 😂
- +1 yıl
Kur yapın birbirinize bakışmak mı gerçekten mi eşin bide
- +1 yıl
Masrafsız eş :)
- +1 yıl
Yakalanma dikkat et ne iş yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerlerimin çoğu bana böyle davrandı seksten soğudum 2 yıldır bişi yapmıyorum
27 Yorumla
Soran+1 yılDemek Türk erkeği geneli böyle
- +1 yıl
Partnerler drrken kac adet? Mesela 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Softveoralseverim vardı baya
- +1 yıl
Mümkün bir tane daha denemek istersen 😉
- +1 yıl
Farklk bir deneyim garantisi veririm ☺
Cevap sahibi+1 yıl@Softveoralseverim yok sağol partner istesem yazacaım bi sürü kişi var zaten 😂😂
- +1 yıl
Ama onlarin geneli sana iyi davranmamis ben sana farkli deneyim garantisi verdim 🙃
Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. işin zor bizde ne kadar uzun tutsam diye can atıyorum
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunuz yok maalesef. Ayrıca eşinin erken boşalma sorunu var 🌺
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu konuda uzman tavsiyesi alın.
Aslında çok basit sorundur.
.00 Yorumla
+1 yılÇoğu türk kadını böyle hissediyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılTerapi şart, bi kere erken boşalma herkesin kabusu. Bundan kurtulmanız şart. Kolay gele.
00 Yorumla Problem esinde ereksiyon sorunu erken boslama. sorunu varsa doktora gitsin
01 Yorumla
+1 yılEşini forvetten al. Sende defansa geç. Bu bir takım oyunu haydi gol gol ömür geçmez de.
07 Yorumla- +1 yıl
Whisky sever misin?
- +1 yıl
😂😂 Bu şeytana Günah işler misin demek gibi bir şey oldu
- +1 yıl
:) Single malt?
- +1 yıl
Jack Daniels
- +1 yıl
başlangıç viskisi. Çok daha iyileri var. Viski seven bir bayan bulmak çok sevindirici benim için
- +1 yıl
Benim sevmemle sizin sevinmeniz ne alaka?
- +1 yıl
viski sever birini görmek güzel. onu demek istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin önsevişme yapmıyosa mal olmalı cinselligin en güzel hazı sevişmektir yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Saatlerce oral da yapmıyodur o mal sana
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu da sana yardım edebilirim. Gelin konuşalım, ne dersiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize yardımcı olmak isterim isterseniz tabii bir kaç kişi ilişkisi mutlu gidiyor yardımlardan sonra umarım size de yardımcı olabilirim hanımefendi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi olabilirsin sizi dinliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana geçmiş olsun şimdiden istediğin zevki hayalleri yaşamıyorsun bu can sıkıcı birşey ve insanin gözü bu sefer dışarı kayıyor ister istemez seninde hakkın dakikalarca sevişmek oral yapmak yaptırmak
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz oralı sevmiyoruz ikimzde hassasiz midemiz bulanıyor
Cevap sahibi+1 yılOralsiz olmaz ki ama ya bu en güzel şeydir karşılıklı aynı anda daha da güzel oluyor hemde.
Cevap sahibi+1 yılFarklı farklı pozisyonlar var bunları yapmanız lazım zevk almak için
Soran+1 yılYapamam kokuyor tiksiniyorum hemen ağzıma sıvı değsin istemem oda oyle farklı pozisyona gecemiyoruz ki hemen geliyor salinmam yetiyor adama
Cevap sahibi+1 yılBazı pozisyonlar erkeğin geç gelmesini sağlar onları deneyin belki yararı olur böyle ne kadsr gidecek çünkü gözün dışarı kaymaya başlar belki de başladı. Ama dediğim gibi madem evlisin oral ilişkiyi ikinizde deneyin o sular alacağınız zevkin bir parçasi olur ben yaptım acayip zevkli oluyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değilde iki zıt kutup nasıl buldunuz birbirinizi? 😃
010 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım taamam bende oral yapamam oda midemiz hassas başka şeylerde olmalı cidden çok zittiz hiç ortak noktamız yok nasıp kısmet diyelim
Cevap sahibi+1 yılBende bekar kaldim diye üzülüyorum ya😂
Cevap sahibi+1 yılUyumsuz olmaktansa bekarlık daha iyi sanırım😊ama onun biraz gayret etmesi lazım asla böyle bir koca olmak istemezdim doğrusu
Soran+1 yılNe var ki evlilikte bende üzülüyordum üzülmeye değecek birşey degilmis yinede insan yalnız yaşlanmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılTabiki kim ister böyle bi durumu yaşamayı.. Peki nasıl devam edicek böyle?
Soran+1 yılHerşey cinsellik mi diyerek yola devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılHersey asla cinsellik olamaz ama hergünde aç uyunmaz sanki ya😂
Soran+1 yılBenimde içimden gelmiyor nede olsa 😀
Cevap sahibi+1 yılHahahah sende haklısın cidden 😊
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmisin? bu konuyu masaya yatiralim😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yıllaaarın verdıgı bıkma hep aynı yemegı yersen kusarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYıl mı 1 aylık evliyim sanırım 1 ayda 40 yıl devirdik
Cevap sahibi+1 yılozman sorun var esınızde onuda farklı bır yöntem sölersem cözersınız ama esınız haberı olmadan uygullarsan farke dıyor sorunuzu begnedım
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasaj yap ona ve onden kendisini bosalt nasil desem elinle ya da agzinla onu bosalt sonra yavas yavas sevisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslar kac kac yillik evlisiniz ki baya sorunlu bi iliskiniz var demekki bazi seylwr uygulayin sizde
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 30 o 27 yasinda 1 aylık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılOoo cok yeniymissiniz ya ama esin daha once yasamis mi ilişki felan
Soran+1 yılYaşamamış bir kez geneleve gitmiş askere gitmeden o kadar
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayi oluyor iste onu uzatmasi onun elinde yani hemen bosalmamasi tabi seninde ilkinse dar bi vajinan vardir dayanamiyordur mesela en basiti arko krem sürsün oyle girsin om sevismeyi. uzun tutun birazda
+1 yılAcele davranışlardan ya da sığ düşüncelerden kaynaklanıyor sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAceleci zaten
- +1 yıl
Hiç bir yol alınmaz o vakit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşarak ön sevişmeyi uzun tutmalısını acele getirmeyin bu işi
02 Yorumla
Soran+1 yılSinir oluyor konuşunca evliliğimde kendimi yalnız hissediyorum daha yeni evliyiz eşim çok sıkıntılı hemen sıcak geliyor diyor
Cevap sahibi+1 yılDaha başka yöntemler var doktor gidebilir bu durumun tedavisi var böyle olmamalı çözüme odaklı davranması lazım
omrunun sonuna kadar boyle oalcak bosa evlenmıssın bu adamla test surusu yapmadıgın ıcın oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakviye gıda alabilir veya üroloğa gitmesi daha doğru
özelden yaz taktik vereceğim diyenlere de inanma amaçları sanal yapmak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici kondum ya da sprey kullansın ilişkiden yarım saat önce.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibiyse erken boşalma vakası geçiktiricili kondom sprey vs kullansın
00 Yorumla
+1 yılOoo cidden can sıkıcı 45 dk sevişmeden içeri ziyaret olmaz
00 Yorumla
+1 yılFanteziler deneyin. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorma dun birsey denedik eşimle kötü oldu geç orgwzm oluyorum kasiklari ağrıyor bugün
02 Yorumla
Soran+1 yılSende çok zorlamissin
Cevap sahibi+1 yılyoo fantezisi yapıyorduk knk taktik var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara, stress falan yuzunden esim de ayni valla
32 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide çok sigara içiyor da stresi yok ki
Cevap sahibi+1 yılOral yapiyorsan bazi kucuk teknikler var ereksiyon suresini uzatabiliyorsun ama ise yarar mi bilmem
+1 yıl2. 3. Defa yapmalısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. pozisyon zenginliği cinsel oyunlar tahrik
00 Yorumlazamanla düzene girer öğretirsin sen ona
00 Yorumla
+1 yılTarz olarak böyle cahil demonun teki
01 Yorumla- +1 yıl
Denyo olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bosaldıktan sonra sekse devam edin.
00 Yorumla Yardımcı olurum eşine tavsiye edebilirim
00 YorumlaZor durum üzüldüm adina
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliktede her sekste on sevisme zor be.. ancak erken bosalmasi kotuymuss. en az 5 dakks dayanmalii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin durumunda o kadar çok kadın var ki...
05 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilim demekki
Cevap sahibi+1 yılBelki kasıtlı yapmıyordur. Ancak bu farkında olmasa da kesinlikle bir bencillik. Kendisiyle uygun bir biçimde konuşmalısın. Çiftler aralarındaki meseleleri konuşarak çözme yoluna gitmeli.
Soran+1 yılBasının etini yiyorum ama adamın bir kulagindan girip diğerinden çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle... Boşanmak istemeyeceğine, evliyken bir düzücü de düşünemeyeceğine göre yapacağın şey sanal partnerlerle zevk yaşamak. Ne diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılİster miydin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yaşını geçmişsiniz biz mi söyleyelim bunu da
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşını geçince noluyor evlendigimde bakireydim ben 30 uma kadar herkesle birşeyler yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılO zaman size özelden tavsiyeler verebilirim
+1 yılNiye inecek diye korkuyor onu anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen boşalıyor ondan
- +1 yıl
İkinci seferi yapsın
Kaç yıllık evlisiniz? Hiç orgazm oluyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılYıl mı 1 ayı geceli bir kaç gün oldu sadece😀
Soran+1 yılBenimki bir kez geneleve gitmiş askere gitmeden önce benim ilk
Soran+1 yılOpusup sonra olaya giriyoruz hemen iniyormus acele ediyoruz bende cinselliği güzel bir şey sanardim girdiği gibide geliyor ikinci olmuyor iki defa anca ikinciyi yapmisizdir ikidede hemen geliyor eşim hemen yoruluyor benden küçük birde
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte bunu ön sevişme ile aşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılZevk vermez öyle bir seks
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyor zaten
- +1 yıl
Bu sekilde bir hayat yaşamak zor olacaktır senin için herkes gibi seninde sevgiye ilgiliye ve sekse ihtiyacın var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜç dört defa yapın sizde
08 Yorumla
Soran+1 yılİkinciye olmuyor benimki hazır olmuyor uğraşsakta olmuyor adam beni sevmiyor mu acaba çok nadir ikinci oluyor
Cevap sahibi+1 yılYala kaldır onunkini
Soran+1 yılBende tiksiniyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılYalamaktanmı? Onun sana yapmasını severmisin peki?
Soran+1 yılOda yapamaz kokuyor diyor yıkıyorum yine kokuyor diyor parfümler sıkıyorum yine kokuyor diyor anlamadım onunkide kokuyor o kadar duş almasına rağmen
Cevap sahibi+1 yılMantar falan yoksa kutun mis gibi kokar duştan sonra. 69 olmalı cinsellikte. Seni ön sevişme ile ıslatıp hazırlamıyormu
Soran+1 yılHayır öyle şeyler olmuyor cabucak on sevisme olup içime girince hemen boşalır
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç 1 aylık mı evlisin?
Zor durum hemen sönüyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencil hep kendini rahatlatıyor eşin
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum da değişmiyor sabit benim kocam
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Fantazi lerle...
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler